![]() |
Tüm insanlik Cehennem serüveninden
gececek.... ve eninde sonunda cennete kavusacaktir....
Bir tane yada bir tana cenemmem yokki... 7-8 tane var herbirinden.... Insanlar kademe kademe cennet ve cehenneme girecek... Mesela Resül Yunusu Allah cezalandirdi...... Balik olayini hatirla... HZ. Muhammedi Vahyii ile uyarilarini hatirla, cünkü bunlar Kuranda yaziyor..... Üstelik Hz. Muhammed 40 yaslarinda Resül ve 23 yilda bir ehli Müslüman oldu..... Eger Resüller Cehennem serüveninden gecmeyecekse.... Allah olmalari gerek...... Sen Kuranin ruhunu anlamamissin ve Kuranin inis sebebinide anlamamissin.... Kuran tüm Insanlaigin Kitabidir... sadece Müslüman kelimesini kullananalarin degil..... Müslüman kelimesi insani azaptan kurtarmaz |
Allah bu konuda ne diyor
hic Kuranin ruhuna ve inis sebeplerine baktinmi....
Sevmiyorsan Hiristiyanlari terk et topraklarini..... hani sizlerin rizkini Allah veriyordu.... |
himmm
kizginlik, caresizlik...
müslümanlar her yönden zayif durumdalar. bilincli olanlari da tutucu olanlari da, modernist, sosyete, zengin, fakir, farketmiyor. herkez gönül rahatligi ile prezente edebilecegimiz bir islam veya müslüman toplulugu ariyor... hey! o biziz, yani aurada konusan, yazan, düsünen, kizan bizler... biraz dinlemeli ve insan hata noktasindan önce kendine bakmali... güzellik buradan basliyor... simdi elestirilere bakalim: her birimiz nefis sahibiyiz, hatalar yapiyoruz. mesela ben... calistigim is yerinde isimin hakkini %100 verebiliyor muyum? Hayir! sigortaya yalan söylemeyen kac müslüman var? veya doktordan rahatsizlik raporu almak? bunlar hep haktir. is hakka taalluk edince bunun müslüman veya kafirine bakilmaz. bizim dinimiz insani merkeze alan bir din. kisinin imanli olmasi veya dini inkar etmesi onun kendi lehine veya aleyhine tutundugu bir tavir veya eylemdir. gercek islam gün gibi ortada da onu yasayanlar nerede? belkide kimse (en azindan edeben) bu soruya ben diye cevap veremez ama kendine bakarda insan bir düsünürse yeter. gelecek yeni yila iyi bir baslangic yapmis olur. selam ve muhabbetle |
bu baslik yanlis
kardesim bu baslik yanlis ve edebe mugayir...
|
Burasi ALLAHin Arzidir :-)
ALLAH diledigi kisilere diledigi kadar istedigi yerde verir.
|
Bu bir Gercek :-)
Şunlar meydanda bir nice vakıalar.
Bu vakıaları yaşamakta müslümanlar. 1. Küfür kültür aşlanması Cinayetler işlenmesi Mü’minlerin dışlanması Uygulandı bu bir gerçek. 2. Şer’i nizamdır, Hilafet Hilafetledir, Adalet Hilafetsiz hep dalalet Gitti adalet bu bir gerçek. 3. Hilafetsiz olmaz hüküm Hilafetsiz olan hakim Her hükümde zulme mahküm Zulmediliyor, bu bir gerçek. 4. Hilafeti tanımalı Derecesini bilmeli Hilafet mutlaka gelmeli Olması farz bu bir gerçek. 5. Ölüm kalım derecesi Çalışmak bunun manası Bundan başka yok çaresi Çalışmak farz bu bir gerçek. 6. İslam devleti olmadan Otoriteyi kurmadan Şer’i biat almadan Devlet olmaz bu bir gerçek. 7. İnfazı olmayan bir devlet Başkasınin kuklasıdır elbet Kukla olan olmaz Hilafet İnfaz şarttır bu bir gerçek. 8. Cihad emiri ve vali Baş kadı ve muavini Halifeye ait tayini Halifesiz olmaz bu bir gerçek. 9. İçte tatbik keyfiyeti Dışta bütün siyaseti Aleme islamı daveti Yapacak Halifedir bu bir gerçek. 10. Koruma, Tatbik ve davet, Halifeye ait evet Bunları yapamaz ümmet Bunlar Halifesiz olmaz bu bir gerçek. 11. Kaldırıldı şer’i hüküm Tüm koğuldu şer’i Hakim Geldi zülümle tahakküm Zulmediliyor bu bir gerçek. 12. Yok oldu şer’i değerler Kondu batıyı övenler Kovuldu hakkı sevenler Şeriat kalktı bu bir gerçek. 13. Hilafet şekli yerildi Demokrasi şekli sevildi Halifelik’e son verildi Hilafet yıkıldı bu bir gerçek. 14. Hilafetle gitti o islama davet Hilafetle gitti insanda saadet Hilafetle gitti devlette adalet Huzur gitti, Sükün gitti bu bir gerçek. |
Sen gec bunlari
sen git Allah sana Türkiyede versinde halini görelim....... inkarci Herif.... resmen Almanlardan ekmek dileniyorsun, ama Allahi öne sürüyorsun.....
