![]() |
Iyi oldular :P o.T.
ohne Text
|
Kartal"ın kamp programı:
Beşiktaş"tan yapılan açıklamada, futbol takımının 5-17 Temmuz tarihleri arasında Avusturya"nın Salzburg Anif, 17-23 Temmuz tarihleri arasında da Almanya"nın Sonnhof Bad Worishofen bölgesinde kamp yapacağı bildirildi.
Beşiktaş"ın katılacağı organizasyonların maç programı şöyle: 6 Temmuz: 18.00 Salzburg-Dinamo Tiflis 7 Temmuz: 18.00 Beşiktaş-Brondby 9 Temmuz: 18.00 Üçüncülük maçı (Yenikler) 20.00 Final maçı (Galipler) 13 Temmuz: 18.00 1860 Münih-Brondby 14 Temmuz: 18.00 Hertha BSC Berlin-Beşiktaş 16 Temmuz: 18.00 Beşiktaş-1860 Münih 20.00 Hertha BSC Berlin-Brondby 20 Temmuz 18.00 Feyenoord-Arminia Bielefeld 21 Temmuz 18.00 Beşiktaş-FK Partizan Belgrad 22 Temmuz 18.00 Üçüncülük maçı (Yenikler) 20.00 Final maçı (Galipler) |
ooooooooooh
da hab ich wohl recht gehabt mit meinem spiel in berlin gegen türkiyemspor.
das sind ja ganz schön neue nachrichten. wollte mir am saisonende ein gewisser jemand nicht glauben und den "besserwisser" spielen aber naja da haben was halt tsee |
nein das hast du ja schon selbst getan
streitsüchtig bin ich nicht. aber irgendwie sind bei dir immer die anderen schuld, egal mit wem du dich streitest. ich wollte dich darauf aufmerksam machen, dass du die fehler mal bei dir suchen solltest und nicht immer bei den anderen.
|
bist du heute wieder lustig
wenn dir jemand nicht passt dann ignorier ihn doch.
den rest kommentier ich nicht. ich finde dich sehr unterhaltsam. du bist der lustigste den ich hier kenne. den kann ich doch nicht ignorieren. |
Gesucht habe ich des öfteren ...
ab und an fand ich sie auch bei mir ...
In deinem Fall weiss ich das es praktisch NUR bei dir liegt. |
Nicht nur heute :-D
... gerade du bringst mich mind. immer wieder zum schmunzeln ... sehr oft zu lachen :-D
Dauerturniere ??? o.T.
ohne Text
|
Her iki günde bir mac bence biraz cok :)
Ama 32 kisilik kadro olunca iki bucuk takim kurulur :)
Her oyuncuyu görmek icin iyi bir firsat. |
Besiktas-Partizan will ich sehen! :) o.T
ohne Text
|
Hertha - BESIKTAS maci Berlinde !!! o.T.
ohne Text
|
das freut mich o.T.
ohne Text
|
ich merk schon deine LOLs
kann man gar nicht mehr zählen. du musst ja mit nem dauergrinsen rumrennen. 24 std
|
Das habe ich nur dir zu verdanken!
Selten solche "leichte" Kost gelesen...
Nur weiter so !!! |
immerdoch
daima güleryüzlü
|
Pancu : "Gelmiyorum"
Lucescu’nun yeni takımı Shaktar Donetsk’e almak için aklını çeldiği Pancu, Beşiktaş’a haber gönderdi; ‘Gelmiyorum.’ Lucescu’nun ayrılmasından sonra Beşiktaş’ta kalamayacağını anladığını söyleyen Rumen golcü, siyah beyazlı kulübün asbaşkanı Murat Aksu’nun istediği 5 milyon dolarlık bonservis bedeli için ‘haklı’ yorumunu yaptı. Pancu, ‘Beni Beşiktaş’a Lucescu getirmişti. Hocamın görev yaptığı Ukrayna takımında oynamak istiyorum’ dedi.
