Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

kes 23.10.2003 19:27

lächerlich...

er soll in die wüste

23.10.2003 19:28

Er wird bei euch spielen! :) o.T.

ohne Text

23.10.2003 19:44

wirklich schade

ehrlich gesagt, ist mir ziemlich wurscht, wer nun recht hatte, alpay oder beckham... vermutlich sind beide ziemlich primitiv, die nur den intelligenzquotienten eines fussbals haben... sportler sollten botschafter ihres landes sein und alles tun, um gegenseitigen respekt und würde zu transportieren. was haben wir nun: einen ziemlich überflüssigen.... canakkale konflikt... die engländer die türken... vaybeee!!!

vatandas007 23.10.2003 20:46

ab in den irak!die brauchen noch weche o

ohne Text

ata 23.10.2003 22:20

Hersey cok güzeldi Ahmet Dursun olmasa !

selam arkadaslar, az önce döndüm prag dan. mac öncesi hersey cok iyidi, prag sokaklarini siyah beyaza cevirmistik adeta. tek geriye kalan 3 puandi veya en azindan 1 puan ama ne yazikki olmadi.

daha macin ilk dakikasinda mac bitecekti aslinda ama bizim gerizekali ahmet dursun herzamanki gibi atamadi golü. hadi onu kacirdin bisey demedik ya ondan sonraki pozisyon ??? tam önümüzde oldu iki gol pozisyonu, bu iki golü en basit golcüler atardi.

Lucescuya tek sorum var, cok güvendigin Ilhan Mansiz nerede ha nerede söyle !!!

taraftar olarak elimizden ve sesimiz yettigince bagirmaya calistik, prag sanki deplasmanda oynuyordu kendi evinde, 90 dakika hic susmadik. Tv ye sesimizi iyi geldigini duydum, golden sonraki mesale sovumuzda cok güzeldi ama dedimya Hersey cok güzeldi Ahmet Dursun olmasa !!!

HARBI BESIKTASLI

kes 23.10.2003 22:25

alpay ist nicht schlecht..

cimboma gelirse gelsin....
milli takimda oynayan biri kötü olamaz.

kes 23.10.2003 22:27

suc lucescuda ata...

ahmet dursunu madem ligde oynatmiyon niye prag macinda ilk 11´´de oynatiyon

diyerbakir spora karsi ahmet dursunla baslamaliydi, adam 2 aydir sakatdi.

bence lucescu daha cok sans vermeli ona...!!

ata 23.10.2003 22:44

benim tahminler

F.Bahçe - Adana 5:0

Elazığ - Denizli 2:1
Trabzon - Malatya 1:1
D.Bakır - A.Gücü 3:1
G.Saray - Samsun 1:2

İstanbul - Bursa 0:0
G.Antep - Beşiktaş 0:1
G.Birliği - Ç.Rize 2:0
Konya - A.Sebat 3:0

turshu 23.10.2003 23:00

my tahmins..

F.Bahçe - Adana 3-1

Elazığ - Denizli 1-2
Trabzon - Malatya 2-1
D.Bakır - A.Gücü 2-1
G.Saray - Samsun 3-1

İstanbul - Bursa 1-1
G.Antep - Beşiktaş 1-3
G.Birliği - Ç.Rize 2-0
Konya - A.Sebat 1-0

delikaanlim 24.10.2003 00:16

o.T.

F.Bahçe - Adana [3:1]
Elazığ - Denizli [0:2]
Trabzon - Malatya [2:2]
D.Bakır - A.Gücü [2:1]
G.Saray - Samsun [1:0]
İstanbul - Bursa
G.Antep - Beşiktaş
G.Birliği - Ç.Rize
Konya - A.Sebat

delikaanlim 24.10.2003 00:28

yanlislik oldu, tahminlerim burda!