Allah söyle Allah böyle...... nur Lügen sonst nichts.... Insan bu kadarda namkör olmaz yahu........ Seninkisi resmen dinsizlik ve namkörlüktür...... aklin sira Allah kelimesiyle Allahi kandiracaksin |
Hepsi Yalan buda Allahin gercegi
Hilafet falan filan....
Yahu arkadas Allah tüm insanligi Halife kilmis... daha ne istiyorsunki.... Ben bir halifeyken.... Alinin Velinin Ideolojisinden babane......... Yok seriatmista falan filan... yok DEVE..... Belki Develerde Müslümandir.... ich lache mich über euren Islam schrott.... Gide gide tam sapik bir Islam anlayisina sahip oldugunuza inanmaya basladim.... derlerdide, ama bu kadar fanatik kati ve Terörcü oldugunuzu bilmezdim.... Simdiye kadar hep Kuran disi konustun... RECM Sapikligini Kurana dayattiniz.... AMA NERESINDE YAZIYOR ????? onu bir söyleyebilsen.... Rahmetli Kemal Sunalin Filmi aklima geldi..... "SEN SEYHTEN DAHA IYIMI BILECEKSIN" Seyhte arkada elinde tesbih ile... Allah Allah diye kafasini sallar...... Tamm seizlik bir Film...... Film gibi dininiz var..... Bu kadar kaynaksiz din daha dünya üzerinde görülmemis.... eger kaynakli olsaydi herkes sizlerin gibi olmasi lagzimdi.... ama niye deil... HIC DÜSÜNDÜNÜZMÜ.... Neden DÜNYaNIN GERISI SIZLER GIBI DEGIL ???? Weisst du darauf ein Antwort.... ????? Ben binbir cesit Islam anlayis türü gördüm... hepside sizlerden iyiydi |
So ist es
insani halife kilan ve insanin icinde kendi Enerjisini var eden bir Allah... yani Allah icimizde.... onu en güzelligiyle meydana cikarip salih Amel ile dünya hayatimizi süslemek....
Benim kanaatimce Islam Alemi namkörler...... A dan Z ye hepsi namkörler ve Allahi hem inkar ediyorlar hemde kendilerini adam sayiyorlar... DKurandaki dinden bey haberler... Alinin Velinin erkkelesmis ideolojisinin pesinde kosup, adamiz diye gezinip duruyorlar...... Benim sahsi görüsüm, Ilsam Aleminin su anki yöneticilerinden adam olmaz... Din ve devletislerini birbirinden ayirmadiktan sonra yüze cikmalari ASLA MÜMKÜN OLAMAZ...... Din bireysel ve evrenseldir, devlet ise degerler toplulugu ve dünyevidir... ama gelde anlat.... koyun kafalailara... Ben Pragda ekiden Avrupada 30 yil süren Mezhep kavgalarinin basladigi yeri ziyaret ettim.... adamlar 30 yil din yüuünden vura vur etmisler ve sonunda Westfälische Frieden ile dini Politikadan cikarmislarda insanlarin hayatini kurtarmislar....... Haci Hicayi ve Papazi yada Rabiyi bir isin icine sokarsan... iste bu kisiler insanligin anasini bellerler..... |
Yeni yilin...
... haram zikkim olsun!
|
Olmus zaten Cehaletten daha cok
bela varmi...... ????
Varsa ben tanimiyorum |
Süleymancilara...
... Süleyhundcu desem yanis olur mu acaba?
