Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

29.12.2004 03:43

Hangi kimin kilici.... katliammi

yapacaksiniz...... Talibanlarda aynisini yapiyordu... sirayle insanlari kesio uzatiyor....

Acaba Allahin mekenizmasinda sizlerin basarili olma imkani varmi.... Hic Allahin Sünnetullahina baktinmi....

HA Sünnetullah nedir neyin ismidir... kuranda nerde ve ne icin yazar.....

Kurandan haberin varmi ????

Sen hic bir insan grubunun digerine yalvardigini gördünmü ????????

Sen Allahin insanlari diger insanlara kul köle ettirdigini gördünmü... iste burada Kuran ve medeniyet görmüy insanlar devreye girer, cünkü bunlar Allahi ve Allahin Sünnetullah sistemini yani mekanizmasini anlarlar ve hayatlarina uygularlar...

Bu ve benzeri insanlar itibar sahibidirler... aydindirlar, mal mülk sahibidirler... cünkü Sünnetullahtan riziklarini almaktalar....

Yani Allahin sistemini anlamayan, Allaha varamaz.....

Sizler biraz Ahmed Hulusiyi okumaniz lagzim......

gralciplak 29.12.2004 03:44

BANA bak du pisser !!!!!!

evliyalarimiza seyhlerimitze laf atma..peki sen nesin..sende yasr nuri ve modern hoca tarikatindan degilmisin..yoksa diskoda fink atma kahvede nutuk atma tarikatindanmisin...
aaahh ahhh
bir seriat gelsinde bak sizlerle ne yapiyoruz...kafiroglukafirler dinimizi bozmaya calisiyorlar birde tarikatlarimiza laf cakiyorlar..
zafer seriatindir !!!

gralciplak 29.12.2004 03:45

sen ve kelkabak keltos hocan yasar

mi islami kurtaracaksiniz !!!1
seriat bir gelse en basta sizlerin kellesi ucar..faizci modern hoca tarikaticilari sizi !

29.12.2004 03:46

Seriat nedir ????

aciklarmisin....

Noch was.... ben sinirsiz tek, yani ucsuz bucaksiz olan ve Kurandaki özel ismiyle sadece Allah egilir secde ederim..... das nebenbei...

Aber ich würde sehr gerne über euren Islam und seriat wissen.....

Seriat nedir ve nerde yaziyor ???????

Und wozu überhaupt.....

gralciplak 29.12.2004 03:50

ahmet hulusi der märchen erzähler

sen kafayi biraz bozmussun galiba..
ahmet huluside kimmis ?
senin aklin yokmu ?
illa kopyami cekicen ?
ahmet hulusi masal anlatan uydurukcu sarlatanin teki...
anlattigi yazdigi cogu seyler uydurma !
ne bilime dayaniyor ne kurana nede seriata
ama nerdeee sende onu anlayacak kapasite...
adam masal anlatiyor sizde sazan gibi huoopp kapiyorsunuz
seriat gelince ancak siz adam olursunuz...!
cok yakinda seriat gelsinde ozaman ahmet mehmet hulusi ameriakadan ötüyormu bakacaz !

29.12.2004 03:53

Noch was

simdi senin Ideolojin, mevcudi sistemde ne gibi iyilikler yaratacak, ben onu merak ediyorum.....

Yani su an TR nin Laik sosyal demokrat sistemini ne gibi daha iyiye götürecek.....

Hnagi alanda insanlara refah ve mutluluk getirecek.... nasil insanlari daha aydin insan olarak yetistirecek.....

Yani ne faydasi olacak bana senin dinin....

Hiristiyan Alemide anisini sormakta..... yani su anki Hurafat Islam dini ne gibi faydaliklar getirecek.....

Mesela

Kadinlara, cocuklara, dis iliskilere, insan haklarina, Üniversitelere.... ilime fene bilime.... yani herseye.....

Faydaniz ne olacak....

Ben bir aydin insan olarak sizlerden ne ögrenebilirim.... bana ne ögretebilirsiniz..... ?????

-----------------------------------

Neden benim bu gibi sorularima cevap vermiyorsunuz..... ????

