Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara__ 09.09.2017 23:39

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122759)
Bu basit bir numara aynı mail'i belki 10'larca kadına kıza göndermiştir.Yada senin belalın yeni nick yapmıştır.Çok şanslısın aslında,bir belalın var.Benim yok,bu açıdan canım sıkılıyor...

evet gercekten cok $ansliyim ,ne sans ama..)))))) bir deyil bunlar 2 zavalli ruh hastasi , internet sapigi...

benim yok diye üzülme Ezel, ikiside senin olsun tepe tepe kullan ..))))

09.09.2017 23:43

:)))

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122760)
evet gercekten cok $ansliyim ,ne sans ama..)))))) bir deyil bunlar 2 zavalli ruh hastasi , internet sapigi...

benim yok diye üzülme Ezel, ikiside senin olsun tepe tepe kullan ..))))

Ben erkeklerden ve dönmelerden birde ibnelerden hoşlanmıyorum.Mümkünse belalılarım Gal Gadot gibi olsun :)))

Lara__ 09.09.2017 23:49

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122761)
Ben erkeklerden ve dönmelerden birde ibnelerden hoşlanmıyorum.Mümkünse belalılarım Gal Gadot gibi olsun :)))

bunlar istedigin kilifa girer ,sen iste Gal Gadot gibi olurlar..))))

10.09.2017 20:01

...

Ben yaşlandım sanırım,artık eskisi gibi aşk meşk işlerini yazmıyorum.Eskiden arada birilerine yazardım,şimdi yazmıyorumda.Ben ne diye buradayım diye sorarsanız,alışkanlık işte....

11.09.2017 13:45

hamile kalmak isterim

Merhabalar! Ben hamile kalmak isterim ama sağlığımla ilgili bazı problemler var. Şimdi İnternet'te uygun bir kliniği arıyorum. Tüp bebek merkezlerde edavi görenler aranızda var mı arkadaşlar?

11.09.2017 19:10

Aptallaşmak;

Zitat:

Zitat von Adaladal (Beitrag 2122773)
Merhabalar! Ben hamile kalmak isterim ama sağlığımla ilgili bazı problemler var. Şimdi İnternet'te uygun bir kliniği arıyorum. Tüp bebek merkezlerde edavi görenler aranızda var mı arkadaşlar?

Son yüzyıla girmeden önce,Amerikan sineması teknolojinin insan hayatına,ne tür sorunlar getirdiği konusunda abartılı filmler yapıyordu.Görünen o ki bu abartılı değilmiş,meğer aptal insanları yönetiyor,onları bu dünyanın içinde kaybediyormuş.Düşünsenize doktora sorulması gereken bir soru,burada sanal ortamda soruluyor.Bu vb. sorular ancak ve ancak asosyal bir kafa yapısnın ürünüdür.Asosyal olmasa çare burada değil,ilgili kurumlarda aranır.Türkiyede bu tür konularla ilgili haberler çıkıyor arada,bari gazete oku.Ha unutmadan,genelde güneyli erkekler sperm bankasına sperm bırakmaz.Kuzeyde şansını dene......

Lara__ 14.09.2017 22:44

hmm....ne dü$ünüyorum

Bu gün i$ cikisi bir arkada$ima ugradim.....ugramaz olsaydim !!!!

wie und wann hat Anika angefangen zu krabbeln ....1 Saat Anika nasil ,ne zaman krabbeln yapti onu Dinge..

bebek dünya ya gelir bir kac ay sonra krabbeln yapmaya baslar....bundan normal ne var,yok abartacak ne var?... cocugun krabbeln yerine ucmasinimi falan mi bekliyorlardI anlamadim...

sonra e$i geldi....yemin ediyorum...evin olmazsa olmazI... onu getir bunu getir ,$unu getir,$unu götür ...telefona bak....)))Adam bana Abendbrot hazirladi ,cocugun altini degistirdi,karnini doyurdu,sonrada yatirmaya götürdü....bizde Anja'la eski günleri konu$tuk..))))))))))))))))))))))))))))))))