Yani ne bileyim, köpek sahibine tapar gibi bunlar da seyhlerine tapiyorlar. |
Gelecegimiz Aydinlik :-)
Artik karanligin pisligin kokusmus cumhuriyetin sonlari yaklasmis bulunmaktadir, tekrar Aydinliga cikmak üzereyiz.
|
Cehalet Putperestliktir :-)
Cehaletten daha kötüsünü görmek istiyorsan, aynanin karsisina gecmelisin.
|
Arif Sag Erzurumlu.
Bir kürttür?
Onun pkk sempatizani oldugunu benden gizliyemezsin? Kürt leri kötülerken kürtlerin kicini Bektasi Senliklerinde yaladiginizi unutmayiniz? |
Cocuk Tecavüz Eden.
O hilfwerklerine yardim neden edeyimki :=))
Yardimi sadece Tailanta götürüyorlar seninde elin cocuk tacizligiylen kokuyor? O paralari cepklerine attiklari zaman sen yanlarindamiydin? |
muahahhahahahahahahaha
Nerde bir sarhos nerde bir heykele tapan varsa sana itibar veriyor :=)))
Birde onunlan gururduyuyorsun neyse iyi eyleniyorum :=))) |
Her Cemaate giderim ben. o.T.
ohne Text
|
Her Cemaate giderim ben.
Dostum Sadece kelleci heykelci sülücü Laz ve lahanaci karadenizlilerin Camisine gitmem :=))
|
Küfürbaz Fasist Kizilbas?
Git enisi becer sen muahhaahhahahaa
|
Evet Seyhleri onlara sefaat edecek
saniyorlar.....
Hatta Allahtanda ileri Peygamber bile bize sefaat edemezken, adamlarin Seyhleri edecekmis.... Zümer 44 de acik ve "Tüm sefaat Allaha ayittir" diyor ama adamlar inkar ediyorlar.... Yani adamlar acik bir sekilde Müslüman degil... Kafirin taa kendileri |
Necmuittin Erbakan kayıp trilyonu
Necmettin Erbakan kayıp trilyonu ödemek için Maliye’ye başvurdu; maliye REDDETTİ!
Necmettin Erbakan, ev hapsi uygulamasından yararlanmak amacıyla, 2 yıl 4 ay ağır hapis cezasına çarptırılmasına neden olan kapatılan partisi RP’nin kayıp 1 trilyonunu ödemek için Maliye Bakanlığı’na başvuruda bulundu. Erbakan, cezaevine girmemesini sağlayacak ev hapsinden yararlanmak için sağlık raporu almaya çalışırken, yasanın ‘Neden olduğu zararı tazmin etme’ koşulunu da yerine getirmek için harekete geçti. Erbakan, kurmayları aracılığıyla Maliye Bakanlığı’na başvurarak, kayıp 1 trilyonu ödemek istediğini bildirdi. Erbakan’ın ödemesi gereken 10 milyon mark, 1998 yılı kuruyla 1 trilyon liraya denk geliyor. HAPİSTEN KURTULMAK İSTEDİ Ancak Maliye Bakanlığı, Erbakan’ın ev hapsinden yararlanmak için yaptığı ödeme başvurusunu geri çevirdi. Bakanlık, ‘Devletin uğradığı zararın geri alınması’ için Erbakan hakkında açılan davayı gerekçe gösterdi. Bakanlık’tan Erbakan’a, ‘Hakkında açılan davanın Asliye Hukuk Mahkemesi’nde devam etiği, en son aralık ayında yapılan duruşmada da mahkemenin mart ayına ertelendiği’ belirtilerek, dava sona armedikçe Erbakan’dan gelecek bir ödeme başvurusunun kabul edilemeyeceği yanıtı geldi. Bu durumda Erbakan ev hapsinden yararlanmak için devam eden davanın sonuçlanmasını beklemek zorunda kalacak. Dava sonuçlandığında Erbakan’ın ‘devleti uğrattığı zararın tutarı ve ödemesi gereken miktar’ ortaya çıkacak. Ancak mahkeme sonuçlanmadıkça Erbakan, parayı ödeyemeyeceği için ev hapsi uygulamasından yararlanamayacak. ------------------------------------------- Iste tarih insani böyle rezil rüsvayi eder..... sarlatan insanlari ögrencileri bile Ot gibi yasatir ve bu hale sokar...... Ben eminim Allah Tayipe bu yüzden yüpksek sevap yazmistir..... Nasil Ebu Cehilin Mezarinin yerine tuvalet yapmislarsa benzeri olayda Erbakanin basina geldi......... Bakin ögrencisi dedigi adam ondan Milyar kat daha adam ve dünya Politikacisi ciktir.... Sikayetlar Maliye bakanina, ya tutarsa....... Erbakan sonunda oldu Hasrettin Hoca... Kaynak <a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/?h=2878" target="_blank">http://www.nethaber.com/?h=2878</a> |
Kur"ân"ı Arapça okumak şart mı?
