Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

18.05.2004 22:02

Beşiktaş, bombayı patlatıyor!

Beşiktaş’ta kim başkan seçilirse seçilsin, Katalan ekibinde yedek kalan milli kalecimiz Rüştü Reçber, gelecek sezon siyah beyazlı kaleyi koruyacak.. Kolombiyalı file bekçisi ise tazminatsız gönderilecek.

Cordoba"yı gönderecek olan yönetim, Rüştü ile el sıkıştı.. Fener"den Barcelona"ya giden Rüştü yedek kalırken, kulüp başkanı Laporta bu oyuncuyu satabileceklerini açıklamıştı.

BEŞİKTAŞ’IN 30 Mayıs"taki kongresinde başkan olmasına kesin gözüyle bakılan iki adaydan Fikret Orman ve Yıldırım Demirören"den kim seçilirse seçilsin, Rüştü ile yapılan prensip anlaşmasına sadık kalacak.

Kaynak: ajansspor.com

19.05.2004 06:26

neee,das ist es ja.Daum will den

,,der beharrt regelrecht drauf..dann muss der kerl einfach gut fussball spielen wenn daum den unbedingt haben möchte :)

19.05.2004 11:42

nöö nööö

besiktas hat sein bestes gegeben letztes jahr, wenn ich das letzte spiel gegen chelsea nicht mitrechne..
aber eher die fenerbahce fans, deren meinung würde ich gerne wissen.
oder besser gesagt die von allen..

was meint ihr, wird fenerbahce erfolg zeigen????

habe mich gestern mit einen fanatsichen fan von fener unterhalten. er meint die werden da ganz schön dampf machen und den großen in der CL zeigen wo es lang geht.
ich hoffe mal das wir uns nicht noch einmal blamieren.

xxsinan07xx 19.05.2004 12:21

ob der wieder an die alte form anknüpfen

kann?
bei den länderspielen war er ja nicht mehr so besonders.

peren 19.05.2004 13:26

LOL :) o.T.

ohne Text

19.05.2004 14:54

Das ist wirklich schade, dass er nur

auf der Bank saß diese Saison. Aber ein Spieler verlernt nie sein Können. Er wird nach 5-10 Spielen wieder daran anknüpfen können denke ich, egal wo er spielt aber Hauptsache Stammspieler.

19.05.2004 20:53

Will den Teufel nicht heraufbeschwören,,

,,aber wo ist

vanhooijdonk ? *lol

19.05.2004 21:20

Foruma girisi yasaklandi! o.T.

ohne Text

19.05.2004 22:38

UEFA-Finale: Valencia 2-0 Marseille o.T.

ohne Text

lazossi 19.05.2004 23:38

einmal fener immer fener..

und jedes jahr immer dieselben sprüchen.

ich will endlich erfolge sehen..

21.05.2004 01:38

Rüstü"nün İspanya macerası bitti

Milli kalecimiz Rüştü Rençber"in İspanya macerası sona erdi. Barcelona Kulübü şu anda milli takımla birlikte Avustralya"da kampta olan kaleci Rüştü ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Barcelona kulübünden yapılan açıklamada, milli kaleci Rüştü’nün önümüzdeki sezon Barca forması giymeyeceği belirtildi. Haber tüm Catalan basınında geniş şekilde yer aldı.

Rüştü"nün yerine Jorguera
Barcelona Kulübü, Rüştü’nün yerine Victor Valdes’in yanında bu sezon üçüncü kaleci olarak başarılı bir grafik çizen Jorquera’nın forma giyeceğini ifade etti.

Böylece, Barcelona’ya büyük umutlarla gelen Rüştü, İspanya Ligi’nde sadece iki maç forma giyme şansı bularak takımdan gönderilmiş oldu.
Basına yansıyan haberlere göre Rüştü’nün gönderilmesinde Teknik Direktör Rijkaard’ın büyük etkisi olduğu öğrenildi.

Transferde kolaylık
Bu arada, Barcelona Kulübü’nün Rüştü ile ilgilenen kulüplere bonservis bedelinde büyük kolaylık yapılacağı da açıklandı. Rüştü’ye, Almanya ve Türkiye’den teklifler olduğuna işaret eden kulüp, milli kalecimizin bu takımlardan birini kabul etmesi durumunda transferde engel oluşturmayacaklarını ifade etti.

