![]() |
yilin transferi muhamuhamuha
yahu hakan bu yatan sonra baka nereye gidecek elbeteki gsde kalacak. bu kadarda sevinilirmi?
galiba gs bu sene yilin transfeini gerceklestirdi cünkü baska futbolcu alamayacakler. hadi hayirli ugurlu olsun |
hey er schießt die türkei zur em...
wetten?
|
Ersun Yanal hat mich zwar jetzt schon
zum Stirnrunzeln gebracht ...
... aber ich hoffe mein ungutes Gefühl verfliegt bald. Er hat nicht gut angefangen ehrlich gesagt, aber ich hoffe er läutet bald den Umbruch ein! Er muss komplett auf die neue Generation setzen! al" |
Von Alex habe ich noch kein Spiel
Spiel gesehen!
Ich habe nur Ausschnitte gesehen ... Tuncay hat das Zeug zum echten Superstar ... ... nur Sergen, Yusuf und einige andere auch. Wo sind die gelandet ? Auch Tuncay muss noch viel lernen und vor allem sein Bewusstsein stärken! Was macht einen Zidane z.B. aus ? Sein Selbstbewusstsein! Tuncay muss mental stärker werden und weiter LERNEN ... Das Problem wird dann türlich sein, so einen Spieler zu halten... Bei Serhat hatte ich auch viele Hoffnungen. Nur der Idiot hat sich NULL weiterentwickelt, wenn er heute zu 6alatasaray wechseln würde, würde ich mich sogar freuen (wie zB bei H.Revivo) ... al" |
hehhehe ZUR "EM" ?????????
Welcher ?
2008 ;-) ???? LOL ;-) al" |
Kurz davor stand noch in der Fantezik
"Yildiray Fenerbahceye gelmek istiyor!"
LOL Keyiflerine göre haber üretiyorlar bunlar! al" |
Klar, ömür boyu mukaveleye imza
atan, 2008deki EMede katki saglar!
:) |
Kurtlar
inlerine cekildikleri zaman itler kendilerine bir halt sanarlarmis!!!
ultrAslan-Avrupa Senin Sevginle Yasiyoruz!!! |
natürlich sollte es WM heißen...
em´e gidemedik diye hale sinirliyim..aklimdan cikmiyor...
|
solange er bei cimbom spielt, spielt....
er auf für die nationalmannschaft
|
zaman geldi
arslanin terbiye zamani geldi galiba yine
muahahahahahahaha 100 yilin terbiyesini kacirma iyi izle !!! |
Öyle yazdigima bakma, sakaydi :) o.T.
ohne Text
|
*EM2004 TAHMIN YARISMASI* tippen....
nicht vergessen...
Morgen geht es ja los!!!! |
Bugün EM-Oddsetini oynuyorum
Evde hazirladim bile oyunlari
10 volle Spiele 10 Euro einsatz möglicher Gewinn = 3500 Euro ohne Handicaps & sonst was.. Tippe auch auf den Sieger der EM -> Portugal ,,sollte ich Gewinnen geb ich allen ein Versprechen.. Jeden den ich irgendwo mal sehe bzw. treffe geb ich ein Drink für ihn und seine Manita aus.. hadi bol sanslar BANA ve sizede ! :) |
ne mutlu sana * bayram yap * o.T.
ohne Text
|
hey..bis her 11 teilnehmer...
hoffe es wird mehr :))
|
also....viel glück...toy toy toy o.T.
ohne Text
|
viel Glück :) o.T.
ohne Text
|
zamani yine geldi
Avrupada boyunuzun ölcüsünü yine almanin zamani geldi. Gecen sene Avrupada averaj takimi yoktu :o)
bari türk takimiyiz demeyin, dünya aleme rezil olacagiz yine kahretsin!! |
ich wollte die em ignorieren....weil
Türken nicht dabei sind aber ne zevkliymis yani gestern habe ich mir italien-dänemark angesehen richtig langwelig war das aber schweden-bulgarien cok güldürdüler beni o nebicim futbol oynamak ich meine damit die bulgaren nach wenigen minuten konnte ich schon erahnen wie sie spielen immer die gleichen spielzüge yani oha demekten baska bisey kalmiyor egal schwedende Jlungberg für euch die nr.9 düsündümde irgendwoher kenne ich den bis der mod...so nett war calvin klein unterwäsche model so angezogen erkennt man den gar nicht hehehehe....naja und der torwart war auch nicht schlecht...die schweden hatten viel glück doch sie waren einfach besser türkei olsaydi cosardim aber ist halt etwas anderes....olmuyor böyle türkiyesiz yaaa bari wmde göreyim millileri dimi......
