Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

22.07.2017 20:59

Aurum

Hallo Aurum,

ich weiss was Dir durch irgendwelche soziopathischen Angsthasen widerfahren ist. Anrufe zuhause, leere Drohungen etc. usw.. Aber sei mutig und komme wieder. Das werden sie sich nie wieder erlauben können. Das verspreche ich Dir..
Rengim atti miydi, Köroglu misali gözlerime kan göründümüydü, omuzlarimi arkaya attip kollarimi arkan arkan cevirdimiydi benden kacmayani görmedim. Duranin da bacaklarini kirardim...

Ancak bos teneke tangir tungur bos gürültü yapiyorlar...

Kadinlarla sevisen erkeklerle dövüsen fantazeli gnom'u görmek isterdim..

Mich haben die auch auf der Arbeit angerufen, geliyim mi lan dedi.. Bende erkeksen gel lan dedim. Erkeksen gel dedim. Gelemedi.. Onu ortadan ikiye ayirirdim.

Zaten gelseydi onu parcalardim. Ama malesef gelmedi, birak onu en kabadayilarini sikiyim, onlari da getirsenler... Bu korkaklar ancak kadinlari korkuturlar, ama karilarinin bunlarin yaptilarindan haberi yok.
Yoksa anyayi konyayi sasirilar...

24.07.2017 17:20

Gene bikkinlik geldi burda bana. Bi müddet uzak durmam lazim galiba..

Lara__ 24.07.2017 17:28

Sie sind hier: Startseite > Nachrichten > Posteingang > Nachricht anzeigen
Nachricht anzeigen

Absender:
seyyarkoca [ Blocken ]

Betreff:
Slm:)
Datum:
14.07.2017, 13:12
vay a.q. beklentilere bak be.
peki öyle bir adami buldugun zaman sen ona ne vereceksin?
90-60-90 ölcülerinde hic koklanmamis bakire bir kiz misin?
o yazdiklarini hangi özelliginle hak edeceksin?

iyi günler, iyi aramalar...

insan kilifinda dolasan bu tezek benim bekaretimi merak ediyor olmali,isleri bu bunlarin ,milletin orasinin burasinin bekciligini yapamak o.cocuklari.Tipine tükürdügümün yobazlari ..

bu hayvan sürüsüne sorun müslüman derler , baban bakire kadin aldigi icin mi ala geyik gibi boynuz üstüne boynuzla dolasiyordu ortada yobaz?

90-60-90 ölcülerine sahip olan yada olmayan zere kadar ilim ve zeka sahibi olan bir kadin gider domuzla beraber olur yobazla olmaz...yobaz tayfasi...size teyzenizin,halanizin,amcanizin,dayinizin kizlarindan
baska veren olmaz....birbirinizi yapin durun ,ahlak,akil,namus yoksulu serefsizler

24.07.2017 17:42

fühühühühühühüh hahahahahah hhhaaaaaahhaaaaaa :D

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122270)
Nachricht anzeigen

Absender:
seyyarkoca [ Blocken ]

Betreff:
Slm:)
Datum:
14.07.2017, 13:12
vay a.q. beklentilere bak be.
peki öyle bir adami buldugun zaman sen ona ne vereceksin?
90-60-90 ölcülerinde hic koklanmamis bakire bir kiz misin?
o yazdiklarini hangi özelliginle hak edeceksin?

iyi günler, iyi aramalar...

insan kilifinda dolasan bu tezek benim bekaretimi merak ediyor olmali,isleri bu bunlarin ,milletin orasinin burasinin bekciligini yapamak o.cocuklari.Tipine tükürdügümün yobazlari ..

bu hayvan sürüsüne sorun müslüman derler , baban bakire kadin aldigi icin mi ala geyik gibi boynuz üstüne boynuzla dolasiyordu ortada yobaz?

90-60-90 ölcülerine sahip olan yada olmayan zere kadar ilim ve zeka sahibi olan bir kadin gider domuzla beraber olur yobazla olmaz...yobaz tayfasi...size teyzenizin,halanizin,amcanizin,dayinizin kizlarindan
baska veren olmaz....birbirinizi yapin durun ,ahlak,akil,namus yoksulu serefsizler

Caka_Bey 24.07.2017 18:37

Kardes

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121069)
Aynisi benim icin de gecerli. Normal kardes, hayatta daha önemli seyler var. Is oluyor, güc oluyor, dügün oluyor, cenaze oluyor. Bu kadar önemli degil burasi!

Aynen dogrudur tüm söylediklerin. ben 3 aydir forum'a da gelmedim, internet'e de dogru düzgün girmedim.

