![]() |
kirac sana göre genc degilmi? kart sey
ohne Text
|
kusum aydin nerde?
ayrica fatih ürek ve daniel kübelbock
|
siz dis görünüse aldanmayin
gerci herkesin zevki kendine ama, zeki, karizmatik, konusmasini bilen bir erkegi sexy bulan (ve yasayan) coook kadin var.
kendi deneylerimden yola cikarak bunu söylüyorum. vitrin mankeni gibi oglanlari sexyi bulabilirsiniz ama seksi yasamak farkli bir sey. |
und beyaz... humor macht sexy ;-)
*sabberweiter*
|
erkegin sexiligini
1-cüzdaninin siskinligi
2-zeka karizmasinin capi 3-tassaklarinin agirligi belirler :-) |
souncusu neden :))) o.T.
ohne Text
|
da fand ich ja tarkan besser!*gg* o.T.
ohne Text
|
Monica Belluci
hokümat gibi hatun !
|
hadi yaaa
kadinlar bayiliyor ama ayaklari öpülünce. hele bir de normalde gidiklananlar var, onlarin ayaklarini karpuz dilimi gibi avuclarima aldigimda gidiklanmalari geciyor, cilgina dönüyorlar.
|
bazi kadinlara küfür cok yakisiyor :)
güzel mi güzel bir kadin, yüksek topuklari ile kaldirimlarda narin bir kisrak zerafetinde yürürken, gögüsleri ve kalcalari topuk seslerinden olusan ritm ile uyumlu bir sekilde, seyredeni büyüleyen sihirli bir dans sergiliyor.
yanina yaklasiyorum, bir süre, sicak teninden yükselen parfüm kokusunu icime ceke ceke bir kac adim gerisinden yürüyorum... sonra dayanamayip afedersiniz diyorum. duruyor ve basini cevirip bana "efendim?" diyor, "ne istemistiniz?". hic diyorum, bir de yüzünüzü yakindan görmek, sesinizi duymak istemistim, rahatsiz ettiysem özür dilerim. tabii onun ne dedigini artik tahmin edersiniz :)) |
bence senin anlatisin daha sexy !!!
......güzel mi güzel bir kadin, yüksek topuklari ile kaldirimlarda narin bir kisrak zerafetinde yürürken, gögüsleri ve kalcalari topuk seslerinden olusan ritm ile uyumlu bir sekilde, seyredeni büyüleyen sihirli bir dans sergiliyor........
tam Ahmet ALTAN stilinde yazmisin/ kopyalamisin ;) .... |
sen neymisin be
va anam
|
ayol ey usaklar, ta ta ne va
wie findet ihr, wenn eure frau vor eurem date knoblauchbombe eingenommen hat!??
ist das sexy, oder nicht!? |
ey gülla....schaff dir doch mal endlich
deinen eigenen Kiraç an!
so langsam wirds zeit, kiz! |
wazandas nedir ki bu knoblauchbomba? o.T
ohne Text
|
döner mit doppelt sosse und
zwei zehen extra als nachtisch
|
hmmm leckerr.. o.T.
ohne Text
|
ja vor allem wenn sie zahnlücke hat o.T.
ohne Text
|
üfffff..accayip geil bescheriben yapiyon
abi..erotik bir dergidemi yaziyon ne yapiyon?
|
askolsun
madem kopyaladigim iftirasi yapiyorsun bari ahmet altan uyuzu seviyesine düsürmeseydin.
yaz yazmasini sadece o hiyar mi biliyor ? |
Uyuz??
bilader neden ülkemizin en iyi kadin ruhu EXpertine laf atiyon?
|
wuste ich doch ...
... du stehst darauf, das Mann an deine füsse geht :)
|
hier hast du einen link :)
tam cekememis herif :)
<a href="redirect.jsp?url=http://www.uwe.peterson.claranet.de/private/moviefaces/actress/h/sh_fdtd.html " target="_blank">http://www.uwe.peterson.claranet.de/private/moviefaces/actress/h/sh_fdtd.html </a> |
wie wichtig ist die penislänge:)?
hi mädels und schwule jungs...sagt mal girls und schwumsenboys wie wichtig ist für euch die penislänge beim partner?
meiner ist nämlich stolze 11 cm gross...meint ihr das reicht für mein erstes mal? ich bin ja noch unerfahren.....eine freundin hat mir gesagt, das 11 cm total spitze sind...aber viell. hat sie das auch gesagt, um nicht mein weiches herz zu verletzetn:):) also erzählt mal |
buyur ??? uyuzmu ?
sen o zaman Ahmet ALTANin kadin dünyasini en iyi cözmüs olani resmen lanetliyorsun ...
olmadi simdi aslinda tam tersine - das war ein super Kompliment - eh iste erkek milleti- ne anlar iltifattan :)) |
Morgen ist ...
Rakkas in köln. Wo willst du abgeholen werden?
|
tanidigim en becereksiz yazarlardan biri
adamda bir kere tarihe ve topluma saygi yok. sence "bir kadin memesi icin vatani satarim" diyen bir adam, kadin ruhunu anlayan bir yazar midir?
|
:)) o.T.
ohne Text
|
*lol*
ne dedi, bizde bilelim :)
|
ben sana söyleyimmi niye :)
bu salak sevgilisine kahvalti olarak tavada spermasini kizartiyormus *lol*
|
genc erkek impotent moruktan iyidir o.T.
ohne Text
|
*lol* evet dedigin gibi ... o.T.
ohne Text
|
hadi beeeeeeee körmüsün nesin :)
ben Monica dan bin kat daha güzeli peh ! :)))
|
*lol* in welchem Jahrhundert lebst Du o.
ohne Text
|
birak su vatani dostum..vatani toptan
satmanin zamani geldi de geciyor..
bende sevgilimin yanagi icin vatan satarim.. vatan ve milliyetcilik son 200 yilin en büyük hastaliklarindan biridir..ve 100 yil daha ömrü vardir.. ünlü bir yazarin da dedigi gibi,su an ismi aklima gelmiyor, "Vatan hep alcaklarin alcakliklarini saklamak icin sigindiklari bir limandir" |
JeLo ist heiße Schnitte :) o.T.
ohne Text
|
anlamaz iste o..bana desen kulaklarim
esnemekten büyürdü vallah :-)
ahmet altani okuyan metropol kadinlarindan haberi olsa böyle konusmazdi.. |
naja :)) 11 ist wirklich Durchschnitt
aber sei froh, dass Du keine Überlänge hast, denn Frauen mögen nicht zu kleine und nicht zu große Dödel, ansonsten erreichst Du nämlich bei Frauen den Orgasmus nicht mit einem zu großen Lümmel.
Hingegen Schwule mögen es so groß wie möglich, manche benuten daher ihren Arm anstatt den Dödel. Bist Du eigentlich schwul? :) |
nein nein ich will lieber einen Porsche
ohne Text
|
evet ! cok dogru ! ama neyse ...
:))
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:33 Uhr. |