![]() |
HZ Muhammed Kureys Müsrikleri
gibi giyinip kusaniyordu....
Bu Resül olmadan öncede böyleydi, Resül olduktan sonrada ayni kaldi....... Ao liegt eigentlich dein probelem.... simdi HZ. Muhaamed etek bigi celaba giyiyorduysa sendemi giyeceksin ?????? Sen Oezsuyu anlayacak kaliteye daha varmadin... Sen dediklerini zere kadar anlamadinki, burda tanga mangaya takmissin..... Acik ve net söyliyeyimki... Alman erkeleri tanga taksalar bende takardim.... yani zamana göre giyinmek hem Resulün uygulamasi (Sünneti) hemde Kuranin ruhuna uygundur...... Ama bunu sen nerden bileceksinki.... baskalarinda hata pesinde kosmaktan, tümden hata olmussun |
farliligimi acikladim
yukardaki makalede terbiyesizce otobüslerde bagirib cagirmanin agzina bir ciklet alib calkk culkk milletin icinde cignemenin bir manasi yok modernlik oysa icine edeyim öyle moderniminize...
|
hz ali mali beni ilgilendirmez
Kuranda nahmarem yerlerinizi kapatin diyor eyer Kuranin yerine ali velinin cartini curtunu bana anlatiyorsan anlatma daha iyi.....
|
senin hiristiyan
Neden Osmanli Seriatini benimsemiyorda gelmis sen onun demokrasisini benimsiyorsun.
osmanli hiristiyanlarin yapmadigini yapmistir Kürde kürt kimligini vermis ermeniyede ermeni kimligini vermistir. Bugün batida ne kadar domokrasiden bahsedilse sadece hava gazidir teknolojiyi nin gelisinde ilerlemesinde Demokrasinin hic bir rolü olmamistir. Senin gibi beyinsizler manyaklar bir iki sarhoc aydin gecinenlerin düsünme haklari bilmem insan hakalari palavlalarina aldanip bize insanligimi ögretecegini saniyorun. TC de abd de insan haklari yada düsünce özgürlügümü var... |
BUMU DEMOKRASI
Gecenlerde bir japon kizi 12 tane organi deyisecekmis japon,yada Organ nakli yasak ondan dolayi bunu amerikada yapiyorlarmis.
Bize batinin teknoloji harikalarini ilerlemisliklerini örnek gösterenler acaba demokrasinin icinde olan diktatörlüklerinide göstermislermidir. Japonya insan tipinden robot yapiyor dünyanin en büyük teknoloji ülkesinden birtanasi Yazisi deyisik kültürü deyisik. Ama teknolojiyi yakalamislar El alemin sapkasini pantololonu örnek almaklan teknoloji yakalanmiyor. Kültürsüz demokrasinin kültürlü sarhoslari icki icip kadinlari ahirda gibi genel evlerinde satmaklanda teknoloji yakalanmiyor. Örnek TC teknolojiden mahrum ve geride bir heykel sistemiylen yönetilen bir ülke. Bir diyer örnekte Israil Orta Dogu o ülkeden örnek alacakmis Demokrasi bir ülkeymis. Siz Israilde bazi sehirlerde Kadinlarin ve Erkeklerin ayri Otobüslerde gidib geldiklerini biliyormusunuz. Bunun neresi demokrasi bunun neresi laik lik neresini örnek almamiz lazim. TC nin ahmak bekcileri ancak böyle palavlalara inanmalarina inaniyorum ama bize inandiramazlar. Batida insan haklarindan bahsediliyor sizz siyah kafalilar bir Alman dayresine gittiginizde nasil bir suratlan karsilandiginizi bilmeniz lazim. Irkciligin alasi orda basliyor önce kendi insanina irkcilik yapmamalari icin ders versinler. Kalles demokrasinin kahpe bekcilerine son sözümüs. Medeniyet Dedigin Tek Kalmis Bir Canavardir. |
Ulem soytari
O aktardigin Site Ehli Sünnetin bekci siteleridir.
