Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Ekmeleddin İhsanoğlu İstiklal Marşı'nı bilmiyor ama ülkeyi yönetmeye aday ;-) (http://localhost/forum/showthread.php?t=12368)

Lara_ 11.08.2014 12:29

Israel'le i$ birligi yaparak destekleyen,sonrada Gazzaya destek diyerek Coca Colay'i Boykott
eden Türkiyem....

bravo Kahramansiniz!!!

Uyan dedik uyanmadiniz!!!Utan Türkiyem!!

11.08.2014 12:32

Yooo ben Kürtlere küfür etmedim, Kürtlerin aydinlarini senin gibi tonlarca Türke degismem. Benim küfür ettigim kisiler insaliktan nasibini almamis kisilerdir. ISID'e de küfür edince Araplara mi küfür etmis oluyorum.

Lan manbee? Sen karsindakini geri zekali salagin teki mi saniyorsun lan? Herkesi AKP'li mi sandin?

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090492)
terbiyesiz edepsiz erdal.

sana ben burada aile terbiyesi verecek degilim onu malesef ailen ögretememis.

filistinlilerin ve kürtlerin anasina avradina buradan küfür edersin ama onlarin karsisinda durdugunda yalakalik yapanlardansin.

manbee 11.08.2014 12:37

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090494)
Yooo ben Kürtlere küfür etmedim, Kürtlerin aydinlarini senin gibi tonlarca Türke degismem. Benim küfür ettigim kisiler insaliktan nasibini almamis kisilerdir. ISID'e de küfür edince Araplara mi küfür etmis oluyorum.

Lan manbee? Sen karsindakini geri zekali salagin teki mi saniyorsun lan? Herkesi AKP'li mi sandin?

yalancisin erdal.

bu küfür degilmi???

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi
Deveye diken Kürtlere siken lazim!

zazalara ve kürtlere ettigin bircok küfür daha var. istersen hepsini burada paylasayim :)

erdal senin gibi dönek yok bu sitede :)

11.08.2014 12:45

Bunlari söylemek sana kalmadi!

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090467)
[size="3"]
sadece manbee, salih ve bosphorus kazanmadi bu secimi. cahil erdal, yalanci benekalice, troll deniz1008, aldatan timeraiser, oynak tatlibela, dansöz lafebesi, paralel caka ve sen uno kardesim kazandin.

Sen git baska islerle ugras, Devletin agziyla konusmak sana mi kaldi?

diger kisilere söylediklerin simdilik seninle onlarin arasinda. karismiyorum. lakin bana bir sey söylersen, muhakkak hakettigin cevabi alirsin.

biz susmayi bilen adamiz, lakin hic seslenmeyen adam'da degiliz!

Beni, devlete düsman olanlarin ekmegine yag süren kisi gibi gösteriyorsun..

Ben Devlet nedir bilirim, Ak partiye hic düsmanlik yapmadim, yapsamda hesabini sana vermem, kendime veririm.

bunu böylece bil.

Lara_ 11.08.2014 12:51

Dogru Söze Ne Hacet.Bravo.!!

manbee 11.08.2014 12:51

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2090501)
Sen git baska islerle ugras, Devletin agziyla konusmak sana mi kaldi?

diger kisilere söylediklerin simdilik seninle onlarin arasinda. karismiyorum. lakin bana bir sey söylersen, muhakkak hakettigin cevabi alirsin.

biz susmayi bilen adamiz, lakin hic seslenmeyen adam'da degiliz!

Beni, devlete düsman olanlarin ekmegine yag süren kisi gibi gösteriyorsun..

Ben Devlet nedir bilirim, Ak partiye hic düsmanlik yapmadim, yapsamda hesabini sana vermem, kendime veririm.

bunu böylece bil.

anlasilan secim sonuclari görünce hepinizin kimyasi bozulmus.

fetullah gülenin bile kimyasi bozulmus. gülen secmenlere ve ak partiye oy verenlere satilmis ve dönek olarak hakaret etti.

biz gülenin bile maskesini düsürdük. hocayim diye gecinen adami halden hale sokuyoruz ve o kisiyi ininden cikaracagiz!!! bundan emin olun!!!