4 ay önce yeni bir is yerine baslamistim. basladiktan 2 hafta sonra hic beklemedigim, is yerinin en güzel kizi ( insallah huyuda güzellesir ) bana is yerini tepeden tirnaga dar etti! .. 1 ay boyunca direnmeme ragmen, belki benden uzaklasir, belki benimle rekabet icin gözlüyordur dememe ragmen, kendine asik etti. yillardir asktan, kadinlardan uzak duran birine askin ne güzel, temiz oldugunu hatirlatti. Bu dünyada ask en güzel seylerden birisi diyen dogru söylemis.

bu yüzden interneti bile unuttum. bundan sonra interneti, hatta kitap siparis etmeyi bile tamamen unutacagim gibi..kafam yine iyi calisiyor, ibadetlere, düzenli sekilde kitap okumaya devam edebiliyorum, ise iyi konsantre olabiliyorum tek tesellim bunlar : ) ama, iste bazi seylerden gectim

ee? uzun lafin kisasi, beni kaybettiniz kardes. : D
sen neler yapiyorsun?
nasil gidiyor?

Lara__ 24.07.2017 22:01

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2122278)
Desene kavgayla baslayan asklar en güzelidir. Benim de kavgayla bir askim baslamisti. Öyle böyle kavgayla degil yani cidden kavgayla :D
Cleopatra kadar güzel bir kiz idi, Oberstufe'de. Ilk gün kavga etmistik, sonra ben bunu, tessadüfün böylesi Stadtbücherei'a gitmistim o'nu tekrar orda görmüstüm, sen miydin bana kafa tutan dercesine ondan tarafa bakmistim, ama o'nun hircin halinin yerinde yeller esiyordor. Bir masada oturuyordu, bir kac tane de kitap secmisti onlar da masanin üstünde duruyordu.
Neyse oturdum, sonra ich habe aber nur ganz kurz Zeit, gleich beginnt meine Fahrschule demisti. O bir kac dakika olmustu sana 3 saat 45 dak.. Öbürsü gün okulda tekrar görmüstüm melege dönmüstü. iki sene sürmüstü bu serüvenim...
Simdi Caka_Bey kardesim, sana kardescesine, dostca, arkadasca bir sey söylemek istiyorum. söylemek benden almak ya da almamak senden.
Hayatimdan bir cok coook güzel kadinlar gelip gecti. Ama sunun farkina vardim, her ne kadar güzel olmus olurlarsa olsun, aslinda benim onlara olan güzel duygularim onlari güzellestirmisti..

Yani benim onlara bir insanin en masum, en icten en derin duygularla ne kadar yaklasabilirse öyle yaklamistim onlara. Onlarin ruhuna ask gidasini vermistim dogrusu. Insanlar iki kisimdir. Bünye ve ruh. Ten gider can kalir. Candan sevmissim aslinda onlar degilmis gercekten güzel olan. Kendi duygularim imis, kendi ruh halim imis. Cok sükü yüce Mevla'ya bana bu asiklara mahsus ince ruhu verdigine. Sona söylenmeli lafin incesi. Gelelim ince püf noktaya, eger sen birini cidden seversen, senin sevgin onu güzellistir. Bak sana dünyada en güzel o görünür demiyorum. Bu zaten böyle olur, benim demek istedigim senin sevgin onu güzellestir. O'nun ic dünyasina günes olur senin sevgin. Yesertir onun kalbinde aski sevdayi ve insanligi..
Sen kendini kendinin sevecek adam yap. Baskasini sevmek cok basit kalir bunun yaninda.... Bi düsün.... Umarim hayatinda aradigin kisiyi bulmussundur. Eger öyle olamis olsa bile bu yolda tecrübe edinmis olursun..... Ama temmenim ilkinin olmasidir...

hayretlik bir$ey gercekten ! bütün bu anlatiklariniz bir bende olmuyor. Bende tersi oluyor,genelde kavgayla baslarsa tekmeyle noktayi koyuyorum..))

24.07.2017 22:05

Tezekten terazinin moktan olur dirhemi... Senden korkulur o zaman, a$kin afetine düseceken esekten düsmüse ve esekten tepilmise mi dönüyorlar :D

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122280)
hayretlik bir$ey gercekten ! bütün bu anlatiklariniz bir bende olmuyor. Bende tersi oluyor,genelde kavgayla baslarsa tekmeyle noktayi koyuyorum..))

Lara__ 27.07.2017 00:00

Herzlich Willkommen, Lara__!
Letzte Anmeldung: 26. Juli 2017 23:07
Profilseite: www.vaybee.de/Lara__
User-Online | Mitglieder-Galerie | Meine Profilbesucher | Board | Profilfoto ändern | Profil bearbeiten
Jetzt attraktive türkische Singles treffen
Melde Dich über den Link unten als Vaybee! Mitglied bei SeçkinPartner an und lerne kostenlos 4 Wochen lang attraktive türkische Singles & Akademiker kennen.