Kaynak: fanatik.com.tr

kes 21.05.2004 14:39

australien - türkiye...1-3

goller Ümit özat ve hakan sükür (2)

21.05.2004 15:43

das hoffe ich sehr für trabzon..

anadolu takimlarin herzaman arkasindayiz :)

21.05.2004 15:47

schade ,war aber auch klar

rüstüye yeterince sans verilmedi yetenegini göstermesi icin...unbestreibar ist ereiner der besten torwärter auf der welt.
ama böyle olacagi belliydi, fenerbahce de kalsaydi en azindan form düsüklügü yasamazdi.
eski formundan biraz uzakta oldugunu düsünüyorum, wenn kein spielpraxis da ist ist das normal..
hergün antrenman ile olmaz, oyuncuyu sahaya cikarip oynatacaksinki birazda motivasyonu yükselsin...
ich wünsche rüstü viel glück und erfolg.

21.05.2004 15:48

yapma yaa.... tühhhh

ben onu hergün görüyorum, merak etmistim neden simdiye kadar gelmedi diye.
tja, bakalim, belki benimde yasaklanir yakinda kurallara uymamazlik yaparsam, veya birinin provokatörlügüne aldanmazsam...

aliconda 21.05.2004 20:05

Fenerbahçe UEFA

Hani baskalari önceden her kriterlere uyuyordu ???

-----------------------------------------
Fenerbahçe UEFA lisansı aldı !..
Fenerbahçe"nin, UEFA Kriterleri ve Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Talimatı hükümlerine uygun bulunduğu ve Futbol Federasyonu"nca lisans verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.. Sarı lacivertlilerin bu belgeyi alan ilk kulüp olduğu belirtildi..
[20/05/2004-21:40]

tamami:

<a href="redirect.jsp?url=http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?TakimID=19&HaberID=82551" target="_blank">http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?TakimID=19&HaberID=82551</a>

21.05.2004 21:40

Tabii canim :)) hier:

ajanssporda bunlarda yaziyor:

"Açıklamada, 2 ay boyunca, Kulüp Lisans Talimatı hükümleri doğrultusunda yapılan incelemeler sonucunda Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu"nun 18 Mayıs 2004 tarih ve 80 sayılı toplantısında alınan karar ile Beşiktaş A.Ş"nin lisans alma hakkına sahip olan 4 kulüpten biri olduğu belirtildi."

Yani anliyacagin, Besiktas, Fenerbahce ve iki takim daha lisansi almis bulunuyor!

kes 24.05.2004 12:07

Fenerbahce muss hoffen, dass monaco....

die champions league holt. sonst droht die qualifikation, also wenn fener in die qualifikation rein kommt..haben die eine sehr sehr sehr winzige chance, sich doch für die cl zu qualifizieren. schliesslich ist fener keine mannschaft die gesetzt ist, dass heisst es warten gegner wie REAL MADRID INTER JUVENTUS...usw.

mal schauen...was fener erwartet :)

kes 24.05.2004 12:09

bald fängt die EM an...

das wird ein scheiss monat...

auch wenn türkei nicht dabei ist...werde ich mich trozdem alle spiele anschauen ya...bin halt fussball verrückt hehe

24.05.2004 12:30

Falsch :) Porto muss gewinnen, damit

FB direkt einziehen kann.

Steht bei Fanatik.com.tr

----------------------------------------------

Fener’e kötü haber

PSG, Bastia’yı 1-0 yendi. F.Bahçe"nin Devler Ligi’ne direkt katılması için Porto’nun finalde Monaco’yu yenmesi gerekiyor

Monaco 3. oldu
Devler Ligi’ne ön eleme oynamadan direkt olarak katılma hesapları yapan Fenerbahçe’ye dün Fransa’dan umduğu haber gelmedi. PSG’nin deplasmanda Bastia’yı 1-0 yenmesiyle Monaco, Fransa Ligi’ni ancak üçüncü sırada tamamlayabildi. Oysa Bastia’nın alacağı bir beraberlik dahi Sarı-Lacivertliler’in Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmasını sağlayacaktı.

