Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fenerbahce (http://localhost/forum/showthread.php?t=4436)

aliconda 11.03.2005 10:36

Renksiz :-P

Sizin gercek Renklerinizi unuttun galiba!

aliconda 13.03.2005 14:18

*autsch*

Efes hirpaladi bizi :-(

aliconda 15.03.2005 12:40

Şer ittifakı ve taraftar! OKUYUN FBlilee

Ben bu adami sevdim hehehhehehhe
Düsündüklerimi anlatiyor bire bir !!!
Hemde türkce ;-)

HASAN ALI ATASOY

Şer ittifakı ve taraftar!

F.Bahçe"ye karşı "şer cephesi" oluşturuldu. İçinde bir dünya figüranı ve F.Bahçe hainlerini de barındıran bir cephe.. "Kavuklu ve Pişek"in ucuz ve sevimsiz türevleri, haftalardır bir orta oyunu oynuyorlar tv ekranlarında.

F.Bahçe bir maç kazanınca bu "negatif starlar ile figüranların" suratları asılıyor, gerginleşiyorlar, agresifleşiyorlar.
F.Bahçe galip gelince, sürekli ve utanmazca "Ligin kalitesi düşüyor, futbol irtifa kaybediyor, güç dengeleri dayanılmaz biçimde bozuluyor" içerikli komik ama öfke dolu yorumlar yapıyorlar.

Futboldaki kirliliğe ve ona karşı savaş açtığı için ağır bedeller ödetilen F.Bahçe"ye yapılanlara karşı yıllarca "3 maymun"u oynayan bu pişkin ve bilmiş futbol ulemaları fena halde paniklemiş durumdalar.
Çünkü onlar F.Bahçe"nin istikrarsızlığından, onun yarattığı başarısızlıklardan ve bu nedenle bitmek bilmeyen kaoslardan beslenmeye alıştılar yıllarca.
Çünkü F.Bahçe kadro ve teknik yönetim istikrarı ve toplam kaliteyi sürekli yükseltme hedefine doğru, çok kararlı ve emin adımlar atıyor. Yani yavaş yavaş ligin zirvesine ambargo koymaya, binbir oyunla ertelenen şampiyonluklarını tahsil etmeye doğru ilerliyor. Bu da onları paniğe sürüklüyor.

Mesela sadece F.Bahçe için duran toplardan gol atmak suç, Juanfran bedeline Alex"i bulup almak suç, Carew bedeline Anelka"ya sahip olmak suç.

F.Bahçe rakibine fark atar; "Gücünüz garibana yetiyor" edebiyatı, bir başka şampiyonluk adayı aynı takımı hakemin can havliyle uydurduğu penaltıya zar zor geçer "çıt" yok.

Yazdıkları gülünç senaryoya göre, F.Bahçe, mahallenin "paralı, şımarık ve itici" çocuğu, diğerleri "dürüst, gariban ve ama sevimli" çocuklar ve bir de bu sevimli çocukların yanında saf tutan o güzel insanlar. Allah akıl fikir versin, hormonlu tavuk kadar bile IQ ve utanma da yok sizde.

7 yıllık Ulusoy Federasyonu döneminde kimin korunup kollandığı gün gibi ortada, bir de buna çanak tuttunuz, yaladınız yuttunuz yıllarca.

Ve işin garibi bu tescilli ve deşifre karakterlerin, topyekün verdikleri gazla, yarattığı öfkeyle oyuna gelen bazı taraftarlar, kendi takımına küsüp, kendi futbolcusunu yuhalayıp, ıslıklayabiliyor hala.
Ve bu "ıskalayan" tutumlarıyla da, büyük F.Bahçe projesinde başrol oynamak yerine, ucuz kaos projelerinde figüran olmayı seçmiş oluyorlar aslında.

Daha bunlar birşey değil F.Bahçe taraftarı, daha neler neler olacak göreceksiniz.

Bu adamlar her türlü ucuz oyunu yapacaklar, ittifaklar kurup, ittifaklar bozacaklar. Hedef gösterecekler, kışkırtacaklar, kızdıracaklar, öfke saçacaklar.
Bu oyunu bozabilecek en büyük sihir ise tribünler. Bunun için özel bir çabaya gerek yok, sadece tribünleri doldurun, renklerinize sahip çıkın ve bu takıma sevginizi gösterin, hissettirin yeter. Islıklayanları ıslıklayın, yuhalayanları yuhalayın yeter. F.Bahçe düşmanlarının en büyük kıyameti, sizin sevginizdir!

16.03.2005 01:36

FIBA: FB 70-67 BJK

FIBA Erkekler Avrupa Ligi çeyrek finalinde eşleşen iki temsilcimiz Fenerbahçe ile Beşiktaş"ın ilk maçında gülen taraf 70-67"lik sonuçla sarı lacivertliler oldu..

aliconda 16.03.2005 15:37

:-(

Bu seyirciler Basketbol"uda Futboldaki kavgaya dönüstürmek üzere!

aliconda 16.03.2005 16:55

Selcuk Yula: "Hep bana, hep bana (mı)"

Hep bana, hep bana (mı)
Sezon başından beri açığını bulamadıkları Fenerbahçe"yi ilk penaltıyla kıstırdılar ya neredeyse kulübün kapanmasını isteyecekler! Galatasaray olmayan penaltılarla galip gelirken neredeydiniz?

