![]() |
Trabzondan ilk yabanci Transferi:
Trabzonspor yaklaşık 1.5 aydır peşinden koştuğu Belçikalı futbolcu Thijs ile, dün 4 yıllığına anlaşma sağladı
Alter: 26 Position: Zentrales Mittelfeld Ablöse: 750000€ - 1100000€ (an KRC Genk) Lohn: 1,5 Mio für 4 Jahre Bisherige Vereinge: 95/95 - 99/00 Standart Liege 00/01 - 03/04 KRC Genk 04/05 - ?? Trabzonspor Aktueller Nationalspieler: 5 Spiele |
Hayirli olur insallah! o.T.
ohne Text
|
kriegst du einen vernünftigen satz
zu stande der für jeden verständlich ist und nicht nur für die die aus deiner gegend kommen?
|
Nöö dazu bin ich nicht im Stande!
Du scheinst ja das Sprachgenie zu sein mit deinem:
"Immer sind die anderen Schuld" LoL |
BratPitt"e demistim, Fenerbahce fazla
puan önde olmazs veya belki bir iki puan geride olursak. Beraber gidecekdik!
Ama o zamanin düsündügümden bile fazla düsüs icindeidi Besiktas. Degmezdi! Fenerbahce Sükrü Saracoglu stadinda fazla zevk vermiyor ... stad cogu zaman tiklim tiklim dolu oluyor ... baska yerlerdeki gibi rahatlikla maclar seyredilmiyor. Inönüde artik daha rahat mac seyredilir daha da büyüyor zaten. al" |
arkadas... benim maksadim
kavga olmasin... ama sorry kizdin ise...
insallah bu tatsiz konular kapanir... A.D. |
GEHT EUCH BITTE AUSSM WEG !!!
Nirgendwo steht eine Regel dass ihr euch mögen sollt...
aber bitte schreibt euch einfach nicht mehr... so denke ich ist die Sache am besten geklärt !!! A.D. |
küfür dogru degil!
tabiki karsi takimi elestirebiliruz ama küfür etmek dogru degil bence...
aliconda sen ATA dan özür dilemesini sitiyorsun, dogru olani da aslinda centilmence özür dilemesi ve konunun kapanmasidir, burada kimse birkac yil daha fazla üye diye kendi kendine bazi haklari taniyamaz. haksiz ise özür dilemesi gerekir. birak bakalim, yapar veya yapmaz herkesin insanligina kalmis birsey diyorum ben, ve bu durumda tarafsizim bunu da herkes bilsin istiyorum. saygilar |
spielt der kerl überhaupt für brasilien
also unser alex spielt für brasilien auch wenn er nur ersatz ist. zumindest spielt alex conce sowieso oist nicht dabei. na ja fenerbahce wird wieder meister und karga vielleicht zweiter. cimbom wird gar nichts zu melden haben.
|
alex hat für 3 jahre unterschrieben und
ist im brasilianischen nationalkader dieser concesowieso ist nicht einmal im kader also kann er auch nicht spielen. genau der richtige für cimbom. ich freu mich wieder auf cimbom das wird diesmal richtig geil gegen die zu gewinnen.
|
o.T.
benim yazdiklarim ile ne alaka bu senin yazdigin merak ediyorum
|
lach nur über deine eigenen witze
nenn dich doch tontoconda
das passt viel besser "lol" ist wohl das einzige was du sagen kannst. kommt wohl vom zuviel in den spiegel schauen. |
ignorier den doch einfach oder
wechsel die community
dann bist du ihn los |
Bak arkadas
bu is benim elimde degil!
Durum acikca ortada, daha ne diyeyim ki? Kavga sorun degil. Kavganin nasil yapildigi sorun. Benimle tartisiyor diye ben kizgin degilim. Hayir. Küfür ettigi icin ben ona karsiyim. Bir de kalkmis seviyeyi düsürüyormusum diyor. O zaman hepimiz seviyeyi onu türünden yükseltelim, artik küfür edelim. Hepimiz de özelimize "ihtar" aliriz ... Bilmiyorum niye yatistirmak istiyorsunuz. Yatistiracagimiza konusalim, yani yazisalim. Küfür istiyormusunuz istemiyormusunuz! Bende ona göre davranirim ... al" |
LOL nein, deine Beiträge möchte ich doch
nicht missen :-D
|
Moment da fällt mir ja was nettes ein...
wenn ich deinem Vorschlag folge,
dann brauch ich dich nur Beleidigen ... ... dann ignorierst du mich ... ... und verlässt die Community ... ... und bist mich los ? Hmmm sehr konstruktiver Vorschlag ??? ;-) al" |
Willst du meinen Namen verunstalten?
Dein "Tonto" kannst du dir selbst verschreiben!
Denkst du du hättest eine Schmach erlitten und suchst nach Wegen und Mitteln mir dies nun zu begleichen? Oder was soll deine persönliche Streitsucht? Wenn du nichts sinnvolleres Beitragen kannst, lass es lieber. Dann bleibt mir wirklich immer nur ein LOL übrig Sinan07 <- LOL Sollte ich fragen ob "xx" steht das für dbl-X-rated ??? Lass das mit deinem "tonto" dings bums ...! ALIconda |
KARTAL sahaya iniyor !!!
Beşiktaş, 2004-2005 sezonunun ilk çalışmasını bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacak.