Soru:
Hocam Kur"ân Kerîm"in Arapça okunması mecburi mi? Yani her Müslüman Arapça bilmeli mi? Değilse benim okuduğum bir kitapta öldüğümüz zaman cennete gideceklerin orada belli bir dereceye yerleştiklerini ve bu derecelerde Kur"ân-ı Kerîm okuyarak buna ek olarak da ezbere bildiğimiz duaları okuyarak cennette belli derecelere yükselecekmişiz. O zaman buradan anlaşılıyor ki Kur"ânı Kerim"i Arapça bilmemiz gerekiyor, lakin bazı din hocaları da Arapça okumanız zorunlu değildir diyorlar. Doğru mu? Şükrü Kaynaş Cevap: Arapça bilen Kur"ân"ı orijinalinden okur. Bilmeyen mealini okur. Meali de Kur"ân sayılır. Allah kimseyi gücünün üstünde bir şeyle sorumlu tutmaz. O sizin okuduğunuz kitaplar da öyle güvenilir şeyler değildir. Onlar inanç temeli olamaz. Temel Kur"ân"dır. Kur"ân ne diyorsa din odur. Kur"ân, tam tersine Allah"ın, herkese kendi anlayacağı dil ile vahiy indirdiğini, ilk muhatabı olan Arapların anlaması için de Kur"ân"ın Arapça indirildiğini bildirmektedir. Kur"ân okumaktan amaç da Allah"a yönelmektir. Allah"a yönelen herkes cennete gider. Kur"ân okumasını bilmeyen ümmî mü"minler cennete girmeyecek mi? O tür rivayetler, insanları Kur"ân okumaya teşvik için üretilmiş sözlerdir. ------------------------------------------ Din yavas yavas ama istikrarli bir sekilde temizleniyor....... Hocamiz ve benzeri Üstadlar sayesinde Kurandaki dini anlamaya basladik ve bu bizi hem mutlu hemde daha iyi bir insan yapiyor...... Tek din var oda Kurandakidir..... Alinin Velinin Mezhepin veya Süleymanin egil..... Akli olan anlar ve uygular, olmayan ise kendini Allah sayar Kaynak <a href="redirect.jsp?url=http://www.gazetevatan.com/cat/sates.asp?kid=29" target="_blank">http://www.gazetevatan.com/cat/sates.asp?kid=29</a> |
Witzbold
aynada ehli bir aydin ve ehli bir Müslüman görüyorum...... Cehaletten eser yok.... inanmazsan resmime bak anlarsin....
Bizim hioc olmazsa yüzümüzede bakilacak haldeyiz |
Adamlarin hic olmazsa isimleri
yardim ortamlarinda duyuluyor.... senin Süleyman hiyarcilarinin ismini nerde duydun......
Heeeeee...... na Zunge verschluckt... Zurnalikla bu isler olmuyor |
Heykele tapan kimmis ????
Sen Heykel ila Atatürkü sayiyorsan o evet bir Heykeldir... Türk devletinin kurucusudur.... ve kalbimizde cok derin bir sevgi besliyoruz ona......
Ama biz ondan sefaat falkan beklemiyoruz....... ancak Namussuzlar onun hakkinda OT gibi konusurlar..... Cünkü Adamlarin kalbi pislik ile dolu..... dinden bey haber... Haaaaaa aklima gelmisken..... sen Süleymandan sefaat beklerken biz sadece Allahtan bekliyoruz...... Zümer 44 "Tüm sefaat yalniz Allaindir" derken sen nasil kalkar hem baskalarina iftira atar hemde Süleymandan sefaat beklersin..... Biz Atatmizin Politik ve savasci beyninden faydaliyoruz hepsi bu... ama sizler Allahim su Süleyman bir üzerimden gecsede beni rahatlatsa diyorsunuz... Sizler Müslüman degil.... SEXOMANYAKSINIZ |
M. Kaplan/Fethullah Gülen da Erzurumlu!
Türk"ü sinir etme simdi!