Jetzt kostenlos testen

Profilfoto
Lara__ ist was interessiert es den Löwe...
seit 11 Monate ändern
Mein Profil | Gästebuch | Foto änder

Meine Profil Statistik
Besucher Merkliste
Alijilyan
Gestern um 15:59
Deutschland, Stuttgart
wwooww
Gestern um 13:22
Deutschland, Frankfurt am Main
serkanxxx
Gestern um 7:15
Deutschland, Stuttgart
[ mehr ]
Meine Freunde: 0
Geblockte Personen: 190
Profil Abrufe: 3129

Freunde einladen

mehr Freunde einladen

Geburtstage meiner Freunde
Keine Freunde vorhanden.

Alah beni ba$inizdan eksik etmesin...)))))))))))))))))))

Profilabrufe bakarmisiniz haftada bir defa online olan birisi icin cok fazla iyi.....))))

Gigli hayranlarim günlük Profil aciyor..)))))

27.07.2017 18:01

Kabak tadi verdi zaten. Das sind wie immer die üblichen Verdächtigen.
Dieser Laden war langweilig und jetzt ist er sogar richtig aus der Mode geraten.

Und gäbe es Dich nicht würde dieser Saftladen, nicht mal mit tausendenden von Fakenicks, ich meine nicht mit hunderten, ich wiederhole mit tausenden von Fakenicks von einer bestimmten Person, bzw. 2 Personen auf die gefakte Zahl von 3000 klicks kommen...

Ich werde wohl auch in ein paar Tagen mich für eine Weile, oder für immer von hier fernhalten...

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122288)
Herzlich Willkommen, Lara__!
Letzte Anmeldung: 26. Juli 2017 23:07
User-Online | Mitglieder-Galerie | Meine Profilbesucher | Board | Profilfoto ändern | Profil bearbeiten
Melde Dich über den Link unten als Vaybee! Mitglied bei SeçkinPartner an und lerne kostenlos 4 Wochen lang attraktive türkische Singles & Akademiker kennen.

Jetzt kostenlos testen

Profilfoto
seit 11 Monate ändern
Mein Profil | Gästebuch | Foto änder

Meine Profil Statistik
Besucher Merkliste
Alijilyan
Gestern um 15:59
Deutschland, Stuttgart
wwooww
Gestern um 13:22
Deutschland, Frankfurt am Main
serkanxxx
Gestern um 7:15
Deutschland, Stuttgart
[ mehr ]
Geblockte Personen: 190
Profil Abrufe: 3129

Freunde einladen

mehr Freunde einladen

Geburtstage meiner Freunde
Keine Freunde vorhanden.

Alah beni ba$inizdan eksik etmesin...)))))))))))))))))))

Profilabrufe bakarmisiniz haftada bir defa online olan birisi icin cok fazla iyi.....))))

Gigli hayranlarim günlük Profil aciyor..)))))

Lara__ 30.07.2017 12:53

Hani derler ya...iyisi beni bulmaz diye...bir dokun bin ahhh i$it istinasiz almani türkü...
millet hayatlarinin icine öyle bir yapmi$ki insan söyleyecek söz bulamuyor...

yasamaya cesaretiniz olsun sürünmeye deyil..

Lara__ 30.07.2017 13:26

Lüften okyun Angutun biri bana mail gönderiyor bende cevap veriyorum...)))$aka gibi ama deyil..)))

Nachricht anzeigen

Absender:
Delisinn [ Blocken ]
Betreff:
RE: RE: RE: RE: :))
Datum:
heute, 13:09

Edebini bozma edepsiz kadin...oyle biri denk gelse zaten yazmaz sana daha anladin
> >gerizekalimisin sen? onu anladigim icin bir soruyorum,kime göre neye göre?
>
>
> > Profilinde istediklerim kismini okudumda o nazaran yazdim :)
> > > >kime göre?

> > > > Cok sey istemissin sen yavrumm :)

Angut bana cok sey istiyorsun diyor

bende neye göre kime göre diyorum..)

Angut profilimdekilere dayanarak öyle yazmi$...)))

iyiki söyledi bende neden böyle yazdi diyordum...)))))

Gerizekalimiisn sen diye sordum...))) Angut sinirlendi...)))))

250 kelimelik kelime hafizasiyla bana hadimi bildirmi$ oldu kit akliyla öyle saniyor...)))))) hää ,yavrusuda olduk...hahahhahaha

Zavalli...

31.07.2017 19:24

Ama yine de nesen yerinde, iyi eglendiriyorlar bu angutlar seni degil mi?

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122310)
Lüften okyun Angutun biri bana mail gönderiyor bende cevap veriyorum...)))$aka gibi ama deyil..)))

Nachricht anzeigen

Absender:
Delisinn [ Blocken ]
Betreff:
RE: RE: RE: RE: :))
Datum:
heute, 13:09

Edebini bozma edepsiz kadin...oyle biri denk gelse zaten yazmaz sana daha anladin
> >gerizekalimisin sen? onu anladigim icin bir soruyorum,kime göre neye göre?
>
>
> > Profilinde istediklerim kismini okudumda o nazaran yazdim :)
> > > >kime göre?