Her şey bitmedi
Ancak Fenerbahçe’nin umudu henüz tükenmedi. Porto’nun, 26 Mayıs Çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Monaco’yu yenmesi halinde Sarı-Lacivertliler yine istediğini elde edecek. Porto’nun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olması Kanarya’yı direkt olarak Devler Ligi’ne uçuracak. Aksi halde ekibimizi ön elemede zorlu ekipler bekliyor olacak.

kes 24.05.2004 12:36

upss bende ayni seyi okudum...

ok uykudan yeni kalkmisdim :))

kusura bakmayin hehe

aliconda 24.05.2004 12:37

Wo ist die Quelle ?

Mich würd das interessieren ;-)

War eh verwundert, dass Besiktas und Co. die Lizenzvereinbarungen immer wieder erwähnten und von der Fenerbahce Führung keinerlei Statements dazu gemacht wurden!

Nun es kommt mir trotzdem komisch vor, weil ich von Besiktas keine offizielle "Vollzugsmeldung" diesbezüglich gelesen habe.

Wo kann man die denn einsehen ?

al"

24.05.2004 12:44

Mainz ist aufgestiegen !

ich freue mich sehr für diese mannschaft...

ich habe mir schon einige spiele live im stadion von denen und anderen teams angesehen..

meine Top 3 & Flop 3 der besten bzw. korrektesten Fans von deutschen Teams die ich Live im Stadion erlebt hab..

Top 3

st pauli (das sind die besten fans!)
mainz 05 (super korrekt zu jedem,ohne ausnahme wirklich!)
dortmund (naja nicht alle aber die meisten sind ok)

flop 3

waldhof mannheim (resmen dazlak hepsi !)
rot weiss essen (ebenfalls!)
dynamo dresden (einfach nur scheisse)

welche sind denn eure ?

aliconda 24.05.2004 12:46

Womit kochen die ?

;-)

Mit Kerosin ???? ;-)

Soweit ich weiss, hat gerade Real Madrid nicht gerade eine "besondere" Saison hinter sich gebracht ... und wie haben sie eigtl. zuletzt bei dem wichtigen Spiel denn für ein Ergebnis erreicht?

Warum müssen die meisten Türken nur diese Komplexe haben "DIE" in "EUROPA" und "WIR" ...
Ist das gleiche wie in der Nationalmannschaft!
Geht raus aufs Feld und schlagt sie!

Sie heissen "Real Madrid" und sonstwie
=&gt *Bibber* *bibber*
Sie heissen Litauen oder "MTK Budapest"
=&gt *pah* Wer sind die schon ...

Sollten wir nicht langsam dazulernen?

"Übermächtige" Gegner wie Real Madrid oder "England" sind zu schlagen!

UND

vor "LEICHTEN" ("LOKMA") Gegnern wie Litauen oder Budapest muss man trotzdem RESPEKT haben und ernsthaft gegen sie spielen!

Ich wünsche mir die erste Runde zu überstehen!
Und wenn nich" ist mir auch wurschd :-D

A aa bbb eee rrrr

Nächste Saison will ich Fenebahce als
TÜRKISCHEN MEISTER 2004/2005 mit der 25. Meisterschaft sehen!

Ist mir persönlich wichtiger als die Uefa CL/Cup !!!

Das mein ich mit 100% ernst!

al"

ps: die "Erfolge" in der CL/Cup werden automatisch mit der Zeit kommen!
Ich möchte keine "Eintagsfliegen" !!!

kes 24.05.2004 12:46

die haben es verdient ja..

schade für thurk..durch seine 2 tore ist mainz aufgestiegen...und sein neuer arbeitgeber cotbus (zum glück) nicht geschafft aufzusteigen.

und aachen kann 30 jahre warten, dass sie wieder aufsteigen können. die haben nichts in der 1.liga verloren.

nächstes jahr steigt:

1.fc köln (unse heimat unse liebe)
fankfurt
karlsruhe

kes 24.05.2004 12:47

ich meinte ja nur..das fener es schwer..

haben wird. ist egal in welcher krise sich real madrid befindet....die sind nächstes jahr wieder favorit für die champions league.

aliconda 24.05.2004 12:48

Freiburg ! o.T.

ohne Text

kes 24.05.2004 12:49

ne olmus onlara???? die sind doch in...

der 1.liga

aliconda 24.05.2004 12:52

Das mit lauter "Stars" nicht unbedingt

Erfolg kommt, davon kann gerade Fenerbahce ein Liedchen singen!

