![]() |
niye ortacagda takiliyorsun
güya yenicagda devam etmekte.
|
dogrusu senin gibi bir düdük
risalenin tek bir kelimesi ile dahi bas edemez.
hani kuranin böyle bir meydan okumasi varya, sen o kadar cok biliyorsan risalelerin tek cildinin tek sayfasina denk olabilecek birseyler yaz. yazamazsin yazamiyacaksin. bu einstein ile yarisma gibidir. ulasman mümkün degil. |
Hayirli Cumalar Hepinize o.T.
ohne Text
|
Alevi ve Sunni
alevi ve sunni evlenebilirmi?????
ltf cevab |
Sago..
Hepimize hayirli, aydin güzel Cumalar!
Cuma´yi idrak etmek gerek! |
:)))
alevi sünni ne dir onu bi aciklada önce... ondan sonra belki cevabi kendin verebilirsin... ne dersin?
|
???
sen ne demek istiyorsun???
anlamadim... cevabi kendim verebilsem ben buraya yazmazdim!!!! tamam, bizim genclerde olabilir o evlilik, ama anneler, babalar o kafada geri kalmislar degilmi? onlar zorluklari cikarirlar! ama niye? iki kisi birbirini sevdikden sonra, niyemis hayir alevi aleviden, sünni sünniden |
Evlenemez
Eger Alevi Kafirse ve Sünnide Müslümansa evlenemezler. Yok Hayir Alevi kiz ISLAMi kayitsiz sartsiz kabul ederse o zaman bir Müslüman erkekle evlenme imkani bulabilir.
|
ikiside DINKOLOK evlenmelrinde engel yok
ohne Text
|
Bizler Mezhep icat ettik ve milletin
kicina yerlestirdik... bizler Rivayetler yazdik ve milleti salaklastidik.... bizler 6 tane Hadis kitabi yazarak 6 tane yeni DIN icaaat ettik.... ve karilari döverek evde biraktik..
Eeee bizden daha hayirlisi varsa daha görmedim... Eeee isz ne ilaveler yaptiniz bakiiimm |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:28 Uhr. |