11.08.2014 12:56

Hayir! O Kürtler ayri Kürtler. O Kürtler Sozialisation'u yani sosyallesmesi, 7. yüzyilda evrim sürecinde durmus Kürtlerle benim isim olmaz. Ama Selahattin Demirtas gibi Kürtler senin basbakanina 1 degil 100.000 bin fark atar.. Oyle Kürtleri taktir ederim, ama onlar zaten Kürtlükleriyle degil, insan sevgisiyle, hosgörüyle ön plana cikanlar. Digerleri magaradan disari cikmiyorlar ki.. ISID'IN de icinde Kürtler var haa onlara her küfür mübbah :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090497)
yalancisin erdal.

bu küfür degilmi???

zazalara ve kürtlere ettigin bircok küfür daha var. istersen hepsini burada paylasayim :)

erdal senin gibi dönek yok bu sitede :)

11.08.2014 12:57

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090467)
sevgili vaybee kardeslerim.

bu secimin kaybedeni yok. türkiye halki kazandi, türkiye devleti kazandi, türkiye insani kazandi, ümmet kazandi, bosna kazandi, gazze kazandi, suriye kazandi, misir kazandi, sen ve ben kazandim.

sadece manbee, salih ve bosphorus kazanmadi bu secimi. cahil erdal, yalanci benekalice, troll deniz1008, aldatan timeraiser, oynak tatlibela, dansöz lafebesi, paralel caka ve sen uno kardesim kazandin.

kaybeden statüko oldu, kaybeden vesayet oldu, kaybeden dis mihraklar oldu!!!

bu secimde cati olarak bilinen ve sürekli yalan bilgi paylasanlarda kazandi. bu secimde fanatik propaganda yapanlarda kazandi. bu secimde cola icenler ve icirenlerde kazandi. bu secimde casanovalar ve casanovalari sevenlerde kazandi. "A"ylinden "Z"eynepe kadar hepsi kazandi.

kardeslerim bu secimle birlikte kin ve nefret duygularinizi bitirin artik. sevgi, saygi ve kardeslik hukuku icerisinde dürüst sohbetlerle vaktimizi degerlendirelim.

sevgili kardeslerim demokrasiye saygimizdan ötürü hepimizin baskomutani ve reisi cumhurumuz Recep Tayyip Erdogan vatana millete hayirli olmasi dilegiyle sözlerimi bitiriyorum.

Amin insaAllah.
Ellerine saglik güzel yazmissin.

manbee 11.08.2014 13:00

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2090507)
Amin insaAllah.
Ellerine saglik güzel yazmissin.

tesekkür ederim.

vaybeenin balkonuna cikip bir mesaj vermek istemistim ama birlik beraberlik mesajimdan rahatsiz olan bir kesim var gibi :)

11.08.2014 13:04

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090510)
tesekkür ederim.

vaybeenin balkonuna cikip bir mesaj vermek istemistim ama birlik beraberlik mesajimdan rahatsiz olan bir kesim var gibi :)

Önemli degil. Hic bir zaman, herkesi memnun edemezsin.
Bu secenek halk tarafindan yapildi. TRde yasiyan halk kim iyi kim kötü daha iyi bilir, cünkü onlar degisiklikleri canli canli yasiyor.

Tekrar milletimize ve vatanimiza hayirli olsun.

manbee 11.08.2014 13:13

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2090511)
Önemli degil. Hic bir zaman, herkesi memnun edemezsin.
Bu secenek halk tarafindan yapildi. TRde yasiyan halk kim iyi kim kötü daha iyi bilir, cünkü onlar degisiklikleri canli canli yasiyor.

Tekrar milletimize ve vatanimiza hayirli olsun.

cok dogru bir tespit.

vatanimizi emin ellere verdik arkadaslar.

secim sonrasi 14 + 1 cati grubu yatiyor.

hdp/bdp yatiyor.

ama AK Parti secimleri kazandigi halde hemen is basina gecti.
MKYK toplandi ve yeni döneme gecis süreci icin yol haritasi belirliyor.

türkiye bu kadar caliskan siyasi parti görmedi bu güne kadar. Allah basimizdan eksik etmesin bu dava ugruna yola cikanlari.