> > > > Cok sey istemissin sen yavrumm :)

Angut bana cok sey istiyorsun diyor

bende neye göre kime göre diyorum..)

Angut profilimdekilere dayanarak öyle yazmi$...)))

iyiki söyledi bende neden böyle yazdi diyordum...)))))

Gerizekalimiisn sen diye sordum...))) Angut sinirlendi...)))))

250 kelimelik kelime hafizasiyla bana hadimi bildirmi$ oldu kit akliyla öyle saniyor...)))))) hää ,yavrusuda olduk...hahahhahaha

Zavalli...

31.07.2017 19:26

25.Agustos 2017 benim son Vaybee'de son günüm olacak.. Bir cok degerli arkadaslar gibi, bende burayi terk etmeye karar verdim. Bir daha da gelmeyecegim. Baska bir nickim de yok, gizli sakli burayi takip etme merakim ise hic yok ve olmayacakta...

31.07.2017 20:40

Hikayeden Tipler;

Bu ara hikayelere takmışım anlaşılan.Herşeye hikayeden diye başlık atıyorum.Fakat şöyle bir sorgulayan gözle bakınca herşey gerçekten hikaye burada.
Buradan kastım vaybee vb. chat sayfaları.Bilimum sakatatlarla konuşan,evrimini tamamlamamış tipleri saymıyorum bile.
Bugün boş olduğum için,buraya çeşitli aralıklarla girdim,her girdiğimde profillere baktım,genel bildik av avcı hikayeleri dolu.Birde zırt pırt nick yapıp,kendi kendine sohbet eden tiplerde var tabi.Küsenler kin besleyenler,savaş yürütenler,ırkçılık ve milliyetçilik yapanlar felan filan derken,acıdım insanlara.
Hem azaldıkça azalan bir yer,hemde insanların hiçbiri gerçekçi değil.Chat sayfalarında bulanacak erkek veya kadının,gerçek hayatta ederi varmı diye sormadan,ciddiye alan ve ciddi bakan,bir sürü okumuş aptal kısacası.....

01.08.2017 19:45

Hasta la vista, Vaybee

Lara__ 01.08.2017 22:58

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2122325)
Hasta la vista, Vaybee

buda bir türlü gidemi..))))))

Allah yolunu bahtini acik etsin seyrangah..

Lara__ 01.08.2017 22:59

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2122315)
Ama yine de nesen yerinde, iyi eglendiriyorlar bu angutlar seni degil mi?

na ja, unter Amüsieren verstehe ich was anderes...

Lara__ 01.08.2017 23:13

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122321)
Bu ara hikayelere takmışım anlaşılan.Herşeye hikayeden diye başlık atıyorum.Fakat şöyle bir sorgulayan gözle bakınca herşey gerçekten hikaye burada.
Buradan kastım vaybee vb. chat sayfaları.Bilimum sakatatlarla konuşan,evrimini tamamlamamış tipleri saymıyorum bile.
Bugün boş olduğum için,buraya çeşitli aralıklarla girdim,her girdiğimde profillere baktım,genel bildik av avcı hikayeleri dolu.Birde zırt pırt nick yapıp,kendi kendine sohbet eden tiplerde var tabi.Küsenler kin besleyenler,savaş yürütenler,ırkçılık ve milliyetçilik yapanlar felan filan derken,acıdım insanlara.
Hem azaldıkça azalan bir yer,hemde insanların hiçbiri gerçekçi değil.Chat sayfalarında bulanacak erkek veya kadının,gerçek hayatta ederi varmı diye sormadan,ciddiye alan ve ciddi bakan,bir sürü okumuş aptal kısacası.....

bunlar 9 Uni bitirse ana dilleri ve yabanci dil -kelime hazineleri 250 harfi gecmez,kullandiklari kelimlerinin yarisininda anlamini bilmezler,ezberini tekrarlar...bir yerleri sIki$timi Allahdan ,din den ,imandan bahsederler....sen bunlara insan mi diyorsun?...bunlar insanliktan zere kadar nasibini almami$ HAYVAN sürüsü...

insani yanli$ yerde ariyorsun Ozan.Bunlar sürü ,yallarini yerler,sullarini icerler burada pinekler ..Allahin zavalli kullari iste....

bunlarda normal insan akli olsa aylarsa hic birbirilerini görmeden telde konusup gelecek hayalleri kurarmi? e$eke yapmaz bunlarin yaptigini...görüsmeye korkuyorlar ,yapicaklarindan geriye kalmiyorlar

02.08.2017 16:09

Dövseler kovsalar burdan gitmezem
Meger ferman gele canim süreler beni... :D

Gidecegim Lara, artik bura benim icin cazibesini yitirdi. Zaten önceden de orta seker idi ama simdi tam tadi kacti. Önceleri ben buraya zeki insanlarla basta politik olmak üzere her konuda fikir alisverisinde bulunmak isterdim ama belirli kisiler ve kisimlar bu insanlari burdan canindan ederek cikardilar.
Bir yeri, memleket olsun, mekan olsun fark etmez, insanlar güzel yapar ya da yapmaz. Bu güzel insanlar o atlara bindiler Yasar Kemal'in degimi ile bize de demirin tuncu insanin pici kaldi.
Insanlarin her zaman tercihi vardir...
Ama vaktinden önce degil. 25 dedim o zaman gidecegim iste...