Yanliz Kuran tefsiri yapan siteleri sen bana göster. |
Demokrasinin dinle alaksi yok be Cahil
sen git Demokrasi anlayisini Politika Forumunda eda et... burada degil......
Kim dediki Demokrasi dindir yahu..... sana rada sirada Ideolojin geregi inmekte..... Birde su var..... hem dinin hemde Demokrasinin orijinali senin Ideolojin ve din anlayisindan daha iyi ve hayirlidir..... Kalkmis burada Demokrasi adina yapilan zulümleri siralayip.... bakin bur Demokrasidir diyorsun...... Bunlarin Demokrasi disi Zulüm olduklarini artik dünya Alem bilmekte...... Sen yasan din gibi Ilsami biliyorsun ve yasanan Demokjrasi gibi Demokrasiyi biliyorsun...... bu kadar Cahillik ist schon kriminele...... Sen senin su Seriat anlayisini bir yazarmisin... bir ögrenelim bakalim...... |
Bana akil ögretme
Demokrasinin veya diger Zulöümleri bana siralayip durmakla ne demokresi nede Kurandaki Orijinal dine bir sey edebilirisn....
Ben benim kapasitem ve kalitem olrak yazdim ve acikladim... Sen daha iyi biliyorsan senin anladigin sekilde yaz....... ansonsten keep Quit.... Yahu arkadas senin ellerinmi yok.... yaz bakalim bilimsel bir sekilde... senin Seriat anlayisini.... und vermeide runde Wörter und komm einmal im Leben auf dem Punkt....... |
bASIMI KAPATMAYA KARAR VERDIM
sevgili mümin kardesler
basörtüsü farzdir bu forumda basörtüsüne karsiydim ama bigpuma pancaro gibi seriatci gercek müslüman arkadaslarin yazilari beni cok etkiledi o yüzden kapanmaya karar verdim simdi cok rahatim adeta camide yatip kalkiyorum persembe günü bir dana kestirmeyi yani kurban kani akitmayi düsünüyorumki allah daha önceki yillarda erkeklerle diskolara gittigimi onlarla kücük yasta sevismemi afetsin..beni taniyan erkekler artik beni aramayin telefonda flört bile yapmiyorum.. kendinize basi acik kislar bulun !!!! cenabi hak biz mümin kadinlari kot pantolon giyen basi acik gezen dini yarim kadinlardan etmesin |
Noch was
Du hast einen komplex... kann sein das es mit deiner Herkunft zu tun hat....
Belkide asaletini begenmiyor yada kendini baskalarindan üstünde görüyor olabilirisin..... Türk devletinde Lozan antlasmalarina göre azinlik vardir... aynisida Yunanistan icin gecerli... bzw. Trakyadaki Türkler..... wenn du weisst wovon ich rede...... Su an Almanyada yasiyoruz, eger Alman pasaportu olsa (bende yok) ayni Alman gibi tüm haklara sahibiz ve tüm nimetlerinden yararlaniyoruz....... aynisi Türkiye icin gecerli..... Bölücülük veya siddet yayana cevabimiz antreman maci olur.... herkim olursa olsun..... Bölücüleri asmak lagzim... hangi sekilde olursa olsun....... veya begenmiyorsalar... gitsinler bedendikleri Ülkenin vatandasi olsunlar... ve orada diledikleri gibi yasasinlar... Ve kimse bana gelipte aglamasinki, benim haklarim yok....... VAR ARADAS YALNA ATIYORSUN........ is bu kadar basit...... Tek seorun kendi asaletinden memnun kalmamaktir... veya cehil bir kitleye mensup olmaktir |
Kusura bakma ama sen bas örtüsü yerine
dinin Kuranin ruhu anlasaydin daha iyi olursu kanaatimce.....
