![]() |
Zitat:
hahahahhahah bak buna cok güldüm...))) Alevi kadinlari mikmeye merakliysa ahlaksiz ..sabahtan aksama kadar burada pinekleyecegine,pezevenkligini yapan alevi arkadasinin bacilari var onlara yönlesin..Bu $erefsiz $ahsen onuda yapmi$tir.. CHP li kadinlarda zaten bu yobazi bekliyordu ...yobazin biri gelsede bizi mikse diye.. CHP li kadinlar bunun gibi Yobazlarin 500m ciyerini okur Bu Yobaz tayfasi mikse mikse ja,teyzesinin,ja amcasinin,dayisinin ,ja da halasinin kizini miker..sonuc da ortada bu Malakda akraba evliliginin sonucu katrani seker falan yapmazsin ,hepimiz türkce kelimlerin ne anlama geldigini anlayabilecek zekaya sahipiz,biraz usluba yakisir sekilde ifade edebilirsin |
Bir ideoloji, eger ayakta durmasi icin karsit bir idejoliye ihtiyaci varsa, o idejoloji ideyoloji degildir.
Yobazligin sonu geldi. Ilimde bilimde sefilleri oynuyorlar, savaslarda da bir cacik olduklari yok. Erdogan ve ve ailesi devletten 220 milyar dollar caldilar, haberleri yok, ama Osmanli'yi kuracaklarmis bu malaklar. Imam Hatipler'de ve ENSAR VAKFI'NDA tecavüze ugrayan erkek cocuklarinin haklarini arayamayanlar, "cihana adalet isigi sacmis Osmanli"nin adaletini getireceklermis.. Cocuklar bile güler böyle hikayelere ama malesef milletin %30'u yüzde %50 degil, gercekten toplam %30'u böyle yalan yanlis hikayelere inaniyorlar. CHP'li kadinlar bunun gibi malAKlardan on misli daha erkektir. Onlar kim, CHP'li kadinlar kim? Netice de teyzelerin, halalarin olsun, amcalarin olsun, dayilarin kizlari, onlar da insan, onlar da kadin. Onlara da yazik. Böyle geri zekalilar cekilmez ki. Eger zorla evlendirilmemis olsalar, onlar bile böyle malAKlardan kacarlar ve CHP'li erkek isterler koca olarak. Zitat:
|
So heute habe ich die Eingebung bekommen. Ich werde meinen Balkon nur noch mit weißen und roten Rosen schmücken. Sind eh die schönsten Blumen neben meinem Kaktus :D
|
Herkese güzel hafta sonlari diliyorum.
|
Bütün samimiyetimle söylüyorum Türkiyenin gercek sorunu ne Pkk,nede Fetöcüler..bir sekilde onlara önlemini alabilir insan...ama bu Dinciler Kuran ve Allah adina $eytan güdücüleri..