11.08.2014 13:40

Bir bakire bir pezenvengin elinde ne kadar emin ellerdeyse, Türkiye'de AK(P)ezevenklerinin elinde o kadar emin ellerdedir..

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090516)
cok dogru bir tespit.

vatanimizi emin ellere verdik arkadaslar.

secim sonrasi 14 + 1 cati grubu yatiyor.

hdp/bdp yatiyor.

ama AK Parti secimleri kazandigi halde hemen is basina gecti.
MKYK toplandi ve yeni döneme gecis süreci icin yol haritasi belirliyor.

türkiye bu kadar caliskan siyasi parti görmedi bu güne kadar. Allah basimizdan eksik etmesin bu dava ugruna yola cikanlari.

manbee 11.08.2014 13:45

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090525)
Bir bakire bir pezenvengin elinde ne kadar emin ellerdeyse, Türkiye'de AK(P)ezevenklerinin elinde o kadar emin ellerdedir..

erdal sen aile icinde konustugun gibi burada konusamazsin. herkesi kendin ve ailen gibi zannetme.

lütfen arkadaslar burada bu kadar seviyesizlesmeyin!!!

11.08.2014 14:01

Ben sana senin tahsillinin geregini veriyorum manbee. N'oldu lan? Yalanciktan alinmis ayaklarina mi yatiyorsun bi-seksüelcik...
Not: Mersin ile Adana kardestir.. Adana'dan adam cikar.. Kadinlari da "adam" gibi yürekli olur.. Eger öyle birisi senin ne cacik oldugunu söylerse, bunda dogruluk payi yüzde yüzdür...
AKP'lilerde niye bu kadar cok ipne var lan? Kadinlarin kahkalarindan korkan yavsaklar, ya bir erkegin narasinda ne yapar aceba?
Türkiye emin ellerdeymis..
Hic gülesim yoktu :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090527)
erdal sen aile icinde konustugun gibi burada konusamazsin. herkesi kendin ve ailen gibi zannetme.

lütfen arkadaslar burada bu kadar seviyesizlesmeyin!!!

11.08.2014 14:10

Yoo, valla hicte sinirli degilim yoksa iki kat yukari cikardim sana bir ben vururdum iki de yer vururdu :D
Sen benim icin gülmeme bir de birsin manbee :) Vaybee'de sen olmasan var ya ben tövbe kolay kolay yazi yazmam! :D Belki de hic ugramazdim buralara..
Vaybee'ye bir kac euro danke-schön transferi mi yapsam ne? :D

11.08.2014 14:21

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090504)
anlasilan secim sonuclari görünce hepinizin kimyasi bozulmus.

fetullah gülenin bile kimyasi bozulmus. gülen secmenlere ve ak partiye oy verenlere satilmis ve dönek olarak hakaret etti.

biz gülenin bile maskesini düsürdük. hocayim diye gecinen adami halden hale sokuyoruz ve o kisiyi ininden cikaracagiz!!! bundan emin olun!!!

ister maskesini düsür, ister basini.
secim sonuclarini gördügümü de nerden cikariyorsun?
desteklemedigim kisiler yüzünden, bana laf edemezsin. hele de devletin agziyla konusarak.
Devlet agziyla konusmak, senin isin degil. böyle yaparak ortaligi karistiriyorsun.

11.08.2014 14:57

Eger caka_bey gibi sabirin öbür adi olan birisi manbee'ye kiliclari cekerse, bayagi sabir tasi catlamis anlasilan :D

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2090548)
ister maskesini düsür, ister basini.
secim sonuclarini gördügümü de nerden cikariyorsun?
desteklemedigim kisiler yüzünden, bana laf edemezsin. hele de devletin agziyla konusarak.
Devlet agziyla konusmak, senin isin degil. böyle yaparak ortaligi karistiriyorsun.