F.Bahçe - Adana [3:1]
Elazığ - Denizli [0:2]
Trabzon - Malatya [2:2]
D.Bakır - A.Gücü [2:1]
G.Saray - Samsun [1:0]
İstanbul - Bursa [1:1]
G.Antep - Beşiktaş [2:1]
G.Birliği - Ç.Rize [3:0]
Konya - A.Sebat [2:1]

24.10.2003 00:54

meine tipps

F.Bahçe - Adana 4:0
Elazığ - Denizli 0:1
Trabzon - Malatya 3:0
D.Bakır - A.Gücü 1:1
G.Saray - Samsun 2:0
İstanbul - Bursa 0:1
G.Antep - Beşiktaş 1:2
G.Birliği - Ç.Rize 3:0
Konya - A.Sebat 2:1

24.10.2003 00:57

Ich habe euch gehört! :) o.T.

ohne Text

24.10.2003 04:49

tüm mac boyunca bir seyi sordum kendime

neden ahmet dursun? warum nicht sinan?

niemand ausser lucescu kennt wohl die antwort

24.10.2003 05:22

o.T.

F.Bahçe - Adana 2:0

Elazığ - Denizli 3:1
Trabzon - Malatya 1:2
D.Bakır - A.Gücü 0:0
G.Saray - Samsun 1:0

İstanbul - Bursa 3:0
G.Antep - Beşiktaş 2:2
G.Birliği - Ç.Rize 1:0
Konya - A.Sebat 1:1

berkkant 24.10.2003 08:16

Ben iki kez düstüm yollara...!!!!!!!!!!!

Ama yinede de degdi herseye ragmen !!!

derbeder80 24.10.2003 08:48

ahmetin ne günahi var

Ahmet bu sene kac mac oynadiki hazir olsun suc ahmette degil onu hazir tutmayanda. bak ata gardas nerede görülmüs bir takimin iki gölcüyle clye katildigi sezon basi herkes dedi bir gölcü alin ama vizyonsuz luce duygusalik yapip almadi. tamam neticede iki forvetin var ve transfer yapmamissin o zaman elindekinin degerini bilsene bu sezon ahmete ne zaman sans verildi adamin mac eksigi vardi ve luce bunu göremedi ve hazir tutmadi. bence ahmet herseye ragmen varini yogunu ortaya koydu ve alninin akiyla maci bitirdi. bu olayda tek suc ne yazikki lucededir adam trde basarili ama avrupada bir mok yapamiyor. gsdeyken clde terimden daha basariliydi ama gs maclarinin cogunu berabere bitiriyordu. lucenin oyun anlayisi bu yenilme yenmezsende olur bu anlayisla bjk belkide trde her zaman ilk ikiye girer ama avrupada birsey yapamaz. bjk otursun karar versin bence eger trde basarili olacaksa luceyle sözlesmesini on sene daha uzatsin eger avrupayida düsünüyorsa sezon sonu lucenin biletini elene versin göndersin sezon sonu diyorum cünkü dere gecirilmeden at degistirtilmez bunun kötü örneklerini gecen sezonlar fbde gördük.

ata 24.10.2003 11:12

durum okadarda vahim degil

ben lucenin avrupada basarisiz olduguna katilmiyorum, bak prag macinda ahmet dursun haricinde hangi golcü oynasa o iki pozisyonun en az birini atardi ve biz ordan 3 puanla cikardik. evet luce ahmeti oynatmakla hata yapiyor ama macta yeterince pozisyonda yakaladik bunlari degerlendiremedik. Bak chelsea macina orda daha sansliydik ve iki pozisyonuda gol yaptik.

Ama ben böyle olacagini tahmin etmistim, yani forvet transferi yapsinlar diye götümüzü yirttik ama luce istemedi ve simdide boktan yere puan kaybediyoruz.

Ben lucenin arkasindayim, unutmayinki gecen sezon sadece 1 mac yenildik ve bu senede hala namaglubuz ligde. Avrupada ise herseye ragmen gruptan cikacagiz diyorum.

