![]() |
fgs li fatih altayli ... yanildim !
quelle : <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@nvid~423943,00.asp
yani" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@nvid~423943,00.asp yani</a> gördüm ...okuyanlara/bilenlere duyurulur selamlar Yanıldık ne var yani! BAZEN ‘yanılmak’ gerekir. Ben de yüzde 50 yanıldım. Geçen sezon ortasında Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Alex’i almaya çalışırken ben ‘Kandırmayın Fenerbahçelileri’ diye bir yazı yazdım. Alex’in o günlerde Fenerbahçe’ye gelmesinin mümkün olmadığını biliyordum. Hatta bana göre Alex Fenerbahçe’ye hiç gelmezdi. Yüzde elli yanıldım. O günlerde gelmedi ama sezon sonunda geldi. Şimdi her tarafta ‘Fatih Altaylı yanıldı’ diyorlar. Ben de seviniyorum. Demek ki çok az yanılıyorum ve yanılmış olmam haber oluyor. Sadece futbolla ilgili olarak söylemek gerekirse Ortega’nın sorunlu bir oyuncu olduğunu söylediğim zaman yanılmamıştım mesela. Doğruyu söylemek gerekirse Alex önemli bir transfer. Yönetim adına başarı. Tabii yine de kafalarda soru işaretleri var. Geçmişi Ortega’yı andırıyor. Başarısız bir Avrupa macerası ve ülkesine geri dönmesi ‘olumsuz’ işaret. Güney Amerikalıların çoğu böyle sorunlar yaşıyor. Ama bu işler belli olmaz. Türkiye’nin sıcak atmosferini severse oynar. Biz de aynen Fenerbahçelilerin yıllarca Hagi’yi seyrettiği gibi keyifle izleriz. Olmazsa da olmaz. Ama sonuçta Alex iyi transfer. Kıskanmadım dersem yalan olur. NOT: Fenerbahçe taraftarları bana mail ve faks yağdırıyorlar. Sağ olsunlar. Esprili olanlarını keyifle okuyorum. Hakaret dolu olanlarını ise kendilerine iade ediyorum. NE ZAMAN ADAM OLURUZ? SPK borsayı vurgun yeri olmaktan çıkardığı zaman |
fatih altayli -kandirmayin-
konuyu bilmiyen arkadaslara yazisi ...
selamlar :))) "Kandırmayın Fenerbahçelileri, Alex Malex gelmez"... işte böyle diyordu Fatih Altaylı 14 Ocak 2004 tarihli Hürriyet gazetesinde. Tarih 3 Haziran 2004 ve Fatih Altaylı`nın da deyimiyle Brezilya`nın şu günlerdeki en popüler futbolcusu Alex de Souza Fenerbahçe`de. İşte Fatih Altaylı`nın 14 Ocak tarihli yazısını hatırlıyoruz; ``Kandırmayın Fenerbahçelileri GAZETELERDE Fenerbahçe"nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum. Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir. Haftalardır bir Alex yaygarası. Geliyor, gelecek, eli kulağında. Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor. Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Alex malex gelmiyor. Gelmez. Gelemez. Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya"nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid"in transfer listesinin en başındaydı. Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Barcelona"nın elinden Beckham"ı kapan Real Madrid bu Alex"i alamadı. Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı’’ takım Alex"in peşinde. Ancak onlar da alamıyorlar. Bu yüzden Alex"in Fenerbahçe"ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık. Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası. Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.`` 04.06.04 - 06:18 |
Vicente Del Bosque, geldi ...
Vicente Del Bosque,
kutlarim guter mann !!! ah keske mathiyi alsaydiniz hehehehe ; ))) airdem özel selam ; )kutlarim arkadasim ; ) yirtiniz ; ) son an ... ; ) ps: alexin imzasi fenerbahce resmi sitesinde resimli görüntüsüde vardir ;) görmek istemistin ya hehe ; ) Vicente Del Bosque, varmi ; ) ? selamlar UhBarracuda :) |
düpe düz milleti inek yerine koyuyorlar
yahu bjk stadini geniletecekmis iyi hos ve hayirli olsun bjklilere ama bjk yönetimininn taraftarina yaptigi cok büyük bir ayip var simdiki stadin otlarini para karsiligi taraftara satacakmis. Hatira diye saklasinlar diye bu taraftarlar bu otlara baktikca mazideki bjkyi hatirlayacaklarmis. burada bir dogru olabilir cünkü ben gecen sezonun ikinci yarisinda sahadaki onbir otu gördükce hep maziye bakar ve derdimki ilk yaridaki bjk bumuydu be. Neyse Saka bir yana bjk yönetimi taraftara ot vererek taraftarini inek yerine koyuyor cünkü hem ot veriyor hemde sagiyor.