Cogulari gibi sende camiide yatip kalkmayi basa bez baglamyi din zannedip Allah sana daha fazla mükafet verecegini bekliyorsun..... Bu felaket bir hata.... IBADET AMAC DEGIL, IBADET ARAC....... neyin araci.... Allaha yaklasmanin ve tanimanin araci..... Bas örtüsüne gelince...... o senin kisisel din algilayisin..... dinde esas Nur 31... örtünmektir....."örtülerinizi gögüs yirtmaclari üzerine vurun" ayni zamandada erkeler icinde gecerli.... yani sadece kadinlar icin degil....... Örtünmek bir insanlik kanunudur.... sadece Müslüman veya diger dinler icin degil..... Tüm semavi dinler icin gecerli olan bir kanundur........ Sen yeterki kendi sahsi din anlayisini DIN yapma... yani DIN budur deme..... bilki fetva HZ. Resüle aittir... onun ölümünden sonra insanlik sadece görüs bildirebilir... nicht mehr nicht weniger...... Selamlar Enis |
seriat sözlük anlami
www.tdk.gov.tr seriat kelimesi verildiginde söyle bir aciklama ortaya veriyor:
Kur"an"daki ayetlerden, Peygamberin sözlerinden çıkarılan, dinî temellere dayanan Müslümanlık kanunları, İslâm hukuku. burada kanimca agirlik Islam hukuku"dur. laik degerler cart curtu bu sartlari yerine getirmesi sorunu teskil etmekte. islam bilginleri müslümanlarin kuracaklari devletin nasilligi sorusu cevaplanmis degil. ynö sistemin adami oldugu icin tabii ki böyle bir sistemi savunacaktir. ama samimi olmiyan bir insanin öneri ve tavsiyeleri ciddiye almak müslümanlar acisindan akil kari degildir. diger sistem varyantlari müslümanlar icin nasildir ise yararmi yaramazmi bunlarin degerlendirmesi de yine birtakim sasmaz ölcü ve degerlere göre belirlenmesi gerekir. |
Kolay gelsin LOL o.T.
ohne Text
|
Zirvalama rekorununmu pesindesin!??!?! o
ohne Text
|
o.T.
kapandigini ve dinimizi güzel bi sekilde yasamak istedigini inan cok takdir ediyorum. benim basim bagli degil, bu bana ayit olan bi sey zaaten,kismet olur insallah, ama suna gelince: " basi acik YARIM dini kadin veya kizdan etmesinler" diyorsun. böyle bisey demege hakkin yok,allahtan baska hic kimse bunu diyemez. benim basim acik diye ben yarim dinlimiyim? tövbe... bende bes vakit namazimi kiliyorum ve giyinmem de gayet bi müslüman kiza yakisan bi sekilde,sirf basim acik,biraz da isimden dolayi da öyle. bende belki daha cok seyi ögrenmem gerekiyor ama gercekten ruhunu anlaman gerekiyor.basi kapali cok fazla kisi gördüm bunu anlamayan,allah onlara ve sana hepimize dogru yolu göstersin... aklinizi kullanin
|
Genau das ist es
isin püf noktasi Kuranin ruhunu dinin ruhunu anlamaktir ess olan......
Bazilari bir seyi yaparken baska seyleri yikiyorlar ama haberdar bile degiller..... |
Gelibolu Belgeseli 18 Martta Kinoda
Üstadlarimizin devletimizi canlari pahasina koruyup Canakkalede verilen dünya standardi kahramanlik ayrtik Sinemalarda.....