HARBI BESIKTASLI

derbeder80 24.10.2003 11:21

ben ayni fikirde degilim

ligde bu sene belkide namaglüp sampiyon olabilirsiniz ama avrupada basari beklemeyin luceyle olmaz ama insallah sen ve bazi gsli arkadaslarimiz hakli cikarsinizda bu sene iki türk takimida clde final oynar iste o zaman biz fbliler ayaga kalkip günlerce sizlerí alkislariz helal olsun deriz

korkuteken 24.10.2003 11:23

o.T.

F.Bahçe - Adana 3:1

Elazığ - Denizli 2:1
Trabzon - Malatya 2:1
D.Bakır - A.Gücü 3:1
G.Saray - Samsun 2:1

İstanbul - Bursa 0:2
G.Antep - Beşiktaş 1:1
G.Birliği - Ç.Rize 3:0
Konya - A.Sebat 3:0

24.10.2003 11:53

Haklisin aslinda...

Sirf Ahmet Dursun"a yükleniyoruz. Bu tabiiki dogru degil. Dedigin gibi hazir degildi.

Ama Lucescu"nunda hatasi degildi. Ahmet Dursun nede olsa Avrupa maclari oynamis biri olarak Sinandan cok daha tecrübeli. Onu oynatmasi bence cok dogal.

Ama dedigin gibi bir iyi forvet daha alinmaliydi.

Luce bu konuda hata yapmis olabilir. Belli degil, hele tüm maclar bitsin, ondan sonra neticeye varilir.

Selam ve saygilarimla

24.10.2003 12:14

Yıldıray heyecanı

Cim Bom, Yıldıray için B.Leverkusen’le büyük oranda anlaştı. Anlaşma üç sezonluk olacak ve Yıldıray’a yıllık 1 milyon Euro önerilecek

Bonserviste sorun yok
Galatasaray ocak ayındaki ara transferde patlatmayı düşündüğü transfer bombası için çalışmalarını gizliden gizliye yürütüyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Yıldıray Baştürk için ilk etapta Bayer Leverkusen’in kapısını çalan Sarı - Kırmızılılar, büyük mesafe katetti. Yakın zamanda Alman ekibiyle yapılan görüşmelerde bonservis konusunda anlaşmanın sağlanmak üzere olduğu ifade edildi.

Kongre için silah!
İlk etapta maddi sorunları çözmek isteyen yönetimin, Yıldıray’a yapılacak teklifin koşullarını da belirlediği ortaya çıktı. Bir yılı opsiyonlu olmak üzere toplam üç sezonluk bir öneri yapacak olan Sarı - Kırmızılılar, bu yolla Yıldıray’ı ikna etmeye çalışacak. Mart ayında yapılacak kongreyi düşünen Başkan Özhan Canaydın’ın, transferi seçim kozu olarak kullanmak istediği sızan bilgiler arasında.

FANATİK’e konuştu
Transferi hakkında FANATİK’e konuşan Baştürk ise, “Artık takım değiştirme zamanı geldi” dedi. Leverkusen’le masaya oturacağını kaydeden yıldız futbolcu, “Kulübüm bonservisime fazla para istemez. Sezon sonu serbest kalıyorum. Benim için en büyük koz bu. Özel bir tercihim yok. Türkiye’ye gelebilirim ama İngiltere de olabilir. Kim bana daha iyi bir teklif yaparsa, o kulübe giderim” dedi.

Kaynak: fanatik.com.tr

derbeder80 24.10.2003 12:20

fb iki senedir pesinde

bu transferde gs yalniz kalmayacak bu bir fb gs savasi olacak iyi olan kazanacak.

24.10.2003 12:22

Valla bence GS kazanir. Nede olsa

Avrupa arenasinda oynuyorlar. Ama transfer ligin ortasinda olacagi nedeniyle belkide GSyi tercih etmez, eger GS tur atlamazsa. Ama UEFAya gider en azindan.

newgen 24.10.2003 12:26

meine

F.Bahçe - Adana 6:1

Elazığ - Denizli 1:2
Trabzon - Malatya 0:2

İstanbul - Bursa 1:1
Konya - A.Sebat 2:1

kes 24.10.2003 12:55

bedavaya gelirse gelsin :)))

para vermeye deymez...

cengaver 24.10.2003 13:26

alles humbug !!!