11.08.2014 19:31

Yapma yaww? Hani nerde? Göster de bende görüyüm. Lan manbee, biraz hopp dedik, ufak at. Kale de Volkan yok :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090557)
yok sinirli degilsin ve hepimizde bunu yedik...

fark ediyorsan istedigim zaman seni rezil ediyorum, istedigim zaman oynuyorum ve yine istedigim zaman ortada birakiyorumki benim nicki sayiklayasin.

11.08.2014 19:35

Einbildung ist auch eine Bildung ne manbee! Ja das muss der springende Punkt sein. :D
Burda Caka_Bey sana agzinin payini daha nasil versin, benim verdiklerim zaten malum.
Kusuruma bakma, o rolü ben üstleniyorum.
Timeraiser'nin bir degerlendirmesini oku. Ne demek istedigimi belki anlamasan bile, daha iyi algilarsin :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090560)
nasil seni küplere bindiriyorsam cakayida ayni sekilde oynatiyorum.

Yar_dan 11.08.2014 21:50

gazze kazanmis israilin haberi yok
suriye kazanmis savasanlarin haberi yok
irak kazanmis ISID in haberi yok

bu nebicim kazanmak heryer kangölü... kan sinirlarimiza dayanmis :)

11.08.2014 22:32

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090570)
uno nerdesin beeee, bana balkon konusmasi yaptirdin....

konusmami okuyan cildiriyor.

Es tut mir leid, das ist nicht korrekt.
Hört doch bitte mal auf, immer alle in einen Topf zu schmeißen.

Imogdi 12.08.2014 03:24

herseye eyvallah ama ..

her$eye eyvallah ama ,

bu sonuc a kim OK verir !?

hic bi secim sandigina AKPci disinda "gözlemci" kabul etmeyen bi secim ??

sonuc ...

oy vermeyin ..
her verdiiniz oy zaten AK-Itlere yazilicak dedim durdum ..

man wollte nur "abgegebene Stimmen" haben ..
"es kommt drauf an ,wer die Stimmen zählt "..schrieb ein weiser Mann ..

bana bir ki$i soylesin ...
das NRW zu %80 nur aus AKPlern besteht ..??
bidaha ayak basarsam ..

Imogdi 12.08.2014 09:22

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090605)
imogdi yalan söylüyorsun.

düsseldorf ve essen secimlerinde en organize olan grup hdp ve ondan sonra akp idi. essende mhpli mustafa ve chpli biri yumruk yumruga birbirine girdi :)
mhpli chplinin burnunu kirdi. her partiden gözlemciler bulunuyordu.

hdpyi hic sevmedigim halde düsseldorf ve essen secimlerinin basarisini saglayan grup onlardi. sahsen hdplilere hem düsseldorf hemde essende tesekkür ettim. hatta düsseldorfta ak parti adina yine bir tesekkür mesaji iletildi hdplilere.

salak herif niye yalan söyleyim ??

das sind die Quoten von Spiegel ..
kicim dan uydurmadim ?

was gefällt dir nicht ???

Imogdi 12.08.2014 09:57

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090608)
hic bir secim sandigina akp haric gözlemci kabul edilmedi dedigin yalan!!!!

onun icin sana yalancisin diyorum.

ben düsseldorf ve essen denetleme kurulundaydim. iki sehirde chp, mhp, akp ve hdp gözlemciler sandik basinda görev yapiyordu.

en iyi organize olan grup hdp ve en beceriksizleri mhp ve chpydi.

o kadar ilgini cekiyorsa bu konular gidip kendi gözünle görseydin.

imogdi simdi yalanini anlayip özür dilemeni bekliyorum.

MANBEE arkadasim ..bende "Elmas Topcu" ve
diger takipcilerin yalancisiyim ...
yok silmisim ..
sie hatte vor 1ner Woche berichtet ..
das alles in der AKP Pfeiffe geraucht wird ..

tamam ben yalanciyim ...

bunu da en büyük organimdan uydurdum ...

