![]() |
hab nach dem 2:0 für hertha abgeschaltet
ohne Text
|
Var, yönetim degistiginde 18 Milyon $di
yeni yönetim transfer yaptigi halde borcun cogalmadigi, aksi taktirde 5 Milyon § civari düsürüldügünü acikladi!!!
|
karganin finansal durumu ne?
kann karga es finanziell mit fnerbahce aufnehmen? sportlich können sie es ja nicht! aber können sie es wenigstns finaziell mit fenerbahce aufnehmen? was hat karga überhaupt?
|
CL "de Beklenti "yi DUSUR-ME-LIYIZ
Bu yaziyi JUVENTUS macindan once yaziyorum - ve direk konuya giriyorum.
Son zamanlarda hem taraftar, hem Yonetim, hem de kamuoyunda CL beklentilerimiz cok yukseldi. Degil mi ya - ALEX yani Brezilya Milli Takimi Kaptani transfer edilmis; DENIZ ve SERKAN alinmis; MURAT cok faydali olacaga benzer hazirlik maclarindan sonra; ve de ustelik sol-kanat sorunu FABIANO ile hallolmus??? DAUM "un onceleri havayi biraz indirmek icin "...CL "de (bu takimdan) hemen basari beklemeyelim" sozleri adeta bir infial yaratmis, ve hem taraftar hem de Yonetim "...nasil olur, DAUM "un istedigi transferler de yapildi" diye sitem etmistir. Haksiz da degiller - ama, bir de AMA "si var isin: FENERBAHCE "li cok sabirsizdir - bunu sizler de bilirsiniz - ANTU "da bile "CL "de Finali oynayacagiz" diyen arkadaslar mevcut (ozellikle bu FINAL 6S "nin Stadinda olacak, ve biz de onlarin Stadinda CL Kupasini kaldiracagiz) diye cogu arkadas kendini kendini simdiden hazirlamis bile!!!??? Bu nedenle BIRAZ YAVAS demek istedim - ben istemez miyim CL Kupasini kaldirmayi ... ama once emekleyip, sonra yurumeyi ogrenelim ki en sonunda DUSMEDEN kosabilelim. Umarim JUVENTUS "u yenmeyiz yarin aksam - inanin bu bizim icin cok kotu olur - ozellikle bir RIZE arifesinde. Bu sezon ilk hedefimiz (1) SUPER LIG SAMPIYONLUGU olmalidir - sonra da, eger cikabilirsek, (2) CL "de 2.ci TUR. Eger bu (1) ve (ustune de) (2) gerceklesirse FENERBAHCE ... GERCEKTEN DE COK BASARILI OLMUS OLACAKTIR!!! "Yavas yavas cikacaksin bu merdivenlerden" demis Sair! Sevgiler tum FENERBAHCE "li lere. |
Hazirlik boyunca oynadiklari en kötü
macti.
Okan Buruk, Pancu, Ronaldo ve tabiiki kaleci Murat hayal kirikligina yakin bir tablo cizdiler. Takimin forveti yok! Carew alindi ama Ahmet Dursun insallah iyi calisir ve kalici olur. Yoksa yine forvetsiz oynariz sezon boyunca. Veysel beklentileri yerine getirebilecek kapasitede degil. Defansta garanti oynayan yok. Bence cok alternativli kadro her ne kadar avantajli olsada, bir o kadarda dezavantajli. Oyuncular birbirlerine alismasi daha zaman alacak. Pancu forvet degil! Ofansiv orta sahada cok daha faydali oluyor. Sag tarafa o kadar oyuncu alinmasina nazaran iyi ataklar yine hep soldan olusuyor. Orta yapan yok.... Takimin daha cooooook calismasi lazim, coook!!! PS: ilk 4-6 macin dis sahada oynanmasida cok büyük bir dezavantaj olacak! |
Das was du nie haben wirst! o.T.
ohne Text
|
Fener - Juventus fand ich sehr gut...
ilk yariyi izledim. Fener baya organize bir sekilde oynadi bence. Besiktastan cok daha hazirlar!
|
Birinci takim dedigin hangisi ki?
Serger mi? Tümer mi? Yoksa Carew mi??
