Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Partnerschaft, Familie & Ehe (http://localhost/forum/showthread.php?t=4291)

15.12.2005 23:04

geriye ne kaldiki?

....

bence anlarlar. Her iki cinste hosgörü ve toleransli davransa neden anlamasinlarki birbirlerini. Kadin pskilojisini anlamak cok zordur. Can dündarin güzel bir yazisi vardi "bir kadin nedir aslinda" diye..

16.12.2005 10:22

Artik Sevmeyecegim ben de...

Ne zaman birini sevdiysem acilar çektim, gözyaslari döktüm. Insanlar anlayamiyor sevgiyi, aski... Bazilari küçük maceralar pesinde ve bazilari baska seyler.... ardniyetler , ön yargilar.... her seferinde yeniden yikildi ümitlerim inançlarim... bazen yillarca beklemem gerekti yeniden sevebilmek için, insanlara yeniden güvenebilmek için aska olan inancimi yeniden kazanmak için... Ama olmuyor insanlar anlamiyor, insanlar onlara verdigi degeri sevgiyi haketmiyor...
Belki olmayan birseyi ariyoruz... bir kediyi, köpegi, agaci, dagi, günesi bu kadar sevsek onlar incitmezdi bizi, bu kadar üzmezdi...
yanlis olan bşr sey var... belki de olmayan birseyin pesinden kosuyoruz...

16.12.2005 10:30

Keske söylemeyseydim

Insan en çok sevdigi arkadasina asik olursa bunu asla söylememeliymis bu dert onu yeyip bitirse, günden güne eritse, öldürse bile
;((

16.12.2005 11:45

dediginiz gibiyse

o zaman neden bu ayriliklar neden bu gözyaslari neden bu hayal kirikliklari.... neden neden neden. Neden etrafta bu kada mutsuz insan var neden kalplerimizden kan damliyor... neden birbirimizi bu kadar yikiyoruz birbirimizin ümitlerini hayallerini karartiyoruz......
Yanliis plan bir sey yada bir çok sey var ma ne iste onu ögrenmeliyiz, arastirmaliyiz, bulmaliiyiz.
Bir askta, evlilikte mutluluk sansimiz maximum %50 , kalan %50lik pay da karsimizdakine ait. Bu yüzden hiçbir askin, evliligin garantisi yok.

16.12.2005 18:06

garantisi olmadigi dogru..ama

...karamsar olma sende o kadar ;-) Zamani gelince dogru insan seni gelip bulur. Kalp kirmalar filan hic olmasa iyi olurdu ama bazen kirabiliyoruz iste istemeden.

16.12.2005 18:13

romantik ve hassas arkadasim ;-)

Dogru insan karsina cikacaktir, sen merak etme.

(ay bir an kendimi Güzin abla gibi hissettim :o)

ciddiyim ama.

xmellyx 16.12.2005 19:20

o.T.

artik sevmeyecegim bende demissin, yapabilirsin senden rahati olmaz.. haklisin katiliyorum bir insan hak etmiyor sevmeyi, ama denizi günesi dogayi seversez, onlardan zarar gelmez, ama unutmayalim onlarda karsiliksizdir tek taraflidir.

xmellyx 16.12.2005 19:25

o.T.

hersey bir kere ve yürekten kalpten en icten duygularla olduktan sonra sevmek kendiliginden gelir, zor kolay diye tartisilmaz bence, sevilmeye gelince iyi insan olduktan sonra temiz olduktan sonra herkes sevilir.. bazende iyi sanirsin bozuk cikar bunlarda sevilmistir, ama bir kalemde silinmeside bilinir.

17.12.2005 11:41

Denizi, kumsali, günesi seviyorum

Ama deniz beni sevmiyorsa beni bogmaya kalkiyorsa :Ppp

17.12.2005 13:39

o.T.

o zamanda seversin inan bana ;-)

18.12.2005 00:11

Die perfekte türkische Frau ...- Part 1

1. Sie sollte Dostojewski, Camus, Satre, Thomas Mann, Nietzche, Kant, Platon, Turgendjew, Pamuk, Yasar Kemal, Montaigne, Pascal, Cicero, Seneca, Voltaire gelesen haben.