Siyah beyazlı futbolcular sabah ilk olarak yeni teknik direktörleri Vicente Del Bosque ile tesislerde tanışacak. Ardından saat 10.00’da Memorial Hastanesi personeli, oyunculardan sağlık kontrolü amacıyla kan ve idrar örneği alacak. İspanyol teknik adam yönetimindeki ilk idman ise akşam saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Çalışmaya Ronaldo ve Ahmed Hassan dışındaki tüm futbolcular katılacak. Brezilyalı savunma oyuncusunun birkaç gün içinde İstanbul’a gelip takıma katılması bekleniyor. Siyah beyazlı takım, 14 gün İstanbul’da çalıştıktan sonra 5 Temmuz’da kamp çalışmaları için Avusturya’nın Salzburg kentine gidecek. 17 Temmuz’a dek burada kamp yapacak olan Beşiktaş, 7, 9, 14 ve 16 Temmuz tarihlerinde dört hazırlık karşılaşması yapacak. Kampı 17-23 Temmuz tarihleri arasında Sonnhof Bad Worishofen bölgesinde sürdürecek olan siyah beyazlılar, 20 ve 22 Temmuz’da iki hazırlık maçı daha yaparak Avusturya kampını tamamlayacak. Beşiktaş, 23 Temmuz’da İstanbul’a dönecek. |
haydi hayirlisi olsun !!! o.T.
ohne Text
|
sen gelir gelmez yine burasi kokmaya
basladi...
wieso bist du denn wieder hier? war doch schön friedlich hier!!!! |
Su Büyük Besiktas Kadrosuna Bakin !
1. Cordoba
2. Murat Sahin 3. Ronaldo 4. Ibrahim Toraman 5. Cagdas 6. Mustafa Dogan 7. Ali Günes 8. Fatih Sonkaya 9. Emre Asik 10. Ahmet Yildirim 11. Okan Buruk 12. Sergen Yalcin 13. Pancu 14. Ibrahim Akin 15. Ibrahim Üzülmez 16. Okan Koc 17. Tümer Metin 18. Ahmed Hassan 19. Tayfur Havutcu 20. Yasin Sülün 21. Ümit Aydin 22. ( Yabanci Bir Yildiz Gelecek ) 22. Sinan Kaloglu 23. Veysel Cihan 24. Berkant Göktan 25. ( Yabanci Bir Yildiz Gelecek ) Hersey Mükemmel Sadece Forvete bir Süper Yildiz, ve AhmetDursun gerekli !!! ozaman Mükemmeliz... A.D. |
Besiktas Forma Sponsuru Artik Turkcell
Hey gidi Beko...
Beko gitti Turkcell geldi... A.D. |
"Ahmet Dursun dönebilir"
Kıvanç Oktay Cevapladi !!!
Ahmet Dursun ismi de geçiyor... - Onun da Çin’deki kulübüyle sözleşmesi var. Taraftarımızın bu futbolcuyu yeniden transfer edilmesi yönünde bir isteğinin olduğunu görebiliyorum. Kendisiyle telefonda birkaç kez görüştük. Hocamızla bu konuda görüş alışverişinde bulunup karar vereceğiz. Eğer herhangi bir transfer pazarlığımız olursa bunu Sermaye Piyasası Kurulu’na bildireceğiz. |
bir kere terbiyeli konussan ...
kiyametmi kopacak ?
A.D. |
"Beko" nun niye gitigini biliyorsundur!?
Yillardir Sponsordu!
Kimbilir yeni yönetim Sinan Engin icin ne düsünüyordur hehehhehehe al" |
Hey, das ist ja nur ne knappe Stunde von
mir entfernt :))
Hoffe, die kann ich dann live sehen! |
Hosgeldin aramiza. Umarim seviyeli
olursunda, sohbet ederiz hepberaber.
|
Forvete cok iyi biri alinmali!! o.T.
ohne Text
|
adrian ilie
yok ?
|
Bir yere mi gitmistin??:) o.T.
ohne Text
|
Nein, Guinti, Ilie und Zago weg o.T.
ohne Text
|
seni gidi sakaci ( hic komik degildi )
ohne Text
|
cola turko
gelseydi keske :)
|
hahaha... ismi burda Ahmetimizin !!! o.T
ohne Text
|
Rivaldo bei Galatasaray!
... so wie es bei www.transfermarkt.de steht
hehheehheehe ---------------------------------------------- Persönliche Daten Rivaldo - Vitor Borba Ferreira Ferreira Rivaldo Geburtsdatum: 19.04.1972 Alter: 32 Grösse: 1,86 Nationalität: ! Brasilien Fuss: links Status: Aktueller Nationalspieler: 90 Spiele Homepage: www.rivaldo10.com Verein: Galatasaray Istanbul / Süper Lig () Position: Mittelfeld Positionsdetails: Offensiv-Allrounder Im Team seit: 2004 Vertrag bis: 2006 Marktwert: 7.500.000 Spielerberater: Mattos, Marlene geschätztes Gehalt: 3.000.000 ----------------------------------------- <a href="redirect.jsp?url=http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=3372" target="_blank">http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=3372</a> |
zago auch ???
bu ne ya
|
sizede " Bifi " yakisir :-))) o.T.
ohne Text
|
Yahu yanlis dedikya Ali! :) o.T.
ohne Text
|
Ja, sözlesmesi bitmisti, uzatmadilar o.T
ohne Text
|