14.09.2017 23:16

Afd

Die Alternative für Deutschland bereitet sich auf den Bundestagswahlkampf vor. Die geplanten Wahlplakate sorgen allerdings nicht nur beim politischen Gegner, sondern auch innerparteilich für Kopfschütteln.
Berlin – "Burka? Ich steh mehr auf Burgunder!" – Mit diesem infantilen Humor hofft die Partei, Wählerstimmen zu gewinnen. Nachdem die AfD zuletzt laut Wahlumfragen für immer weniger Deutsche als alternative Partei in Frage kommt und auch bei den vergangenen Landtagswahlen weit unter dem eigenen Anspruchsdenken abschnitt, steht die Parteispitze mächtig unter Druck.
Laut einer internen Präsentation, die dem Stern vorliegt, ist das den Funktionären durchaus bekannt. "Die AfD hat kein Image-Problem...", steht da. Und weiter: "...sie hat ein Riesen-Image-Problem." Man stellt fest: "Trotz Anschlägen und anhaltender Massenimporte von Wirtschaftsflüchtlingen sinken die Umfragewerte". Und man muss attestieren, "dass die Außenwahrnehmung der Partei nicht mehr der Innenwahrnehmung unserer Mitglieder entspricht".
In der Präsentation, die der Bundesvorstand abgesegnet hat, bescheinigt man sich selbst ein absolut unterirdisches Image: "Dunkeldeutschland-Partei, die 'Angstmacher' (AfD = Angst für Deutschland), Sammelbecken für Nazis, Ewiggestrige, Rassisten und 'Anti-Christen', kurzum: NICHT GESELLSCHAFTSFÄHIG. Damit unwählbar für die bürgerliche Mitte." So lautet das wortwörtliche Fazit.
Weniger wie die NPD, mehr wie "Bauer sucht Frau"
Deshalb wolle man nun mit einer neuen Plakatkampagne das Image der Partei "subtil zum Positiven" wenden. Um dieses Ziel zu erreichen, ist man sich nicht einmal zu schade, sich auf eine Ebene mit Trash-TV zu begeben: "Wir setzten optisch auf die Buntheit z.B. von populären TV-Formaten wie 'Bauer sucht Frau'. Wir kommen wie eine Lifestyle-Kampagne daher, präsentieren uns bewusst harmlos, um die Blockade der bürgerlichen Kreise zu überwinden." Die Kampagne müsse eines ausstrahlen: "Unterhaltendes Meinungsmachen statt Panikmache".
Was dabei herausgekommen ist, sind Plakate mit billigstem Stammtisch-Humor: Zum Spruch "Der Islam? Passt nicht zu unserer Küche" wird ein Ferkelchen serviert. Und ein Babybauch soll das "Machen" "neuer Deutscher" repräsentieren.
Das kommt offenbar nicht einmal innerhalb der eigenen Partei gut an. Zahlreiche AfD-Spitzenpolitiker, darunter auch Spitzenkandidatin Alice Weidel, sollen sich gegen die Plakatkampagne ausgesprochen haben. Am Ende knickte der Vorstand ein: Es wird zahlreiche verschiedene Plakate geben. Neben denen der Bundes-AfD darf auch noch jeder Landesverband seine eigene Kampagne drucken. In Bayern heißt es daher auf den Wahlplakaten eher nüchtern: "Grenzen schützen!" oder "Raus aus dem Euro!".

Lara__ 15.09.2017 00:12

https://youtu.be/3QvcVjkKXB8

Ben seni severim cocukkkk....(((((( rahatina baksin herkes istedigini yapsin anne.....)hayat böyle birsey olsun anneee..)))))))))))))

https://youtu.be/R4NqEs1slQc

15.09.2017 22:21

Was sagt die AfD zum Steuermodell?

#4 Was sagt die AfD zum Steuermodell?