Lucescu ile gönül bağı olduğunu söyleyen Pancu, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Del Bosque’nin oyun sistemine uymakta zorlanacağını düşündüğünü de belirtti. Bonservis sorununu çözmesi için menajeri Becali’yi önümüzdeki günlerde İstanbul’a göndereceğini anlatan Rumen futbolcunun yakın çevresine, Shaktar Donetsk’le anlaşamaması durumunda, İspanya ya da İtalya’dan bir takıma gidebileceğini söylediği öğrenildi. Pancu’nun Beşiktaş’tan ayrılması durumunda yabancı kontenjanının açılacağını ve bu durumda 3 futbolcu transfer edebileceklerini belirten Asbaşkan Murat Aksu, şunları söyledi: ‘Pancu’yu 3 gündür bekliyoruz. Ancak, gelmedi. Onunla ilgili henüz hiçbir kulüpten teklif almadık. Pazartesi günü konuyu UEFA’ya aksettireceğiz ve gerekli işlemleri başlatacağız. Eğer istediğimiz bonservis ücretini getirmezse sonucuna katlanır.’ |
Rudi Völler ist zurückgetreten...
Teamchef Rudi Völler legt nach dem Vorrunden-Aus in Portugal sein Amt bei der deutschen Nationalmannschaft nieder. Sein Entschluss reifte noch in der Nacht nach der 1:2-Niederlage gegen Tschechien.
Quelle: kicker.de |
Nachfolge: HITZFELD!
"Ich denke, zu Ottmar Hitzfeld gibt es keine Alternative." Nationaltorwart Oliver Kahn lenkt nach dem Rücktritt von Teamchef Rudi Völler die Spekulationen um die Nachfolge klar in Richtung seines Ex-Trainers bei Bayern München. Hitzfeld selbst ist offenbar nicht abgeneigt:
"Ich war Trainer bei Borussia Dortmund und Bayern München. Jetzt, nach dem Rücktritt von Rudi Völler, wäre es eine logische Folge für mich, Bundestrainer zu werden." Quelle: Kicker.de |
Pancu"dan gelen parayla Edgar Davids"i
alsinlar bence!
|
Transfer haberleri: o.T.
ohne Text
|
Besiktas"ta son sürpriz Emre...
Siyah-Beyazlılar"ın, Inter"de forma giyen Galatasaray"ın eski yıldızıyla her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. İtalyan kulübü ile yapılan pazarlıkların da son aşamaya geldiği iddia edildi
Beşiktaş, Okan Buruk"tan sonra Inter"de forma giyen Emre Belözoğlu"nu da renklerine katmak için harekete geçti. Gelecek sezon hem lig, hem de UEFA şampiyonluğunu hedefleyen Siyah - Beyazlı yönetimin uzun bir süredir bu transferi gizlice yürüttüğü öğrenildi. Emre ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş"ın Inter ile pazarlıklarda da son aşamaya geldiği ve bir iki gün içinde bu transfere nokta koymaya hazırlandığı ifade edildi. |
Trabzonspor, Batista"dan vazgeçti...
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Galatasaraylı Batista ile görüşmelerde hiçbir sonucun çıkmadığını ve kendilerinin de bu transfere kesin noktayı koyduklarını söyledi.
Nevzat Şakar, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, Batista ile son kez görüştüğünü ve aralarındaki anlaşmazlıkları gidermeye çalıştıklarını bildirdi. Şakar, görüşmeden olumlu bir sonuç elde edemediklerini vurgulayarak, ""Yaptığımız görüşmelerde hiçbir sonuç çıkmadı ve bizde bu transferde kesin noktayı koyduk"" dedi. Şakar, Batista"nın aklında başka kulüpler olduğunu ve onun için bu transferi yokuşa sürdürdüğünü vurguladı. Öte yandan Ukrayna"nın Shaktar Donetsk takımın Tolga"ya çok yüksek bir transfer önerisinde bulunduğunu hatırlatan Şakar, ""Tolga, bizim evladımız. Onla görüşerek ikna ettik. Büyük paraların teklif edilmesi, onunda aklını karıştırmış olabilir ama bizde de uzun vadede oynayarak bu paraları kazanabilir"" diye konuştu. |
... und wer sind die Nachfolger der
Looser der dt. Nationalmannschaft???
Die bleiben so schlecht wie sie sind (sehr sehr wenige Ausnahmen)! Sie haben Glück, dass sie sich nicht für die WM qualifizieren müssen!!! al" |
Umso größer wird die Enttäuschung sein,
wenn sie nicht weit kommen.