Din ve aklin geregi yaptigimiz Cihad savasi Canakkale ile baslayip bir aralar maglubiyetlede sonuclansa, Kurtulus savasiyla son bulmustur..... Yasayan Gazilerimizin ellerinde öpüp, Sehitlerimize Allahtan Rahmet diliyoruz..... Iste Allahin mekanizmasi.... kesinlikle hakli olan kazanir ve Muzaffer olur...... Site Cihadin dört boyudundan birisi olan Devleti, mali, mülkü, cani ve Namisu koruma amacli savasin ta kendisi...... Yaklasik 6 devletten toplanan arsiclerle hazirlanan bu dünya gercegi Film, ayni zamandada Avuyturalya ve Yenizelandada yayina girecek...... Benim tavsiyem, buradaki bazi Atatürk ve silah arkadaslari düsmanlarina...... Siz bu Filmi mutlaka seyredin ve devletin serefin ve hasiyetin nasil kazanildigini ögrenin, TC ne gibi zorluklarla kurulup ne gibi sartlar altinda su anki halini almis..... Birde hic Uni bitirmeden, hic bir egitim görmeden ve hicbir dünya ve kainat, yani din uzamnligi olamdan, kalkmis devleti teslim alma pesindesiniz....... olacak sey degil.... Simdi ecdadimiz can versin bir Deokratik dünya standardi bir devlet kursunlar, sizlerde gelin gidip Hiristiyan ve digerlerine taslim edesiniz..... Sizin gibi düsünenler elinde su an diger Islam ülkeleri var...... Topunu bir araya getirsen bir adam etmez...... 31 yüzyilin örnek ve model devleti olan Türkiye emin adimlarla ilerlemekte ve kendini artik her sahnede göstermekte..... Ne mutlu Türküm diyene ve ben cok mutluyum... :)) Selamlar, Sevgiler Enis |
Seriat bi yönetim sistemi degildir..
...Seriat kanunu insan denen, aslinda "Halifeligi" üstlenmis insana gelmistir. Diger devleti kurumlar veya devlet sistemlerinin insana ölüm sonrasi yasamda ne faydasi ne de zarari vardir... Yikanmis beyinler gibi papaganlasmadan Öz´de birligi yakalamaktir asil marifet!
Osmanli devletinden bahsediyorsun neden o yönetimi örnek vermiyorsun diye... Peki Osmanli devletinin analarinin hangi kökenden geldigini biliyormusun???? |
Kurban bayrami...
... yoktur. Hac Bayrami vardir. Yani Hac´i ziyaret edenleri karsilama bayrami. Tabikii Kurban farzdir, fakat Kurbani kurban etmeden önce, kendi nefsini kurban etmek en büyük marifettir...!
|
Senin Seriat yorumuna katilmiyorum
nedenide su...
Was für den Propheten gut war kann für den Menschen nicht schlecht sein....... ama Seriati=Hukuk sitemi yada mekanizmasi cercevesinde.... Öncedende bahsettigim gibi.... en azindan insanligin, Ibrahimi dinler temelinde bulusmayi saglayan hukuk kanunlari... bunlarada mecaz anlamda Seriat deniliyor... En azindan su anki Üstad müfessirler bu görüste...... Orijinal Seriat kanunlari elbette Kuranin kanunlaridir, yani Kurandaki dinin ön gördügü evrensel insanlik degerleri..... ve bu degerleri Hukuklastirmis devletler.... elbett herkes kendi yorumunu yaparak.... Bence Resülü kopyalamanin yerine asil Kurandaki ruhu anlamak gerekir... onu anlayinca gerisi cözülür gelir |
Bayram olarak degil
ibadet olarak vardir....
Asil amac yardimlasmak.... fakirlere yardim etmek... Su anki dünya sisteminde parayla yapilmasi gereken bir ibadet...... bunun zamani ve yeri yok.... her zaman ve her yerde yapilabilir.... Ben kesip kan akitma anlaminda kullanmadim |
Benim yazdiklarimdaki hata nerede?
Yada demek istedigimi anlamadin? Yada ben seni anlayamadim? ;)
|
Bugün...
... basörtümüzü ütüleyerek mi taksak ütülemedenmi???
|
Belkide
O halde neden "Seriat bi yönetim sistemi degildir.." diyebiliyorsun
Seriat Hukuk sitemiyse, Hukuksuz yani Seriatsiz yönetim sekli düsünülemez.... |
Angelus S.