Mdem dogru din sizde.... o zaman cevap verebilmelisiniz......

gralciplak 29.12.2004 03:55

ulan sanki biz seytanami secde ediyoruz

töbe töbe
burda seytana tapan varmi ?
siz yahudi usaklari feleginizi sasiridiniz galiba
milletin kafasini karistiriyorsunuz ?
daha seriati bilmiyor burda atip tutuyorsun...
yazik simdi acidim sana

gralciplak 29.12.2004 03:58

DEMOKRASI KAFIRLIKTIR !!!

DEMOKRASI gavur icadidir..
denmokrasi zenginlerin asillerin burjuvanin emekci halki köylüyü garibani yönetme seklidir...
bak türkiyede 65 miyonu sefillikde askerlikde fabrikada köylerde geriya kalan bir kac zengin ve yönetici türkiyenin kaymagini yiyor..iste senin demokrasin !!!! halki uyutma yöntemi !!!!

29.12.2004 04:00

Seriat katliammi yapacak

Kuranda yaziyormu ????

Insanlari katleden din anlayisi din olamaz...

Sen bei gecte... TR devletini nasil dize getireceksiniz.....

Sen Kuvayi Milliye nedir bilirmisin.....

Simdi Türkiye devleti sizleremi birakacak ??????? ne zaman ihtilal yapacaksiniz ve nasil....

Irani hatirlarsan belki biraz ders alabilirsin.....

Iran su anda insanligin yüzkarasi haline geldi.... niye.....

Acik ve net... Kuran disi oldugu icin.....
Kuranin adi var ama Kurandaki din yok...

-----------------------

Senin kariyerin mesela Rauf Denktastan daha ilerimi, yoksa Yasar Nuriden daha cok din uzmanimisin... hafizmisin ????
40 yilin Kurani Üniyersite ayarinda arastirmaklami gecti ?????

Kibrisi su ana kadar senmi temsil ettin...
Yillardir TR de yilin Politikacisi secilen Denktas, senin lafin üzerinemi bunadi ?????

1000 Fragen, aber kein Antwort...

Wie auch...... ???

29.12.2004 04:02

Bana acima, aydinlat Seriati

yaz buraya ben ve arkadaslarim okusun anlasin ve uygulasin......

Sen seriati anliyorsun, dimi ???? o halde yaz buraya bir iki satirla bizde CEHALETIMIZI giderelim.......

Bana Allah acisin.... sen degil... sen sadece Seriati tanimla yeter..... elbette kaynakla beraber......

29.12.2004 04:09

En son sen ne zaman Türkiyeye gittin

galiba yillardir ne Türkiyeye gitmissin nede Televizyon seyretmissin.....

Su an Türkiye süper bir ilerleme icerisinde.... son 50 yilin en iyi acilimlarini gerceklestirdi.... yakindada AB ye girecek....

Tüm Islam Alemini AB üyleliginden dolayi bir heyecan sardi...... tek demokrasi olan Türkiye su an diger Islam devletlerine model olmus vaziyette. ve Suriye ilk adimi atti bile....

Artik Türkiye ile yakin isbirligi cercevesine giriyor..... die anderen werden folgen.....

Senin bahsettigin devleti ben sahsen tanimiyorum, cünkü ben her yil Türkiyeyi bastan ayaga kadar geziyorum...... her yil daha iyiye gidiyor..... hele hele Istanbul ein Traum an Medeniyet....

Benim sorumun cevabi nerde kaldi.....????

Sen Seriati anlatacaktin bana.... Politikayi sonrada yapariz..........

Yeni bir Baitrag ile Seritai yaz lütfen

29.12.2004 04:11

Sen anlat o zaman dogrusunu

bizde bilelim....

Ama artik edep kelimesini kullanacagim.....

Bu kadar ikaza ragmen Seriat nbedir yazmiyorsan.... demekki haberin yokta ondan yazmiyorsun....

Yazamazsinki.... neyi yazacaksin.... kaynak yokki

29.12.2004 04:14

Seriat nedir ????

Seriat devleti isteyenler tanimlasin lütfen.....

Neymis bu seriat...... nerde yaziyor.... kaynak neresi.... kimler uygulayacak...
Uygulayacaklarin kariyeri.... egitim seviyeleri nedir ???