Die AfD plant eine Steuerreform – eine so genannte „Flat Tax“. „Unser Konzept ist angelehnt an die Ideen von Paul Kirchhof“, so Frauke Petry (siehe auch AfD-Bundestagswahlprogramm 2013, S.2). In dem Kirchhoff-Modell sollen alle die gleiche Einkommensteuer von ca. 25 Prozent bezahlen. Ganz egal ob einfache Krankenschwester oder schwerreicher Millionär.
Einordnung der Position: Das Modell-Kirchhoff sieht einen Einheitssatz von ca. 20 – 25 Prozent vor und soll für alle Einkommen über 20.000 Euro gelten. Bereits zweimal hat der ehemalige Bundesverfassungsrichter Paul Kirchhoff sein Modell vorgeschlagen – erstmals 2003 und zuletzt angepasst 2011. Stefan Bach, Steuerexperte am Deutschen Institut für Wirtschaftsforschung (DIW) in Berlin kritisiert, dass es für solch eine Entlastung aus ökonomischer Sicht keinen Grund gäbe. Wenn auch für die oberen Einkommen nur noch niedrige Steuersätze gelten, fürchtet Bach massive Einnahmeausfälle für den Staat. Im geltenden Steuermodell steigen die Steuersätze nach Leistungsfähigkeit. So tragen starke Schultern größere und schwächere Schultern geringere Lasten.

In dem Kirchoffschen-Modell würden alle Steuervergünstigungen gestrichen. Eine gute Idee? Damit sind auch die Pendlerpauschale und die steuerfreien Sonn- und Feiertagszuschläge gemeint. Hohe Einkommen würden entlastet. Doch die Situation vieler Arbeitnehmer/innen mit geringem Einkommen würde sich verschärfen.

#Realitätscheck: Die AfD nutzt die Ängste vieler Menschen vor dem sozialen Abstieg aus und suggeriert mit ihrem Steuermodell vermeintliche Steuergerechtigkeit. Doch damit würde sich die Schere zwischen Arm und Reich weiter öffnen.

Lara__ 16.09.2017 23:41

o kadar cok yedimki karnim agriyo nefes alamiyom..)

Lara__ 17.09.2017 00:44

Sie sind hier: Startseite > Nachrichten > Posteingang > Nachricht anzeigen
Nachricht anzeigen

Absender:
Ezelden [ Blocken ]
Betreff:
Slm
Datum:
heute, 00:37

Hey wie geht es dir?

SANA NÄÄÄÄÄ??????

Lara__ 17.09.2017 00:50

Letzte Anmeldung: 16. September 2017 23:09
Profilseite: www.vaybee.de/Lara__
User-Online | Mitglieder-Galerie | Meine Profilbesucher | Board | Profilfoto ändern | Profil bearbeiten
Jetzt attraktive türkische Singles treffen
Melde Dich über den Link unten als Vaybee! Mitglied bei SeçkinPartner an und lerne kostenlos 4 Wochen lang attraktive türkische Singles & Akademiker kennen.

Jetzt kostenlos testen

Profilfoto
Lara__ ist was interessiert es den Löwe...
seit 1 Jahr ändern
Mein Profil | Gästebuch | Foto ändern

Meine Benachrichtigungen
Sie haben 0 neue Nachrichten im Posteingang
Sie haben 0 neue Gästebucheinträge
Sie haben 0 neue zu bestätigende Freundschaftsanfrage
Sie haben 1 neue zu bestätigende Kompliment(e)
Sie haben 0 neue zu bestätigende Fotokommentare
Mitglieder
Gerade online Neue Mitglieder

Meine Profil Statistik
Besucher Merkliste
Ezelden
vor 7 Minuten
Deutschland, Dortmund
chegu
vor 38 Minuten
Deutschland, Wtal
yussf
vor 56 Minuten
Deutschland, Augsburg
[ mehr ]
Meine Freunde: 0
Geblockte Personen: 209
Profil Abrufe: 3267

Allah beni basinizdan eksik etmesin..)))))))

[ mehr ]
Meine Freunde: 0
Geblockte Personen: 209
Profil Abrufe: 3271 profilmin son sekli..)))))))) bakin 67 den 71 yükseldi..)))

Lara__ 17.09.2017 01:14

Profile bakanlarin profillerine bir bakim dedim su ana kadar baktigim bütün profillerin bir ortak yani var ,ilgimi cekti gercekten...))))

bütün profilerde Yavruceylan imzasi var ..))

Lara__ 17.09.2017 01:18

bu Malda kendi Profilnde Laraya yazmi$ ..))sonra profilme bakmis...