fussball hab ich neu entdeckt :-) belki fussballwettende yaparim....cok zevkliymis ha....nasil farketmedin hayret.... |
du hast keine Ahnung! :P o.T.
ohne Text
|
keine ahnung von was?? :-)
Fussball oder Models....hee?????
|
Fussball :)) o.T.
ohne Text
|
deutschland - holland 2:1 o.T.
ohne Text
|
und morgen lernst du was abseitz ist :)
ohne Text
|
Toraman artik KARTAL!!!
Şafak operasyonu
Transferde hızlı davranan ve yıldız futbolcuları kadrosuna katan Beşiktaş, birçok kulübün peşinde olduğu Gaziantepspor´un savunma oyuncusu İbrahim Toraman´ı renklerine katti. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe´nin ve Beşiktaş´ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu´nun takımı Shaktar Donetks ekibinin talip olduğu milli futbolcuyu, ´´Şafak´´ operasyonu ile transfer etti. Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, İbrahim Toraman ve kulübüyle sabaha karşı anlaştıklarını ifade ederek, ´´İbrahim Toraman Beşiktaş´a hayırlı olsun. Bugün öğle saatlerinde resmi sözleşme imzalayacağız´´ dedi. İbrahim Toraman ile uzun süredir görüştüğünü, ancak kulübüyle anlaşmadan bu konuda girişimde bulunmadıklarını anlatan Oktay, İbrahimToraman ile 3 yıllık anlaşma yaptıklarını söyledi. Oktay, daha önce anlaştıkları İnterli Okan Buruk ile yarın sözleşme imzalayacaklarını da açıkladı. Kaynak: fanatik.com.tr ve ajansspor.com |
Fenerbahce Avucunu Yallasin hahaha...
Resmen Ibrahim Toramani aldik...
bence su an Türkiyede en iyi Defans oyunculardan birisi mükemmmel bir Transfer... cok sevindim , zaten Ibrahim Tormani Besiktasda görmek istiyordum .... Bravo vallah yeni yönetime !!! A.D. |
Ben ümidi kesmitim valla. Bu yönetim
medyaya sizdirmadan isleri bitiriyor ya, helal olsun valla!
:)) |
ne fener ne de shaktar
aylardir bu oyuncuyu almaya calisan eziklere futbolcu nasil transfer edilir gösterdik.
daha öncede gs ye göstermistik, her sene ayni yani hayirli ugurlu olsun |
gercekden helal olsun...
haber böyle bomba gibi patlayinca daha zevkli oluyor... insanin tüyleri diken diken oluyor !!!
A.D. |
haha ATA abi acayipsin... ya !!! o.T.
ohne Text
|
o.T.
hep adi gecmeyen kisiler aniden transfer ediliyor, misal del bosque, cagdas ve I.Toraman.
yabanci forvet olarakda ismi gecemeyen biri gelecek bana göre ve bu oyuncu süper biri olacak. bu yönetim cok iyi calisiyor, daha önceki yönetimle arasinda daglar kadar fark var, özellikle Kivanc Oktay cok iyi calisiyor, insallah hep böyle devam edecek |
Saat 12.30 da imzaliyor o.T.
ohne Text
|
keine ahnung hört sich so negativ an....
ich bin einverstanden wenn du sagst kein langjährige erfahrung bei den fussballregeln und taktiken....so das wäre schon besser :-))
|
das weiss ich doch schon...:-) o.T.
ohne Text
|
imzaladi !!! o.T.
ohne Text
|
Dogan-Veysel ve Murat Sahin de imzaladi
Mustafa Dogan fena degil
Veysel iyi bir Joker olabilir... Yedek Kaleci olarak Murat Sahin iyi transfer... Ibrahim Toramanda geldi... Okanda gelecek... hadi hayirlisi !!! A.D. |
i$ kazasi
olabilir böyle cahilik böyle süper genc oyuncuda :)
iyi kulüpe gitti.. del bosque getirilmesi büyük bi joker di.. |
Insallah! o.T.
ohne Text
|
Naja, ein bisschen Ahnung wirst ja auch
du haben als weiblicher Fan, nehme ich jetzt mal an :))
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:45 Uhr. |