Bunlari bilemk her insanin hakki.... Üstelkik o kadar güzelk bir seyse, belki Hiristiyanlarda alir kopyalar ve uygular...

Ögrenelim artik su seriati.....

Bakalim bizim sistemimizden hada iyimi ?????

Jetzt reden wir klartext...... varsa Seritai bilen anlatsin bizlere

29.12.2004 04:16

Yasar Hoca Türkiyede

hadi git ucur......

Seni engelleyenmi var..... ????

gralciplak 29.12.2004 04:39

COK CAHILSIN BE ARKADAS

seriati bile bilmiyorsun..
tabi sarlatan yahudi dönmesi hocalarin propagandalarini izlersen böyle olur...
su an camideyim..vaktimiz yok...
ama sana kisaca seriat gelince neolucak yazayim
seriat gelince türkiyede önce yahudi bankalari kapanacak..
sonra yahudi usagi medya tasviye edilecek
artik müslümanim diyen mini etekle dolasip discolarda fink atilamiyacak
discoalarda fink atmak isteyenler türkiyeyi terk etsin
genelevler barlar eglence yerler kapanacak veya kisitlanacak
sonucta abdestli sehid kanlari 3-5 yüz kisi sahillerde rus karilarla sex yapsin diye kan dökmedi atalarimiz !
hertürlü ahlaksizlik engellenecek !
dini bozanlar sorguya cekilecek !
artik televizyonda öpüsme sahneli filmler yasak !
türkiyenin tüm zengin kaynaklari türk yurttaslariin hizmetinde olucak..öyle bir kac kapitalistin ve ailesinin elinde degil !
fakir mehmetcik yurdu korusun ahmetcik polislik yapsin bazi yahudi dönmelerinin güvenligi icin ölüsn onlarda türkiyeyi sömürsün....senin gibilerde onlarin pembe propagandasini yapsin yok öyle!!!

yöneticler müslümanmi degilmi ona bakilacak !
kuran hukuku uygulanacak !
kuranda ne varsa harfiyen uygulanacak..
istemeyine ceker gider veya seriatin gölgesinde diz cöker !
KAYNAK KURAN SÜNNET ICMA TARIKATLAR
ALLAHU AKBAR ALLA ALLA ALLA ALLA ALLA ALLAAAAAAAAAAh

not:simdi salakca soru sorma kuranda varmi diye..sanki laiklik ve demokrasi kuranin fatiha süresinde yaziyprmus gibi..bu insanlarin dinini degistiremezsin..
bunlar hepsi dört gözle seriati bekliyor

29.12.2004 05:01

DIKTATÖRLÜK

VE canilik... insan haklarini kisitlama ve baskalarinin donuna kadar insanlarin özel hayatlarina Müdahele....

Vahhali arkadas... ben Kuran Tefsiri okudum.... hemde ayri ayri kisilerdede....

Senin yazdiklarin orada yazmiyor.....

Hele hele Kurani Kerimde HZ. Muhammedi sadece teblig edici gösterirken..... sizler teblig etmeyi birak... adamin sahsi Allah anlayisinada karismaktasiniz......

Demokrasi elbet Kuranda yazmaz... cünkü Kuranin amaci Allahi insanlara ve Sünnetullahini tanitmak.....

Allahu ekberle devlet yönetilmiyor.....

Simdi sence bu Diktatörlük anlayisinizi Tayip Erdogana yade Hilmi Özköke nasil anlatacaksiniz.... ben sahsen merak ediyorum........

Resmen Diktatörlük pesindesin......

Tarihte baska diktatörlerde vardi...... akibetleri ne oldu...... ????

Isin aci tarafi, sen gercekten bu yazdiklarina inanmissin...... und das ist Traurig genug.....

Kaldiki Almanlarin ekmegini yiyip hem onlarada kafir diyorsunuz....

Acik ve net söliyelim....

Ayri ayri dinlerdeniz........ und wir lassen uns von niemendem was vorschreiben.......

der jenige der es meint es zu können, soll es probieren...... bakalim Tarih kimi yazacak

29.12.2004 05:05

Iste bizim Demokrasi sitemimizde

sizlerede yer varken... sizlerin sisteminde bizlere yer yok.....

