Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

delahoyaa 12.02.2005 13:10

Sen bizim Safii Kürt degilmisin? o.T.

ohne Text

cemdean 12.02.2005 13:16

Du hast den Knall nicht gehört

Junge....

delahoyaa 12.02.2005 13:20

Küfürbaz Safii Kürt o.T.

ohne Text

delahoyaa 12.02.2005 13:21

Küfürbaz Safii Kürt o.T.

ohne Text

12.02.2005 13:23

Wo steht hier etwas über Abdullah Öcalan

drinnen, woraus man deuten könnte, dass er ein Alevite ist?

Ließ mal die Texte zunächst ertsmal selbst durch!

xmischkox 12.02.2005 19:55

Senin Okuman Yazman Yokmu?

Yaziyi iyi oku sonra görörsün?

Bu site Atatürk ilke ve inkilablartini benimsemis bir sitedir?

DATEN ZU DIESER ENTWICKLUNG

1974 Abdullah Ödschalan, Sohn einer alawitischen Familie aus Urfa,

Student der Politikwissenschaft und der Soziologie in der Hauptstadt der Türkei, gründet mit einer Gruppe Gleichgesinnter eine &gt&gtPatriotische und demokratische Vereinigung für höhere Studien&lt&lt in Ankara. Die Genossen: Cemil Bayhk, Ali Özer, Musa Erdogan, Ismet Khlhç, Hasan Asgar Gürgöz, Kemal Pir, Kemal Özcan, Baki Karar, Ali Haydar Kaytan undals einzige Frau - Kesire Yildirim.

xmischkox 12.02.2005 20:01

Selamlar Sana Sivas Selamlar SanaMadimak

Selam lar sana Türkmen diyari Sivas?

Selamlar sana Türkmenler diyari Corum?

Selamlar sana Türkmen ve Baddal Gazi diyari Malatya.

Selamlar sana Sütcü Imam diyari Kahraman Maras.

Selamlar size Sünni Ülkücü ve Sünni Türkmen kardesler.?

Selamlar sana Saiddi Nursi Diyari Bitlis?

xmischkox 12.02.2005 20:01

muhahahahahahahhaahahhahahaha o.T.

ohne Text

xmischkox 12.02.2005 20:05

Bir Türkmen Sultani.....................

Suan aklimda DEYÍL bilmek istedigim birsey var icinizde o Türkman Sultaninin ismini bilen varmi.

Hani bir Gavur 1000 Kizilbasa bedel diyen bir Türkmen Sultanimiz vardi onun ismini unuttum.

Aranizda onun ismini bilenvarsa bana acikliya bilirmi?

Ahhhh atalarimiz ahhhh nede haklimizsiniz Pirleri dar agacina asmak gerekirmis?????????????????????????????

xmischkox 12.02.2005 20:17

Lazlar beyinsizdir

Yöneticimi olurlar Bingölde Sirtte Kürtlere yag cekenler demekki Lazlarmis Erbakan ve Tayibin o bölgelerdeki konusmalarini unutmusa benziyorsun.

xmischkox 12.02.2005 20:42

atma hüsnüüü atma

senin baya sünnilerlen sorunun var seni alan o sünni kariyada aciyorum senin gibi cünüpü aldigi icin?

burda nezaman aleviler hakkinda birsey yazilsa hemen firlarsin demek biryerine batiyor birseyler.

senin icinde alevilik var olmasaydi alevi inancina sempati duymazdin sünniler icinde cok sayida solcular vardir onlarda aleviler gibi düsünürler abanin sünni olub olmadigi beni ilgilendirmez.

delahoyaa 12.02.2005 21:10

Safii Kürt...

... lütfen pis agzini kapat.

Tesekkürler.

delahoyaa 12.02.2005 21:11

Safii Kürt...

... lütfen intihar et.

Tesekkürler.

12.02.2005 21:41

BU CHATTEN

DINI INANCLARINI KAYBETMEMIS BIRI CIKARMI?
pek sanmiyorum cünkü herkes yalan söylüyor.. allah yalan söyleyenin vicdan azabi cekmeyene mükafaatini verirmi? ben burdaki insanlara sordum ama kimse dinden bahsetmek istemiyor.. yani bende diyorumki hem buraya din ve kuran i kerim felsefesini aydinlatmak icin forum acmisiniz ve Bassayfasina Ciplak kadin resimleri..

KUSURA BAKMAYIN AMA BEN BU KONUDA vaybeeyi KINIYORUM

oezsu 12.02.2005 22:05

Neyin Propagandasini yapiyorsun?

Selam Cehalet...