YILDIRAY`IN gidecegi bir kulüp var , o da HSV !!!

görürsünüz !!!!

ben zaten yildiray´in yerine olsan hayatta türkiye´yi tercih etmem . türkiye´de seyirci-medya-yönetimler olsun NANKÖRlükleriyle meshurdur . maddi durumlarda bir iki pacavra yöneticinin pesinde kosmasi gerekir . maclarda küfür yer . profesyonel anlamda futbol hayatini sürdürmek isityorsa kesinlike bati avrupa´da kalsin!!!

anarsist 24.10.2003 14:50

o.T.

F.Bahçe - Adana 4-0

Elazığ - Denizli 1-2
Trabzon - Malatya 2-1
D.Bakır - A.Gücü 2-0
G.Saray - Samsun 2-0

İstanbul - Bursa 1-0
G.Antep - Beşiktaş 2-2
G.Birliği - Ç.Rize 3-1
Konya - A.Sebat 0-0

aleynamiray 24.10.2003 16:14

seni tebrik ediyorum...

Bir GS taraftari olarak senin yazdiklarini gercekten taktir ediyorum, her FB li böyle düsünse ve tabikii GS liler böyle düsünse aslinda bu sahalardaki kavgalarda olmazdi, ama bizim millet den bunu cok bekleriz.

selamlar

ALEYNAMIRAY

24.10.2003 16:57

yavas koy o.T.

ohne Text

24.10.2003 16:58

boyunuz uzun ondan mi? o.T.

ohne Text

kes 24.10.2003 19:07

oddset oynadim...

ama bu defa maclari yazmayacam....sans getirmiyor :)

kazaninca söylerim...kazanmazsam belli olur, cünkü söylemem hehe

24.10.2003 20:30

Hic yazma bari, kazandigin zaman

oddset oynadim ve kazandim diye yazarsin :))

kes 24.10.2003 21:31

ach gitdi yaa :((( o.T.

ohne Text

xxxdersimxxx 24.10.2003 22:40

sag mal was du gespielt hast?

hab schon 500 Euro verloren seit 2 Tagen ich brauche gute Tipps Jungs, haut rein ihr Vaybeeyaner:-)

25.10.2003 01:18

Schon?? :) o.T.

ohne Text

kes 25.10.2003 02:34

ja schon...

spiele..meistens alle spiele die am selben tag statt finden, weiss dann ob es klappt oder nicht...will nicht lange warten hehe

xxxdersimxxx 25.10.2003 03:58

feneri kacirdim:-(

F.Bahçe - Adana 3:0 hätte ich warscheinlich getippt:-)

Elazığ - Denizli 1:2
Trabzon - Malatya 2:2
İstanbul - Bursa 1:1
Konya - A.Sebat 1:0

ahmetdursun 25.10.2003 09:07

Ilhan yapsin, AhmetDursun Yapmasin !!!

Arkadaslar Kusura bakmayin,

ama Media simdi AhmetDursunun üzerine gidiyor taraftarlar niye gidiyor anlamiyorum,

Ilhan herzaman okadar yanlis hareket yapiyor... hic kimse agzini acmiyor... AhmetDursun simdi form krizine girmis herkez üzerine variyor... ne isdir anlamiyorum yani...

bir gercek var ahmet dursun gercekden formsuz ama adami öldürdüler bir mac yüzünden, günah be... dedigim gibi simdi ahmete agzini acanlar ilhani unutmasinlar...

Insallah Allahin yardimi ile AhmetDursun kendine gelir...

A.D.

Ama Malubiyete cok üzüldüm hic hak etmedik, canimiz sagolsun Kartallar... Pragi Istanbulda geceriz... sonrasi artik Lucescu ya kalir...

derbeder80 25.10.2003 14:49

sen anlamazsin (-: o.T.

ohne Text

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:14 Uhr.