Auch wenn Jesus tausendmal in Bethlehem geboren wäre,
aber nicht in DIR, DU wärest dennoch verloren! |
Goethe
Jesus fühlte rein und dachte
Nur den Einen Gott im Stillen; Wer ihn selbst zum Gotte machte Kränkte seinen heiligen Willen. Und so muß das Rechte scheinen Was auch Mahomet gelungen; Nur durch den Begriff des Einen Hat er alle Welt bezwungen |
senin basin zaten kapanmis
beyin hücreleri disariya bakamiyor.
burada bir fetva var, cok ihtiyar kadinlar icin örtünme geregi kalkiyor. sende onlardansin yani hic bosuna zahmet etme. |
Status A-380 ?
Tyyp A-380
Boy-170 Kilo-85 Göz rengi yesil Kullanis sekli her köyde ve bahcede kullanima hazir vaziyette Dünya pazarindan 130 tane sparis aldik Yaklasik 70000 bin kisiye is imkani acilacak Dünya bu dev projeyi ve heykeli konusacak Teknolojide dünyaya örnek bir ülke haline geldik heykellerimiz en hafif maddelerden üretiliyor Hindu ve japon status sanayisini geride brakacagiz bu yeni TC A-380 heykelimizlen Sabka ve fütülü özel sparislerede önem veriyoruz fiyatlari 260 bin dolar ve 100 bin dolar arasinda deyisiyor? Siparislerinizi????? kemalist_tc-A-380@heykel.com.tc mail in dende yapabilirsiniz. Vatanimiza ve milletimize hayirli olsun betonu bereketli surati nurlu olsun? |
Organ nakli
gevezeliyen sensin lenn cirrtoo hehehhee
teknolojiyi bulan bir ülkede organ nakli neden yapilmiyor anlamis deyilim Osamanin ne don gidigine bile karisan sizler neden organ nakli olayina el atmiyorsunuz |
Sen politikanin alasini yapiyorsun?
Israil demokrat bir ülke orta dogu o ülkeden örnek alacakmis batililar diyorlar.
Ama cumartesi gübü araba sürmeyi bile yasakliyan kadin erkek ayri otobüslere bindiren bir ülkeyi nasil örnek alabilirizki. Bir ikincisi insan gibi robot yapan japonya bile laik deyilmis bak sana din lerini demokrasiden laiklikten daha üstün tutuyorlar organ naklini bile yasakliyorlar. sizlerse baskasinin donunu ve sabkasini örnek aliyor ve kültürünüzü dininizi satiyorsunuz. |
Burasi politik forummu?
Autor: eniskaya
Datum: (17/01/2005 - 12:11) Forum: Religion & Glauben Wertung bisher: Ihre Wertung: genial sehr gut gut keine mittel schlecht unserioes Demokrasinin dinle alaksi yok be Cahil sen git Demokrasi anlayisini Politika Forumunda eda et... burada degil...... |
vayvayvay!!!!
Sikhlarinizin ve seyhlerinizin gayet insani nefs-i kararlarini fetva olarak algilarsiniz? Bu ne curet bu ne haz :-))
Yani baska bir tabir ile önce konusulan seyh ve sikh sözu sonra da Kuran mi geliyor? Ulan topunuzun imani 5 ytl etmez. |
Alevi Dedelerini Unuttun?
acaba senin imanin kac para eder simdi?
|
Imanim hükümdar benligim esir!
Imanim hükümdar benligim esir
Ehli Beyt"i sevdim dediysem kusur Kimi korkak dedi kimi de cesur Canim basim ben bu yolla koyali Imanimin sakakasini dagitsam 50 Millyon safii"nin imanini 150.000"e katlar ;-)) |
Belgen Nerde?
Kurana inaniyormusunuz inaniyorsaniz?
Neden Namaz Kilmazsiniz? Neden Orus Tutmazsiniz? Neden zekat vermezsiniz? Sizin imaniniz bence bir kurus bile etmez? Safi Kürtler Kurana uyuyor ve onun yolunda gidiyorlar sizlerse Cenabet geziyorsunuz... Hüü dosttt hüüü hüüü eren.... |
hüüüyü siz daha iyi cekersiniz!
