![]() |
ALLAH sizi beraber hasretsin :-)
Birisi küfür olan demokrasiyi savunuyor digeride onu sonuna kadar destekliyor, simdi anliyorum Cehennemin bosuna yaratilmadigini :-)
|
Beni hic kimse aldatmadi :-)
ALLAHa sükürler olsun, ki benim maddi ve manevi yönden hicbir problemim yok. Ailemle Akrabalarimla Kardeslerimle huzurlu bir sekilde yasiyoruz, kimseden alip verecegim yok benim :-)
Önce sen bana demokrasiyi aciklamalisin, eger bilmiyorsan ben sana ögretecegim tamam |
ALLAHin Emrine karsi gelmektir
ALLAH sana Nur suresi 31 de basini örteceksin diyor sende hayir ben seni tanimiyorum diyorsun anlasildimi?
|
ALLAH Kitabinda bildiriyor :-)
Su anda dünyanin dörtte ücü kafirdir tamam :-)
|
Dalga Denizde olur :-)
Müslümanlarla dalga gecmek isteyenler dalgada bogulurlar hanimefendi :-)
|
ben sana soruyu sordum
karsilasdiralim diye düsünüyorum....
|
iyi oku ufaklik
demokrasi savunmak ayri onu sorusdurmak ayri onu lanetlemek ayri :))
|
Sen kör isen bu senin sorunundur :-)
Zulmün ne oldugunu körler gördü sagirlar duydu. Zulmün ve katliamin ne oldugunu anlamak istiyorsan guentanamaya ve ebu gureybe biraz bak.
|
Tamam karsilastirma yapalim :-)
Sen küfür olan demokrasiyi savunuyorsun ve buna görede demokrasinin ne oldugunu bana sen söylemek durumundasin. Ben ise elhamdülillah Müslümanim ve ISLAM Devleti Hilafet i savunuyorum, dolayisiyla Hilafet in ne oldugunu sana aciklayacagim. Sende bana demokrasiyi anlatacaksin ki karsilikli kiyas yapalim tamam anlasildimi hanimefendi?
|
iyi okudum Hanimefendi :-)
Demokrasinin ISLAMla uzaktan ve yakindan hicbir alakasi yoktur.Onun icin pis ve kokusmus olan küfür düzeni demokrasiyi ISLAMa maletmeye calisma.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:23 Uhr. |