:) |
Trabzonspor"un 2.Round rakibi belli oldu
1.Round
Skonto FC (LAT) : Sliema Wanderers FC (MLT) HJK Helsinki (FIN) : Shelbourne FC (IRL) NK Gorica (SLO) : FC Pyunik (ARM) FC Sheriff (MOL) : Rhyl FC (WAL) NK Široki Brijeg (BZH) : KF Tirana (ALB) FC WIT Georgia (GEO) : FC Flora (EST) FK Pobeda (MKD) : Linfield FC (NIR) FBK Kaunas (LIT) : AS Jeunesse Esch (LUX) FC Gomel (BLR) : PFC Neftchi (AZE) KR Reykjavík (ISL) : HB Tórshavn (FAR) 2.Round AC Sparta Praha (CZE) : BSC Young Boys (SUI) Club Brugge KV (BEL) : PFC Lokomotiv Plovdiv (BUL) Rosenborg BK (NOR) : APOEL FC (CYP) Wisla Kraków (POL) : MŠK Žilina (SVK) FK Crvena Zvezda (SCG) : Winner match 1 FC Shakhtar Donetsk (UKR) : Winner match 2 FC København (DEN) : Winner match 3 Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) : Winner match 4 Ferencvárosi TC (HUN) : Winner match 5 FC Dinamo Bucuresti (ROM) : Winner match 6 HNK Hajduk Split (CRO) : Winner match 7 TRABZONSPOR (TUR) : Winner match 8 PFC CSKA Moskva (RUS) : Winner match 9 Djurgårdens IF (SWE) : Winner match 10 Trabzonspor bu cekilise göre FBK Kaunas (LIT) : AS Jeunesse Esch (LUX) karsilasmaýi yenen takima karsi oynuyacak ilk turunu... 3.Round henüz daha aciklanmadi... hoscakalin |
Pardon ! Korrektur !
dikkat okudukca cekilisler yarin olcakmis cekilis...
tekrar özür dilerim bu na göre durum söyle : 1.Tur (1.Topf) (gesetzt) Skonto FC (LAT) HJK Helsinki (FIN) NK Gorica (SLO) FC Sheriff (MOL) NK Široki Brijeg (BZH) FC WIT Georgia (GEO) FK Pobeda (MKD) FBK Kaunas (LIT) FC Gomel (BLR) KR Reykjavík (ISL) (2.Topf) (nicht gesetzt) Sliema Wanderers FC (MLT) Shelbourne FC (IRL) FC Pyunik (ARM) Rhyl FC (WAL) KF Tirana (ALB) FC Flora (EST) Linfield FC (NIR) AS Jeunesse Esch (LUX) PFC Neftchi (AZE) HB Tórshavn (FAR) 2.Tur (1.Topf) (gesetzt) AC Sparta Praha (CZE) Club Brugge KV (BEL) Rosenborg BK (NOR) Wisla Kraków (POL) FK Crvena Zvezda (SCG) FC Shakhtar Donetsk (UKR) FC København (DEN) Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) Ferencvárosi TC (HUN) FC Dinamo Bucuresti (ROM) HNK Hajduk Split (CRO) Trabzonspor (TUR) PFC CSKA Moskva (RUS) Djurgårdens IF (SWE) (ungesetzt) (2.Topf) BSC Young Boys (SUI) PFC Lokomotiv Plovdiv (BUL) APOEL FC (CYP) MŠK Žilina (SVK) Winner match 1 (1.Tur) Winner match 2 (1.Tur) Winner match 3 (1.Tur) Winner match 4 (1.Tur) Winner match 5 (1.Tur) Winner match 6 (1.Tur) Winner match 7 (1.Tur) Winner match 8 (1.Tur) Winner match 9 (1.Tur) Winner match 10(1.Tur) saygilarimla |
CIM BOM Roque Junior´u aldi
und es geht weiter...
|
Simdi TS rakibi belli oldu !
