![]() |
Ezel dogal yasam ortamin olan daglara dön
|
Ey Türk Gencligi !
Birinci görevin Türkiye bağımsızlığını, Türkiye Cumhuriyetini, sonsuza kadar korumak ve savunmaktır.
Varlığının ve geleceğinin tek temeli budur. Bu temel, senin en değerli hazinendir. Gelecekte de, seni bu hazinenden yoksun bırakmak isteyecek, yurt içinde ve dışında düşmanların olacaktır. Bir gün, bağımsızlığını ve cumhuriyeti'ni savunmak zorunda kalırsan, görevine atılmak için, içinde bulunacağın durumun olanak ve koşullarını düşünmeyeceksin! Bu olanak ve koşullar çok elverişsiz bir ortamda ortaya çıkmış olabilir. Bağımsızlığını ve Cumhuriyeti'ni yok etmek isteyecek düşmanlar, bütün dünyada benzeri görülmemiş bir galibiyetin temsilcisi olabilirler. Baskı ve aldatmaca ile eşsiz yurdunun bütün kaleleri alınmış, bütün sanayisi ele geçirilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve yurdun her köşesi tamamen düşmanlarca kontrol altına alınmış olabilir. Bütün bu durumlardan daha acı ve daha tehlikeli olmak üzere, ülkenin başında yönetim sahibi olanlar, yanılgı, sapkınlık ve hatta hainlik içinde bulunabilirler. Dahası, ülkenin başında yönetim sahibi olanlar, kişisel çıkarlarını, yurduna girip yayılmış olan dış düşmanların, siyasal çıkarlarıyla birleştirebilirler. Ulus, yoksulluk ve çaresizlik içinde yıkılmış ve yorgun düşmüş olabilir. Ey Türk Geleceğinin Genç Kuşakları ! İşte bu durum ve koşullarda bile görevin, Türkiye bağımsızlığını ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır. İhtiyaç duyacağın kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 20 Ekim 1927 |
Şems i Tebrizi
Giderken kendimi sende bırakmayı diliyordum,
gördüm ki sana hiç gelmemişim. Anladım ki iyi niyetlerle dolu temenniler, yalana sıvanmış teşekkürlerde boğuluyormuş. Merhabanın boynunu bükene elveda demek zulümmüş. Zülüflerinden zül akan yare, sancıyan yaram kadar bile değer görmem. Ondandır ki yarim ile değil yaram ile hoşum. |
TÜRKIYE CUMHURIYETI (devletimiz) var olsun
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal... Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettigi günler hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlarki şahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder varsa taşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arsa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Mehmet Akif Ersoy |
Yobazların Sapıklığı;
Onun bunun çocuklarını gördük forumda.Nasıl bi cola tecavüz fantaziniz varsa artık.Ya cola içmeye doyamadı birileri,yada sosyal yardım alıp kendini zengin yutturmaya çalışan,aldığı cezayı taksite bağlayan yavşak,cola ya ilaç katmaya doyamadı.Bu dünyanın tüm ahlaksızlıkları da yobaz müslümanlardan geldiğini kanıtladık böylelikle.Baksanıza nasılda aynılar,nasılda birbirlerini savunuyorlar?Suriyede yenilen gericiliğinizi,türkiyede de dize getirme zamanı yakındır.İstediğiniz kadar bağırın,sandelyeyi siz gericiler devirdi.Meftayı gömmek bize kaldı..Buda size kapak olsun yobazlar !
|
Mehmet Akif Ersoy
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal... Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettigi günler hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlarki şahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder varsa taşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arsa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Mehmet Akif Ersoy |
Kan dökmeyi seven bir millet değiliz ancak söz konusu vatan ise; dünyanın şah damarını keseriz
|
Allah katında torpil yok. Ne kadar üzdüysen o kadar belanı verecek rahat ol.
|
Siyasi görüşümüz ne olursa olsun ortak kaygımız vatan olsun. Hükümeti sevmiyor olabilirsiniz ama başka Türkiye yok.Her şeyi affedin yalnız, vatanınıza ihanet edenleri affetmeyin.Teröre destek veren herkese lanet olsun!
|
Vatan millet sakarya;
Bu edebiyatı çok duyduk biz.Siyasi görüşünüz gerici olmadığı müddetçe,akabe gericiliğine karşı koymaktır vatan severlik.Emperyalizme uşaklık edip,vatanı peşkeş çeken faşist türk devletidir...Bu da gericilere kapak olsun....
|
Erkek ADAM lafini yemez!!!
Hani bu bizi engellemisti :)
ben bayanligimla lafimi yemiyorum, bunlar erkek haliyle söyledikleri lafi yiyorlar. Dünya da ADAM kalmamis. Zitat:
|
Chat te sokak kadınları nasıl tanınır?
