![]() |
Espiri Kapesitesi;
Bazı insanlarda espiri anlayışı kıttır,yapılan espiriyi ya ciddiye alır kavga eder,yada anlamadığı için soru üstüne soru sorar.Zaten soru sorulmaya başladığı anda,anlarsınız bir belaya bulaştığınızı,yaptığınız espirinin anlamı kalmaz,hatta içinizde espiri yapma isteği bile yok olur.
Geçen haftalarda biri profilime bakıp bana soru sormuş,''Madem dersimlisin,bu şarkıda ne anlatıyor''diye bir klip gönderip benden cevap istemiş,anlamayı boşverin inanın birinin o türküyü dinleyebilmesi için,200 yıllık ağıtları sevmesi lazım.Bu kişi kesinlikle ben değilim tabi...Bende karşılık olarak şöyle yazdım ''Ben Fransız Dersimliyim''.Şimdi tuturmuş Fransız Dersimli ne demek?Ne demek espiri yaptık işte da :)))) |
Zitat:
dogru cevap: Google'ye sor olmaliydi...bak baska soru sorabilirmiydi..))))))))))))))))) |
...
Zitat:
|
Adalet
Pislikler, yerleri kirletir...
Direnir kalmak icin, ne yagmurlar pislikleri yikiyabilir, nede köpekler pislikleri yaliyabilir. pislikler durduklari yerde kalip, pislik yaparlar.. sonra bir süpürge gelir, fitina gibi, pislikleri süpürür gider. iste bu adalettir. pislik herzaman pisliktir, bu asla degismez. bi sabunlu su yaptinmi, pislige bye bye. |
HDP Devret Bahceli'ye demisti ki, siz CHP ile hükümeti kurun. Biz sizi disaridan destekleriz.
Ama milliyetci gecinen salaklarin oylarini kapmak icin, tribünlere oynayan, RECEP TAYIP ERDOGAN'NIN YEDI SÜLASINDEN HESAP SORMAYAN SEREFSIZDIR diyen Devret Bahceli Tayyip Erdogan'a öfekli olupta MHP'ye oy verenlerin oylari ile hirsizlari yüce divandan kurtardi. Burda da kagittan aslan kesiliyor, hayatinda daha bir kadinla bile görüntülenemeyem "ülkücü" Devret Bahceli, "küpeli" Yavuz Sultan Selim'nin cakma torunu. Ya bunu bir hamamoglani ile yakaladilar da baska bir aciklamasini bilmiyorum. 1000 tane Devret Bahceli bir tane Selahattin Demirtas etmez. ![]() |
![]() |
Pislikler, yerleri kirletir...
Direnir kalmak icin, ne yagmurlar pislikleri yikiyabilir, nede köpekler pislikleri yaliyabilir. pislikler durduklari yerde kalip, pislik yaparlar.. sonra bir süpürge gelir, firtina gibi, pislikleri süpürür gider. iste bu adalettir. pislik herzaman pisliktir, bu asla degismez. bi sabunlu su yaptinmi, pislige bye bye. |
Lara;
Benim yazılarıma fazla yorum yapma,sapık belalın kıskanıyor sanırım :)))))
|
Caka_Bey? Nerdesin hem$om? Sesin solugun cikmiyor. Bu siktiriboktan yer sensiz daha da siktiriboktan oldu. Esmart'ta can sikintisindan hangi yaziyi silecegini bile sasirdi.
|
Adalet
Kocaman pislik yere düsmüs, kaldirin beni diye yalvarmis. Insanlar gelmis gecmis, ama kimsede pislige yardim etmek istememis. Pislik yerlerde sürüne durmus. Ben simdi size gösteririm diye cirpinmis, ve baslamis gelip gecen insanlara camur atmaya.