Acaba levileri ne yapcaksiniz..... kilictan gecersiniz vallahi.....

Üstelik Türkiyenin yüzde 80 i su anki medeni dünya ile barisik...

Fundamentalistler sadece 10-15%...... und die werde von Jahr zu jahr weniger.....

Also..... wie soll das vor sich gehen.....

Sizlerle anlasamayiz.... kaynagimiz farkli.... biz yedigimiz ekmege küfür etmeyiz

29.12.2004 05:08

RECM Kuranin neresinde yaziyor ????

Yahudilerin KITABINDA yazan RECM olayi..... Kuranin neresinde yazmakta..... merak ediyorum...... ???????

Yahudiler bile RECM olayini uygulmazken..... Iran ve bazi manyak Islam devletleri bunu uygulamakta........

Iste Kuran disi olayin en büyük isbati......

Ama inamayanin karsisina Allah bile ciksa... nafile...

kerio 29.12.2004 11:16

demokrasi kuranin hangi ayetinde

yaziyorsa yine o ayette seriat ta yaziyordur.

senin demokrasi ye kurandan getirebilecegin ayet kadar seriat"a ayet getirilir.

digerlerinin yanlis oldugu kadar sen en azindan o kadar yanlissindir.

ki Allah"in ayet ve ilkeleri dogrultusunda kurulmus ve idare edilmis devletler yine kuranda zikredilmektedir. Hemde Allah bu devletlerin basina bir peygamber koymus.

Hz. Davut, Hz. Süleyman ve en sonuncusu Hz. Muhammed.

Bakiyoruz Hz. Muhammed icki yasagi cikinca tüm müslümanlara bunu bildiriyor ve ickiler sokaklara dökülüyor. savaslarda elde edilen ganimetlere yine ayet ile bir düzenleme getiriliyor, faiz yasagi yine ayet ile sabit, zina yasagi ise yine böyle ayet ile sabittir, hirsizin cezasi ayette belirtilmistir.

zekat emri ise birebir uygulanmistir.
Görüyoruz ki din peygamberin yasadigi tarihte bireysel, herkesin kendisinin sorumlu oldugu gibi, kimseyi ilgilendirmez havasi estirildigi bir anlayisa sahip degildi müslümanlar.

kerio 29.12.2004 11:26

ben en son gittigimde ve en son

trli müslümanlar ile konustugumde müslümanin kizina hala okullarda zorla mini etek giydiriyorlar, örtünmelerini hala yasakliyorlar, üc müslüman evinde toplanipda din ile ilgili bir toplanti yaptiklarinda sikayet edildiklerinde(laik komsu cok) evlerinde bulundurduklari kuranlari toplayip, irticai faaliyetlerde bulunulduguna dair delil olarak cikarip müslümanlari hapse tikiyorlar. ...

türkiye hizli bir sekilde gavurlasiyor, hizli bir sekilde kendi öz örf adet dini degerleri satmakta, artik yakinda hepimiz evimizde bir cam agaci bulundurmak zorunda dahi kalabiliriz. netekim atatürk ne demisti?

bati bati bati.

kerio 29.12.2004 11:30

kuranda atatürk varmi?

atatürke özel bir anit kabir varmi? bu anit kabire belirli günlerde ziyaret varmi? izindeyiz parolalari varmi? her caddeye bir put dikme varmi?

tabii ki yok!

sefaat kurtulus demektir. yani eksiklerin "torpil vari bir eylem ile silinmesidir". kurtulusu dünyevi olsun uhrevi olsun atatürkte görenler Allah sirk kosmaktalar. sende bu müsriklerdensin. düz mantik olunca buyur buradan yak imcik.

böyle genel yuvarlama toparlayipda cikarma olmaz.

simdi yunus emre"nin seyhi vardi, yunus emre seyhine tapmis mi oldu?

tabii ki degil. ince eleyip sIk dokumayi tavsiye ederim. bos bos.

kerio 29.12.2004 11:36

mesele bakis acisi

bu vcdleri kim ciddiye aliyor? ben almiyorum ve dahi cok gereksiz buluyorum. ama birseyler cikaran insanlar var. bana göre lakin gercek mucidlerin yaptiklari icadlara o mucidlerin kendilerine gölge düsürmüyor bana göre.

istismar edilme cok farkli birsey. yani sen insanlarin dini inanclari istismar ediliyor demedin ki. olayi baska yere cektin.

xpancaro 29.12.2004 12:34

Birakin o Biraneci Lazi.