Selam Beyinsizlik...

Selam Yobazlar üstadi!

oezsu 12.02.2005 22:14

Vay :)

..." aynada gördügünüz siz degilsiniz, sadece bir dünyevi resim boyutu..."

Hangi üstad´tan yuttun bunlari?? :) Tek bi üstad ile erilmez degilmi? Senin bana söyledigini söylemis olayim ;)

12.02.2005 22:17

ben biliyorum SAH ISMAIL HATAYI OLMASIN

;-))))

Kac bin tane kirmanciyi kilictina geciren vardi ya, iste o... ;-))

Torunuyuz bir deden
Tohumuyuz bir bedenin
Kirmancinin kellesini kesenin
KILINC OLSAM ELLERINE ;-)))))

oezsu 12.02.2005 22:30

ÖLMEK

Sebnem Ferahin zamaninda bi sarkisi vardi, tam kelime ifade edemiyecegim,aklimda kalan sadece bir kac satir ...:

"Öldüm, gittim kendimi gömdüm, topraga sordum...Dünya böyle degildi...Toprak dedi:
SEN KÖRDÜN!!!" (so ungafähr)

Nedir bize tavsiye edilen: "ÖLMEDEN ÖNCE ÖLÜNÜZ!" ´ün manasi???

Nasil uygulanir? Neden insanlar Ölümü bi aci olarak görür, tek dogru ve var olan Ölümü tatmak degilmidir? Ölüm bi kurtulusmu, yoksa yeni bi baslangicmi? Neden insanoglu ölümden korkar, daha dogrusu kaybettim zanneder ve unutur? Neyi kaybeder? Kaybedilen onunmudur?

12.02.2005 22:33

Onu yazanda safii kürdüdür!

Hani Abdullah Öcalan, hani Osman"in abisi var ya, iste bu sahis ermeni idi? BUZ GIBIDE SAFIII KÜRDÜ BEEE SAFIIII KÜRDÜ!

flagellumdei 12.02.2005 23:30

arti

kardesi osman oldugu gibi, halfetide ciktigi köyün adida ÖMERLI köyüdür. ayrica üniversiteye baslayip, sol egilimli ögrencilerle tanisana kadar bes vaktini hic kacirmazdi, anilarinda bunu bizzat KENDISI belirtiyor............aman ne Alevi, ne Alevi.

bu makalenin yazari ise her ne kadar iyi niyetli ve Türk dostu olsa da, bu konular hakkinda yeterli bilgi den tamamen yoksun olan ve dolayisiyla bir cok yerde sapla samani birbirine katan ERICH FEIGL adinda Avusturyali bir yazardir.
zaten bu alintilanan web sitesi bu sahsin "die kurden" adli yapitinin online seklinden baska bir sey degildir.
her ne kadar bundan daha önce ermeni terörü ile ilgili yazdigi kitabinda cok degerli tespitlerde bulunmussa da, bu sonraki eserinde bir cok hatalar yapmisdir (mesela kürtlerin bir türk kabilesi oldugunu iddia etmistir), ve yukariki alintidaki hata bunlardan sadece biridir.

12.02.2005 23:51

Inanmazsin ama bu söz bendendir

Üstadlarin hepsine canim feda.... onlarin sayesinde dini azda olsa anladim.....

Bei einem einzigen oder 2 bekommt man einen Röhrenblick.... aus allen Richtungen muss man schauen und nach der eigenen Vorstellung das richtige finden....... eger yanlis secimse cezasinida cekmeye hazir olamaliyiz.... bizce dogru olabilir, ama eger yinede yanlissa... cezasi hazirdir

12.02.2005 23:56

Ne zaman Tayibin Laz oldu senin

Du brauchst Geschichtlichen und auch Geographischen Unterrricht......

Dedigim gibi yaklasik 15 yil egitim eksikligin var..... 15 yildan beri beynini sadece Hurafet ve gercek disi fantazilerle doldurmussun.....

Inanmazsan senin su anki haline ve Tayip Erdoganin su anki haline bak... belki anlarsin... nasil kalite ve bos hava gazi birbirinden ayiriliyor... üstelik Tayip Rizeli... Rize ist nicht gleich Trabzon... das nur nebenbei

13.02.2005 00:02

Hacen usagum hepsini biz Türklere verdun

saga ne kaldu daaaaaa.....

Aber Rehct hast du... auch wenn ungewollt....

13.02.2005 00:03

Auuuuu o.T.

ohne Text

13.02.2005 00:04

APO Hazretleri demisti o.T.

ohne Text

13.02.2005 00:06

Das sind mehr als 3 Fargen auf einmal

das geht nun wirklich nicht....