üzülerek belirtiyorum benimde aile üyelerim arasinda bir iki tane var bunlardan, hic görüsmesekde bazen görüsmek zorunda kaliyoruz... bugün oldugu gibi kadin övüne ,övüne anlatiyor bütün Ramazan ayi boyunca hergün Kuran okumu$...sus Lara diyorum ,sen cevap verme belki biri gereken cevabi veriri diyorum!!! Nerdeee...hepisi koyun sürüsü ,aksine diyerleride basladi övünmeye...dinliyorum,kurana yaptiklari haksizligi dinledikce canim yanmaya basliyor.....Ve Laranin patlama anI..))) dedim:kuran yaziyorki "ibadetini ne kadar gizli yaparsan o kadar makbül" duymamazliktan geldi....dalicam ya kadina birakirmiyim...)) dedim Allah kabul etsin. o dedigimi duydu.Amin dedi...dedim: anlatsana bana bugün okudugun ayet ne diyor..Löm löm bakti suratima...dedi Arapca....dedim: bütün ay kuran ayetleri okuyorsun tek kelime anlamiyorsun....neden anladigin dilde okumuyorsun,kuran beni düsünerek oku hayatina gecir diyor,ayrica anlamadigin dilde okursan ,okuduklarin sana lanetli bir sekilde geri dönücek diyor...ben kafaya koydum anirticam bu kadini .. Kadinin cevabi : Kuran arapca okunursa daha sevapmis,önce arapca okuunmasi gerekiyormus..sonra istersen türkce okuyabilirmi$...$akaa gibi dimi? kadin ciddi ciddi Kuran arapca indigi icin, Arapca dilin kutsalligina inaniyor Dedim kuranda öyle bir ayet yok,aksine her mümin kurani anladigi dilde düsünerek okusun diye emir veriyor... Dinci yenge sinirlendi: Üfffff....asla öyle bir sey olamazmis kuranda öyle birsey yazmiyormus.. kuran arapca inmis arapca okunursa sevapmi$....Lara sakin sakin dinliyor... Bu koyun sürüsü Kuranin Allah tarafindan neden Arapca indirildigini bile bilmiyor....saniyorki Kuran Arapca ayetlerle indigi icin ...Arapca Kutsal bir dil.. Dedim peki: Allah sadece Arapcami anliyor??? Sen $u an Allaha $irk ko$uyorsun....diyerleri hala dinliyor... Dedim sen hergün yat kalk,yat kalk,sonrada övün nasil kuran okudugunu...dedim senin bu anlatiklarina E$EKler bile inanmaz ,bir e$ek kadari bile olamiyorsunuz.... dedim önce bir düsün oku ve ögren Allah Kutsal kitabi neden Arapca indirdi..önce bunu bir ögren...onun bunun agzindan dini yasarsan ,anlamadigin dilde koyun gibi okursan o Kitap cezaini verir elbet sonuc su :Dinci yenge durumu öyle bir noktaya getirdiki sanki ben kuranin camilerde ve ezan sekilde okunmasina karsiyim....Bu Dincilerin Iftira mayasinda var... Dedim asla: Kuran Allah tarafindan korunuyor camilerde tabiki arapca okunmali...ama kuranin ilk emri beni düsünerek oku ve hayatina gecir...aksi taktirde anlamadigin duayi bile agzina alma diye ayet indirmis..... hani derler ya...ne köy olur ne kasaba diye...bunlardan kümes bile olmaz... bunlar kurani anlamak icin deyil sevap almak icin okuyorlar...Allah kullarina cennet vad etmemis olmasa yüzüne bile bakmazlar ...Allah bile pazarlik icersindeler bu pislikler.... tabi bu konusmanin sonrasi bizimkilerden isitmedim söz kalmadi...bana neymi$ ? dedim kadin bizi salak yerine koyuyor...sizde bunu kabul ediyorsunuz öylemi...ben etmiyorum ve fikrimi söyledim...insallah birdaha hic karsima cikmaz |
Vaybee Yöneticileri
Vaybee Yöneticileri..
Aranizda bir yigit yok mu? TÜRKIYE CUMHURIYETININ KURUCUSU MUSATafa KEMAL ATATÜRKE.. hakret ,küfür ve iftira atan bu "YIGITADAM NICKLI "pisligi ,$eytan güdücüsü atmaya... Yoksa hazmetmeye cali$iyorsunuz????? |
Lass Dich gehen
„spreiz die Beine“
|
Steige auf deinen Besen und fliege davon Gnom!
Zitat:
|
Bunlar mi yönetici olacak? Vaybee'nin durumuna bak ve yazdiklarini bir daha düsün. Inaniyorum ki, bunlarin ne cacik oldugunu anlamissindir.
Zitat:
|
Lara hanim, Lara hanim, cok güzel yazmissiniz Lara hanim.