Her Erzurumlu Kürt degildir... |
Kürt...
... yobaz oglu yobaz!
|
Ataya Puttur diye KAFIRDIR
Bizler sadece Allahtan Medet umariz ve sadece Allaha ibadet ederiz...
Zümer 44 De ki: "Bütün şefaat Allah"a aittir. Göklerin ve yerin mülkü O"nundur. Sonra hep döndürülüp O"na götürülecekstniz!" Veileyhi turceun.... en ünlü Ayetlerden sadece bir tanesi... Hal böyle iken bazi Mahlukatlar kalkip..... Puta tapiyorlar falan filan..... Insallah günün birinde bende degerli bir adam olurumda benimde Heykelim bir meydanda dikilirse..... Türkiye banami tapmis olur...... Yani Enisin heykeli simdi Allahmi oluyorki, bazi ALLAHSIZLA VE MAYMUNLAR Atanin hekeline Put diyorlar...... Allahim ne Manyaklar yaratmissin sen Sünnetullahinda...... OT ama acyip OT..... Kendileri..... Erbakandan, Aliden, Süleymandan, Kaanda, ve diger din Azmanlarindan SEFAAT TALEP EDIYORLAR ve sonra senin silip bir kenara atarken, bizlere dinsiz diyorlar..... Ama asil dinsiz kendileri.... Keske Ata sizlerin bölgesini Yunanlilara verseydide... sizlerin Babasi Yuna olsaydi.... Anlarsinizya..... Namusunuzu koruyan adama tesekkür edecek yerine Küfür ediyorsunuz.... demekki hata yapmis |
Softalarin inadi
... evet, hic kimse Atatürk"e tapmiyor, saygi duyuyor!
Mustafa Kemal Balkan/Libya/Suriye Savaslarinda, Birinci Dünya Harbinde (Canakkale Savasinda) ve Kurtulus Savasinda asker olarak Türk milleti ici savasti! Maglup, bölünmek üzere olan Osmanli Devleti"ni KURTARIP Türkiye Cumhuriyeti"ni kurmus bir insan! Bu insana saygi duymayacaksin da kime saygi duyacaksin? Öbür yanda bazi "gercek Müslümanlar" Metin Kaplan"a tapiyorlar... Almanya"da Asylant olarak Sozialhilfe ile gecinen bir hergeleye! UTANC VERICI! Softalara sorsan, hic birisi Atatürk"ün hakkinda ve Osmanli Devleti"nin yikilisi hakkinda dogru dürüst bir sey bilmiyorlar, ancak bir internet sitesindeki polemigi okuyup gelip basimiza ahmak kesiliyorlar. |
Genau so ist das
Evet insan Atatürk gibi bir devlet adami, kahraman ve büyük askere saygi duymayacakta kime duyacak......
Adamin hic bir seyi yok kalmadi...... ne coluk cocugu ne mali mülkü, hersey devlete kaldi...... Bizim Ahmaklar saygi duymazlar Ataya,a am zamaninda Ingiltere Kralindan alda tüm dünya ilim ve devlet adamlari Atamizi gelip Türkiyede ziyaret etmislerdir... Amac büyük bir sahsiyeti tanimak onunla görüsmek, görüs alis verisinde bulunmak ve kariyerinde Atatükle bile görüsmüslük kazandirmak...... Atatürkün mai Dünya Literatüründe kahraman ve büyük devlet adami diye gecerken, din azmanlari hem Terörist hemde tecabüzcü kimliklariyle taniniyorlar...... Din ile devleti ayir edemeyen insan degil hayvan bile olamaz cünkü hayvanlar bile sahibine isyankarlik etmiyorlar..... sahiplerinin degerini biliyorlar..... |
Bir senaryo
Atatürkün kariyeri belli..... devletin kurtulmasina önderlik yapmis, demokratik bir devlet yönetimi yaratmis, düsmanlari antlasmaya zorlamis ve hem Türk Aöeminde hemde dünyada deger gören büyük bir sahsiyet....