1. Runde
1 KR Reykjavík (ISL) v Shelbourne FC (IRL) 2 Skonto FC (LAT) v Rhyl FC (WAL) 3 FC Flora (EST) v NK Gorica (SLO) 4 HJK Helsinki (FIN) v Linfield FC (NIR) 5 FK Pobeda (MKD) v FC Pyunik (ARM) 6 FC Sheriff (MOL) v AS Jeunesse Esch (LUX) 7 FC WIT Georgia (GEO) v HB Tórshavn (FAR) 8 Sliema Wanderers FC (MLT) v FBK Kaunas (LIT) 9 NK Široki Brijeg (BHZ) v PFC Neftchi (AZE) 10 FC Gomel (BLR) v KF Tirana (ALB) 2.Runde Winners match 5 v FC Shakhtar Donetsk (UKR) APOEL FC (CYP) v AC Sparta Praha (CZE) Rosenborg BK (NOR) v Winners match 6 BSC Young Boys (SUI) v FK Crvena Zvezda(roter stern belgrad) (SCG) Winners match 3 v FC København (DEN) Winners match 9 v PFC CSKA Moskva (RUS) MŠK Žilina (SVK) v FC Dinamo Bucuresti (ROM) Winners match 4 v Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) Winners match 2 v Trabzonspor (TUR) Club Brugge KV v PFC Lokomotiv Plovdiv (BUL) Winners match 10 v Ferencvárosi TC (HUN) HNK Hajduk Split (CRO) v Winners match 1 Djurgårdens IF (SWE) v Winners match 8 Winners match 7 v Wisla Kraków (POL) not. lösbar aber nicht zu unterschätzen. |
Federasyon Secimi IPTAL !!!
Secim Mahkeme karariyla iptal edildi!
Bakalim HALUNKE U. lar buna ne diyecek ? alÄ |
"Beni Dünya Devleri Istiyor!"
>>>
... Adı G.Saray ve Beşiktaş’la da anılan yıldız futbolcunun Türkiye’ye dönmeye niyeti yok ... <<< <a href="redirect.jsp?url=http://www.ajansspor.com/avrupadunya/haber.asp?TakimID=avrupadunyagenel&HaberID=85260" target="_blank">http://www.ajansspor.com/avrupadunya/haber.asp?TakimID=avrupadunyagenel&HaberID=85260</a> |
??? Was nun ???
Beşiktaş zararda mı ?..
TV8 kanalında yayınlanan Spor Aktif programında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.. Eski yöneticilerinden İbrahim Altınsay"ın konuk olarak katıldığı programda siyah beyazlıları yeni yaptığı reklam anlaşmasıyla zarara uğradığı belirtildi... [25/06/2004-15:34] TV8 kanalında yayınlanan Spor Aktif programında Beşiktaş"ın yeni yaptığı reklam anlaşmasıyla zarara uğradığı iddia edildi. Daha önce Beko ve Turkcell"e olan forma reklamından 4.250 milyon dolar gelir elde eden siyah beyazlıların sadece Turkcell"e yapılan yeni anlaşmadan yıllık 3.750 milyon dolar alacağı ve siyah beyazlıların yıllık kaybının 500 bin dolar olduğu belirtildi. Hatta eski yönetimin yeni yapılacak reklam anlaşmasında fiyatı 500 bin dolar daha yukarı çekmek için anlaşmaya vardığı ve bu durumda yıllık kaybın 1 milyon doları bulduğu kaydedildi. Bu arada Turkcell"le yapılan 4 yıllık yeni anlaşmada alınacak peşinatların 1. ve 4. yıla ait olduğu da iddia edildi. |
sonuna kadar katiliyorum... o.T.
ohne Text
|
er soll zum fc köln... o.T.