Karsit görüscülere sagli sollu yumruk gibi argümanlari yaptirmissin. Simdi anliyorum "kimilerinin" niye taslanmis köpek gibi viyik viyik viyikladigini :D Zitat:
|
Zitat:
Vaybeee nin citlekci yönetimine iftira atma....ömürleri adalaet ve haksizliga karsa savasmakla gecti bu ise yaramaz yönetici takimin...)))))) sorsan cok isimiz ar derler..))) mistik bak yine profilimi siliyim dersin bu defa seni määäähkemeye ben veririm... bu mistik forumu takipte zorlaninca ne yaptigini bilmiyor..) birde agentliri Fatsali yokmu adalet korumacisi gibi..)))))) adam dönme dolap gibi.....kim sen aslansin fatsali derse o taraf dönüyor... sonra baslar karsini anlatmaya...biri soruyor buna chatte,karin ne isi yapiyor diye...fatsali anlatiyor napsin yiyip icip yatiyor evde diyor...kenidde iste olmus oluyor tabi...))) Adam alageyik gibi boynuz üzerine boynuz yiyor haberi yok,kendi burada kari kiz pesinde,karisini evde yatiyor saniyor..))) |
Hahahahaha,
Onlar o dilden anlamazlar. Onlar şu dilden anlarlar....... Hiermit....... Mistik, Fatih, Hasim, sizleri kinim kinim kiniyoruz. Tipik şark kafasisiniz. Sitenizden belli... :D Zitat:
|
Sey etsinler öyle baskomutani, yani cok sevsinler.. Hulisi Akar'a da yagverlik ne güzel yakisiyor ama degil mi? Tam kendine yakisan bir görevi bulmus.. YAZIKLAR OLSUN SANA...
![]() |
YIRTIK ADAMA CAGRI...
Bak yirtik madam, bir insan bir ülkenin siyasi rejimine karsi olabilir, ki bu laik, demokratik, sosyal hukuk devleti olma iddiasinda bulunan bir cumhuriyet ise, akilli insanlara zor gelebilir ama farz edelim olabilir, ama dogaya tabiata küfür etmez. Ama irmak, dere tepe bunlar siyasi kavramlar degil bunlar geolojik kavramlar. Bunlara küfür edenin, iyi niyetli ise, siyasi bir durusu ve görüsü yok. Cünkü senin gibi bilgisi de yok anlamina gelir. Kötü niyetli ise, halkimizi birbirine düsürmek isteyen dis mihraklar. Hic bir T.C. vatandasi irmaga, dereye suya küfür etmez, hele ki Atatürkcü ve sosyal demokrasiye gönül vermis yurtseverler hic yapmazlar. Bunu yapanlar ya zir cahil kaale almaya degmez, ya halkimizin birligini beraberligini bozmak isteyen bölücülerdir ki, köklerinin disarida bulunduguna inaniyorum. Ama gel seninle birlik ve beraberlik örnegi sergileyelim. Bu vatananin ve bu milletin ekmegini yiyen ve bu vatana ve bu millete ihanet edenlere hakaret edenlere tepkimizi ortaya koyalim. Bu milletin amina koyacagiz diyen Cengiz Holding'in sahibi Mehmet Cengiz'in ANASINI AVRADINI, CEDDINI VE YEDI SÜLASINI O BICIM EDELIM. O'NU KIM KOLLUYOR, DESTEKLIYOR VE ONA ARKAKA CIKIYORSA, KIM OLURSA OLSUN, NE OLURSA OLSUN FARKETMEKSIZIN ONLARIN DA ANASINI AVRADINI, CEDDINI VE YEDI SÜLASINI O BICIM EDELIM... ![]() ![]() "Baş Hırsız"ın İşadamları: "Bu Milletin Amına Koyacağız" ( Ses Kaydı - 9 ) (dinlemek icin linki tiklayin) Zitat:
Tekrarliyorum, gel seninle birlik ve beraberlik örnegi sergileyelim. Bu vatananin ve bu milletin ekmegini yiyen ve bu vatana ve bu millete ihanet edenlere hakaret edenlere tepkimizi ortaya koyalim. Bu milletin amina koyacagiz diyen Cengiz Holding'in sahibi Mehmet Cengiz'in ANASINI AVRADINI, CEDDINI VE YEDI SÜLASINI O BICIM EDELIM. O'NU KIM KOLLUYOR, DESTEKLIYOR VE ONA ARKAKA CIKIYORSA, KIM OLURSA OLSUN, NE OLURSA OLSUN FARKETMEKSIZIN ONLARIN DA ANASINI AVRADINI, CEDDINI VE YEDI SÜLASINI O BICIM EDELIM... YAPMAYAN EN ADI ALCAK HAIN OLSUN... |
arap harfleriyle ana dilleri gibi okuyacaklar,ama anlamayacaklar.
