Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fenerbahce (http://localhost/forum/showthread.php?t=4436)

aliconda 25.03.2005 03:17

Gelen giden atti ya :-)

Tamam Mrsic ve Ömer Onan atar biliyorum ... ama bir baktim Salyers ve hatta Rasim Basak bile atti yahu!!!

;-)

Ama hala sizin iki oyuncunuzda benim gözüm var heheheheehe ;-)

Halit el Amin ve Radko Varda :-)

Ikiside cok iyi ... Halit"in takim yönetmede daha becerili olsaydi o zaman Besiktas"ta alabilirdi tabiiki.

Zaten 20 sayilik fark maci dogru yansitmiyor. Uzun zaman Fenerbahce tek bir kac sayi ilen önde gidiyordu cünkü.
Olan son ceyrekte oldu gerecekci olursak.

Bir farkda tabii Antrenörlerde ... sizin antrenörü tanimiyordum dogrusu ... ama Aydin Örs"ü Fenerbahce"ye getirmekle bizim yönetim acaip bir hamle yapti.

Iki arasindaki farkda zaten "yabancilar" ve "türkler" oldu ...
... Mrsic"i yabanci olarak saymiyorum dogrusu ;-)

Bizim Türkler sizinkilerden daha fazla öne cikiyor ilk basta genc ve cok dinamik Ömer Onan.
Bizim Türkler sizinkilerden daha iyiye benzedigi gibi ... sizin Yabancilar bizimkilerden daha iyi gibi ...

Size de tebrikler dilerim ...
... tek yine hic begenmedigim sey ...
"Futbol" mentaliteli "Taraftarlarin" Basketbol salonuna gelmeleri.

al"

25.03.2005 18:40

ali....

el amin´in en kötü maci idi dünkü mac... o yüzdende yenildik... zaten iki yildir cok iyi olmamizin en büyük nedenlerinden birisidir o....

varda´ya gelince laf yok ona süperdir:-)

aliconda 27.03.2005 03:18

Ben Fenerli yönetici olsaydim ...

Radko Varday"i sizden transfer ederdim ;-)))

Halit malesef almamiz mantiksiz.

Ne Mrsic onun yedegi olur, nede el Amin onun.

Ama mesela Harvey"i gönderip ... Radko"yu ... hehhehehhe ;-)

al"

aliconda 03.04.2005 15:45

FINAL !!!

Bugün KADINLARIMIZ Finalde Italyan Takima karsi finalde!

FBTV olan icin: NAKLEN VERILIYOR !!!

aliconda 03.04.2005 15:46

Yarifinalde Zagrebi yendik.

Sonuc 62-61 olmasina ragmen mac basa bas gitmedi.
Bizimkiler cok kolay puanlari sona dogru yapamazken birde lüzumsuz puanlar yedikleri icin böyle duruma geldiler.

al"

aliconda 03.04.2005 15:49

"Ya örs olursunuz ya çekiç!"

Hasan Ali Atasoy / 2005-03-29 / pasFotomac

Ya örs olursunuz ya çekiç!