Adam kafayi yemis yakinda bati teknolojiyi bulmus diye onlar gibi yasamaya baslar.

Eline bir köpek alir koltuklarinin altini tras etmez taretsiz gezer o laz nede olsa Türk deyil Pontus aylesinden gelme vatandas :=)))

kerio 29.12.2004 12:50

dogrusu

aksinin olabilecegini isbatlayabilirmisin? Allah"in birilerini cezalandirabilecegini veya cezalandirdigini gülünc bulmak üzücü birsey. Bu olaylar hicte gülünc degil, kimsenin bu olayi herhangi bir sekilde kullanmasi dogru bir tavir olamaz.

xpancaro 29.12.2004 12:54

Kürtler niçin "Biz Laz"ız" dememişler?

<a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.aspx?id=11770

Ali" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.aspx?id=11770

Ali</a> Karahasanoğlu

Aylardır nerde acaba diye merak ediyordum.
Nihayet, Eskişehir Üniversitesi kendisini hatırlamış da, davet etmiş, üniversitelilere dün konferans verdirmiş!..
Biz de bu vesileyle kendisini hasret dolu gözlerle aramaktan kurtulmuş olduk!
Ne güzel konuşmalar yapardı oysa!
Kimden bahsettiğimi anladınız sanırım, büyük ümitlerle atıldığı siyasette, seçimlere girmeye bile cesaret edemeyen Yekta Güngör Özden beyefendiden!
Anayasa Mahkemesi Başkanı olduğu dönemde, sözleri, hemen her haftanın 3-4 günü manşetleri süslerdi.
Siz, mevcut Anayasa Mahkemesi Başkanı"nın en son ne zaman gazetelere manşet olduğunu hatırlıyor musunuz?
Hafızanızı boşuna yormayın, ben iki aylık gazeteleri taradım; değil manşet, küçük bir haber bile yok.. Yok, yok, yok!
Oysa mevcut başkanımız, bir gazetecinin önüne geçip, "Atatürkçü olmayan insan bile değildir" dese, tüm kartel gazeteleri manşet yapmazlar mı bu sözü?
Arkasından da bir tartışma başlar gider: "Acaba kime demek istedi?", "Bu sözün arkasında kimlere mesaj verilmiş oldu?", "Atatürkçü olmayanlar kimler acaba?" vesair türünden..
Sayın Özden de, Anayasa Mahkemesi Başkanı olduğu dönemde, "Laik olmayan insan bile değildir" diyerek, gazetelere manşet olmamış mıydı?
Oturup da, önüne gelen davalarla uğraşırsan, tabii ki gazetelere manşet olamazsın!
Diii mi ama!
Özden"in söylediklerinin manasının olup-olmaması, konuştuklarının bir öneminin olup olmaması mı?
Yok canım, bunların hiçbir önemi yok! Önemli olan söylenenler değil, söyleyenin etiketi!
Kürk meselesi yani!
Sırtında kürk varsa, yeter. Ne dediğin, ne söylediğin önemli değil!
Ama kürk çıkınca, sudan çıkmış balık gibi olursun!
Bakın şimdi, sayın Özden Anayasa Mahkemesi Başkanı iken her sözünü manşet yapan gazetelere, bir tanesi bile Eskişehir"deki konuşmasını manşet yapacak mı?
Bırakın manşeti, haber yapacak mı?
Yine en sadık biz kaldık.
O zaman da konuşmalarını yorumluyor, eleştiriyorduk. Bugün de vefa gösterip, Özden"in konuşmasını es geçmeden aktarıyor, yorumluyoruz.
Ama görünen o ki; biz ne kadar dikkate değer görsek de, sayın Özden"in sözleri, her geçen gün biraz daha çaptan düşüyor!.
Dünkü konuşmasının da içi hayli boş ve slogan dolu..
Bakın bakalım, siz nasıl bulacaksınız: "Osmanlı ülkesinin doğusunda ve kuzeydoğusunda yaşayan insanlar, Osmanlı komutanlarının zulmünden kurtulmak için biz "Türk değiliz, Kürt"üz" demişlerdir. Çünkü, ortadan kaldırılmak istenenler Türklerdi!"
Hani sayın Özden"in, şimdiye kadar içi boş birçok lafını dinlemiştik de, bu hepten bomboş!
İnsan söylediği bir cümleyi, küçücük bir akıl muhakemesinden geçirmez mi?
Acaba bu vatandaşlar, niçin aynı sonucu sağlayacak "Biz Türk değil, Laz"ız" dememişler de, "Türk değil, Kürt"üz" demişler?
Gerçekten merak konusu olacak bir şey!
Öyle ya; hedef, Türkleri yok etmek. "Türk"üz" demeyin de, ne derseniz deyin! Laz"ız deyin, Çerkez"iz deyin. Gürcü"yüz deyin. Ne derseniz deyin. Önemli olan, Türk olmamanız!
Kimbilir belki de, "Türk" ile kafiyeli olsun diye "Kürt"üz" demişlerdir!
Sayın Özden"in sözlerine hayran oldum, hayran!
Başka neler söylemiş sayın Özden?
Aktarayım, siz de bilgilenin: "Köktendinciler, kendilerinin dindar olduğunu zannediyorlar. Asıl Müslümanlara en büyük iyiliği yapmış olan insan Atatürk"tür. 1915"te Çanakkale"de, 1922"de Anadolu topraklarında haçlıları durdurmasaydı, Mekke ve Medine şimdi haçlıların elinde olacaktı."
Hay Allah razı olsun.
Biz de onu diyoruz işte..
"Haçlıların İslâm topraklarında gözleri var" diyoruz.
"Atatürk, bir Osmanlı paşası idi. Atatürk de dahil, tüm Osmanlı paşaları haçlıların Anadolu"da durdurulmasının, Mekke ve Medine"nin işgal edilmesini önleyeceğinin bilinci ile hareket ettiler, dini ön planda tuttular" diyoruz..
Siz ise, tutturmuşsunuz bir laiklik, gidiyorsunuz!
Bakın Atatürk"ün din için verdiği çabaya da, ibret alın!