Camur atmis, atmis. Al sana, al sana diye bagira bagira camurlarini dagitmis. Hic fark etmemis ki, camurlarini attikca kendisi hep kücülmüs. Sonunda sadece bir osuruk kadar kalmis. Ama camurlari attigi insanlar, sadece camurlari yikayip, pisligin nasil eridigine kahkahalarla gülmüs. Ne edersen kendine, yine kendi kendine. |
![]() |
Adalet
Pislik herzaman pislik kalir. Ne kadar yikanmaya calissada yine pisliktir.
|
Hayvan kendini nede güzel tarif etmi$...pisligini suyla temizlersindi imanini napican $eytanin cocugu
|
HEYHAT! Mum gibi erimiyorsa insan”Yanıyorum” dememeli; Yanmaktan korkuyorsa kişi, “Aşk kapısından” girmemeli…. Ya “Kor yürekli”olmalı insan ya da kor barındıracak”Yürekli”
Hz.Mevlana |
Zitat:
Kisiyi nasil bilirdin? Kendim gibi... Fazla söze ne hacet? |
Maydanoz
Pislik herzaman pislik kalir. Ne kadar yikanmaya calissada yine pisliktir.
|
Yobaz yine ezbere takmis
|
benimle sidik yari$tiranlar hepisi üzerine i$edi..
|
son dönemlerde birsey dikkatimi cekti kiminle görüssem esinden ayrilmis net deyil gercek hayattan bahsediyorum...sanki gökten dul yagmi$ ,bir ortamda 10 kisi varsa 9 dul...sizce bu ne kadar normal?
hayretler icindeyim. |
...
Zitat:
İçinde bulunduğumuz yeni bin yıla girerken,uluslararası toplumsal çalkalanmalar,savaşlar ve ekonomik krizler,toplumsal yaşamların değişmesini sağlıyor.... Ekonomik alt yapı sosyal üst yapıyı belirlediği için,toplumların ekonomik yapısı bozulunca sosyal yapısıda bozuluyor,dejenere oluyor,başkalaşıyor... Evlilikler ve birliktelikler pamuk ipliğine bağlanır gibi bağlanmış son zamanlarda,kopmasıda zor değil.. Bilinçsizlik,eğitimsizlik,kendi geleneklerinden kopma da durumu tetikleyen etkenlerden,buna son zamanlarda dini bakışaçıları eklenince,sosyal insanın durumu zor.... |
Zitat:
Ne bekliyordun? Katrani kaynatsan olur mu seker, cinsini bilmem ne ettigim cinsine ceker.. |
yok
Aklinizin ucuna hayal gücünüzün erisemedigi ufkunuzun yetisemeyecegi seyleri düsünüyorum
|
Abi sende o biyik varken düsünme, o biyik senin yerine düsünüyor
Zitat:
|
Gereklilik;
Aslında bugün bir sürü şey yazmayı planlıyordum,nedense eve gelince tüm isteğim gitti birden.İsteğin yerini anlamsız bir duygu kapladı,kimilerinin hasret dediği derin yanlızlık.....
Sonrası malum,hiçbirşey yazamadım..... |
En büyük sava$ cahillige kar$i yapilan Sava$tir demi$ Atatürk cehaletin bir büyüyüde kendini hür sanip cehaletinin farkinda bile olmaman..
|
Hepinize önerim okuyun ogrenin, okuyun anlayin,okuyun anlatin ,okuyun yasayin, okuyun hissedin,okuyun ders cikarin,okuyun aydinlanin, okuyun gulun, okuyun mutlu olun, okuyun sevilin, okuyun SEVİN baska careniz yok ..
|
Hahahah hic bu kadar gülmemistim coktan beri.
Haşim, Fatih, Mistik. Bu forumu tam kendinize benzetmissiniz.. :D Aldiklari nefeslerinden bile ürken kokarklar cengaver olmus... |
Zitat:
Ücü bir arada sütlü,sekerli Nescafe...)))))))))))))))))))))))))))))))))) i$e yaramaz üclü...))) hele o mistik yok mu , o mistik günahsiz yere benim Lara nickimi sildi bende LARA__ acmak zorunda kaldim...Mistik sana hakkimi helal etmiom seni ölüncüye dek affetmiyicem ..))))))))) |
“Yavrum bir soğuk Coca Cola içer misin Lara?”