Peki su gsye ne demeli Adamlar yillardir parasizliktan sizliyor. Ayip birsey hem böyük takimim diyorsun hemder kac yildir ekernomini düzeltemedin. ne zaman para olsa kapi kapi dilenmeye cikiyorlar simdide yüzüncü yil maskesi altzinda gsli zenginlere dileneceklermis. bu gidisle cami önlerinde rol yapan dilencilerti gectiler. Allah bü biri birinden degerli iki Kulübümüze ve taraftarlarina akil fikir versin. "Amin" Not: sözlerim dilencilere hakaret olarak görülmesin, cünkü gercektende muhtac, caresiz ve dilenmekten baska bir careleri olmayan insanlara elbeteki saygimiz vardir. |
ne alaka ya ???
diyelimki yeni sezonda sizin stadin cimlerini yenilenecek ve fb yönetimi sizin cimleri sampiyonluk cimi diye satmaya basliyor ozaman ne yapacaktin ?
görüsün cok sacma, her Besiktasli icin Inönünün heryeri kutsaldir buna cimleride dahil tabi ki. Ben istanbulda olsam bende alirdim bir hatira olarak, bahcemeye ekerdim. bunu daha önce VFL Bochumda yapmisti, ne varki bu olayi böyle dalgaya alacak anlamiyorum. Ama yillarin verdigi eziklik olsa gerek böyle seyleri cok anormalmis gibi göstermek. siz devam edin, bu eziklikten hicbirzaman kurtulamicaksiniz zaten |
Ben görmek istemedim ki, sen görmeden
inanmam diyorsunda, ondan öyle yazmistim :))
Danke, danke :) |
Ich hätte auch ein Stück gekauft :) o.T.
ohne Text
|
alan alana
masAllah alan alanada ; ) alan yok ....elerinde kalmis haberleri takio etmiyorsunuz en son durum bu muhahahahhahahaah ; ) belki sogan, patat. de daha basarili olursunuz ; ))
sampiyon olup yapsaydiniz hadi neyse ama basarili olmadan ..... bu sene satmak ; ) akil kari degil bekleyin ne zaman sampiyon o zaman ; ) grins selamlar Uhbarracuda |
bakmak
bi baki ver ya ; ) ne olacak sanki ... ;)grins
selam :))) uhBarracuda |
HAKAN SÜKÜR yuvada kaliyor...
türkiye döner dönmez verdigi aciklamada
ilk önce takimimla gösürüp anlasma saglamak istiyorum...besiktasla görüsmedim... zaten görüsseydi sasardim....hakan außer bei cimbom in der türkei...kafayi yerdim hehe |
BJK´EYE hayirli olsun...
del bosque az önce resmi imzayi basin önünde atdi...
|
Fenerbahce Marcos´u istiyor...
marcos´u tanimayanlar icin.....brasilianin 2002 dünya kupasindaki kalecisi
|
Trabzon gökdenizi birakmak istemiyor....
istemiyorda...baska takim parayi bastirinca nasil birakirlar hehe
|
TRANSFER HABERLERINDEN BU KADAR o.T.
ohne Text
|
Bizim taraftar sizinki gibi sadece iyi
gün cimi degil, kötü gün cimide alir!
:) Ayrica havanin yagisli oldugundan az talep varmis. Olmasa bile, hepsi ellerinde kalsa bile baskalarina ot yemek düser! :)) |
görmek...
bu meyanda, Del Bosque yi TRT imza atarken gösterdi!
:)) Sende gördün mü?? :)))) |
Aman yeme :) Seni ayakta tutan sirf o
zaten Kollege :))
Eh, sende artik Milli Maclarda sevinirsin onun adina, baska takima gidecek olursa! :)) |
Tesekkürler. Simdi bir BOSSumuz var :) o
ohne Text
|
Tanimam mi?! :) Der ist gut! o.T.
ohne Text
|
Der wird schon bleiben denke ich... o.T.
ohne Text
|
Bakalim Bosque neler yapabilecek
Fanatikin yazisindan alinti:
"İlk kez Real Madrid dışında bir takımda görev yapacak olan Bosque hakkında İspanyol resmi televizyonu TVE, “Sözleşmesinde sadece tek bir şart var. Eğer ilk yarı sona erdiğinde ailesi ve kendisi halen İstanbul hayatına alışamamış ise İspanya’ya geri dönebilecek” iddiasını ortaya attı, kulüp yalanladı. Gerçek olansa şu; Bosque’nin 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Kıtalararası, 1 de Süper Kupası var. O, hiç tartışmasız şu ana kadar Türkiye’ye gelen en kariyerli teknik adam." Vorteil ist auf der Hand --> cok basarilar elde etmis, kariyerli biri. Nachteil aber auch --> Real Madrid disinda bir takimi calistirmadi. Orda olan imkanlari simdi yok! Hayirlisi... |
olmayaz-benzemeyiz !!
