![]() |
wer zeigt das spiel live
fener, trabzon, gs maclarini showtv gösterecek onu okudum ama bjk yok
|
sergen ve tayfur
arkadaslar dün cok güzel bir sohbetim oldu... bu arkadaslar carsi grubuna ait, vede benim iyi arkadaslarimdir..
size birgün antremana gittiklerinde ufak tefek sergen ile tayfur arasi sohbeti yazayim sergen tek başına bir köşede tayfurla beraber oturyodu..ve sürekli takımdan 2-3 kişiyi kötüleyip duruyolardı.. özellikle tümer için kumarbaz ibneye bak gitsede kurtulsak pancu için bu romanyalıda milatını doldurdu gibilerinden laflar ediyolardı bu sohbetler gercekten olan olaylar. artik gerisini siz düsünün |
Mac Naklen Kanal D´de
Göztepe-Besiktas maci Saat 12´de naklen Kanal D´de.
|
o.T.
tamam belki dogru olabilir yada olmayabilir ama burda bu konu yazilmasi ama gene hic hos degil.
|
ich schreibe es weil es was mit besiktas
zutun hat.. eger bunlari bilmek istenmiyorsa yazmam bunden sonra..
bunalri bilmek bizim hakkimiz degilmi |
Her agizdan cikana inanacaksan, ohooo...
ayrica öyle konussalar bile fazla düsündürücü degil bence.
Her oyuncu ayni degil. Tümer LigTV ile yaptigi repörtajda oldugu gibi, her kisiyle ayni samimiyette olmak mecburiyetinde olmadigi ve buda cok dogru birsey. Ayrica Tayfur"un ailece görüstügü Tümer hakkinda kötü konusacagini inanmiyorum. |
macin sonucu
Göztepe-Besiktas 0-1
Goller: 0-1 Veysel 50.dk Besiktas 3.Turda |
macin analizi
Besiktaslilar bugün son macimizda Göztepe´yi yenip yili tamamladik.Sahanin zor sartlar icinde oynadi takimimiz ama gene bi güzel oyunla ve iyi kadroyla yenmeyi basardik.
Cok gol pozisyonu bulduk ve degerlendiremedik ama Veysel´in kafa golüyle galibiyeti bulduk. En önelisi simdi Lige simdi ara vermemiz ve hemen ara transferlere baslamaliyiz. :-) |
cok gereksiz o.T.
ohne Text
|
o.T.
utansin futbolcular, baskada birsey demiyorum
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:01 Uhr. |