Bu hafta sonundan itibaren, Fenerbahçe taraftarının ateşle imtihanı başlıyor. Gaziantepspor maçı her anlamda bir dönüm maçı olacak. Çünkü şampiyonluk yolu sinsi tuzaklarla dolu. Çünkü Fenerbahçe şampiyon olmasın diye, "diğerleri" faktörü devreye girecek. El Şaibe ile yıllarca onun gönüllü kolpalığına, gönüllü yalakalağına soyunmuş olanlar, ona öykünenler, yüzsüzlüğün tarihçesini yazmış olanlar, bildik ve alışıldık üzere, her türlü rezil oyunu sergileyecekler. Bu haftadan itibaren, her türlü saldırı yapılacak. Her türlü faktör devreye girecek. Bir sürü ağız konu- şacak, bir dünya kalem yazacak. Ama hepsi tek bir ağızdan, tek bir hedefe; Fenerbahçe"ye saldıracak. Fenerbahçe taraftarı bütün bunlara hazırlıklı olmalı, bütün bu oyunların bilincinde olmalı. Futbolcusunu ıslıklayan, ıslıklayanı ıslıklamayan, şampiyonluğun ıskalanmasında, istemeden de olsa pay sahibi olur. Sahaya yabancı madde atan, atanları engellemeyen, bunu lanetlemeyen taraftar oyunlara çanak tutar. Çok ama çok uyanık olmak gerek. Psikolojik çökertme harekatı dört bir koldan sürüyor. Sakin olma, sinirlere hakim olma zamanı. Küfredilsin, tahrik olunsun, saha kapansın, seyircisiz oynansın diye herşey yapılıyor. İşte tam da bu nedenle bütün oyunlar, bütün kışkırtmalar, bütün hesaplar taraftar üzerine yapı- lıyor. Çünkü biliyorlar ki, taraftar takıma karşı, futbolcusuna karşı kışkırtılırsa, takımından kopartılırsa, tribünlerdeki ışık sönerse, gerisi domino taşları gibi yıkılır. Çünkü tribünler şampiyon olmadan, buram buram inanç, istek ve destek kokmadan bir takım şampiyon olmaz, olamaz. Önce tribünleri şampiyon olmayan takım, şampiyon olamaz. Şimdiden itibaren tam "9 final maçı" var Fenerbahçe"nin. Kutsal ittifakın, balyoz yemiş gibi unufak olması için, tribünlerde ve sahada çelikleşmiş bir iradeye çarpması, dağılması gerekiyor. Çünkü bunlar Fenerbahçe açısından "dönüm" değil, "dönem" maçları olacak. Bu seneki şampiyonluğun ardından, yepyeni bir "başka dönem" başlayacak ve işte tam da bu eşikte Fenerbahçe. Önümüzdeki 10 yıla damga vurup vurmayacağını ve bir çok anlamda geleceğini belirleyecek bu şampiyonluk. Bu şampiyonluk rakiplerin bilmem kaçıncı olduğu için değil, Fenerbahçe"nin kendi iç dinamikleri ve yüzyıllık radikal dönüşümünün mihenk taşı, miladı olacağı için önemli. Bunun taraftarlara olduğu kadar, teknik yönetime ve futbolculara da çok iyi anlatılması, onlar tarafından da çok iyi anlaşılması gerekiyor. Rakipler en sert, en dişli oyunlarını oynayacaklar. Futbolcularımız buna fizik olarak olduğu kadar, psikolojik olarak da hazır olsunlar. Şu saatten itibaren iyi oyun değil, çok iyi mücadele gerekiyor. Taraftar da bu konuda bilincini keskinleştirmeli, sevgiye kuşanmalı, şampiyonluğa ve eylemlere bilenmeli. Taraftar başkalarından nefret edeceğine, kendi takımını sevsin yeter. Artık boş tartışmalara değil, sevgi dolu, aşk dolu, destek dolu kalkışmalara ihtiyaç var. Sevgi bu taraftara nefretten çok daha yakın, ve sevgi en çok onlara yakışıyor! Sorumluluğun büyüğü taraftarlarda; ya örs olursunuz ya çekiç!
<a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/2005/03/29/atasoy.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/2005/03/29/atasoy.html</a>

aliconda 03.04.2005 15:51

"Masa başı değil"