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122327)
buda bir türlü gidemi..))))))

Allah yolunu bahtini acik etsin seyrangah..

02.08.2017 16:11

Meinetwegen, mir ist auch durchaus bewusst, dass Vaybee nicht gerade die höchste Form der Unterhaltung bietet, aber ein kleinesbisschen ist doch schon was amüsantes dabei oder?

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122328)
na ja, unter Amüsieren verstehe ich was anderes...

Lara__ 03.08.2017 00:14

Letzte Anmeldung: 03. August 2017 00:08

Jetzt kostenlos testen

Profilfoto
seit 12 Monate ändern
Mein Profil | Gästebuch | Foto ändern

Meine Benachrichtigungen
Sie haben 0 neue Nachrichten im Posteingang
Sie haben 0 neue Gästebucheinträge
Sie haben 0 neue zu bestätigende Freundschaftsanfrage
Sie haben 0 neue zu bestätigende Kompliment(e)
Sie haben 0 neue zu bestätigende Fotokommentare
Mitglieder
Gerade online Neue Mitglieder
Sortieren
Zufällige Mitglieder
Bayromantik01
Deutschland , Frankenau
BelaGeliyorumDer
Deutschland , Stuttgart
lokmaa
Deutschland , Koblenz
eintrag
Deutschland , Düsseldorf
_Selim
Deutschland , München
PeRi81
Deutschland , Fulda
kackarlar
Deutschland , Bensheim
serkanxxx
Deutschland , Stuttgart
Kismettt
Deutschland , ....
Azizzem
Deutschland , Freiberg am Neckar
turkogluturkiye
Deutschland , Kiel
xxJanetxx
Deutschland , München
Altan1234
Deutschland , Hamm
KLine
Türkei , İstanbul
1mal1
Deutschland , Essen
LoveAndMagic
Deutschland , Stuttgart
Birtane_NRW
Deutschland , Düsseldorf
badboy05
Niederlande , Alkmaar
GlasKnochen
Deutschland , Wiesbaden
unique_pinar
Deutschland , München
[ mehr ]

Teile etwas mit
Teilen:StatusLinkKommentar

Vaybee! News
Mesut Özils Freundin shoppt in Istanbul
von: Vabee! Nachrichten
Die ehemalige Miss Türkei ist in der noblen Einkaufsmall Istinye Park ...

Vaybee! News
Außenhandelsdefizit laut TurkStat gesunken
Die Exporte der Türkei sind im Juni 2017 um 2,3 Prozent auf 13,17 Mrd. ...

Vaybee! News
Auslieferung des Tesla Model 3 hat begonnen
Das Unternehmen hofft, damit den Massenmarkt zu erobern.

Vaybee! News
Bewaffneter schießt auf Club-Gäste in Bodrum
Ein bewaffneter Schütze habe sich Strandclubs in Bodrum genähert und ...

Community Postings
Ata Demirer Bu Fasülya 7.5Lira
www.youtube.com

Community Postings
Rober Hatemo - Senden Cok Var
www.youtube.com

Community Postings
funda arar
funda arar
www.youtube.com

Community Postings

"Yanarım" Karlos-Yaren
www.youtube.com
İstanbul’un yıla damgasını vuran düeti

Meine Profil Statistik
Besucher Merkliste
NoName34

vor 3 Stunden
Deutschland, Rottweil
kozmonot

vor 8 Stunden
Deutschland, Mannheim
Manboy
vor 10 Stunden

Deutschland, München
[ mehr ]
Geblockte Personen: 198
Profil Abrufe: 3168 ÜÜÜÜFFFFFFFFFF

hahahhahaha

vaybee provizyonumu istiommmmm.....i$te yaramazlar takimi alooooooo ,nerde benim provizyunum bir i$$äääää yaramiyonuz...püüühh sizin sifatiniza

03.08.2017 18:22

Bunlara sana 1000 Euro verseler iflas ederler :D Bu zügürtlerde para mi var saniyorsun? Baksana dükkanin ici bombos. In cin top oynuyor..

Baksana kendi kendilerine yazi yaziyorlar. Bir tas atiyorlar kuyuya, millette de yazsin diye :D

Forumda daha dogru dürüst calisan bir moderatör bile yok. Ayni Türkiye'de cocuk isciligini yasaklayan yasalarin olmadigi gibi, işcilerin iş güvenligi olmadigi gibi bu "törkishler" Kayseri kafasiyla bir forum yönetiyorlar. Mark Zuckberg nerde bunlar nerde.. Kayseri kafasi iste...