Zitat:
Du leidest an Vaginallavinium |
parmaklanmak istermisin yavrum
özlemissindir
Zitat:
|
SeyranGay (yani hamamoğlanı ) lan bu sendin
Zitat:
|
E-maskara, yirtik madam, hicazkar yaramazbaci, communist falan filan.
Ask Sehidi aslinda Imam Hüseyin'dir. Ama tarih bilgin fazla olmadigi icin sana bunu anlatmama gerek yok. Ama su kadarini ögren, damit Du nicht dumm stirbst... Imam Hüseyin'nin ölüme bir sevdali gibi sarilip ama yine de bas egmedigi icin zülüme bizim büyüklerimiz ona Hak askina ask sehidi derler idi. En sevdigim nick oydu ancak "yezit" adminler, Mistik, Fatih, Hasim falan filan burda baska senin gibi ibnelere dobra dobra yazdigim icin sildiler nickimi. Burda benim tek nickim bu... "Yezit" Adminler bunu sana tasdikleyle bilirler. MAC-Adresse, IP-Adresse, Subnetzmaske falan filan ayarlarindan... Sana tavsiyem, biraz hava al. Bak bir bayan senin gerini havalandirmak icin parmaklarini oynatmis o'nu ben saniyorsun. Benden sana tavsiye biraz disari cik hava hal biraz da "berin" yani kafan havalansin. Eger kafan üsürse sana güzel bir esarp göndermisti Lara hanim, onu kullanirsin ve nasil evinin kadini olacagini düsünürsün len amk yumusagi :D Elinin hamuruyla erkek islerine karisma kiz :D |
Cirkef, sana kemik atan oldu mu? Körler sagirlar bir birini agirlar, falan filan.. Benim yazilarimi gayet konzentreli okuyup ve bir cok seyler aliyorsun.
Len amk e$arpli köçeği, benden bayagi bir seyler ögreniyorsun. :D |
Torunuyuz bir dedenin
Tohumuyuz bir bedenin Yezit ile cenk edenin Kilinc olsam ellerine... |
Adalet
Pislik hamama gitmis:"simdi size göstericem, suya bit atladim mi, bi kese yaptim mi, ben de sizin gibi tertemiz olurum!" demis.
Hemen gitmis sabunlu su hazirlamis. "Hoooooop!", deyip atlamis. Ardindan temizlikci kadin gelmis: " Püüüü, bu ne?! Kimin kiri bu böyle, hemen dökeyimde, kimse görmesin." demis ve pisligi alip lagim kuyusuna dökmüs. |
Zitat:
Vagina yi herkes biliyorda - Vaginallavinium nerenden uydurdun? su kelimenin herkunftunu yazsana bize makine mühendisi ... sanirim yanli$likla annanin lakabini yazdin.. |
bak yağmur yağıyor ana unsura
kuşlar iyice alçaktan uçuyor, bir şey vardı hani yitirdin ya da hiç olmadı sanıyordun oysa karışık bir anı gibi seni uyurken öpmesi gibi babanın bir ilkkar tomurcuğu gibi geveze dualardan sıyrılmış... c.süreya |
Motorun su kayanatiyor Lara
Zitat:
|
Daha dikemezken sökük donunu
Makasiz libasiz biceni söyler.. |
Şey(ran)tan
Suclu olan aciz, sucunu örtmek icin sorulara hakaret ve iftira ile cevap verir.
Haksiz olan, konuyu caydirir. Haksiz, suclu ve aciz olan, öfkelenir. Cahil ise, karsisindaki ne derse desin, herzaman kendini hakli görüp, verilen cevabi dahil anlamaz. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:11 Uhr. |