![]() |
Dogru davranis!
Herkes kendi kültürüyle yasar,bu acidan,bazi seyleri hor görmüyorum ben.Yasadigi hayatta kaybolmus biri bence,rahat birakin ne istiyorsa yazsin,nasil olsa uzun sürmez!Böylelikle bazi insanlarin gercek niyetleri ortaya cikti....
|
Siz siz olun!
Siz,siz olun,kendiniz olun!Bazi insanlar;sizi siz olmaktan cikarmaya,sizi basitlestirmeye calisabilir?Kendi edebi kültürünüzle yasadiktan sonra,hepsi bir hikayenin kötü karakteri olmaktan öteye gidemez...Saygilar Cenk
|
Korkaklara!
Korkmadan bana satasbilirsiniz,öyle cevremde dolasip,sahte nicklerle bana saldirmaniza gerek yok!ben kimseyi yemem korkmayin,seviye düstügünde tartismayi kendi acimdan noktalarim o kadar...Saygilar cenk
|
Zitat:
![]() |
Bosphorus_ Arkadas!
Zitat:
|
Son Günlerde
Birileri,yine bildigimiz hikayenin,calistigimiz kismindan giris yapiyor!provakatif davranislar,cözüm degil,cözüm insanca davranmakta....Kendini cok akilli sananlar,burda insanlari hataya sürükleyip,onlari basitmis gibi gösterenler,bu ssefer tökezledi:)
|
Benim tanitmama gerek yok, kendi sozlerinizi degistirmeden kendinize gosteriyorum. Asagidaki bir onceki mesajina cevap vermememe ragmen tekrar yazmissin, kasiniyorsun _EZEL_.
|
Zitat:
Sebnemin cig olmadigi gibi, autofreak de man_bey degil. |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:32 Uhr. |