![]() |
iyi tarafindan bak,
kötü adamlar uzun yasarmis
|
ja, immer der selbe Scheiße.....
birtülü vazgecemiyorsunuz.
airdemde kim? |
Bunlar özel haklar degil ki...
Saymis oldugun haklara Almanya"da yasayan hemen hemen herkes sahip.
Simdi bunlari özel haklar olarak mi nitelendiriyoruz? Ben bunlari cok dogal olarak algiliyordum. *das nicht versteht* Kligt da etwa diese DANKBARKEIT heraus, die ein Ausländer haben muss, nur weil er diese "Privilegien" in Deutschland geniesen DARF??? Hallooooo... Sind WIR nicht schon lange aus der "Ja Chef" Phase raus??? |
Bitte was????
Die Ehe scheitert an der Einbürgerung???
Das ist doch mal ein neuer Scheidungsgrund! Na ja... wer schon so viel Kohle für die Einbürgerung rausschmeissen kann, der kann sich auch gleich einen Scheidungsanwalt leisten. *schmunzelt* |
Frankenstein....
Yaw neden yapiyorsun bunlari ? Burasi yerimi ?
Aslinda cevab verme ;-) sadece su Forumda birak böyle yazilari LÜTFEN |
Tamam gayret ederim, ama,
bazilarina fena bozuluyorum. Milletin ahlakini huzurunu bozmak icin ellerinden geleni yapiyorlar.
inan bana hakliyim! |
olsada...
en son benim geriye cekildigimi de biliyorsundur ama burasi yeri degil bence....
yani varsa bir anlasmazsizlik baska Bölümlerde tartisilsin ;-) okisch |
Tamam ama, gelipte türklerin.....
poblemlerini almanlar yasayla cözsün diyen ben degildim.
Bu problemler kolay cözülmez, cünkü karsi taraf problem yapmaya yatkin, problem cözmek ktaplarinda yazmaz. ama, istersen bi deneriz. Öbürtarafta bir ermeni picinin terbiyesizligini okudunmu blmiyorum. neyse bos ver. |
efendim sebeb-i ziyareti ...(blablabla)
:)
|
sendemiii LALAAAAAAAAAAAAAAA
yapma, etmeeee bakma su Gara denilen Kedinin yazdiklarina bu Cocugun baya bir Problemi var nedense cözemiyor zavalliiii
Derdi onu buldu sanki alla alla |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:01 Uhr. |