Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

17.10.2013 16:30

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2073699)
hic sorma, sogukdan beynim dondu sanki ;) saka bir tarafa, hep ayni tonicim, para pesindeyim :D calisiyorum...

Su malum kisiye zor bakiyim kaldigi yerde aksam ezani ne zaman okunuyormus ve ona beraberinde iftar vakti de ne zamani düsermis! Ben artik o kisiye muhattap almayacagim, dogrudan sormak yanlis olur, ona ezan sahit olsun:D Cehennemin dibinde bile ezan okunur :D

Anlayana sivri sinek saz, anlamaya vaybee'nin Ankara-Cin-Cin'nin cingenelerinin davul zurnalari az..

17.10.2013 16:34

Ufak ufak atta civcivler yesin ;)
Beyinsizlik konusunda haklisin senin eline kimse su dökemez.
Tonicigim pardon zerrecigim ;)

Yesinler sizi basrolü kapmissin islet burdakileri ama cogunun
Aptalligindan degil seni degersiz ve cok basit , yalanci ve de dolandirici
gördüklerindendir.

Cioa ;)

17.10.2013 16:35

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2073700)
Su malum kisiye zor bakiyim kaldigi yerde aksam ezani ne zaman okunuyormus! Ben artik o kisiye muhattap almayacagim, dogrudan sormak yanlis olur, ona ezan sahit olsun:D Cehennemin dibinde bile ezan okunur :D

Anlayana sivri sinek saz, anlamaya vaybee'nin Ankara-Cin-Cin'nin cingenelerinin davul zurnalari az..

hosgeldin sayin süperman ;) üzgünüm, seni yanliz birakmak zorundayim. daha halletmem gereken cok islerim var...

görüsürüz :)

17.10.2013 16:37

Zitat:

Zitat von Joleen (Beitrag 2073701)

gördüklerindendir.

Cioa ;)

ciddimisin? ne kadar hayel kurduysam, hepsini bir sanye icinde yiktin. bravo sana :-(((

17.10.2013 16:43

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2073702)
hosgeldin sayin süperman ;) üzgünüm, seni yanliz birakmak zorundayim. daha halletmem gereken cok islerim var...

görüsürüz :)

Ben seninle yalnizligimi gidermek istemedim. Sadece senin o malum sahisa bir soru sormani rica ettim. Benimle evlenirmisin sorusunu degil, bu zat-i muhteremin bulundugu yerde aksam ezani ne zaman okunurmus ve iftar vakti ne zaman olurdu bu Ramazan ayi olsaydi..

Git sevgilim git, yalniz birak beni.. Yalnizlar icinde yalnizim simdi, meyhaneci doldur kadehimi, beni bana birak simdi :D

DerToni 17.10.2013 16:48

Zitat:

Zitat von Joleen (Beitrag 2073697)
Arkamdan kimin zirvalandigi belli oluyor, kendini bir nimet sanma
Ne kadar ilginctirki seninle görüsen herkes iliskiye giriyor ve askindan kavruluyor.

Wovon träumst du die Nacht?

aynen dedigin gibi oluyor ve gercekten benimle tanistiysan sadece yataktan gecmistir tanismamiz.

fake nickle gelip burada önce escinslerini savunuyormus gibi yapip herseyi eline yüzüne bulastiran sensin.

@arkadaslar bu eski karilar beni takip etmekte ne anliyorlar??? onlarla kemalist veya din düsmani olduklari sadece dalga gectim ve lekeledim.

DerToni 17.10.2013 16:50

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2073700)
Su malum kisiye zor bakiyim kaldigi yerde aksam ezani ne zaman okunuyormus ve ona beraberinde iftar vakti de ne zamani düsermis! Ben artik o kisiye muhattap almayacagim, dogrudan sormak yanlis olur, ona ezan sahit olsun:D Cehennemin dibinde bile ezan okunur :D

o malum kisi sana orospucocugu oldugunu itiraf ettirdi.

cocuk gibi git ona bunu sor git buna sunu sor demek 40in üzerinde insana yakisiyormu?

DerToni 17.10.2013 16:50

Zitat:

Zitat von Joleen (Beitrag 2073701)

gördüklerindendir.

Cioa ;)

mist,
jetzt hast du mich aber durchschaut.

bitte erzähl es keinem weiter dass ich zerrecik bin :D

DerToni 17.10.2013 16:51

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2073705)
Ben seninle yalnizligimi gidermek istemedim. Sadece senin o malum sahisa bir soru sormani rica ettim. Benimle evlenirmisin sorusunu degil, bu zat-i muhteremin bulundugu yerde aksam ezani ne zaman okunurmus ve iftar vakti ne zaman olurdu bu Ramazan ayi olsaydi..

Git sevgilim git, yalniz birak beni.. Yalnizlar icinde yalnizim simdi, meyhaneci doldur kadehimi, beni bana birak simdi :D

wie kommst du eigentlich mit den ganzen abweisungen zurecht :D

DerToni 17.10.2013 16:55

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2073699)
hic sorma, sogukdan beynim dondu sanki ;) saka bir tarafa, hep ayni tonicim, para pesindeyim :D calisiyorum...

dogduktan sonra ekmek pesinde kosmak bizim kaderimiz.

ich mag fleissige menschen :)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:26 Uhr.