Yapilan kararlarin hepsini meclis karariyla yürürlüge sokmus ve daima devletin ve Meclisin üstünlügünü savunmuski, devletimiz su anda Hukukun üstünlügüyle övünür..... Su anda Islam Aleminin en keskin beynine sahipsek, bunda Atamizin cok ama cok büyük payi vardir...... Demokrasi, insan haklari, cagi yakalamak, kendini savunabilmek, medeni dünya ile arisabilmek etc etc.... Simdi böyle bir sahsiyetin hem ekonomi, hem askeri, hemde itibar esasina dayali basarilari ortadayken.... digerlei ne yapmis.... MESELA.... Kaplanin, Süleymanin, Erbakanin, yada Humeyninin kariyerleri nelerdir...... BUNLAR NE YAPMIS VE KELITELERI NEDIR...... Bunlarin hangisi bir Atatürk yada bir Tayip Erdogan kalitesindedirler.... Bunlar bize ne verebilirki..... Meclisi kabul etmeyen, Diktatörlük taslayan, Ölüm fermani cikaran, dünya ile savas pesinde kosan bu insanlar diyelim Basbakan olsalar ne yapabilirler...... Bunlarin kariyeri nedir...... Desteklesi olan arkadaslar yazsin ve bizleri aydinlatsin..... Gercekten Merak edici bir durum.... NE YAPACAKLAR...... sunuda söyleyelim... haklarimiza zerre kadar dokundurmayiz........ Ideoloji ile kimsede gelmesin..... Medeniyet cercevesinde ne yapabilirler onlari yazsinlar bakalimki... Atatmi daha büyük yoksa onlarin Seyhlerimi.... Sonuc belli ma amac muhabbet olsun |
veya:
Neden türbanli-kapali sünni kizlari genelde altta tanga giyip arkadan verirken,
haci bektasa gidip saz calip dinliyen alevi kizlari ise agzina almayi seviyor? |
Atamiz demis ki: "Hayatta en hakiki
mür$it ilimdir,götün ise iki dilimdir"
|
Sende neden Ibne dogdun
galiba dogmadan önce kafana fazla .... derbesi yemissinki Sexomanyak olmus kalmissin.....
OT Herif... isim kopyalamadigin yetmezmis gibi Türk kizlarina küfür basiyorsun...... Senin gibiler iste Ahirci oluyor... anlarsinya... |
Biz ISLAM Devletini kuracagiz :-)
Biz İslam’ın hayatını yaşayacağız
1. Anladık biz doğru olan Fikri kaideyi Tasdik ve ikrar ettik biz Akli akideyi Bu yolla bulduk biz o, imanı hakikayı Artık biz bu imanla ebedi yaşayacağız Söz verdik biz hakka sözümüzde duracağız Bunun için biz İslam devleti kuracağız. 2. Anladık biz delile dayalı iman şarttır. Anladık biz vahya dayalı olan İslam şarttır. Anladık biz, bize Kitap ile Sünnet şarttır. Söz verdik biz tam İslam hayatı yaşayacağız Bunun için biz İslam devleti kuracağız Bu inançla biz doğru hedefe varacağız. 3. İslam ümmetiyiz biz tamamen merhametli. Bir devlet kuracağız ki biz gayet kuvvetli. Bir yönetim yapacağız biz tam adaletli Küfrün esaret zincirini biz kıracağız İslamın hak yönetimini biz kuracağız Söz verdik biz hakka sözümüzde duracağız. 4. Alacağız biz İslamın o, güc kuvvetini Kuracağız biz İslamın o, tek devletini Yaşayacağız biz İslamın o, hayatını Bunun için biz İslam devleti kuracağız Söz verdik biz hakka sözümüzde duracağız Ya kuracağız, yada bu yolda öleceğiz. |
Yarinmi ?????
Nerde Uzaydami....
Vielleicht hinterm Mond.... da gehört Ihr hin..... Gidin Türkiyeye Tayip Erdogan sizi bekliyor...... hemen devleti size verecek..... Bak Erbakan kicinin korkusundan Triliyonlari ödememk istiyor ama dinleyen ve kabul eden yok.... Devletinizi kurunca bana haber verin..... belki gelirim Cumhurbaskaniniz olurum..... :)))) Nede olsa sizden aydinim |
Hem BizimAlem hem Vaybee.
Baskalarin sözlerini kopyalamaktan baska isin yok mu?
|
Sapik
Kizlarin tangalarini düsünmekten baska isin yok mu?
Terbiyesiz denyo. |
Bosuna ugrasma...
... bizim softalar gene her seyi yalanlayip bir seyler uyduracaklar (heykellere tapmak, tangali kizlar vb.)
Is isten gecmis, biz bunlari genclere anlatalim. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:42 Uhr. |