Sie sind hier: Startseite > Profil
Profil von Mazi

Als Freund hinzufügen
Nachricht senden
Kennenlern-Tour
Kompliment senden
Gästebucheintrag
Notiz anlegen
Merkliste hinzufügen
Blocken aufheben
Profil melden
Mazi
hat seinen Status nicht gesetzt |
PrivatBeziehung

Ich will:
mich umschauen
Geburtsdatum: 5. Juni 1976
Stadt: İstanbul, Küçükçekmece
Privat
Tätigkeit: Angestellter
Hobbys und Interessen:
Lieblingsbücher: Mazi kalbim'de bir yaradır geçmişimde bir hatıradır:)
Lieblings-TV-Sendungen: tv pek seyretmem zaman kaybından başka birşey değil"
Lieblingsfilme: babam ve oğlum
Über mich: kendi halinde sigara elinde yüzüne üflüyorum.
Ich möchte: nostalji tadında sohbet.

Kommentare (3)

Mazi
Lara kafanmi güzel antipatik kominist:)
vor etwa einer Minute · Kommentieren

YavruuCeylan
mazi yanlis mesajmi gonderdim ne?senin domatesli resmin nerde?bunadimmi ne hahaha
08.09.2017 um 19:52 · Kommentieren

Mazi Bunama yok akılısın birazda delisin:)
10.09.2017 um 0:30

diyer fake niklerine ve özel mesajlarina cevap alamayinca ,careyi kendi profilne yazmakta bulmus....hahahhaha

allahin öküzü

bu iti de blocke edtim

17.09.2017 09:25

Die afd und der islam

DIE AFD UND DER ISLAM
Im Kapitel 7.6 ihres Grundsatzprogramms „Der Islam im Spannungsverhältnis zu unserer Werteordnung“ wird schon im Titel deutlich, dass für sie Deutschland und der Islam nicht zusammen passen. Keiner anderen Religion oder Religionsgemeinschaft widmet sich die AfD derart ablehnend, diffamierend und diskriminierend. Damit zeigt die AfD ihrerseits, dass sie es mit dem Grundgesetz nicht so ernst nimmt. Denn diese Position verletzt sowohl den allgemeinen Gleichheitsgrundsatz des Grundgesetzes (Niemand darf wegen seines Glaubens oder seiner religiösen Anschauungen benachteiligt oder bevorzugt werden, Art. 3 Abs. 2) als auch die Religionsfreiheit (Art. 4 GG).

17.09.2017 09:27

GEHÖRT DER ISLAM ZU DEUTSCHLAND?
Die AfD bekennt sich erst zur uneingeschränkten Glaubens- und Bekenntnisfreiheit, um dann einzuschränken: „Unsere Werte“ würden der Religionsausübung Grenzen setzen. Der Islam gehöre nicht zu Deutschland. In der wachsenden Zahl von muslimischen Menschen in Deutschland sieht die AfD eine „große Gefahr“ für unsere Gesellschaft und Werteordnung.

17.09.2017 18:01

....

Hepimize aferim !El birliği ile bu vaybee'i mahvettik.Şimdi doğru dürüst konuşacak biri bile kalmadı,kalanlarda geçmiş yaşadıklarının peşinde....

19.09.2017 19:31

Saat 4 Yoksun

saat dört yoksun
saat beş, yok
altı, yedi, ertesi gün
daha ertesi
ve belki kimbilir...
(...)
kitap okurum
içinde sen varsın
şarkı dinlerim
içinde sen
oturdum ekmeğimi yerim
karşımda sen oturursun
çalışırım,
karşımda sen
(...)
en güzel deniz,
henüz gidilmemiş olandır
en güzel çocuk
henüz büyümedi
en güzel günlerimiz
henüz yaşamadıklarımız
ve sana söylemek istediğim
en güzel söz
henüz söylememiş olduğum sözdür
o şimdi ne yapıyor?
şu anda şimdi, şimdi, şimdi
evde mi, sokakta mı?
çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı?
kolunu kaldırmış olabilir mi, hey gülüm
beyaz kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi
o şimdi ne yapıyor
şu anda şimdi, şimdi, şimdi
belki dizinde bir kedi yavrusu var, okşuyor
(...)
belki de yürüyordur, adımını atmak üzeredir
her kara günümde onu bana
tıpış tıpış getiren sevgili
canımın içi ayaklar
ve ne düşünüyor, beni mi?
yoksa ne bileyim
fasulyenin neden
bir türlü pişmediğini mi?
yahut insanların çoğunun neden böyle
bedbaht olduğunu mu?
o şimdi ne düşünüyor
şu anda şimdi, şimdi
(...)
saat dört yoksun
saat beş, yok
altı, yedi, ertesi gün
daha ertesi
ve belki kimbilir...