Bu soruyu hep soruyorsunuzdur kesin,bu kadın iyi mi kötümü diye?İyilik ve kötülük göreceli kavramdır,bugün iyi olan yarın kötü olabilir.Özellikle damarına dokunduklarınız çok çabuk değişirler.Chat sayfalarında sokak kadınları,yaptıkları onlarca nick ile tanınırlar.Erkek veya kadın nick fark etmez.birden fazla nick kullanan kadın basit kadındır.Sokak ta yarı çıplak durmuş para karşılığı iş yapanla,bunlar arasında hiçbir fark yoktur.....
|
Zitat:
Zirlama Lannnnn Annanin Ve Kumlarinin reklamini git kendi kiro arkadaslarinin yaninda yap Kusmuk Kolay yoldan para kazanmaya ali$ik bu ya$am artigi |
Net ol net. Bir şey ya vardır ya yoktur. Arada kalmak, gri cevaplar almak en nefret ettiğim olay. Ya evettir ya hayır. Ya beyaz ya siyah.
|
:)))
Zitat:
|
Zitat:
O.Cocugu chat yapicam diye uykuda uyumuyor beyinsiz...boarda da dedikoduya ba$lami$ bu kancik hizini almadi ezik kiro...arkasi geni$ cikariyor bir yerlerinden 9 kumalli annan oglu bu kahpe |
....
Zitat:
|
hayretler icindeyim simdi bunuda mi bir kadin dünyaya getirdi?
Cektigi dogum sancisina bile degmez, yazik!!! |
....
Bende merak ediyorum bu iki kafadan bacaklı kendilerini kadın mı sanıyorlar?Ben yakası açılmadık küfürler savuranları sadece sokak ta vücudunu para karşılığında satan kadınlar biliyorum.İnanın şimdiye kadar tanıdığım hiçbir kadın bunlar kadar şirret değildi.Bir aile terbiyeleri vardı.....
|
Zitat:
Sokak kadini diye kücümsedigin o kadinlar senden bin kat daha $erefli en azindan yedigi kapa sicmiyorlar,üzerinde ya$adigi topraklara ihanet etmiyorlar,Vatanlarina ,bayraklarina sahip cikyorlar.....sinsice pusu kurup masum insanlara saldirmiyorlar,masun bebekleri,izne ayrilan askerleri ,okula giden cocuklari savunmasiz insanlara saldirmiyorlar Kahbe ..SEn Kürt bile deyilsin le$i resilmekte gec kalinmi$ pis bir Teröristsin.... Terörba$i baban Öcalan , cocuk yaslarinda kizlarinizi daga cikartip $erefsiz terör örgütünüze zorla hizmetde bulunurken de gikin ciktimi terörist dölü..... P.S Bu O.cocugu yollarimi gözler oldu lara online olmasin,Annanin reklamini yapmaktan i$ yapiyon mü$teri beklemez git soganlarini dogra ,dönerini cevir mal |
Zitat:
Ibne konudan konuya atlamaVTANIN neresi senin???? Istiklal mar$indan neden rahatsiz oldugunu söyle,VATANIN NERESI;pis terörist???? Lan pis terörist sana höt diyorum g.öt anliyorsun..Tükürürüm senin 20000 payla$imina SENIN yaptigin tek $ey insanlari birbirine ki$kirtmak ezberini tekrarlamak ,SEn Kürt bile deyilsin pis bir Teröristsin sadece,Kürt olsan Ben Kürtüm dedigin o Kürt kelimesinin bile Türkce oldugunu bilir Vtanina hainlik yapmazdin, sana Soru sordum SENIN VATAN NERESI? ATAN KIM SENIN KAKPE?????Aksini idda ediyorsan bana VTANINI SÖYLE? VATANIN neresi SENIN ATAN KIM? Lan terörist senden sokak kadini bile olmaz. Sokak kadini diye kücümsedigin o kadinlar senden bin kat daha $erefli en azindan yedigi kapa sicmiyorlar,üzerinde ya$adigi topraklara ihanet etmiyorlar,Vatanlarina ,bayraklarina sahip cikyorlar.....sinsice pusu kurup masum insanlara saldirmiyorlar,masun bebekleri,izne ayrilan askerleri ,okula giden cocuklari savunmasiz insanlara saldirmiyorlar Kahbe ..SEn Kürt bile deyilsin le$i resilmekte gec kalinmi$ pis bir Teröristsin.... Terörba$i baban Öcalan , cocuk yaslarinda kizlarinizi daga cikartip $erefsiz terör örgütünüze zorla hizmetde bulunurken de gikin ciktimi terörist dölü..... P.S Bu O.cocugu yollarimi gözler oldu lara online olmasin,Annanin reklamini yapmaktan i$ yapiyon mü$teri beklemez git soganlarini dogra ,dönerini cevir mal |
Zitat:
LAN Beyinsiz SANA VATANIN NERESI SENIN DIYE SORUYORM??????? Kürtler kac yildir nerde yasiyor diye sormuyorum??? KAPHBENIN DÖLÜ BANA VATANIN NERESI,ATAN KIM???? ONU SÖYLE????Annanin ve KUMALARININ HAYATINI ANLATMA... |
lara nın saçmalamaları;
Zitat:
|
kalbimin dim dimi
sirf sana laf yetistirmek icin geceleri uyumuyor, suna yazip durma kendine baska bir meskuliyet bulsun, hayatinda bir haycan olur belki
|
Sie sind hier: Startseite > Nachrichten > Posteingang > Nachricht anzeigen
Nachricht anzeigen Absender: T7 [ Blocken ] Betreff: melek lara Datum: heute, 11:19 Selam, yine yag gibi üste cikmissin. sana bir daha buralarda görünme dememismiydim? yine kavga yine hircinlik cikariyorsun. yarin kendini görmek istmiyorsan buralarda, yazmayi kes. son sefer resmini sadece kücücük yayinladim, sonra sildim. bu sefer herkesin görebilecegi sekilde yayinlarim, haberin olsun :) seni cok öpüyorum ;) Hodri Meydan ! / Yüklemezsen Adam deyilsin...7 sülaleni tanistiralim vaybeeye |
Albert Einstein
Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8'den fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. İnsanlar sadece 2'ye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar.