2. Sie sollte geheimnisvoll sein. So geheimnisvoll, das jeder Tag in der Beziehung eine Überraschung inne hat.

3. Sie sollte Wein Trinken, ohne dabei schlechtes Geewissen zu kriegen.

4. Sie sollte ihren Körper bestens kennen.

5. Zigaretten und Kaffee sollten ein Teil ihrer Lebensphilosophie sein.

6. Im Bett sollte sie zu jeder Schandtat bereit sein.

7. Sie sollte maximal 5 stunden am Tag schlafen.

8. Sie sollte scharfsinnig und ungeheuer schlagfertig sein.

9. Sie sollte die Relativitätstheorie und die Quantentheorie verstanden haben.

10. Sie sollte ihre Hüften besser als Shakira bewegen können. Alleine durch ihre Bewegungen sollte sie die Männer in Ektase versetzen.

11. Ihr Charakter sollte unendlich komplex sein. Zu keiner Zeit faßbar.

12. Sie sollte gerecht und zugleich kriegerisch sein.

13. Sie sollte ihre Träume auf Papier festhalten können. Geschrieben oder gemalt!

14. Sie sollte wild und zugleich zahm wie eine Katze sein.

15. Sie sollte sich nur, ich sage nur, vor dem einen Gott fürchten und sonst von nichts.

16. Wenn sie stirbt sollte ihre Biographie eine ganze Bibliothek füllen...

ich könnte noch weiter schreiben aber habe keine Lust mehr

oasis 18.12.2005 11:36

mann und frau...

Auch Frauen popeln, furzen und rülpsen. Aber nicht vor anderen Leuten.

icbenifanta 18.12.2005 11:36

MAL WAS GANZ NEUES!!!*LACH* o.T.

ohne Text

18.12.2005 13:17

oooldu jnm :-))

baska arzunuz?

:-)

18.12.2005 13:21

insanlara ne kadar söylersen söyle

..kendi tecrübelerini yasamadikca ders almiyor insan... Bi söz vardir "ne kadar dogruyu bilirsen bil, söylediklerin karsindakinin anlayacagi kadardir"... O yüzden herkes kendi tecrübesini yasar hayatda ve yasadiklarindan bir pay cikartir.

18.12.2005 16:19

Ey Türk Kadini

EY TÜRK KADINI !

BIRINCI VAZIFEN BULASIK,ÇAMASIR VE KOCANA SAHIP ÇIKMAKTIR. MEVCUDIYETININ YEGANE TEMELI BUDUR.KOCAN EN KIYMETLI HAZINENDIR. SENI BU HAZINEDEN MAHRUM ETMEK ISTEYECEK KAYNANAN,KAYNATAN VE GÖRÜMCELERIN OLABILIR.

BIR GÜN EVLILIGINI KURTARMAK MECBURIYETINE DÜSERSEN,VAZIFEYE ATILMAK IÇIN BULASIK VE ÇAMASIRI DÜSÜNMEYECEKSIN. BU DURUM ELEKTRIGIN VE SUYUN KESILDIGI ANDA ORTAYA ÇIKABILIR.EVLILIGINE TECAVÜZ ETMEK ISTEYEN KAYNANAN KAYNATAN VE GÖRÜMCELERIN HAYATTA EMSALI GÖRÜLMEMIS BIR GALIBIYETIN MÜMESSILI OLABILIRLER.

HAYATTA KILIBIK KOCAN ZOR BIR IHTIMAL DE OLSA BASKA KARILARA GÖZ DIKMIS OLABILIR. AILENIZ FAKRU ZARURET IÇINDE HARAP VE BITAP DÜSMÜS OLABILIR.

EY ASIL TÜRK KADINI! ISTE BU AHVAL VE SERAIT IÇINDE DAHI VAZIFEN YUVANI KURTARMAKTIR.

ANASININ KUZUSU OLAN KOCANI ADAM ETMEK SENIN ELINDEDIR. IHTIYAÇ DUYDUGUN MERDANE DOLABIN SOL ÜST KÖSESINDE SAKLIDIR. HADI KOLAY GELSIN.

cok komik geldi paylasmak istedim:)hahahhaha
ps: çok sevdigim birinden geldi oldugu gibi kopyaladim.

18.12.2005 18:45

bu yaziyi taniyorum

ay hiic ugrasamam dogrusu.

18.12.2005 20:29

komik sadece gülüp gececeksin o.T.

ohne Text

18.12.2005 20:36

da könnte es sich ja schier um mich..

handeln :))) jede frau hat das inne :))) nur sie ist nicht so klug um das zu presentieren!!!