NAZIM HİKMET

21.09.2017 17:12

Scheiss Syrer, Afghanen, Sudanesen und anderes Dreckgesindel.

Sollen sie sich in ihre Heimat verpissen. An den Grenzen heulend vorheuscheln und "wirrr sind doch alleeee Männnchen, isst Mennchlichkeit tot etc. weinen und hier Frauen vergewaltigen. Asoziale Hurensöhne.. Verpisst euch und die ganzen AKP-Wichser sollen sich auch verpissen, wollen wir mal doch sehen, ob die Europäer wirklich neidisch sind auf die AKP-Anhänger oder nicht..

21.09.2017 20:16

Dönersen Islık Çal

Bir Türk filmi 93 yılında vizyona girdi.Filmin ismini çok sevdim o zamanlar.Zamanla bu söz aklımda evrilerek sadece bir kişiye söylediğim söz oldu ''Geri dönersen ıslık çal'' dedim O'na,hala bir ıslık bekliyorum demk ki içten içe...

Lara__ 21.09.2017 23:10

Nachricht anzeigen

Absender:
Kenan69 [ Blocken ]
Betreff:
Selamlar
Datum:
heute, 12:10

Cennetin Ask kapisindan beraber girelim mi..?

lan hayvan sen cenneti babanin ciftligimi sandin ????

senin yerin AHIR ....

benim icin Yobazin olmadigi her yer cennet....

Lara__ 22.09.2017 00:40

Cook rica ediyorum,lütfen culsuzlar bana yazmasin... gästebuch buna mail.de dahil...))))

22.09.2017 21:04

.....

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2122835)
Senden Rakı mezesi bile olmaz

Sana alçak desem,çukurun hatrı kalır !
Senin gibi bir çukura burada,böyle pervarsızca yazmasına izin veren Admin,Site vb ne varsa bunlara da alçak desem,yine aynı,çukur hatrı kalır...
Sizler ne biçim mahlukatlarsınız ki,böylesi bir duruma yıllardır tavır alamıyorsunuz.Bu çukur ve benzerlerine tavır almayan herkes namussuzdur,onursuzdur akbeninde artezyen çukurudur....

Lara__ 23.09.2017 22:51

Morgen sind Wahlen - wie alle Wahlen sind auch diese sehr WICHTIG, geht morgen wählen, nutzt das wichtigste Instrument der Demokratie - eure Stimme !

Jeder Nichtwähler gibt seine Stimme der AFD ODER NPD....

erken gidin saat 18.00 bitiyor...

ist jemand an meine Wahlempfehlung interessiert? wenn ja ! bitte melden

Lara__ 28.09.2017 21:25

Ah bu Ben..

benim kimseye borclu kalmama gibi bir aliskanligim var ,birisinden iyilik gördümse mutlaka onu bir sekilde fazlasiyla iade ederim ,kötülük gördümsede ayni $ekilde geriye vermem gerekiyor...

Lara__ 28.09.2017 22:10

life of Stephen Hawking Biography

https://youtu.be/_w1zELLAURk

bu Allahin bir mucizesi deyilmidir bakin izleyin...ve oturup dü$ünün..

hayatta herseyinizi sizden alabilirler ,paranizi,cocuklarinizi,ailenizi,alamaycaklari tek $ey sizdeki birikim ve bilim... okuyun artık dü$ünerek ve anlayarak okuyun..kendinize okuma aliskanligi edinin...

bu ara bir ara$tirma sonucu okuma yazma bilip okudugunu anlamayan ülkeler arasinda Türkiye 45 sirada yer aliyor.....pis Merkel'le- Amerika'nin kisaca Bati Ülkelerinin sucu diyelim bizimkileri kiskaniyorlar...)))))))))))))))))))))))))