Alevileri burada savunacak degilim ama Aleviler safi kürtlerden bin kere daha iman sahipidir. kirtolarin, virtolarin, zirtolarin said-i kurdi denen akli dengesi bozuk zibidinin ne imani varmis bakalim. Tren seytan icaati diyen Aleviler mi idi, yoksa okuma yazma özürlüsü saidi kurdi mi? radyodan cikan sesler cinlere ait diyen "deha" alevi mi idi yoksa bu zindik mi idi?
Bir cift öküz yeter mi? Aha Mehmet emmi? Böyle baca tüter mi? De haaa Mehmet emmi? Coluk cocuk uyumaz Aha Mehmet emmi Ac insanlar yatar mi De haa Mehmet emmi ;-)) |
biz Dersimli aleviler
Türkmen alevi,lerden daha iyi yoldayiz bizim icimize yahudi ler girmemistir.
Sabetaycılar, Aleviliğin SARI KEÇELİ TÜRKMENLERİ, KAYALAR BEKTAŞİLERİ, ALİ KOÇLULAR ve BABAİLER (Otman Baba) kollarına mı girdiler? Özellikle SARI KEÇELİ TÜRKMENLERİ ve KAYALAR BEKTAŞİLERİ hakkında bilgi sahibi olanlar var mı? Çünkü bu kol, Yunanistan"ın Selanik iline bağlı Vardar nehri yakınında bulunan Gevgeli ilçesi, Nutya, Kara Sinanlı, Alçaklar, Vodina, Kilkis , Mayadağ, Poroy köylerinden mübadele ile göç ettirilmiş. Bu toplum Tekirdağ iline bağlı Şarköy ilçesinin, Uçmak dere, Gazi köy, Hasköy, Kirazlı, Çinarlı, Yukarı ve Aşağı Kalamış, Mürefte, İğdelibağlar köylerine yerleşmiş. Bir kısmı ise İstanbul, Bursa, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli"ne yerleşmişler. KAYALAR BEKTAŞİLERİ ise, Babagân koluna bağlı olan guruplar içinde yer alır ve günümüzde; Kırklareli, Keşan, Tekirdağ ve Manisa?da toplu halde mahalleler kurmuşlar. Bu toplum mensuplarının tümü Bektaşi kökenlii Yunanistan"ın Kayalar kasabası ve çevre köylerdendir. Özellikle bu iki kol tamamiyle Sabetaycılarla AYNI özellikler teşkil etmektedirler! Acaba yukarıda sözü geçen guruplar arasından, Cumhuriyetin ilk yıllarında Alevi insanlarımızın yoğun olarak yasadığı, mesela Sivas?a Alevi görünümüyle gelen ve Alevi topluluğun içine sızan insanlar mevcut mu? Mevcuttur. Bu yıllarda Sivas?a hükümet göreviyle gelen MAN soyisimliler Sabetaycıydı. Bülbülderesi Mezarlığı sadece Sabetaycı Mezarlığı mıdır? Mezarlığın aşağı kesimlerinde Aleviler de yatıyor mu? Bu zatlar Aleviliğe girmiş Sabetaycılar olabilirler mi? Hangi gurupların mensuplarıdırlar? Bedri NOYAN kimdir? Bu zat, Sabetaycı mıdır değil midir? Ben daha çocukken çok yakın bir arkadaşım bana gelip kendisinin Alevi olduğunu söylediğinde, ben ?ne farkeder ki?? demiştim. Çok saşırmıştı. Belli ki, kendisine öğretilenler benim için göya farkedeceği yönündeydi. Bu memlekette, çok ilginçtir, Türk Sunnilere Alevileri sorduğunuzda bir düşmanlık ya da bir art niyetli söz duymazsınız. Laf edenler de zaten kendini din koruyucusu zanneden birkaç kendini bilmezdir. Ayni soruyu Alevilere sorarsanız, Sunnilerin kendilerine düşman olduklarını sanırlar ve daima uzak durmaya çalışırlar. Sunnilerce kesinlikle böyle bir şey yokken peki Alevilerce neden böyle bir his vardır? Bunun sebebi, Sabetaycı Yahudilerdir. Alevilerin içine 19.