egitim diye buna derim ben... bu mallar hala arapcanin kutsal bir dil oldgunu düsünüyor....arapca okuyun sevap cennete gideceksiniz ... sakin merak etmeyin kuran ayetleri neden arapca indi diye...carpilirsiniz valla...cennete sokmazlar sonra.. Mal ,mal okuyun anlayip napicaksiniz,yatip yatip kalkin,cennete yeriniz hazir... ALLAH arapcadan baska dil'de bilmiyor ...sakin anladiginiz dilde okumayin bu imsanizlarin niyeti kurani anlayip hayatlarina gecirmek deyil,bunlar derdi sevap almak,okuda anlamasanda olur,sevapmis.....püüh size Komsum kadir gecesi camiye gitmis bilmem kaca kadar namaz kilmislar....dedim yazip bogazina assana.....daha cok sevap alirsin ... |
Gurke
für die einen gibt es ein schocker, und du arme sau muss dich mit der gurke zufireden geben
Zitat:
|
...
Bir zaman sonra varlığının ve yokluğunun ederi yok bende. Kendini ormanda dağıtıp yitiren rüzgar misali ruhum şimdi.Yağmur damlalarının her dokunuşunda borana evrilen,tozu dumana katan bir fırtınadan arta kalan bu işte.Sesiz uğultu olarak koyaklara doğru yol alan bir rüzgarım artık....
|
Mustafa Kemal ATATÜRK inançlı bir Müslümandı ama dini siyasete alet eden mürtecilere düşmandı,dini cikar haline getirenlere,kullananlara dü$mandi,tipki Hz.Muhammet oldugu gibi..
kuran ibadetini ne kadar gizli yasarsan o kadar makbul emri veriyor... ve tarihinizi taniyor olsaydiniz bilirdiniz ki dini ticaret ve cikar halini getirilen camileri yikan HZ.Peygamber kendisidir...HZ Peygamber tek kurusun dönen bir oramda tek secde namaz kilmamistir karsi cikmistir.Para karsiligi namaz kidiran ve onlarin arkasinda namaz kilan insanlarida ibadetlerinide lanetlyior kuran ,öyle emir ediyor. Acin okuyun ama sizin derdiniz kurani anlayip yasamak deyil ,kurani cikarlarinizi göre kullanmak...siz yatin yatin kalkin ,yemediginiz pislik kalmasin sonrada kurana iftira atin... siz yatin yatin kalkin sonra ibadet edtik deyin...sizin icin ibadet etmek yatip kalmak din ve kuran namaz ve oructan ibaret..ibadetin ne anlama geldinginide sakin ögrenmeyin..birde sevapla günahi ezberleyin,gercekde ne anlama geldigini sakin ögrenmeyin ibadet demek Allaha iman etmenin yani sira Kafa ni calistir diyor,üret diyor,yaratici ol diyor,cali$mak ,okumak ,beynini calistir diyor ayet..insanlara faydali ol diyor.."iman "Allaha inanmank, güvenmek anlamina geliyor... Mustafa Kemal Atatürk gibi yaratici önderin ,nasil bir azimle ,emekle,cabayla milletine ve dinine nasil sahip ciktigini bilmesen ,asla türk kimligi altinda kendimi tanitmazdim....Utanc vericisiniz sadece bos bos konusun,bir mokdan bilginiz olmasin,üretmeyin,beyninizi calistirmayin,düsünmeyin,okumayin,hic bir yeteneginiz de olmasin ,ellerinizde bir telefon ,hayvan gibi calisin ,yatin kalin ,adinada yasamak koyun...sirk sürüsü ,mal mal yasayin ,sonra geberin gidin,ben geberin diyorum nezaketimden ,kuran daha agir bir taciz kullaniyor da |
yobaz yazdigimi coktan okumusturda, nerden yeni foto kopy bulsamda yüklesem diye düsünüyordur yalak
|
Allah belani versin senin yalak-malak!