Erdoganin actirdigi imam hatip okullarinin sayisi osmanli döneminde bile aclimami$ simdi birde o dönemin sartlariyla bu dönemin sartlarini düsünün..

bunlarin hepisi türkiye ve erdogan düsmani okul -üniversite bizim neyimize biz müslüman insanlariz -ilim,bilim,sanat,kültür, bizim neyimize yakisirmi biz müslümanlara dimi ama.....Allahtan secimden sonra terör bitti...ey Almayna,amerika ,hollanda...gelde actigim okullari fabrikalari gör.....milletim senin tuvaletlerini temizlemek icin sirada beklemekten kurtuldu......)))))))))))))))))))))))

Lara__ 30.09.2017 23:29

i$te budur..))))))))))))))

cocukta özgüvene bakarmisiniz..)))) bravo

https://youtu.be/EiUhWz_EUjE

Lara__ 30.09.2017 23:45

https://youtu.be/2ZUXNJPp-yU

https://youtu.be/ehzeBSYVFo8

https://youtu.be/10xwRuzbjrI

beyenmeyenler Recep ivedik izlesin ....ben kahkaha atarak gülüyorum..)))

Lara__ 30.09.2017 23:50

https://youtu.be/1c5Z7zH6fEA

bende annanin patagi demedimki...))))))))))))

02.10.2017 20:58

Yorumsuz Yorumlar;

Bazen nette uzun kalırım,tabi burada değil,burası neredeyse mezarlığa dönmüş çünkü,neyse...
İzlediğim Film,Dizi veya kliplerin yorumlarına bakarım,bazen çok güler bazende üzülürüm.Neden mi?Cevaplar aşağıda;

EZEL Dizisi yorumları;

Ovvbıtch ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ
Ovvbıtch ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ
1 yıl önce
1.20.06 da arkada kavga var lan :)) oha (26.bölüm)

StreetKingAttax
StreetKingAttax
4 yıl önce
yav siktir git bu diziden be bahar miz miz miz. (26.Bölüm)

Bir İnsan
Bir İnsan
1 yıl önce
yeter artık dayanamıyorum bahar ananı sikiyim ananı (26.Bölüm)

Aysenur Goren
Aysenur Goren
11 ay önce
su bahari biri siksin amk (27.Bölüm)

Bu yorumlar böyle çoğalıp gidiyor,tavsiye ederim bakın arada :)))))

Lara__ 02.10.2017 23:11

Bu Orosbu Cocugunu yeti$tiren annenin ben taaaa....ediyim

Nachricht anzeigen

Absender:
racon265 [ Blocken aufheben ]
Betreff:
Reewe
Datum:
heute, 04:54

Askim olsan dayanamassin altimda feci sert sevisirdik))

racon265...senin gibilerine bizde pic diyorlar..sorun anne tarafinda oluyor sanirim.

Bu orosbunun yeti$tirdine sorun Müslümanim der Pic kurusu

P.S

Vaybee kuruculari ve yöneticileri bu tarz Profilleri korudunuza göre bi Pic'le karde$siniz sanirim...

deyilseniz? söyleyin Size neyin cocugu diyeyim??????nasil hitab edeyim?

02.10.2017 23:33

Can sıkıntısı;

Bugün canım sıkıldı,dışarı çıkıp dolaştım eve geldim,yok sıkıntı gitmedi bir türlü...Sonra ona buna taş attım o da olmadı,biri yazmış kendi profiline,yaşıma uygun bir beyle evlilik düşünüyorum diye,ama yaşını da yazmamış :))))

Lara__ 02.10.2017 23:34

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122874)
Bugün canım sıkıldı,dışarı çıkıp dolaştım eve geldim,yok sıkıntı gitmedi bir türlü...Sonra ona buna taş attım o da olmadı,biri yazmış kendi profiline,yaşıma uygun bir beyle evlilik düşünüyorum diye,ama yaşını da yazmamış :))))

sen niy benim yazimin üzerine yazip kapadin? sil cabuk ,bak zaten cok sinirliyim su an sil hemen...vaybee yönetiminede gecirdim

profilne yazana hemen hee de...sende kurtul oda kurtulsun...)

02.10.2017 23:40

....

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122875)
sen niy benim yazimin üzerine yazip kapadin? sil cabuk ,bak zaten cok sinirliyim su an sil hemen...vaybee yönetiminede gecirdim

profilne yazana hemen hee de...sende kurtul oda kurtulsun...)

