![]() |
Da kennst du mich aber schlecht
Kuran hayata ve insanliga evrensellik verir...
A.H. könnte es net besser formulieren... yaaa wir sollten mal gemeinsam einen Kaffee trinken... :)) |
Ben Allh olmadigim icin zaman disina
cikamam.. o yüzden resül zamaninda yasamadim heheheheeeee...
Resül Demokratr falan degildi... Resül zamaninda su anki Moderin ve medeniyet kavramlari ve kaliteside yoktu.... Yani su an Resül bile kendi zamanindan bu zamana gelse... cok cok zorluk ceker... 6 Milyar insani kontrol etmek Resüle bile zoir gelir.. ve eminim bu zamanda yasasa ancak Kuranin cerceve verdigini vurgular.. kaldiki HZ. Muhammed bu zamani yönetecek ilim ve irfana sahip degil... kiii zaten okulundan surasindan burasindan 30 yil sürüyor noirmal hayati ve zamani kavramak..... O yüzden Kuran ciplak haliyle zamanimiza cok yetersiz kalir... ama cerceve olarak degil.. sadece icerigindeki zamansal tavsiyeleri kast ediyorum |
o.T.
Dinlere karsi hosgörü cok güzel ama ilkönce insanlari incit memek gerekir.
|
Aber sicher gibt es dasss
ich wiederhole es immer wieder...
Die Demokratie kann die zweit beste System sein... aber den besten kenn i´ch nicht |
Reis yanlis anlamada
bu olay Futboll yorumu yapmaya benzemiyor...
Sen olayi kavrayamadiysan demek degildirki olaylar aynen ceryan etmiyor |
Müslümanlik bir KELIMEDIR
herkes farkli farkli algilar yasar ve yasatir...
HZ Isa bile Allahi Muhammedden farkli kavramistir ve yasamistir.. HZ Adem ve HZ. Ibrahim bile Allahi farkli algilamistir... Önemli olan kisisel algilayis degil... ortakliklari ortaya cikarmaktir... YANIIIII DINDE ortaklik aramak ve oratkliklari yasatmaktir.... Gerisi her zaman bireyseldir |
Das sind keine Moslems sonder
MÖRDER....
Den niemand ist Gottes Jandarmmmmmmmm |
Rede nur für dich..
kaf dagindan in artik...yoksa sonra inisin cok kötü olacak senin icin..
hayal kirikligina ugramayasin! |
seninle hmfikirim romancim
aynen aynen.. bunuda baska kesimler algilayabilse...
POLITIKA cilara sorsak bize biraz Dinden, felsefeden, ilimden bahset bana desek.. papagan gibi öterler burdaki bi kac sahis gibi ! Politika cikar isi... Ilim sosyalist ve huzur isi! |
Peygamberligi anlamamissan ne diyelim?
;O)
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:55 Uhr. |