kötü gidince küfürle destek veriyor dogru muahahhaa sizinki gibi olamayiz ; )
ne yaigisi ya yaz gelmis sen yagistan bahsetiyon o bjk´nin göz yaslaridir sinirden hala hehehe; 9 ps: gecen sene bas bas bagirdiniz hakimmizi yedi fedarasyon diye bakiyim kol kolasainiz hehe ; ) |
yokki bjktv
görmedim fenertv bakiyordum sizin takimin kopyalamak istedigi sey yani ; ) tv kanali ; )
grins selamlar |
cecenx
alex fenerbahce de biseylerrrrrrr yapacak!!!!!
|
Ohooo, iyi ki bir TVniz var. Sizde onu
TRTden kopyaladiniz!
:) Ayrica bizide Futbol konusunda kopyaliyorsunuz! Sizin agabeyiniz biziz! Ona göre, büyügüne saygili ol sevilmek istiyorsan! :)) |
okuda ögren ; )
biz mi muahahahahahah
su bjk store nerden geliyor ya hehehe ; ) stad yapimi büytmek filan muahahahhahahaa ; ) bu kadar gülmemistim öp büyügün ellini derim ; ) biliyorsun türk kültüründe kücükler daima büyüklerin ellini öper hehhe ; ))) selam ; ) |
o.T.
"mich dünkt du sprichst im Fieber"
oder wovon hast du es ????? Korkma ben batmam! Iyi yüzücüyümdür! al" |
o.T.
------------
>was labbberst du von VB? Merkst du noch was du da redest ;) >Es sollte nur ein TIPP-Spiel sein mehr net! >Sagte auch, dass die Webseite net fertig ist! >Brauchst ja net mitzumachen, machen schon einige mit ;) >Und wenn du bissel ahnung hättest, würdest du net so rumblöcken wie "raubkopien, regis.daten" etc. PP >Das eine hat mit dem anderen nichts zu tun du newbie ;) ------------ "Newbie" ???? Ich ??? LOL Du Jungspund :-D ... ... wenn du wüsstest, seit wieviel Jahren ich schon im Netz bin, würdest du eher erblassen! Ja, dass was ich erwähnte ist schon richtig! Wenn du schon sowas machst, dann hättest du eher drüber nachdenken sollen! ... und wenn schon einige mitmachen, dann ist das Ihr Problem, dass sie unbedacht einfach anderen folgen! Ich mache nur darauf aufmerksam, was möglich ist! Ob es andere für "voll" nehmen, dass ist ihre Sache! Was dich betrifft: Möglichkeiten: a) du hast davon nichts gewusst => Du selbst hast weniger Ahnung von der Materie, als der, den du als "Newbie" titulierst! b) du hast davon gewusst, aber es abgetan, weil dur dir "nix böses" dabei gedacht hast => Du gehst fahrlässig mit dem Vertrauen anderer um! c) du hast davon gewusst und willst es tatsächlich ausnutzen => ... Also ... a), b) oder c) ;-))) In jedem Fall, kommst du nicht positiv dabei weg. Erklärs uns ... al" der "Newbie" LOL |
o.T.
ich habe ihm grad" geantwortet ...
kannst es dir mal anschauen ;-) ich denke du mit deiner Erfahrung wirst in ähnliche Gedankenbahnen kommen können ... al" |
Bu adam tükürdügünü yalar
kivirir ...
... cikmaza girerse Viski ilen kafayi bulur, küfür eder ve bardak atar! Yeterince sahit var zaten Bundan ne beklersin! al" |
Eine Spende von mir:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
muahhahahahhahahhahhahhahaa "Ayranic, ayranic veeeee gooooooooooooooooool" muahhahahhahahahhahahahhahhahhahahhhaa al" (PS: danke für die gute laune hehhehehhehe ... du hast nur vergessen, dass wenn sie das Stadion vergrössern, dass sie dann trotzdem nicht mehr Fans haben werden, die ins Stadion kommen! hehhehehhehehe) |
8.-(
Aglattin beni ...
101"inci yillarinda cim satmislar ... biz Fenerbahce"li yapiyoruz böyle sey ... Belki Biz de onlarin yaptigina ayak uyduralim ... belki 1902 /3/4"de bir baska Cimnaztik Kulübü vardi Istanbulda ... onlarida - baskalarinin yaptigi gibi - bizde kurulus tarihi olarak kullanalim hehehhehehehehehheheheh O zaman bizde ayranic-otlari satariz ... Ama benim düsüncem daha iyi: IHRACAT yapalim !!! "AVRUPA" ya !! Gerci "AVRUPA" almaz da ... ama Istanbulun Avrupa tarafinda buna muhtac kalanlar bile vardir hehhehehhehehheheheeheh ;-) al" |
HUGO del BOSSque ???? LOL o.T.
ohne Text
|
LOL o.T.
ohne Text
|
FORUM EM2004 tahmin yarismasi... o.T.
ohne Text
|
Hehehhehehe Strategie="Kalter Krieg" !!!