18.12.2005 20:39

tek kisi icin konusalim.. :) lütfen..

nix kompliziert... "ich bin ein rätsel" bla bla bla.. bunu diyen kendisini cözmemis biri olabilir anca... :)))) wir machen uns nur kompliziert .. amann karsimizdaki cözmesin beni faso fisosu.. halbuki hepimizde ayniyiz... hic birimiz bulunmaz hint kumasi diiliz.. aber wir sind alle induviduelllll...

18.12.2005 20:49

o.T.

ee ben ne diyom, aslinda birbirimizi anlamamiz icin erkeklerin kadin psikolojisini tanimasi gerek. Onlar bizi anlarsa bizde onlari anlariz :-D

Hakkaten ama bazilari hic birsey cakmiyor..bu bazilari da 70% türk erkegi ediyor

18.12.2005 20:52

bir iliskide yas farki ne kadar önemlidi

Birbirine aşık bir kadınla bir erkek ve evlilikle gelen mutlu son... Peki ya aradaki büyük yaş farkı? İlişkinin geleceği için belirgin bir tehdit mi, yoksa avantaj mı?

BİR kadın yaşça kendisinden çok büyük ya da çok küçük bir erkekle ilişki kurarsa mutlu olabilir mi? Böyle bir ilişkinin çok zayıf bir ihtimal olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Pek çok kadın bu tarz bir ilişkiyi aklına bile getirmezken kendini 15 yaş büyük ya da 10 yaş küçük bir erkekle birlikte buluveriyor. Yaşanmayı bekleyen güzellikler de, sorunlar da ondan sonra başlıyor.

YAŞLI ERKEKLE AŞK

YAŞLI derken, tabii 25 yaşında, genç bir kadının 80"lik bir dedeyle değil, kendisinden 20 yaş büyük, 45 yaşında bir erkekle olmasını kastediyoruz.

Avantajları: Orta yaşlı erkekler genç kadınların kendilerini iyi hissetmelerini ve mutlu olmalarını nasıl sağlayacaklarını çok iyi bilirler.

Genellikle başlarından genç yaşta bir evlilik geçmiş olduğundan bu kurumu da gayet iyi tanırlar. Onların istediği şey, kaybetmeye başladıkları gençliklerini kendilerinden küçük bir kadınla yeniden kazanmak, yani ikinci bahar yaşamaktır. Karşılarındaki kadını memnun etmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu tip erkekler yaşına göre çabuk olgunlaşmış ve bu yüzden kendi yaş grubuyla pek iletişim kuramayan kadınlar için idealdirler.

Dezavantajları: Yaşı ilerledikçe erkek ister istemez kadından çok önce yıllara yenik düşüyor. Sosyal ve fiziksel aktivitelerden uzaklaşıyor, gece hayatından elini eteğini çekiyor ve kadın henüz hayatın ortasındayken yapayalnız kalıyor. Bu da arada anlaşmazlıklar çıkmasına, tarafların mutsuz olmasına neden olabiliyor.

GENÇ ERKEKLE AŞK

TÜRKİYE" de çok nadir karşılaşılan bir durum olmakla birlikte orta yaşlı bir kadın, kendisinden yaşça epey küçük bir erkekle ilişki kurabiliyor. Bu tarz bir ilişkiye giren kadın kendisinden küçük erkekle genellikle kendi çevresinde değil bambaşka bir çevrede tanışıyor.

Avantajları: Orta yaşlı kadın kendi yaş grubundan erkeklerle kurduğu aşk ilişkilerinde aradığını bulamamış ve hayal kırıklığına uğramıştır. Bu yüzden de genç, yakışıklı ve en önemlisi hayat dolu bir erkekle yepyeni bir enerji kazanmak, taze ve dinamik bir aşk yaşamak ister, erkekse genç kadınlarla yaşadığı olgunlaşmamış, acemilik kokan tecrübelerden sıkılarak ne istediğini bilen bir kadınla daha seviyeli bir ilişki beklentisindedir.

Dezavantajları: Kadının erkekten daha erken çökecek ve yorulacak olması bir yana bu ilişkinin en zor tarafı, çevreye karşı verilen mücadelenin birliktelikte yarattığı sıkıntılar ve yıpranmalardır. Eğer içinde bulundukları çevre ilişkilerini kaldırabilecek kadar modernse, o zaman sorun ancak ileri yaşlarda yaşama aynı oranda ayak uyduramama olabiliyor. Bu da kadınla erkeği zaman içinde birbirinden uzaklaştırabiliyor.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

19.12.2005 11:45

ya bence..

2 sini anlassin Problem yok...

Yas Farkliliyla Sevgi, Saygi Problemi olusmaz bence... !!