Ondan böyle geri zekali seyler görürsem, bu geri zekaliligi, aptalligi, yurdumun insani gibi, ya da memleketimin hali, ya da bir baskadir benim memleketimdir diye şirinleştirenlerin yedi sülalesine rahmet okuyasim geliyor..

Baksa Maximilan Üniversitesinden belki gelecek olan 20 euroluk Amazon gutschein'ina muhtaclar...

Bir kac cümle yaziyim da bir kac klik gelsinde sunlar biraz para kazansinlar..

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122345)
Letzte Anmeldung: 03. August 2017 00:08

Jetzt kostenlos testen

Profilfoto
seit 12 Monate ändern
Mein Profil | Gästebuch | Foto ändern

Meine Benachrichtigungen
Sie haben 0 neue Nachrichten im Posteingang
Sie haben 0 neue Gästebucheinträge
Sie haben 0 neue zu bestätigende Freundschaftsanfrage
Sie haben 0 neue zu bestätigende Kompliment(e)
Sie haben 0 neue zu bestätigende Fotokommentare
Mitglieder
Gerade online Neue Mitglieder
Sortieren
Zufällige Mitglieder
Bayromantik01
Deutschland , Frankenau
BelaGeliyorumDer
Deutschland , Stuttgart
lokmaa
Deutschland , Koblenz
eintrag
Deutschland , Düsseldorf
_Selim
Deutschland , München
PeRi81
Deutschland , Fulda
kackarlar
Deutschland , Bensheim
serkanxxx
Deutschland , Stuttgart
Kismettt
Deutschland , ....
Azizzem
Deutschland , Freiberg am Neckar
turkogluturkiye
Deutschland , Kiel
xxJanetxx
Deutschland , München
Altan1234
Deutschland , Hamm
KLine
Türkei , İstanbul
1mal1
Deutschland , Essen
LoveAndMagic
Deutschland , Stuttgart
Birtane_NRW
Deutschland , Düsseldorf
badboy05
Niederlande , Alkmaar
GlasKnochen
Deutschland , Wiesbaden
unique_pinar
Deutschland , München
[ mehr ]

Teile etwas mit
Teilen:StatusLinkKommentar

Vaybee! News
Die ehemalige Miss Türkei ist in der noblen Einkaufsmall Istinye Park ...

Vaybee! News
Die Exporte der Türkei sind im Juni 2017 um 2,3 Prozent auf 13,17 Mrd. ...

Vaybee! News
Das Unternehmen hofft, damit den Massenmarkt zu erobern.

Vaybee! News
Ein bewaffneter Schütze habe sich Strandclubs in Bodrum genähert und ...

Community Postings
www.youtube.com

Community Postings
www.youtube.com

Community Postings
funda arar
funda arar
www.youtube.com

Community Postings

"Yanarım" Karlos-Yaren
www.youtube.com
İstanbul’un yıla damgasını vuran düeti

Meine Profil Statistik
Besucher Merkliste
NoName34

vor 3 Stunden
Deutschland, Rottweil
kozmonot

vor 8 Stunden
Deutschland, Mannheim
Manboy
vor 10 Stunden

Deutschland, München
[ mehr ]
Geblockte Personen: 198
Profil Abrufe: 3168 ÜÜÜÜFFFFFFFFFF

hahahhahaha

vaybee provizyonumu istiommmmm.....i$te yaramazlar takimi alooooooo ,nerde benim provizyunum bir i$$äääää yaramiyonuz...püüühh sizin sifatiniza

06.08.2017 11:15

Şovenist

Bir çok ülkede şovenizmin olduğu,bilinen bir gerçek.Fakat,şovenizminde kendine ait bir karakteri vardır, Bu karakter Ab ülkelerini ve akabinde halklarını saçmalaştırıyor ne yazık ki.Mesela;Polanyalıların Almanya sınırında almanca bilinmemesi gibi.Almanya da bülbül kesilen Polanya lılar,sırf şovenizm yapıcaklar diye almanca konuşmuyorlar.Türkçede bilmiyor geri zekalılar zaten......

07.08.2017 18:45

Bir tane Iskocyali (Schotte) bir is arkadasim vardi. Bu da bana söylemisti her insanda biraz irkcilik var diye. Ama bilmedigi bir sey vardi, ben kendimden olmayini adamdan saymazdim ciddiye bile almazdim ve kimi zaman öyle davranirken görüyorum kendimi. Onlar da kim imis benden üstün olacak diyorum hep.

Insan olarak saygimi gösteririm. Simdi söyle bir sey, cay icecek insan baska, kahve icilecek insan baska, raki icilecek insan baska, yol arkadasi baska, sir arkadasi baska, is arkadasi baska vss. Sen dillerden yanikmistim degil mi? Mevlana'nin cok güzel bir sözü var. Ayni dili konusanlar degil, ayni duygulari hissedenler anlasabilirmis..

Hz. Ali efendimizin bir sözü var. Bütün insanlar kardestir ya din üzerinden ya da kan üzerinden demisti..