Imogdi 12.08.2014 10:09

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090608)
hic bir secim sandigina akp haric gözlemci kabul edilmedi dedigin yalan!!!!

onun icin sana yalancisin diyorum.

ben düsseldorf ve essen denetleme kurulundaydim. iki sehirde chp, mhp, akp ve hdp gözlemciler sandik basinda görev yapiyordu.

en iyi organize olan grup hdp ve en beceriksizleri mhp ve chpydi.

o kadar ilgini cekiyorsa bu konular gidip kendi gözünle görseydin.

imogdi simdi yalanini anlayip özür dilemeni bekliyorum.

cogu yerde sadece AKP li ler oturuyordu ...

sadece ben MÜNCHEN icin konusabilirim ...
herifin biri ATAtürk T-Shirt le geldi icin ...
oy kullandirmadilar

"Elmas Topcu " ya cok Tweet geldi ki ...
o konuda ...

Imogdi 12.08.2014 10:18

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090615)
arkadasim demek "elmas topcu" yalan söylemis.

akpcilere inanmiyorsan git hdplilere sor. gercekten hdp cok organize ve disiplinli sekilde sandik görevi uyguladi.

chp ve mhp cok disiplinsizdi ve essende birbirleriyle kavga etti. chplinin burnu kirildi. cocuk gibi ve agresif insanlar. onlarin görevi sandik disiplinini korumak ama onlarin yaptigi propaganda ve kavga.

bak imogdi ben bu chpli ve mhplilerle konustum. disiplin cezasi kestim iki kavga edene. dedimki siz buraya oyun oynamaya veya agiz dalasina gelmediniz. siz burada partinizin temsilcisi olarak geldiniz. sizin agzinizdan cikan her küfür chp ve mhpnin küfürü olarak kayda geciyor. ona göre kendinize ceki düzen verin dedim. ceketlerini ilikleyip tamam dediler ama 5 dakka sonra yine birbirlerine girdiler.

öncelikle chp ve mhp tabanina küfürsüz, hakaretsiz ve sukünet icinde hareket ve edepli sekilde davranmayi ögretmesi gerekir.

iki tane hdp görevlisi yanima geldi ve birak onlari dedi. die sollen sich die köpfe einschlagen biz isimize devam edelim dedi.

ben tesekkür ettim. ne olursa olsun size güveniyoruz. bu sandiklara size emanet ediyorum bu chp ve mhpye güvenim yok dedim ve gercekten hdpli arkadaslarimiz görevlerini cok güzel yerine getirdi.

alter Schwede von "sandik görevlisi" ...tamam oldu bitti ...
geh dir einen Ayran Saufen ...
dein Sultan hat die Wahl gewonnen ...
niye sorun yapiyorsun ...

12.08.2014 12:13

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090559)
caka hocani burada yüzsüzlügüyle tanitinca cok bozuluyorsun.

bence bozulacagina bir aciklama getirmeye calissan daha ise yarar hale gelirsin.

pes pese beddualar yagdiran gülen tutturduda ekmel ekmel ekmel diye zirvalaniyordu. ne oldugunu hepimiz gördük.

cati adayiniz yerle bir oldu ve cikmis cakma hoca AK Partiye oy verenlere hakaret ediyor.

bir insan ne kadar ahlaksiz olmasi gerekir secmenlere hakaret etmek icin. ve bu adama hoca diyenlere sasiyorum.

sen istedigin kadar agla ben senin cakma hocanin gercek yüzünü burada sergileyecegim.

Biriniz bu adami anladiysa, gelsin bana da anlatsin.

bana laf etme diyorum, cakma hocayi isin icine katiyor.

devlet agziyla konusmak sana mi kaldi diyorum, cakma hocayi isin icine katiyor.

banane senin cakma hocandan.. ayrica, hoca hoca diyorsun da, hoca mi kaldi? Devlet inine girip son kalan isini de bitirecektir. hayirli olsun

Kimseyi özleyecegimi zannetmiyorum..

Ayrica Caka'yi oynatiyorum falan yazmissin. Bil ki, sen ancak aklini oynatirsin.