Sen boşuna butür şeyler yapıyorsun.Bizim toplumuz bu işte,elimizdeki malzeme bu.Cinsellikten başka birşey gelmiyor akıllarına...Bence butür kişilikleri önce şikayet et sonra engelle gitsin,uğraşmaya değmez,alt tarafı pislik işte....

Lara__ 02.10.2017 23:45

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122876)
Sen boşuna butür şeyler yapıyorsun.Bizim toplumuz bu işte,elimizdeki malzeme bu.Cinsellikten başka birşey gelmiyor akıllarına...Bence butür kişilikleri önce şikayet et sonra engelle gitsin,uğraşmaya değmez,alt tarafı pislik işte....

Sen ne diyorsun ja???? bu ezigin cinsel funktionu olsa burada böyle yazarmi? $ikayet et dur Vaybenin yönetici diye gecinen Mallari fake nicklerle kari pesinde $ikayete ayiricak zamanlari mi var...ho$larina gidiyor sanirim, onlarda bu tarz paylasimlarda bulunun kisirlardan tahrik oluyorlar ki hala profilleri acik....bu e$ek mikicilerine sor bakim annanlarinin disinda kadin görmüslermi

02.10.2017 23:49

...

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122878)
Sen ne diyorsun ja???? bu ezigin cinsel funktionu olsa burada böyle yazarmi? $ikayet et dur Vaybenin yönetici diye gecinen Mallari fake nicklerle kari pesinde $ikayete ayiricak zamanlari mi var...ho$larina gidiyor sanirim onlarda bu tarz paylasimlarda bulunun kisirlardan tahrik oluyorlar ki hala profilleri acik....bu e$ek mikicilerine sor bakim annanlarinin disinda kadin görmüslermi

Burada yönetici falan yok,arada bir gelip gidiyorlar,otomatik plot gibi birşeye bağlamışlar burayı...Başka bir yer bulsam arada böyle paylaşım yapacğım bir yer olsa,burada 1 dk. durmam.Çok basitleşti burası,çok sıradanlaştı bence....

Lara__ 02.10.2017 23:52

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122879)
Burada yönetici falan yok,arada bir gelip gidiyorlar,otomatik plot gibi birşeye bağlamışlar burayı...Başka bir yer bulsam arada böyle paylaşım yapacğım bir yer olsa,burada 1 dk. durmam.Çok basitleşti burası,çok sıradanlaştı bence....

benden iyimi bilion?????

com kaliteliydi de sonradan basitlesti öylemi???? adamlar 13 yildir dümenlerini kurmuslar babalarinin ciftligi gibi at kosturuyorlarmis....at iftirayi...yükle resimlerini isimlerini acikla...sokak zibidileri makine mühendisi yanlarinda bir dul kari zengin koca avcisi...isine gelmeyene at camuru izi kalsin...yalandan kim ölümüs...iftira neki müslümanlar ya hepisi allahda kim? G.ötleri sykisinca Allah...bu mu kalite??

02.10.2017 23:57

...

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122880)
benden iyimi bilion?????

com kaliteliydi de sonradan basitlesti öylemi???? adamlar 13 yildir dümenlerini kurmuslar babalarinin ciftligi gibi at kosturuyorlarmis....at iftirayi...yükle resimlerini isimlerini acikla...sokak zibidileri makine mühendisi yanlarinda bir dul kari zengin koca avcisi...isine gelmeyene at camuru izi kalsin...yalandan kim ölümüs...iftira neki müslümanlar ya hepisi allahda kim? G.ötleri sykisinca Allah...bu mu kalite??

Görünen köy klavuz istemez derler,bilmeye gerek yok,porno klip yükleyene bile tavır alınmıyorsa,burada yönetici yok demektir.Yada yönetici sapığın kendisidir...

Lara__ 03.10.2017 00:09

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122882)
Görünen köy klavuz istemez derler,bilmeye gerek yok,porno klip yükleyene bile tavır alınmıyorsa,burada yönetici yok demektir.Yada yönetici sapığın kendisidir...

hahahhahahahah

bak bu konuda olabilirsin...)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:26 Uhr.