29.12.2004 12:55

LAz seref ismidir Kiro ise CEhalet

ve Teröristin ismidir.....

Varmi diyecegin HUrafet dinci

29.12.2004 12:56

Cünkü adam olmadiklari icin

Türk olmaz veya mecaz anlamda Laz olmayi allah herkese nesip etmiyor iste...

Birisi insan digeri PKKLI hayvan

29.12.2004 12:59

Yapma yahu... demek zorla mini

etek giydiriyorlar...

Sen okul yerine kerhaneye gitmis olmayasin.... ???

Zaten Fundamentalistler okulla kerhaneyei her zaman karistirirda

29.12.2004 13:02

Sen dünya isleriyle Kurani ne

Atatürk Kuranda var diyenmi var ??????
Bu kadar Otluk artik kriminel sayilir.......

Senin evindeki resimleri kes at... tüm cektigin ve cektirdigin Fotograflari yak at...

Cünkü hepsi Puttur.......

Sen aban simdi aksini isbat et.....

Bu kadar carpik zihniyet hayvanlar Alemindede görülmemis......

berlinfatih 29.12.2004 13:04

Mutlaka kurulacak :-)

Bundan benim zerre kadar süphem yok ALLAHin izniyle. Belki yarin belki yarindanda yakin olabilir. Calismak bizden nusret ALLAHtandir.

29.12.2004 13:04

Su gavur Almanin kicina girmis

yasiyorsun......

Begenmiyorsan adamdan köpek gibi ekmek dilenme.... git sen Mekkenin yaninda yasa....nede olsa senin Allahin sana rizik verecek...

Asil Gavur sensin....... Evet Allah indinde Almanlar senden daha üst konumdalar..... sen ise ekmegi dizinde olan bir Kirosun...