Ben cevaplardim, ama yine Kuran disi kaynaklarla ugrasmak istemedigimden.... von mir kein Komentar..... eger yine Vahye dayali bir sey yazarsan, dann werde ich auch meine komentare abegeben.....

Insan zaten ölmez, sadece ölümü tadar........ das ist ein Unterschied

xxabuzerkadayifx 13.02.2005 02:43

Ungekrönnte König der Blöden :Mischko o.

ohne Text

xxabuzerkadayifx 13.02.2005 02:45

Ma$allah fasist fasist elele kolkola

vermis karsilikli birbirinize küfür edip utanmadan bunu türkmen ve kirmanci düsmanligina vardiriyosunuz..
helal olsun size

xxabuzerkadayifx 13.02.2005 02:47

sen de bizim damarlarinda asil türk kani

dolasan fasist delamolasi degilmisin?
yazik ya sizlere..

xxabuzerkadayifx 13.02.2005 02:49

3 tane fasist toplanmis birbirlerine ve

düsüncelerine karsilik vercek ve tartisacaklarina,hatta birbirlerine küfür edeceklerine kalkmis mensup olduklari irk-millet-toplumlara küfrediyorlar? yazik degilmi?

isinsu 13.02.2005 03:35

iyi niyet..

herseyden once bir insanda iyi niyet gerekli.. nicht wer, was ist.. und dann wird nicht mehr diskutiert.. sondern nur geliebt.. :) ich liebe euch alle!!! :)

oezsu 13.02.2005 11:24

Aman eksik olma...

...hadi ya?! Bak simdi senden ögrendim, insanin ölmeyip sadece ölümü tatdigini...

Bunuda yine hangi Üstad´tan duyduysan detayli bi sekilde???
Sadece Ahmed Hulusi´yi dinleme bu konuda derken bi insan, sade onun acikladigi detaylari kullanman, daha dogrusu onun aciga vurdu detaylari.. Bravo dogru yola geliyorsun! ;)

Insan hep kendi olur insallah...

oezsu 13.02.2005 11:26

Inanip inanmama gerek yok...

... baskalarina yutturursun fakat bana degil!!

Baskalarinin aciklamalarini alip benim diye satma burda tamammi!!!!!

oezsu 13.02.2005 11:26

Inanip inanmama gerek yok....

... baskalarina yutturursun fakat bana degil!!

Baskalarinin aciklamalarini alip benim diye satma burda tamammi!!!!!

xmischkox 13.02.2005 12:56

O Sayfa Senin Atani Savunanlar

Tarafindan kurulmustur sideye gir bak göreceksin kürtcülermi yazmis türkcülermi hahahaha

xmischkox 13.02.2005 12:57

Bak Senin Türkmenler

Size neler neler yapiyor sense gelmis burda herseyi Sünni kürtlerin üzerine atiyorsun.

Bos meydanmi lennn burasi milleti manyakmi saniyorsun?

13.02.2005 12:58

Sen manyak kin dolu bi psikopatsin...

Wenn du bald deine Vorurteile nicht abbaust, wirst du niemals zufrieden sein im Leben.

Ich glaube deine Unzufriedenheit, Kritik anderen Gegenüber spiegelt einfach nur dein Innenleben wieder.
Denk mal drüber nach!!

xmischkox 13.02.2005 12:59

Yavuz Sultan Selimde.

Kackizilbasin kellesini ucurdu biliyormusun hahahaha Ve Kürt kökenli Hamidiye Alaylarininda i Sighinizin kicina ne soktugunu galiba okumamissin hahahahaha

xmischkox 13.02.2005 13:01

Aklima Geldi Sultanin ismi

YAVUZ SULTAN SELIM adam taaa ozamanlar bile bunlarin ne mal oldugunu biliyormus.

Hamidiye Alaylari Iran Sahina ve Anadoludaki kizilbaslara gereken dersi vermistir.

Yasasin Yavuz Sultan Selim ve Hamidiye Alaylari...............

xmischkox 13.02.2005 13:06

Benim Düsüncem Seklim

Ortada burda Safi Kürtlere kin nefretlerini gösteren kemalistlerin yalanlarini aciga cikariyorum.

Bu fasist ucuz takunyalara gereken cevabi Centilmence veriyorum gercek hayatta cok dürüst ve centilmenim.

burdakilere bu yarar yoksam kiclari kalkar ibnelerin bizim millet ac kalinca sesi cikmaz karni doydumu iste buralarda anirip duruyorlar.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:06 Uhr.