Bu üc oyuncudan sadece biri Besiktasin oyununa büyük ölcüde arti getirecek, oda Tümer bence. 90 dakika oynayabilen, oyun icinde kosan, pres yapan ve ayni zamanda teknik becerisiyle pozisyon üreten tek o. Carew ortadan ve kanatlardan yardim gelmedigi sürece yalniz kalir ve bir ise yaramaz. |
Jucentus maci saat 20de basladi! :) o.T.
ohne Text
|
sana katiliyorum...
gercekci olmak gerekirse...
okan koc ve sinani niye gönderdiklerini anlamadim ... sag taraf tam dedigin gibi hic bir seye yaramiyor... berkanta is yok zaten GS de bile is yokdu.... mustafa dogan kötü transfer... insallah bize allah Cordobanin sakatlandigi günü göstermez, Murat sahin BJK ye laik bir kaleci degil defansda durmadannn yanlis toplar atildi... Okan Buruk dansöz gibi ortada gezdi bu nedir ya.... bizim isimiz zor takim hic birbirine alismamis... A.D. |
Macin pek önemi yoktu bu sefer bence
Pristina"yi anma töreni ve pankartlar cok büyük sekilde yapilmistir
bravo taraftar.. fb hazir..bu mac gösterdi.. ufak defek hatalar var ama o her takimda var.. juventus o hatalar olmasaydi maci vermezlerdirler.. fb büyük hedeflere hazir ve bu kulüp icin cok önemli..nach der jahrelangen hetzjagd.. bravo jungs :) |
Fenerbahce siegt 2-0 gegen Juve
ich möchte und hoffe auch, dass diser sieg bei fenerbahce überbewertet wird. es ist nur ein vorbereitungsspiel. genau wie das unentschieden von fener gegen köln oder siegen nicht überbewertet werden sollte. es heisst testspiel. wenn es wirklich ernst wird dann muss maximale power gegeben werden. also fenerbahce hat gewonnen. auch noch gegen juve. aber bei juve spielte nedved nicht mit. bei uns fehlten alex, nobre und deniz. erstes zeil von fnerbahce muss sein wieder türkischer meister zu werden und den pokla zu gewinnen. sekündäres ziel sollte das erreichen der 2 runde in der cl sein. aber primär gilt es meister zu werden koste es was es wolle. um unsern gegner völlig fertig zu machen müssen wir wieder meister werden. dann können die anderen einpacken. die mannschaft ist jung genau wie letzte saison aber kennt sich mittlerweile.
|
noob o.T.
ohne Text
|
bitte nicht überbewerten klar freu auch
ich mich aber es war ein testspiel. genau sollte man ein unentschieden gegen köln nicht überbewerten. aber fenerbahce hat mir auch gefallen. önder ist mindestens genauso gut wie ali günes. was mir sorgen bereitet ist di linke seite tuncay und fabiano lima haben ein verständigungsproblm scheint mir. da weiss der eine nicht was der andere macht. fenerbahce muss aber meister werden. ein zweiter platz ist nicht zu akzeptieren. nicht bei fenerbahce.
|
Pierre Van Hoojdonk"a Sonsuz Sevgi ve
destek.
bu beitragin yazmanin sebebi, burda bircok insan pierre artik yaslandi, takima zarar gibi dusuncelerin icine girmeleriydi, bugun bir kez daha goruldu ki, gol yemezsen, hoojdonk"un aziz beyni ve birliginde muthis ayaklari sayesinde bir anda tabela 2 yazabiliyor. Ben bu adami hep sevdim tam sevdim, FOREVER PIERRE !!!!!!!!! FOREVER PIERRE Not: Alex ve Pierre OYLE BI OYNAR KI YANYANA, Simdiden gazete basliklarini gorebiliyorum Sevgimi belirtmem gerekiyordu, kusura bakmayin beitragi actigim icin, icimden geldi |
Servet seni tebrik ediyorum....
Hatasiz bir mac cikardin, böyle devam etmeni canil gönülden istiyorum.
Seni elestirenleri utandir ve bu futbolunun devamini getir. HEP DESTEK TAM DESTEK |
Bu takımdan en son gönderilecek ve
kesilecek oyuncu Aurelio""dur!!