Trabzon macht ein Riesenfehler!
Sagen wir, sie wollen ihn nicht ziehen lassen, was in Ordnung geht, weil er ja noch ein Jahr unter Vertrag steht, was ist am Ende der Saison ? Dann wird er ablösefrei "winke winke" machen! Sie wollen den Vertrag verlängern? Ja dann: Bezahlt IHN nach dem "Markt" ... und wie an jedem "Markt", an dem "WETTBEWERB" stattfindet, wird der Preis durch Angebot und Nachfrage reguliert! Das Angebot von Fenerbahce ist wesentlich höher als von Trabzon! Es müsste schon jemand kommen, der mehr als Fenerbahce bietet! (Siehe Toraman) Aber dann ist die Frage, ob er z.B. zu "Shakter Donezk" zu Lucy wechseln würde! Also eigtl. hängt es von Gökdeniz ab, ob er sein Hirn einschaltet oder nicht ... Trabzon geht Pleite, wenn es sich auf einen Wettbewerb mit Fenerbahce einlässt! (Wenn sie Gökdeniz dieses Geld zahlen, wollen alle anderen auch eine "Besserstellung"!) Bekanntlich "hört beim Geld die Freundschaft auf" ! Das klügste wäre von Trabzon gewesen die Summe von Fenerbahce zu kassieren und zu behaupten "wir haben viele Junge Talente, die ohne Probleme an Gökdeniz" Stelle treten können ... wir können das Geld viel sinnvoller für den Rest der Mannschaft nutzen!" ... Tja ... jetzt haben sie sich auf etwas eingelassen aus der sie - einer "Zwickmühle" gleich nicht mehr rauskommen können. Die wirklich einzige Möglichkeit ist, dass Gökdeniz sich ca. auf ein Drittel eines möglichen Gehaltes verzichtet oder das Galatasaray und Trabzon zusammenlegen und ihn bezahlen :-D Wo ist da mein Denkfehler ??? ;-) Ich sehe keinen :-D al" |
Tja, da streiten nun Barracuda und ich
... ich bin der Meinung, dass er sehr gut zu Real gepasst hat und seinen (*neidvoll bemerk*) Superstars gut "vorstehen" konnte.
Ich kann mir nicht vorstellen, dass er jetzt eine neue Mannschaft aufbauen kann! Dafür gäbe es bessere Trainer denke ich ... ... aber nun hat sich Besiktas entschieden. Die Zeit wird es zeigen ... Meine Prognose ist ... dass er spätestens Ende der Saison gehen/gegangen wird. Ich hoffe für euch, dass ich mich irre, aber ich denke nicht, dass d.B. überhaupt in die Türkei passt... (erinnert mich irgendwie an die Trainerverpflichtung seitens Fenerbache von Zdenek ZEMAN...) al" |
Evet !!!
Yeni ALTI kasimlar heehehhehehhehehehehhehe
... onu "gercek Fenerbahceli" diye, 6alatasaray macindan sonra anacagiz ;-) hehehhehehhehehhe al" |
F R A N C E !!! (ich bleib dabei!) o.T.
ohne Text
|
"Gökdeniz rötar yaptı !.."
-----------------------------------------
Gökdeniz rötar yaptı !.. Trabzonspor"da beklenen görüşme yapılamadı. Gökdeniz ile Atay Aktuğ"un transfer konusundaki büyük buluşması yıldız oyuncunun kulübe gelmemesi ile yapılamadı.. Bu arada Ataya Aktuğ ve Süleyman Atal Gökdeniz transferi hakkında konuştu... [08/06/2004-15:01] ----------------------------------------- ve ayni yazida: ----------------------------------------- Başkan Atay Aktuğ ile kendisi arasında bir problem varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını ileri süren Süleyman Atal, "Başkan Atay Aktuğ ve benim aramda dargınlığın olduğunu söylediler. Kesinlikle benim başkanla aramda hiçbir problem yoktur. Trabzonspor"un yakaladığı başarıyı gören rakiplerimiz Trabzonspor üzerinde oyun oynamak istiyorlar" dedi. ----------------------------------------- Bu adam ne gevezeliyor ??? Fenerbahce belli bir para teklif etti iyi bir oyunculari icin, ne fazlasi ne de azi! Simdi TRANSFER teklifi OYUN olarak mi sayiliyor Karadeniz bölgesinde ??? al" <a href="redirect.jsp?url=http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?TakimID=31&HaberID=83993" target="_blank">http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?TakimID=31&HaberID=83993</a> |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:16 Uhr. |