Siehe letzte vorletzte Saison!

Der jetzige Weg von Daum gefällt mir da schon eher!

Aber auch wenn sie TopFavoritSindImmerSeinWerden auch Real Madrid kann geschlagen werden!

Wie schaffen es inzwischen die vermeintlich "KLEINEN" Fenerbahce, 6alatasaray und Besiktas zu schlagen?

Ganz einfach, *ha* "denen zeigens wir"s"

;-)

Was solls, schlagen wir halt Real ... hehehehehhehehehhe

... dann ist das Endspiel schon in der Quali ;-)

al"

kes 24.05.2004 12:54

also..meine topp 3..

1.fc köln
st.pauli
karlsruhe

die ich hasse:

cottbus
dresden
schalke

aliconda 24.05.2004 12:54

Gings da nicht um die Fans ???

Oder um die 1. und 2. Bundesliga ???

Kes uykudan gercekden yeni kalkmissin hehehhehehehheh ;-)

Lies nochmal ;-)

Es geht um die "besten DEUTSCHEN Fans" ;-)))

Für mich eindeutig die Freiburger Fans ...
:-)

al"

PS: Aber die St. Paulianer finde ich auch sehr symBADISCH ;_)

kes 24.05.2004 12:55

TÜRKYE - AUSTRALYA 1-0....nihat..

KANDAL D´DE..söylemeyi unutdum :)

aliconda 24.05.2004 12:56

Kennt jemand den Film:

"Die Unaufsteigbaren" ;-)))

hhehehehhehehehhehehehehhe

Wurde Mainz nicht so tituliert ;-)

al"

24.05.2004 12:57

"die unbestechlichen" ist besser

:)

aliconda 24.05.2004 12:57

http://www.kanald.com.tr/canliyayin/ o.T

ohne Text

24.05.2004 13:01

MURAT ERDOGANDAN SOK SÖZLER!!!

"Kötüler oynuyor"
Galatasaray"ın tecrübeli oyuncusu Murat Erdoğan, Florya"da adalet olmadığını iddia etti...

Sarı - Kırmızılı forma altında bir türlü istikrar yakalayamayan Murat Erdoğan, suskunluğunu bozdu, belki de kulüple yollarının ayrılmasına sebep olacak açıklamalar yaptı. Galatasaray"a transfer olduğu günden beri şans bulamayan tecrübeli futbolcu, "Florya"da adalet yok. Şartlar eşit olsa savaşırım ama, bu ortamda ancak salaklar savaşır" dedi.

Çok büyük haksızlıklara uğradığını iddia eden Murat Erdoğan, futbolcu seçimlerine de ateş püskürdü. Yıldız futbolcu şunları söyledi; "Bir sene boyunca rezil bir şekilde oynayanlar, ilk on birde kalmaya devam ettiler. Kötü oynuyorlar, ben giriyorum gol atıyorum, haftaya yine yokum. Burada başarı gelmez. İki senedir yaşananlar ortada. Yeni sezon daha beter olacak."

Murat Erdoğan, 1 yıllık daha sözleşmesinin olmasına karşın kulüpten kesinlikle ayrılacağını açıkladı. Her şeyi göze aldığını belirten Murat, "Galatasaray"a iki defa elimde bonservisimle geldim. Bu saatten sonra benim için para istemeleri saçma olur. Beni takasta kullanamazlar. Milan bile gelse kesinlikle takas olarak gitmeyi düşünmüyorum" yorumunu yaptı.

"Hagi"nin olduğu yerde ben durmam. O varsa, ben yokum. Başarılı olacağına da inanmıyorum. Takımda gruplaşma yok ama, yeni hocalar bazı yüzlere zorunlu olarak sıcak bakıyor. Yoksa başarılı olamayacaklarını düşünüyorlar. Bazı isimler bu takıma oturmuş. Maradona gelse, Pele de gelse onlara bir şey olmuyor. Yeni gelen futbolculara kesinlikle şans verilmiyor."