ohne Text
|
gs - 100 yil dipe vurdu
eski 6S 2.ci baskani Fatih Altayli yazmis bugün gördüm
<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@nvid~432283,00.asp durum" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@nvid~432283,00.asp durum</a> dahada vahimis bizim tahminden .... 100 senede külüpü dibe vurdunuz sonunda !!! - BU gidişin sonu hayır değil GALATASARAY Spor Kulübü?nün içine düşürüldüğü durumla ilgili uyarım, yönetim tarafından ?kısır çekişme? boyutuna indirgenmek istendi. Oysa 20 küsur yıldır aktif üyesi olduğum kulüpte kısır ve günlük meselelerde hiç olmadım. Yönetimde olmadığım zaman takımımın başarısız olmasını hiç istemedim. Hele hele kanun kaçaklarına, mafya babalarına takımımın formalarını hiçbir zaman hediye etmedim. Ben yapılan veya yapılamayan iki transferin hesabını yapmıyorum. Bunlar günlük, önemsiz meseleler ve küçük adamların hesapları. Ben Galatasaray?ın kaybettiği marka değerine ve saygınlığına yanıyorum. Yönetimin Galatasaray?ı uçuruma getirmesine bakıyorum. Özhan Canaydın kulübü aldığında borç stoku kendi açıklamasıyla 70 milyon dolardı ama takım şampiyondu ve saygındı. 2 yılda bu borç iki katına çıktı ve ortada ne şampiyonluk kaldı, ne saygınlık. Marka değeri de eriyor. Bu yönetim bir AIG operasyonu yaptı. Bakın bu operasyon Galatasaray?a ne kazandırdı? Galatasaray hisselerinin yüzde 20?si AIG adlı bir yabancı şirketteydi ve bu şirket Galatasaray?ın gelirlerinin yüzde yirmisini alıyordu. Yönetim bu hisseleri AIG?den almak için harekete geçti. Hisseler AIG?den alındı ama kulübe geçmedi. Bir işadamı yüzde 20 hisseyi AIG?den aldı. Bunları kendisinden alması için kulübe 2 yıl süre verdi. Ve hisselerdeki değer kaybına karşılık teminat olarak kulübün yüzde 14 hissesini daha aldı. Galatasaray Spor Kulübü?nün bu işten hiçbir kazancı olmadı. AIG?deki yüzde 20 hisse, yüzde 34 olarak bir başkasına geçti. Üstelik de AIG?e fazladan ödenecek 9 milyon dolar da Galatasaray Spor Kulübü?nün borçları üzerine bindi. Yani yüzde 20 hisseyi, yüzde 34 olarak başkasına verdi, bir de cepten 9 milyon dolar ödedi. Sonra da bunları başarı diye yutturmaya kalktı. Transfer, şampiyonluk, o bu hikáye. Galatasaray ?felakete? doğru sürükleniyor, benim derdim bu. |
nein am besten Borrussia Kalk o.T.
ohne Text
|
Rooney erlitt Mittelfußbruch
Für Englands neuen Stürmerstar Wayne Rooney wird die Sommerpause in diesem Jahr etwas länger andauern. Der 18-Jährige erlitt im Viertelfinale gegen Portugal einen Mittelfußbruch. Bereits in der 27. Spielminute war er ausgewechselt worden.
|
Fatih Terim yorumcu oldu !..
Galatasaray"ın eski teknik direktörü Fatih Terim futbolseverlerin karşısına bu kez yorumcu olarak çıktı.. Avrupa Futbol Şampiyonası"nda TRT1"de naklen yayınlanan İsveç-Hollanda maçının yorumunu yapan Terim, tam not aldı..
Portekiz"de yapılan Euro 2004"ü tüm detayları ile ekranlara yansıtan TRT, yorumculuğa Fatih Terim"i transfer etti. Galatasaray"dan ayrıldıktan sonra herhangibir takımla anlaşmayan ve futbol gündemi içinde yer almayan Terim, penaltılara giden İsveç-Hollanda maçını yorumladı. Kendisine has üslubu, tecrübesi ile yayından alnının akıyla çıkan Terim, teknik adamlığının ardından yorumculuk alanında da tam not aldı. |
Transfer haberleri: o.T.
ohne Text
|
Fenerbahcenin son yabancisi:
Alex De Souza
Serkan Balcı Önder Turacı Deniz Barış Murat Hacıoğlu"dan sonra LEANDRO SILVA VANDERLEY"i transfer ettigi iddia ediliyor. Leandro kimdir? İsmi: Leandro Silva Vanderley Ülkesi: Brezilya Doğum yeri: Rio de Janerio Doğum tarihi: 19/04/1981 Boy: 1.76 Kilo: 63 Oynadığı takımlar: America-RJ, Vitoria, Cruzeiro Kaynak: fanatik.com.tr |
Galatasaray bir anlasti, bir anlasmadi
denildigi Roque Junior"a Bayer Leverkusen"inde talip oldugu ve AC Milan kim daha fazla bonservis öderse, o takima satacagi iddia ediliyor.
Bilindigi gibi Galatasaray AC Milan"a 2 Milyon Dolar teklif etmislerdi. Roque Junior"a ise yillik 1.1 Milyon Dolar ödenecegi bildirilmisti. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:22 Uhr. |