![]() |
Bu Tayyip'in harcamadigi kimse kalmadi. Yavuz Sultan Selim'de Recep beyden nasibini aldi...
![]() |
Adalet yürüyüşünü o yapıyormuş, bu yapıyormuş... Başımıza ne geldiyse hep bu "siz biz" demekten geldi. Adaletsizliğe kim uğruyorsa, onun için adalet istememiz gerekirken "o bu şu" dedik adaletsizliğe göz yumduk. Adalet yürüyüşü adaletsizliğe uğramışların yürüyüşüdür. Buna AKP'nin bile destek vermesi, "adaletsizlik varsa çözeriz" demesi gerekirdi. Onlar ise hapisle tehdit ettiler.
|
ISID TERRÖRIST DEGILDIR, ÖFKELI GENCLERDEN OLUSUYOR DIYEN ALCAKLARA VE ONLARIN DESTEKLEDIGI SIYASI ANLAYISA GELSIN.
Yaratık bir daişli ve 8 yaşındaki cariyesi... Ve ülkemizde de bunlara sempati duyan %35 lik bir kitle var ![]() |
![]() |
![]() |
Gülme lan öyle Habam sinifinda o kekek cocuk gibi.
Neresi bunun iftira? Burda senden aslinda su cevabi beklerdim. Cocuklari parti, mezhep, köken farketmeksizin sapiklarin kurbani oluyorsa, kim olursa olsun ne olursa olsun cezasini cekmeli. Ama bir yalak-malak olarak senin derdin adaleti yerine getirmek degil. Bu pisligi nasil örterim kaygisi, tipik yalak-malak psikolijsi.. Ama ceken cektirir degil mi? Sana da mi Ensar Vakfi'nda ya da öyle sapik bir yerde bademleme yapildi? Ondan mi bu yapan diger yalak-yavsak-malaklari savunuyorsun? Bu kadar savunduguna göre sende mi sapiksin lan it? Zitat:
|
Ulan profesyonel bir röspik olsan bu kadar takma adlarin bu kadar sahte kimliklerin olmazda lan yalak..
Zitat:
|
![]() |
....
Mevlana'nın semazenleri gibi,bir aşkın ateşi etrafında dönen,her turda harlanarak tutuşan,alazlarını yükselterek yanandır aşık.Yarasına tuz basmasını söylemek nafile bir çabadır...
|
![]() |
![]() |
Tarih Ve Coğrafya
Ben bazen herşeyden sıkıldığım zaman tartışma programlarına bakarım.Bu programlarda sokak röpörtajları olur genelde,bu sokak sorgulamasından anladığım tek şey,türkiye halklarının cehaletinin derinleşererk ilerlediğidir.