"Gaziantepspor"da iken beni 30 kere aradılar. Dönmeye hiç niyetim yoktu. Menajerime olağanüstü şeyler söylediler. Hem yöneticiler, hem de Fatih hoca telefon açtı. Hatta Fatih hoca bana, "Hem oynayacaksın, hem de çok para kazanacaksın. Kariyerin için benim yanımda olman önemli" dedi ve beni ikna etti. Sonra Şampiyonlar Ligi kadrosuna bile alınmadım. Resmen aldatıldım."

quelle: www.galatasaray.com

aliconda 24.05.2004 13:01

Schade um die Alemania :-/ o.T.

ohne Text

aliconda 24.05.2004 13:03

Besiktasa Cordobanin yerine ;-) o.T.

ohne Text

24.05.2004 13:06

BU DÜZEN DEGISMELI

Bu düzen değişmeli

F.Bahçe Başkanı, Ulusoy’un gitmemesi durumunda bile zihniyetin değişmesi gerektiğini açıklarken, Kulüpler Birliği aday çıkarmaya çalışıyor

‘Sorumlu Federasyon’
Futbol Federasyonu’nun tutumu ve kararlarından memnun olmayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, düğmeye bastı... Federasyon’da önemli değişiklikler için çalıştıklarını söyleyen Yıldırım, son yıllarda Türk futbolunda kirlenmenin sözkonusu olduğunu dile getirdi. Yıldırım şunları söyledi: “Bunun sorumlusu Federasyon’dur. Bursaspor küme düşmeseydi seneye Rize’deki maç nasıl olacaktı? Şimdi merak ediyorum, yeni sezonda Akçaabat Sebatspor, Ankara’da nasıl oynayacak?”

‘Yeni oluşum istiyoruz’
‘Tüm bunlara Ulusoy ve zihniyeti neden oldu. Benim Ulusoy ile bir problemim yok. Ama icraatlarına ve kurumlarına karşıyım. Bu düzen değişecek. Sayın Cemal Aydın ile Sayın İlhan Cavcav da aynı eleştirileri yüzüne karşı yaptı. Biz yeni bir oluşum istiyoruz.” Yıldırım’la aynı görüşü paylaşan Kulüpler Birliği de çoktan harekete geçti. Kulüpler Birliği, Ulusoy’dan yönetim kurulu listesine, haklarında teftiş kurulu raporuyla “yönetici olamaz” kararı bulunan Orhan Saka ve Ali İpek’i almamasını isteyecek.

3 isim kabul edilmeyecek
Başkan’ın listesine gireceği iddia edilen Hasan Doğan, Serdar Güzelaydın ve Mustafa Yazıcı isimlerinin doğruluğu soruşturulacak. Birlik, mevcut yönetimde yeralan İsmail Dilber, Levent Kızıl ve Mukan Perinçek’i de istemediğini bildirecek. Federasyon tasarısının yasallaşmasını beklediklerini belirten Kulüpler Birliği Başkanı Cemal Aydın son gelişmelerle ilgili olarak, “Her sene bir öncekini aratıyor. Bu vebalin altından kimse kalkamaz. İstediğimiz sonucu alamazsak genel kurulu boykot ederiz” dedi.

Aydın: İstifa da ederiz
Parmak hesabıyla bu işin gitmeyeceğini de vurgulayan Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni yasayı sayın bakanın aklına Ulusoy’un başdanışmanı Gündüz Tekin Onay soktu. Ulusoy’a iki kez şans verildi. Lokomotif, Süper Lig kulüpleridir. Onları yok sayarak orada oturamazsın. Bazı kulüp başkanları durumun düzelmemesi halinde görevlerini bırakacak. Bunu diğerleri de izleyebilir. Gerekirse birlik de istifa eder. Yasanın meclisten nasıl çıkacağı gerçekten çok önemli.”

24.05.2004 13:14

Die gleiche Quelle, die du auch

erwähnt hast :) ajansspor!!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:21 Uhr.