Böyle seylere mi kafa takmaya deger hic?
Bu ayrimcilik Karac'oglanin degimi ile Seytan ile Adem'den beri var olan bir hizipcilik..

Tabiata Veysel asik
Topraktan olduk kardasik
Ayni yolcuyuz yoldasik
Sen yolcusun ben bacmiyim....

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122352)
Bir çok ülkede şovenizmin olduğu,bilinen bir gerçek.Fakat,şovenizminde kendine ait bir karakteri vardır, Bu karakter Ab ülkelerini ve akabinde halklarını saçmalaştırıyor ne yazık ki.Mesela;Polanyalıların Almanya sınırında almanca bilinmemesi gibi.Almanya da bülbül kesilen Polanya lılar,sırf şovenizm yapıcaklar diye almanca konuşmuyorlar.Türkçede bilmiyor geri zekalılar zaten......

kermit1 08.08.2017 17:50

....dass es schön ist hier angemeldet zu sein!

08.08.2017 21:11

Zitat:

Zitat von kermit1 (Beitrag 2122376)
....dass es schön ist hier angemeldet zu sein!

Und noch schöner ist es doch, wenn man den ganzen Laden für sich alleine hat nicht wahr? Dann kann man ihn mit tausenden von Nicks aufstocken und seiner blühenden Phantasie freien Lauf lassen :D

08.08.2017 21:30

""ERİK DALI"" Öğretmen ve öğrenciler

Ensar Vakfi' ve diger din altinda sübyanci vakiflara cocuklarinizi vermek yerine, böyle bir ögretmene vermeli..

Helal olsun bu ögretmene..

Lara__ 09.08.2017 00:08

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2122379)
""ERİK DALI"" Öğretmen ve öğrenciler

Ensar Vakfi' ve diger din altinda sübyanci vakiflara cocuklarinizi vermek yerine, böyle bir ögretmene vermeli..

Helal olsun bu ögretmene..

Allah a$kina Seyrangah ikide bir enser vakfi enser vakfi dion,birde ne oldugunu yazda insanlar ögrensin...

kafalari sarik ayaklari carikli, suratlari kildan görünmüyor ,killi arap papaganlari.onlardan mi bahsediyorsun?

Lara__ 09.08.2017 00:52

delikari??? kiz catlak? ( dü$ünme )nickine bak ,herif makina mühendisiymis ,profilinde öyle yaziyor......kacirma dal profiline... hadi ,viel erfolg..)))

ne kadar makina mühendisi var benim profilde.....))ben olmasam bu catlak evde kalir..)))))
beceriksiz kari bir herifi elde tutamdi ..))) yok birde herif beyenmiyor ,illa makina mühendisi olucak...

09.08.2017 18:28

Selamar Lara, evet bendeniz tam senin o bahs ettigin ülkemizin medar-i iftihari sarik kafalilardan bahsediyorum. Eller aya giderken yaya gidenlerden bahsediyorum.

Sence bu mühendis bayanlar ve baylar kimlerin ne oldugunu bilmiyor mu? Biliyorlar, biliyorlar, senden benden daha iyi biliyorlar, ama "köy zihniyeti" mahalle baskisi "aman kimse acigimizi bilmesin" diye böyle igrenc, insanlik disi olaylari örtbas ediyorlar, olanlar da malesef o cocuklara oluyor..

Bir daha bir yerlerde bir kac "biz buraya kefenlerimizle geldik" diyerek "$ov yapan yalAKlari gören "bizim yigitler" bunlarin bir kacinin girtlagini kesip kanlar icinde birakmasi lazim ki, bazi seylerin degismesine ön ayak olsunlar..
Artik bunlarin hedef alinmasi lazim, görsünler kuru mahalle kabadayiliginin onlara neye mal olabilecegini..

Bunlara acimayacaksin...

Ama konudan ciktim. Ileride Ensar Vakfi' hakkinda ve Türkiye'nin genel durumu hakkinda kendi yazimla durumu izah edip durum degerlendirmesi yapacagim insallah..

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122383)
Allah a$kina Seyrangah ikide bir enser vakfi enser vakfi dion,birde ne oldugunu yazda insanlar ögrensin...

kafalari sarik ayaklari carikli, suratlari kildan görünmüyor ,killi arap papaganlari.onlardan mi bahsediyorsun?

10.08.2017 10:26

...

İnsan;hangi konuda çok iyi olduğunu söylüyorsa,o insanın o konuda ya çelişkisi vardır yada tam inanmıyordur.Bir korkağın kendini ceseratli göstermesi gibi...

Lara__ 11.08.2017 00:16

aslinda birseyler yazmak istiyorum ama yazicak takatim yok o kadar yorgun ve halsizimki
isten geldim koltukta ne güzel uyuyordum taaa'ki Hayvanin biri uyandirasiya kadar,sonrami? tabiki kaldigim yerden devam uyudum..))))