Düşünsenize birine soruyorlar nerelisiniz,cevap ığdırlıyım,ığdır nerede diye soruyorlar doğuda diyor,hangi bölge diye soruyorlar doğu diyor. Birine soruyorlar kırıkkale nerede ege diyor. Birine soruyorlar balıkesir nerede ege diyor. Hani ilçe veya köy falan sorsalar,bilinmese normal bir durum.Fakat koca illeri bilmemek gerçekten kara cehaletin göstergesi. Tarihe hiç değinmiycem nerede yaşadığını bilmeyen insanların tarih bilgisi ne olabilir ki? |
Demek Kirikkale Ege'deymis öyle mi? Kirikkale'yi ve bilhasa Sulakyurt'u bana sor. Bir "Egeli" olarak seni güzel Ege'mize davet ediyim :D
Özgürlügün sesi olan Radyo Özgür'de spikerlik yapan, bir nevi Atatürk Devrimcilerinin, Gülcan'i olan Funda Yücel'in programlarini dinlemeni tavsiye ederim, "Ege bölgesinde" meshurdur radyomuz. :D Isin sakasi bir yana. "Kliplerde oglu ile kendisi "sehit" oluyor, iste o reis kendisi "profili düsük" basbakan istedi ya, Ahmet Davutoglu'nu ondan $utladilar ya. Baska birisi de, Mehmet Metiner kendisi söylemisti. Bilgi seviyesi yükseldikce AKP'nin oy oylarinda gözle görülür sekilde ciddi bir düsüs oluyor diyor. Zaten onlarin toplam oy sayisi %3o. Baksana 2 milyon insanin iceri de bir bir milyon insanin da alan giremedigi icin disarida bekledigi mitinge gelenlerin saysini "yalAK vali tarafinden 80 bin olarak aciklanmisti.... Bunlari 16 Nisan secimlerinde de galiba böyle "saymislardi" oylari.. Tarih Aziz Nesin'i hakli cikardi. Bir milletin %97,25 sirf ucuz diziler, polemik Tv (evlilik programlari, mahkeme önünde kavglar falan filan izlerlerse) ve sirf %3 gibi bir bölümü kitap okursa o milletin filozlari Seda Sayan, Hülya Avsar, Ibrahim Tatlises olur...... Zitat:
|
Ho$buldum..))))
|
![]() |
Hosgeldiniz Lara hanim, hürmetler getirdiniz efendim :D
Zitat:
|
Karsima cikmaktan korkan yalak... Das ist für dich die allerschlimmste Strafe...
Sen ancak kadinlari tehdit edersin yalan yanlis kimliklerinle.. Zitat:
|
![]() |
Yirtik Madam
bak simdi nasil küfür oluyormus..seni yedi sulalesini domuz siktigi götveren ULAN IBNENIN DOLU ULAN YAVSAK OGLU YAVSAK ..ULAN BANA DAHA YAZMIYACAKTIN,YEDI SULALENI DÜNYAYA SIKTIRMEKTEN ZEVKIMI ALIYORUSUN GOTVEREN CAPULCU......KANI BESPARA ETMEYEN IBNENIN DOLU SENI , ADRES ISTEDIN GELEMEDIN YALVARDIN SIZLADIN bARISALIM DIYE AYAKLARIMA KAPANDIN NERDEYSE YARAGIMI YALAYACAKTIN...ANANI AVRADINI KIZINI KIZKARDESENI YEDI SULALEINI DÜNYAYA PESKES CEKMEKTEN SIKTIRTMEKTEN ZEVK ALAN SEREFSIZ ...GÖTVEREN .BAK SIMDI IYI DINLE!!ULAN KANI BESPARA ETMEYEN ONUN BUNUN COCUGU, .BUNDAN SONRA..BANA ATFEN YAZACAGIN HER KELIMEYE YEDI SULALENI YETMIS SEFER SIKTIGIMI KABUL EDIYORSUN DEMEKTIR..biliyorum bundan zevk alacaksin..fakat görsün bütün alem senin nekadar alcak serefsiz oldugunu Zitat:
|
Yirtik artik zirtik korkak madam adam
Überlasse mal das Denken den Schweinen, die können es bei weitem besser als Du.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:41 Uhr. |