Vay anam vay ortalığı yıktılar yahu! Sezon başından beri hiçbir açığını bulamadıkları F.Bahçe"yi ilk penaltıyla kıstırdılar ya neredeyse kulübün kapanmasını isteyecekler. İlk önce şunu söyleyelim, Uğur"un sol ayağını kaldırmasının çok açık şekilde penaltı olduğunu anlatan Ertuğrul Dilek ile Bülent Yavuz"a inanmamamız için neden var mı? Geriye Aurelio"nun neden kırmızı değil de sarı yediği kalıyor. Yani bütün yangın bu! Ama F.Bahçe"nin yediği golde verilen kararın yanlış olduğu gündeme gelmiyor. Peki ya oyunun en civcivli anında Serkan"ın kırmızı kart görmesi. Bir Allah"ın kulu çıkıp da Ömer"in kendini neden yere attığı sorusunu sormuyor. Serkan"ı çıldırtan olay buydu.
Ömer"in niyeti ya saha kapattırmak ya da oyuncu attırmak. İstediğini elde ediyor. Hakem güya Fener"e çalışmış. Hadi canım sende. O zaman Serkan"ı niye oyundan atsın ki! Yere vurmasını sarı kartla cezalandırır eğer çıkan kötü söz varsa (bilmiyorum) onu da duymazdan gelirdi. Şimdi G.Saray olmayan penaltılarla galip gelirken, Rize"de ve Sakarya maçında Orhan Ak ve Ayhan kırmızıları görmezken hiçbir F.Bahçeli idareci çıkıp da bir şey söyledi mi? Ya da sahaya atılan hani o Necati"nin hakemin elinden aldığı şişeler var ya, onlar için "Ali Sami Yen kapatılsın" diye konuşanlar oldu mu? Elbette hayır. Neden, çünkü onların söylemesiyle o saha kapatılmaz da ondan. Yani şimdi bu yüzden konuşanlar boşuna heveslenmesinler. Herşey öyle istedikleri gibi olmaz. Bir sözüm de Ziya Doğan"a... İlk önce takımının verdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim. Zaten böyle olmalı. Ama verdiğin demece ne demeli. F.Bahçe"yi ima ederek Avrupa"da başarılı olmak için formüller gösteriyorsun. Çok biliyorsan sen takımını Avrupa"da başarılı yapacaksın. Sezon başında Trabzon"daydın. Bana hangi güçlü (!) takımları elediğini söylersen ben de tamam derim. Aynı fikirde olan İlhan Cavcav... Sayın Başkan bu sene UEFA"da kime elendin? Siz adını hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum. Yunan takımıydı galiba. Bırakın bu F.Bahçe kompleksini kendi işinize bakın. Aslında burdaki olay çok açık. On kişi kalmış F.Bahçe"nin puan kaybetmesini bekleyenleri Alex hayal kırıklığına uğrattı. Bu mağlubiyete G.Birliği Kulübü belki de G.Saray ve Trabzonspor kadar üzülmemiştir. Zaten TV"lerde bu iki takımın idarecilerini görüyoruz. Yani diyorsunuz ki "hep bana hep bana..." Yahu futbolda her şey var. Galibiyette, mağlubiyette... Önemli olan hazmetmesini bilmektir. Ben de diyorum ki hazmededurun!..

<a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-111.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-111.html</a>

kadigoelue 16.03.2005 20:32

Fenerli fikrasi :))

gecen sezonun futbolhakimleri kara aliyorlar, en ktü, pis foul yapan 3 futbolcuyu cezalandiralim diyorlar...

elemeler oluyor, 3 futbolcu, GS+FB+BJK takimlarindan seciliyor

futbolculara durumu anlatiyorlar hakimler, siz gecen sezon en kötü foul yapan oyuncularsiniz, sizi cezalandiracagiz
hepinize kamciyla sirtiniza 50 kere vurulacak
cezanizi vermeden önce hepinizin bir dilegi var

futbolcular kabul ediyor, ilk BJK´li futbolcu cezasini cekecek.
dilegin nedir soruyorlar hakemler, BJK´li oyuncu diyorki, benim sirtima bir yastik baglayin cezami cekeyim, hakemler kabul ediyor
10,20,30 kamcidan sonra yastik yirtiliyor

sira FB´li futbolcuda, senin dilegin nedir, oda diyorki, benim sirtima 2 tane yastik baglayin, buda kabul oluyor
10,20,30,35... kamcidan sonra yastiklar yirtiliyor

sira GS´li futbolcuya geliyor, senin dilegin ne soruyorlar

oda diyorki, benim sirtima Fenerliyi baglayin !!!

aliconda 22.03.2005 18:33

*gääääähn*

Wie oft müsst ihr immer wieder die alte Leier bemühen???

Die Story ist uralt und es gibt sie in x Versionen, jeweils für die anderen Teams.

Hast du sonst keine anderen Sorgen???

aliconda 24.03.2005 21:04

Final Four"da Rakibimiz Kiev.

20 sayilik fark, Besiktas"in kötü oynadigi anlamina gelmez!
Basa bas mücadele vardi.

Macta olay olmadigi icin mutluyum.

Oyun icinde Mrsic muhtesemdi 37 puan atti dogru hatirliyorsam!
Son 20-25 puani zaten cogu 3lüktü!

Besiktas Ligde Ülker ve Efes"i zorlayacak gücte.

Gecen senelerin Duellosu bu sene basladigi gibi gelecek senelerde "Dört büyüklere" dönecegine benziyor!

al"

25.03.2005 02:55

wie kann es sein?

yaaa nereden 3lü attiysaniz tuttu.... normal degildi ciddiyim....

tebrikler iyi macti

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:55 Uhr.