19.12.2005 11:50

Die Brücke vom Goldenen Horn

sehr interessantes Buch von Emine Sevgi Özdamar...

Als ich dein Anforderungsprofil so betrachtete, fielen mir Gemeinsamkeiten, mit den von Ihr beschriebenen Figuren im Buch auf...

Nun zu dem Profil :

Im grunde nix, was nicht auf viele Persöhnlichkeiten zusagt ;-) Du hast wohl kein Glück gehabt.. Kopf HOCH wird schon...

19.12.2005 11:51

Ey Türk Erkeginki nerde ???? Oda var :-)

ohne Text

19.12.2005 14:14

ülemi dersin..

ama yukardaki dezavantajlarida düsündünmü?

19.12.2005 14:15

nerde bu devlet,nerde bu erkek milleti?

:-D

19.12.2005 14:21

dogrusu...

bastaki 2-3 Kelime haric, okumadim ;-)

19.12.2005 15:02

o.T.

werde mir das Buch gleich mal besorgen und lesen.. thanx für den tipp.

19.12.2005 15:05

gern doch... o.T.

ohne Text

19.12.2005 15:16

simcik okudum desavantajlarini ;-)

Yas ile alakali olmayan bir Gercek var bence :

Eglence Diyari zaten belirli bir Tanismadan sonra, keyfini birakiyor!! Yani Party yerine, Aksamlari daha sakin yerler tercih ediliyor..
Yani benim Hayatimda öyleydi.. Tabiiki herkez kendisine bunu tatmali!!
Ben simdi gittigim bir Party de 40-50 lik Erkek olsun Bayan olsun Insanlar gördümmü sasirmaya basliyorum OK tabiiki onlarin da Hakki eglenmek ama farz et yas ortalamasi 25 olan bir yerde uygunmu ? Bence degil..
O yüzden o yukarida yazilan Desavantaji ben kendime saymam ;-) Desavantaj olarak da görmem.. Ona bakarsan Genclerde de cok var, Gece Hayatini, paldiri küldürü sevmeyen ;-) Mesela Benim Askim gitmese, gitmez ;-) yani mecburi Olay degil..

cengaver 19.12.2005 16:52

erkegin kicinda uzunca beyaz killar

ve kici burusmussa bilki erkekle arandaki yas farki - dede torun misali !

henrymiller 19.12.2005 17:01

Hehe...süper! o.T.

ohne Text

19.12.2005 17:57

eehehhe Arsena dövcek birilerini ariyor

galiba. Elinde sopa gibi bisi var gibi geldi bana. Aman dikkatli olun.

19.12.2005 17:58

Arsena da gövcek birilerini ariyor galib

ehehehhe

19.12.2005 18:03

Elindeki sopayi atmazsan kimse ben burda

yim demez size. Hem aba altindan sopa göster hem de erkeklerin ortaya çikmasini bekle.
Daha çok beklersin. Herkes kaçar eli sopalilardan
:Pppp

19.12.2005 18:17

valla ben sevdikten sonra

35 yasinda biri ile de evlenirim. Askin yasi olmaz. Genc kizlarin kendinden büyüklerle evlenmesinin aklima gelen ilk avantaji hem sevgili sevgisi hem de baba sefkati görüyorlar. Dahasi bü tür evliliklerde kocalar genç esinin üstüne titriyor çünkü esi sonbaharda açan "son gül gibi" oluyordur onun için.
Sevgide yas pek önemli olmamali. tabii ki yas farki derken arada uçurum da olmamali

19.12.2005 18:22

düzeltme: Gelincik de dövecek birilerini

ariyor. kesin beni ariyordur; dün az kijdirmistim onu. Eehehehe
:PPppp
Birkaç gün ortalarda görünmesem sagligim için daha iyi olcak galiba

19.12.2005 18:24

ben bulunmaz hint kumasiyim

ben bi taneytim benden baska yok dünyada.
herkes özeldir Özgür kiz.
Ayrica biz senin gibi özgür olmadigimiz için tek kilik konusamiyoruz
annadin mi?

henrymiller 19.12.2005 19:05

Superweib?

Und wovon träumst Du nachts? :-)

Aber solltest Du solch" einem wunderbaren Geschöpf, dieser Edelschlampe mit all deinen beschriebenen Attributen, begegnen, schick mir "ne kurze SMS! ;-))

Ansonsten backe ich weiterhin an so einem Hirngespinst! ;-))

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:34 Uhr.