O yüzden Kiro lafi herzaman assagilik kelimesi olarak kullanilir.... senin gibiler varken sizlerin adam olmasi cok zor

berlinfatih 29.12.2004 13:09

ISLAM insanlari yasatir :-)

Biz Müslümanlar yardimi sadece ALLAH tan bekleriz, siz cumhuriyetciler gibi kafirlerden dilenmeye gidip namusumuzu satmayiz. Unutmaki Müslümanlar dünyada 1302 sene boyunca süper devletti, insanlara insanligi ögretti ve yasatti, ne cabuk unutuverdiniz bunlari nankörler sizi.

29.12.2004 13:09

Begenmeyen ALmanyayi terk etsin

ikide bir adamin kapisinda köpek gibi ekmek dilenip, ayni zamanda belkide Sozialamttan para alip, birde ALmanlara Gavurmus mavurmus gibi laf atip, kendini adam sayan OT mahluklara burdan bir daha sesleniyorum....

Gidin Mekkede yasayin.... sizlere birer Ticket parasi verebilirizde.... gidin nede olsa Sizlerin Allahi.... tanimamya bizimkisiyle uyusmaz.... o size Rizik verecek.....

Mekkedede olsan rizik verecek ya....

DAHA NE DURUYURSUNUZ ALMANIN KICINDA....... gidin Mukadees yerlerede sizlerin basina gökten Elmaslar yagsin......

Bu kadar assagilik insa olamz yahu.......

SIZLER MSÜLÜMAN OLAMAZSINIZ..... ALLAHIN SÜNNETULLAHINDA SIZLER GIBI INSANLAR TERÖRIST DIYA ADLANDIRILIYOR......

Ben hakliyim arkadas...... begenmeyen Almanyayi terk eder......

berlinfatih 29.12.2004 13:11

Dogru Yol: ISLAM dir :-)

Bizi hicbir sahis baglamaz yani bizde taasubculuk yoktur, sizin gibi körü körüne münafiklarin arkasina takilip gitmeyiz. Bizim ölcümüz bellidir, onlarda ancak Kuran Sünnet Icma ve Kiyastir.

berlinfatih 29.12.2004 13:18

Müslümanlar ISLAM Devletini kabul eder

ISLAM Devleti Hilafet 622 den 1924 e kadar dünyada son olarak üc kitaya hükmetmistir, ve iclerinde senin gibi gayrimüslimlerde yasamistir ve hatta hiristiyanlar Müslümanlarla beraber HACli seferlerine karsi beraberce savasmislardir, örnek olarak Kudusün fethine bak. Su anki küfür olan beseri sistemlerle mesela cumhuriyet veya krallik gibileriyle , HAK olan ISLAM Devleti Hilafeti kiyaslayacak olursak arasindaki fark su olur; Hilafet aydinlik, cumhuriyet ise karanliktir, yani geceyle gündüz gibi farki vardir.

berlinfatih 29.12.2004 13:20

Seriata karsi gelen Kafirdir :-)

Elbette Kafirler veya münafiklar ALLAH in emirlerine ve yasaklarina karsi geleceklerdir, hatta bu yolda mallarini cok harcayacaklardir.

berlinfatih 29.12.2004 13:23

Biz sizleri karanliktan aydinliga cikara

En önemlisi sizleri kula kulluktan cikarip ALLAHa kul olmayi ögretecegiz. Su an kendinizi aydinlikta zannettip karanlikta boguldugunuzu idrak edeceksiniz. ISLAM Devleti Hilafette senin icin cözülmeyen hicbir problem kalmayacak, cünküyse ISLAM herseye bir cözüm sunmustur.

berlinfatih 29.12.2004 13:25

Demokrasi küfürdür Oy vermek haramdir

Demokrasiyi Cumhuriyeti laikligi Müslümanlar hicbir zaman kabul etmediler ve etmeyecekdirdilerde.

berlinfatih 29.12.2004 13:29

Seriat ALLAHin emirleridir :-)

ALLAH in haram kildigini haram helal kildigini helal kabul etmektir. Yani küfür olan cumhuriyeti laikligi red etmektir.

kes 29.12.2004 14:01

BÜYÜ´YE INANIYORMUSUNUZ??

simdi STAr TV´DE bunun tartismasini yapiyorlar.

büyü´ye inanmayani büyü tutmazmis, bunu büyü´yle ilgilenen kisiler diyor.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:54 Uhr.