![]() |
eierkopf:-) o.T.
ohne Text
|
gicik yapma o.T.
ohne Text
|
nein .. nicht verklemmt...
jeder hat angst... bunu yazarsam hakkimda ne düsünecekler ... o yüzden herkez dalgaya vuruyor konulari.. schade eigentlich .. aus diesem grund hic gercek bir fikir okuyamiyoruz...
|
aha ... nettes thema..
ist was ganz normal genau.... amaaaa... ich seh das so küssen nach dem lecken kann man nur jemanden dem man wirklich liebt... bütünlesme meselesi... ama zaten bütünlesemedigim bir insanla bütünlesmeye calismam :I yani den würd ich danach auch nicht mehr küssen.. letzentlich würd es so jemanden nicht geben... weil ich eben dann mit dieser person nicht ins bett sptingen würde...
|
YAPCAM! ;-))) o.T.
ohne Text
|
acayipsin yaniii
gefällt dir das beni gicik yapmak hmmm
|
Yasemiiin kennt .......
mehr Schw. als Gesichter.
Armes Zeugnis Mädel. Türk oldugundan utaniyorum |
wie ....oder viel mehr?=Was gibts ...
denn da noch?...*grübel*
|
utan utan gut sooo o.T.
ohne Text
|
Cok rezilsin..........
tühaaaaaaaa
|
Na wie is es hier so ???
überlege gerade ob ich wieder aktiver im Forum teilnehmen sollte *lach*
|
der Quickie mal
anders ...
*lach* Die Top 5 der kuriosesten Plätze/Orte wären demnach immer noch : 1. Arbeitsamt ( WC, Warteraum) 2. Kirche ( Beichstuhl) 3. Uni ( WC, Labor etc..) 4. Zulassungsstelle, Gemeindehaus und zu guter Letzt 5. Finanzamt Hm nun schon interessant zumal ich bei 4 der genannten Orte alles andere als Lust für Sex hätte aber nun denn über Geschmack lässt sich doch Streiten ;-) |
ah ja wenn wir schon mal beim
Quickie sind ;-) erzählt mal wo eure besten waren hehe
Diese Frage ist natürlich nur an die bereits verheirateten TR ´s hier im Forum gedacht *LACH* |
hehe
den besten quieeeckkyyy hatte ich im büro parallel beim chatten in vaybee :))))
|
hihi
ja denn ;-)
|
seyyy...
...ben gari isterem :))) yochmu burda yardimsever biri derdime care derman bulacak :)))
|
Bürodaki Arkadasina sorsana
;-)
|
kann...
...ich wirklich nur empfehlen :) vorallem wenn du grad am tippen bist :)))))))
|
yaff...
...onda olan bendede var :)))) napcam ben ona sorup :)) hem o becerebilse kendine yardimci olur :)
|
deli sin ama iyi ...........
peki yan Büro ya git....
hehe yaw sen azittiysan burdakinler ne yapsin ? hic olmadi bak baska caresine bu Zamanda para sayilmaz artik öyle belirli yerdeki Serviceler hihi |
Geschmack...
ich versuchte es mir mal Bildlich vorzustellen du vorne beim Tippen und wer hinter dir ???? oder hast du Tantraübungen am Arbeitsplatz vollzogen und etliche Verrenkungen gemacht bis es klappte ? Naja die andere allternative wäre noch möglich aber nur wenn du auf Kerle stehen würdest ;-)
|
yandaki...
...büro kocagari dolu ya :) bana citipiti bisey lazim,iki dakika sonra hemen yamulmicak :)))))
sey o serviceler benim prenses meseleme haykiri ;) belesch varken ne isim var öylelerile ya:) |
aboooo
topitoslara benzer halim varmi ya :)))
naja hinter mir gehts nicht...das wäre sextechnisch auch ein bissi schwer :))) ama hani sey varya :)) hoppa hoppa reiter *ggg* oder wir spielen verstecken,und ich tu so als wenn ich nicht merke dass sie unter dem tisch ist :))))))) |
so so
stimmt so ginge es auch....
topitoplara da benzer yanin neden olmasin simdi ??? |
hey :)
karizmama laf atma :)))) oyarim ha :pPpP
ich anatolian lion :)) 100 % mann ohne jegliche neigungen,auch optisch :))) |
hadi ordan
Anatol dedinde hehe ordan cok cikan var ;-)
ama tamam senin karizmana laf yok ;-) cizmeye gelince Olm cizmek isteyeni cok gördük de kalemi eline alinca tir tir titreyeni de gördük :-) |
gocagari demicen...
onlarda var ama tecrübe ;-)
hehe söyle bir 50 lilik Afet buldunmu sana bakan olursa akcirma ;-) |
Simdi derler ya nerede Bele$ oraya
yerle$ yani alt yaziyi okudummu daha bir anlam yapiyor.. demekki bu Deyimde Erkeklerden cikmis.. ya deriz de bize Inanmazsiniz Sizin akliniz kesin olarak hep sadece Bele$ i$lere cali$iyor
|
hehehe varmi....
...öyle tanigin biri...bak senide görürüm yani :))
|
bach sen :)
sen beni tanimiyon daha ;) ben bi cizdimmi pir cizerim ;)
|
yess:)
sen olsan belesemi konarsin yoksa paralisinami :pP
|
sana Belediye bachsinnnnnnnnn
ciz abi ciz belki bir Cizgi kahramani cikar ortaya ;-)
|
aman kalsin ;-)
beni gören var birtane yarar, fazlasi zarar
sen kal senliklerde :ö) |
ben Konu degilim ama..
Konu misali Kadin olsa bence parali söyle tam anlamiyla Bodysi misi misi yerinde Lüküsss Erkek alirdim hehe
öyle heryere dadanmak olmaz bizde ;-) |
yaff...
...benim bildigime fazla mal göz cikarmaz :))
|
vaybeee:)
sen az degilsin ha ;)
|
senin bildigin belli de...
herkeze yaramaz o baska ;-)
Sen al malini mihini :ö) |
hmm...
...mesela dehset bi kadin :) 09cobraarsena :pP
|
yeme abi beni...
bilmedigim birsey anlatta, su Forum da bir Ise yarasin hehe