11.08.2017 17:48

Lara hanim gene ne oldu bakalim?

Derdini söylemeyenin dermani olmazmis. Demokrasilerde care tükenmezmis.

Biz de laik, demokratik, sosyal hukuk devleti olmasi icin gayret ettgimiz Türkiye Cumhuriyeti savunuculari olarak söyle bakiyim neymis derdin? Derdini söylemeyenin dermani olmazmis :D

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122406)
aslinda birseyler yazmak istiyorum ama yazicak takatim yok o kadar yorgun ve halsizimki
isten geldim koltukta ne güzel uyuyordum taaa'ki Hayvanin biri uyandirasiya kadar,sonrami? tabiki kaldigim yerden devam uyudum..))))

11.08.2017 23:41

Dersim yanıyor !

https://www.youtube.com/watch?v=lISp3iQQRX0

12.08.2017 21:40

Dersimlilerin cogunu severim. Cogu da beni sever. Dersimliler Türkiye'de okuma yazma oranini birak, en cok üniversite mezunu olan insanlar.
Ovacik Belediye baskani Fatih Malkocoglu'nun yönettigi belediye Türkiye'de kar yapan tek belediye. Ovacik nohutlarini piyasaya sürerek bir cok gencin egitim masraflarini üstleniyorlar..

Kamer Genc ise Dersim'in medar-i iftihiari..

O ormanlari yakanlarin Allah taa belasini versin. Yesile, dogaya saygisi olmayanin insana da saygisi olmaz.. Gezi parkina karsi cikanlar bu günlerde Gezi Parki'nda soluklaniyorlar... Nokta....

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122425)

13.08.2017 00:08

Geldi ve Gitti;

Aslında hayallerimin kadınıydı,fakat olmayacaktı,düşlerimiz tutmayacaktı.Mayası bozuk dünyanın '' ayrılık ayracıyla ayırdığı parçalı yaşamımın ikinci yarısıydı.Yaşamaya değerdi ama yaşanamayacaktı.Bir yerlerde körelmişti bazı duygularımız.Herhangi bir yazarın,yazamayacağı bir aşk romanınıydı...Yazsaydık destan olacaktı,şimdi chat sayfalarında dipnot olarak kaldı...

HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN !
YÜZÜNDEN GÜLÜMSEME EKSİLMESİN !
HOŞÇAKAL DÜŞLERİMİN YARATICISI HOŞÇAKAL !

Lara__ 13.08.2017 01:12

bakin Hz.Mevlana ne diyor :dogru yolu tam bilemeyebilirsin,ilmin,idrakin,irfanin buna yetmeyebilir, olur...ben sana kestirme bir ölcü vereyim bunu kulan dogru yolu bulursun.esege bak esegin gittigi yolun tersi dogru yoldur..

$imdi Mevlanin sisteminde e$ek kavrami neleri sembolize ediyor ? sembolize edtigi $eylerden biri Akil dü$manligidir....yani esege bak onlar ne tarafa gidiyorsatersine git, dogru yol orasidir...

ne kadar muhte$em bir insan nasil korkunc bir zeka,herkitabi ayri bir uni,okudugunuz her kitabinda kendinizi yeni bir uni bitirmis gibi his edeceksiniz....

Allah rahmet eylesin...mekanin cennet olsun

14.08.2017 18:09

Islam'ı yobazlardan koruyun, aksi takdirde dünyayı İslâm'dan koruyun.” – MEVLANA

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122440)
bakin Hz.Mevlana ne diyor :dogru yolu tam bilemeyebilirsin,ilmin,idrakin,irfanin buna yetmeyebilir, olur...ben sana kestirme bir ölcü vereyim bunu kulan dogru yolu bulursun.esege bak esegin gittigi yolun tersi dogru yoldur..

$imdi Mevlanin sisteminde e$ek kavrami neleri sembolize ediyor ? sembolize edtigi $eylerden biri Akil dü$manligidir....yani esege bak onlar ne tarafa gidiyorsatersine git, dogru yol orasidir...

ne kadar muhte$em bir insan nasil korkunc bir zeka,herkitabi ayri bir uni,okudugunuz her kitabinda kendinizi yeni bir uni bitirmis gibi his edeceksiniz....

Allah rahmet eylesin...mekanin cennet olsun

15.08.2017 08:31

Yavşakadam !

Kim bu yavşak adam tşk ve tebrik edenler?Gelsin şöyle bir iki kelime yazsın da ne menem bir çukur olduklarını gösterelim....

15.08.2017 15:31

Pfühühühühühü

Iki bin tane nicki bir kac kisi kullaniyorlar, kafasinda ki sesler ile beraber bir kac bin olurlar.
En azindan 2000 nick onu destekliyordur :D

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122478)
Kim bu yavşak adam tşk ve tebrik edenler?Gelsin şöyle bir iki kelime yazsın da ne menem bir çukur olduklarını gösterelim....

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:12 Uhr.