Marco Aurelio... Sahadaki 22 futbolcu içinde günümüz "ideal futbolcusu"nun nasıl oynaması gerektiğini ayaklarıyla ve mücadelesiyle gösteren bir futbol emekçisi... Ve onu izleyen gözler olarak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki,bu takımdan gidecek ve kesilecek en son oyuncu ve takım kadrosu sayıldığında ismi ilk önce tahtaya yazılacak oyuncudur!.. Çağdaş futbolun bu "esmer cengaveri"ni bir kez daha tebrik ederken ve dünyaya gelen yeni yavrusuyla mutluluklar dilerken,her Daum"un da kulaklarını çınlatıyoruz... İyi ki "war"sın Marco Aurelio... selamlar |
Ikide bir yeni baslik atma! o.T.
ohne Text
|
ohne Text
|
ohne Text
|
bin ich schuld daran das karga verloren
hat und gezigt hat, dass sie dieses jahr nichts reissen werden. weder in der türkei noch in europa. anstatt dich mit mir intensiv zu beschäftigen soltest du hrrn bosque fragen wie er sich die zukunft vonb karga vorstellt. ich sehe schwarz für euch. :-) aber es freut mich anderseits, dass ihr in so einem desolaten zustand seid.
|
bin ich schuld daran dass karga verloren
hat und gezigt hat, dass sie dieses jahr nichts reissen werden. weder in der türkei noch in europa. anstatt dich mit mir intensiv zu beschäftigen soltest du hrrn bosque fragen wie er sich die zukunft vonb karga vorstellt. ich sehe schwarz für euch. :-) aber es freut mich anderseits, dass ihr in so einem desolaten zustand seid.
|
dachte aziz yildirim o.T.
ohne Text
|
Güzel kardesim, neden anlamiyorsun?!
Gerizekali misin, yoksa kendini öyle mi gösteriyorsun???
Besiktas iyi oynasaydi sana istedigin kadar baslik at mi diyecektim?? Yazilarinla gerektiginden fazla antipati kazanmak sana zevk mi veriyor? Büyük takim taraftari olmak istiyorsun ama senin yaptigin görmemislikten baska birsey degil! Hani bir deyim vardir ya: "Görmemisin oglu olmus, koparmis xxx ini yemis" :)) |
was macht tomas 6sarayli? o.T.
ohne Text
|
GS - Porto bu aksam degil mi? DSF yarin
gösterecekmis. Bin leider zuhause und habe kein TR TV. Yarin izleyecegim artik :(
|
güzel kardesim besiktas bu sene hic
bisey yapamaz benden sana söylemesi. das meine ich nicht wegen dem berlin spiel. aber fener ist meister eingespielt und jung. und junge spieler haben einen enormn vorteil sie sind hungrig. fenerbahce hat einen altersdurchschnitt den fast keine mannschaft in europa hat nämlich 24. die zukunft ist blau gelb ob du gerne hörst oder nicht.
|
Görmemisin ogluda yeni dogmustu! :) o.T.
ohne Text
|
ich habe schon sachen gesehen, die wirst
du in deinem ganzen ärmlichen leben nicht sehen :-)
|
er spielt bei cimbom o.T.
ohne Text
|
Senin gördüklerini bana Allah göstermez
insallah!
:)) |
also...im internet kann man es...
von online-tv sehen
aber im cafe zeigt sky-turk was anderes..anlamadim... |
Porto-G.Saray 0-1 (hakan sükür)
<a href="redirect.jsp?url=http://www.galatasaray.org/superlig/kamp_gunlugu/detay.asp?PID=1353&HID=1&haberID=211797
Könnt" target="_blank">http://www.galatasaray.org/superlig/kamp_gunlugu/detay.asp?PID=1353&HID=1&haberID=211797 Könnt</a> euch ja das tor runterladen...also ich habs getan löl :) |
Neyse, yarin aksam izleriz artik :) o.T.
ohne Text
|
der saison auftakt ist enorm wichtig
denn durch einen hohen sieg und schönem fussball kann man die direkte konkurrenz indirekt nervös machen. also wenn fenerbahce einen tolles spiel in rize hinlegt und viele tore macht werden 6saray, karga und hamsi verunsichert. und wer verunsichrt ist macht schneller und leichter fehler. vor allem verschafft man sich aber respekt vor den derby spielen. der gegner hat dann im hinterkopf "unser gegener ist fenerbahce die können und zermalmn wenn es gut läuft bei denen". das ist ein wichtiger vorteil. klar es kann auch umgekehrt eintreffen. fenrbahc verlor das erste spiel in der letzten saison 3-0 und wurde trotzdem meister.
|
So schnell?? :) Iyi valla... o.T.
ohne Text
|
2-0 olmus :) o.T.
ohne Text
|
sorry vergass das wort ärmlich und
"lächerliches" leben.
|
genau wie apo, balic und revivo :-)
ihr scheint wohl richtig heiss zu sein auf spieler von fenerbahce? wie kommts? :-)
|
tam diyecekdim...ama..warte noch aufs
tor link hehe
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:50 Uhr. |