Selcuk Yula / 2005-04-03 / pasFotomac

Masa başı değil

Her zaman söylüyoruz, artık kolay karşılaşma yok. Bütün maçlar dün akşamki Antep maçı gibi çok zorlu geçecek. Ligimizdeki teknik adamlar F.Bahçe"ye karşı oynamanın, 10 kişiyle savunma yapmaktan geçtiğini kabul etmişler. Aslında hiç sevmediğim bir oyun türü. Ama onlar böyle bir yol tutturmuşlar, yapacak bir şey yok. F.Bahçe"den fark yememek, teknik adamlarımızı artık mutlu etmeye başlamış. Antep gibi güçlü bir takımın ilk 45 dakikada bir kere bile kaleye gelmemesi nasıl izah edilebilir ki? Neyse geçelim maça.. Biraz önce belirttiğim gibi Antep tüm hatlarıyla kapanarak oyuna başladı. Biliyorum ki F.Bahçe"nin en büyük sıkıntısı, böyle kapalı savunmalara karşı kilidi açmakta zorlanması. F.Bahçe"nin dün sahada 5 eksiği vardı. Bu nedenle sağ kanat Selçuk"a emanet edilmiş. Orta saha Aurelio, Mehmet Yozgatlı ve Kemal"den kurulu. Önde Alex, ileride ise Anelka ile Hooijdonk ve Tuncay"ın yokluğunda Serhat. Aslında şöyle bir bakıyorum, çok iyi oynayan futbolcu var mı diye.. Bulmakta zorlanıyorum. Yine de takımın en iyisinin Aurelio olduğunu söyleyebilirim. Ama kötü oynayan var mı diye bakıyorum; hayır o da yok. F.Bahçe dün çok koştu, çok çalıştı. F.Bahçe"de yardımlaşma üst düzeydeydi. Ümit Özat soldan akına katıldığında Kemal hemen o bölgeyi kontrol altına alıyordu. Aynı anlaşmayı sağ kanatta Selçuk-M.Yozgatlı ikilisi de gösteriyordu. Hoşuma giden bir nokta da alışık olmadığımız şut yüzdesinin alışılmadık biçimde fazlalığıydı. Kapalı savunmalarda sağdan gelirsin, soldan gelirsin olmaz.. Kanatları çalıştırırsın, olmaz.. Verkaç yaparsın olmaz.. En son dışarıdan şut atmayı denersin. F.Bahçe bunu bu zamana kadar yapmayan bir takımdı. Ama dün akşam Kemal vurdu, Alex vurdu, Aurelio vurdu, Selçuk vurdu.. En sonunda ilk devrenin son dakikasında Ümit Özat vurdu ve şahane bir gol attı. Aynı şekilde ikinci devrenin son dakikasıda da bu sefer Alex vurdu, o da şahane bir gol attı. Demeki ki şut, futbolda var olan en büyük değerlerden biri. Demek ki F.Bahçe bunu daha çok yapmalı. Çünkü takımda bunu iyi yapabilen çok sayıda futbolcu var. Buraya kadar yazdıklarımdan pembe bir tablo da çıkartmayın. Antep takımının ikinci devre mağlubiyetten kurtulabilmek için etkili geldiği anlar oldu. Rüştü"nün çıkarttığı iki yüzde yüzlük pozisyon var. Bunlar gol olsaydı ne olurdu, bilemem.. Zor günlerden geçilecek. Bu nedenle çok iyi futbol beklemeyelim. Artık neticelerin önemli olduğu haftalara giriyoruz. İşin özeti, F.Bahçe önemli bir üç puan daha aldı ve yoluna devam ediyor.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-117.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-117.html</a>

aliconda 04.04.2005 07:28

Al Yöneticilerinin vur bazi taraftar-

larinin basina.

Sorry Brat ama, sen bütün Besiktaslilari kendin gibi görme.

Iktidarinizda bir Baskan yok !

Bir Grup var !
O grub da "Carsi Grubu" ve basinda Grup Baskani.

Buradada ayni ahlak ayni durum:

"s2lmis fenerbahce o.T. - ATA (02/04/2005 - 17:43)"

Foruma bakan Besiktas"lilarin ahlagini da acikliyor.

al"

aliconda 04.04.2005 07:34

Hakemler Feneri koruyor!

Feneri koruyor diye aglayip zirlananlar ... Trabzon"un bir puan kurtarmasina ne diyecekler?

Sözde Anadolu"nun baskaldirisinin hikayesi nereye kadar?

Bos bos konussunlar.

Umarim artik "Anadolu" Takimlarinin karni artik tok böyle masallara.

al"

aliconda 04.04.2005 07:42

Basketbol Final: Fenerbahce-Napoli

Malesef kaybettik.

Böyle kötü Kadin takimimizi hic görmedim.
O kadar heyecanli ve stressli olmalarinada hic bir neden göremiyorum.

Acikca rakibinden iyiyken en kolay turnikeleri bile atamadilar son iki ceyrekte.

Cok kolay ala bilecegimiz bir kupayi hediye ettik malesf.

Skor: FB 45-53 PN

Böyle acemice kolayca kupayi vermesek,

zaten cok cok büyük basari elde etti kadinlarimiz.

Büyük tebrikler :-)))

Harikasiniz yinede kizlar :-)

al"

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:49 Uhr.