-20. yüzyıldan itibaren sızmış ve maddi zenginliklerinden dolayı yükselmeyi başararak, esas ve gerçek Alevi ailelere sözlerini geçirmiş, ve bu andan itibaren Alevilerin güvenini kazanarak onların temel düşünce öğretilerini değiştirmis, kutsal Dedelik ünvanını dahi alarak ve bazıları da kendi geliştirdikleri gelenekler ve Alevilik tarihi kitapları yazarak Alevi insanların doğuştan itibaren, Sabetaycı mahsülü bu doktrinlerle beyinlerini yıkamışlardır. Aynı zamanda Güner Ümit gibi Sunni görünümlü provakatör bir Sabetaycıyı da kullanaraktan, göya Güner Ümit?in kasten kullandığı sözcük, sanki Sunnilerin genel ve gerçek tavrıymış gibi Alevilerin beyinlerine tekrar bu gerçekte olmayan imajı kolayca yerleştirmeyi başarmışlardır. Zaten Güner Ümit?in para içinde yüzmesi biraz garip değil miydi? Kimin adamıydı? Türkiyede bunca kolay para kazanmanın yollarını bize de söylesinler de biraz biz de ihya olalım! Sunniler içinde de yerleşik Sabetaycı bir gurup vardır. Bu gurup Türkiye?nin kaymak ve üst düzey tabakası içinde yer alır. Aynı oyunlar Sunniler içinde de dönmektedir. Aynı türlü kitapları Sunniler içinde de yazmaktadırlar. Sizi temin ederim, bunu size memleketimizde dönen kirli hesapların farkında olan ve yine Sabetaycıların bu ülkenin insanlarının arasını açmak maksadıyla yarattığı ne ?İslamcı? ne de ?Milliyetçi? terimine uymayan görmüş geçirmis bir vatandaş olarak yazıyorum. Sayın Alevi kardeşlerim, eğer hala aranızda Yahudiliklerine sıkı sıkıya bağlı Sabetaycıları görmüyorsanız, inanınız bu çok büyük bir gaflettir. Çünkü, onlar Türkiye?de Sunni ve Aleviler arası tansiyonu ellerinde bulundurmakta ve gerektiğinde de bu kozlarını çok iyi kullanmaktadırlar. Bunu direk inkar etmek yerine lütfen oturup bir düşününüz. Gözlerinizden ve gözlerimizden perdeler insin artık. İnsanlar arasına düşmanlık sokan ve Yahudi kimliklerini gizleyen Türk isimli şahısların farkına varalım. Çok geç olmadan gerçekleri görelim artık. Hem siz hem de biz, içimizde bizim kılığımıza bürünmüs kişileri farkedelim, içimizden defedelim. Unutmayalim ki, beyin yalan ve dolanlarla yikanır, gerçeklerle beyin yıkanmaz! Abgeschickt von Tarihsel belge |
bir zaza olarak
yazikkk cokk yazik diyorum senin kapanmana gerek yok zaten seni kapatmislar bursa ibneler yurdundan emekli bir generalsin sen :=)))
|
Aglama bigpuma aglama ;-))
Sen daha ciragim niteligindeki, stilini tamemen benim stilime endekslemimis olan OscarDeLaHoya ile bile basedemiyorsun. Ben Senin icin bir kac numara agir gelirim kirto ;-))
Ciragi ile basedemeyen birisi ya ustasinin karsisinda ne yapar? ;-)) |
zazaymis!!! safii kirmanci simdi de zaza
oldu? pueheheheh ;-)))
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:39 Uhr. |