|
buna iyi güldüm
MalBey biz sana bosuna Mal (sigir= akli varda fikri yok) Beyi demiyoruz, senin gibi mallarin anca etinden sütünden faydalanilir, forumu babanin otlagimi sandin kel kumam
dötü tutmayan sogan irkekleri sanalda kadin tehdit eder olmus sen benim arkadasimi öpersen bende senin kelinden öperim :D, hadi bakalim elinden geleni ardina koyma Zitat:
|
Zitat:
öpebilecekleri tek yer benim ayakkabimin alti olabilir... |
Absender:
T7 [ Blocken aufheben ] Betreff: RE: RE: RE: RE: melek lara Datum: heute, 12:44 aileme ve arkadaslarima yag cekmekle beni elde edecegini düsünüyorsan yaniliyorsun. forumda yazilarimi yayinlamakla ne elde edecgini düsünüyorsun? madem yayinliyorsun, kendi yazilarini silmeden yayinla istersen. bunuda unutmadan, Hatce söyliyeyim, colayi evinde eksik etmesin :) artik siz aranizda karar verirsiniz ne ikram edeceginizi Hatce kIm onuda söyle???? herkes ögrensin... |
....
Zitat:
|
Zitat:
Terör suçuna idam cezası gelmezse bu hainler daha çok canımızı yakar. Allah milletimizi korusun |
Artık sağcı, solcu kalmadı elimizde bir Vatan kaldı bir de Vatan hainleri. Vatanımıza sahip çıkalım,terörün dini, dili, mezhebi olmaz.
Terörist dilsiz, milliyetsiz, dinsiz, mezhepsizdir ve $erefsizdir... |
Adamlık cinsiyetle değil, şahsiyetle olur. Çünkü öyle kadınlar tanıdım ki bazı adamlardan daha delikanlı. Sen busun, bu kadarsın ve ben bunu zaten bildiğim için geçiştiriyorum. Ağzınla kuş tutsan onu uçururum, sana o kadar yokum.
|
Zitat:
|
Zitat:
seni siddetle kiniyorum lara. Copy paste yapmayi bile beceremiyorsun, hatce de kim? yazarken ellerin heyecandan cok mu titredi ? |
Geldi yine MalBey
samaroglanina döndü kel kumam
Neden büyük yaziyorsun? Anladim, donun icindeki cok ufak, büyük yazarak durumu dengelemeye calisiyorsun, yazik :D Zitat:
|
bunlardan olsa olsa sogan irkegi olur,
seni ezelden kiskaniyor ondan geldi duramadi, onuru yok alismis boynuzlu gezmeye :) Zitat:
|
Zitat:
Senin;ettiğimiz kavga esnasında kullandığın bir kelime olmasaydı,beni uyarmasaydı.Ben yazdığım aşk sözlerine başka şeyler ekleyecek,birinin gelip bana merhaba demesini bekleyecektim.Meğer,insanın değeri,ederi herşeyi kişiliksiz olmakta yatıyormuş.Kişilik sahibi,onurlu,başkasının emeğine göz koymayanların,aşk gibi bir şansı yokmuş.Meğer bu küçük dünya kadar, O'da bir yalan,bir yanılsamaymış.Şimdi geçmişte yazdıklarıma aval aval bakıyorum...Akıp giden zamanda,anladığım tek şey,O'na gerçekten değer verdim ve güvendim ve gerçektende aptal yerine koyulduğumdu... Bundan sonra ben yazmıycam Lara ya ilişkin,onun yazmasının da bende sivrisinek etkisi var zaten....Benim göç zamanım başladı yine,veda ediyorum tüm alışkanlıklara zamanı gelince biliyorsun.Hoşçakal Nur ! Bir kaç gün daha buradayım,vaybee hikayelerimi yazıp silicem profilimi..... |
Zitat:
|
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:30 Uhr. |