Burada herkes bilir ki, manbee'nin agzindan cikacak söz, ancak kendine zarar verir :)

12.08.2014 12:46

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090658)
cahil ve tahsilsiz caka ben sana tek tek anlatayim.

sen aramizda gülencilik yapan biri oldugun icin gülenin yalanci ve cakma hoca olarak anilmasi sana batiyor.

bilki sen burada güleni ne kadar masum göstermeye calisirsan bende onun gercek yüzünü o kadar burada paylasirim.

caka seni nasil oynattigimida belirteyim. ben gülenin hakkinda paylasimim oldukca sen hircinlasiyorsun. erdalin dedigi gibi "caka bile bu duruma geldiyse". evet hocayi desifre etmemle kukla caka bu duruma geldi.

simdi benim yazimda neresi devlet agziyla yazilmis bunu tarif etmeye calis:

caka yalanin icin özür dilemeni bekliyorum. cakma gülen gibi yalanlara basvurman cok manidar!!!

Benim bu sekilde cevap vermem senin isine gelmedigi icin, beni hircinlastigima inandirip veya '' hircinlasan '' ilan edip vazgecmemi saglamayi düsünüyorsun...
Ama ben senin düsündügün gibi degil, kendi istedigim gibi hareket ederim.
Ve aslinda hircinlasan kisi de sensin.. isteyenler, bunu yakinda görebilecekler.
hocayi sürekli gündeme getirende sensin, benim onu artik övdügüm falan yok.
Devlet agizliligin acik sekilde ortada..göremeyen varsa bi daha baksin..

12.08.2014 22:38

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090667)
caka senin hircinlastigini ben söylemiyorum. catida birlesip beraber oldugun fanatiklerden biri bunu söylüyor.

ben ise sadece ona hak veriyorum bu konuda. :)

daha önce dedigim gibi benim yazida hangi cümle devlet agziyla yazilmis? sana resmen bu konuda yalan söylüyorsun diyorum ve ispat etmeni bekledigim halde kivirarak "göremeyen varsa" diyerek gecistirmeye calisiyorsun.

cakma cemaati savunan biri olarak yalanci damgasiyla yasamak sana normal gelebilir ama onurlu serefli biri bu iddialarini ispatlamaya calisir. ispatliyamiyorsa özür diler!!!

Bu arkadaslar kimseye oy vermedi herhalde, benimle ayni catida olduklarina göre?

'' hircinlasan '' ilan etmeye calisman, senin acizligine bir isaret mi acaba?

kivirildigini yalan oldugunu bir sen söylersin, bir de sen inanirsin. ben de senin söyleyip senin inandiginin pesinde kosmam.

Sen beni onurlu serefli zannetsen, ben o zaman kendimden süphe duyardim :)

iyi ki zannetmiyorsun,

haydi Eyvallah..

Bosphorus_ 13.08.2014 05:26

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 5)
Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090491)
Az bile! Elin araplari bile dünyanin cingenesi olmus Filistinlilerden bikmislar, ama Türkiye vah Filistinli kardesim agiti yakiyor.. Israil ucaklari da Erdogan'nin veledlerinin gemicikleriyle gönderilen kerosinleri yakiyor Filistinlileri bombalamak icin..
Ama balik hafizali koyunlar bu oyunlari anlayacak kadar kognitiv zekaya sahip degildir!

Butun dunya israil'i suclu bulup israil'e saydirirken, katledilen (460'i cocuk) ve magdur Filistinlilere boyle kufur etmek cok cahilce, insanliktan yoksun ve akilsizca.

Hangi araplar Filistinlilerden nefret ediyormus? Butun araplar Filistin'in yaninda. 3-5 kral bozuntusunu kastediyorsan, Araplar baslarindaki o kral bozuntularindan nefret ediyor.

Filistin halki, 1948'den beri israil'in isgallerini unutmayan, tarihini unutmayan ve mucadele veren bir millet, dunyada baska kac tane boyle hakkindan vazgecmeyen, dunyanin en guclu ulkelerinden biri olan koskoca amerika ve yaveri israil'e karsi ufacik nufusuyla, olmayan askeri gucuyle direnen millet var? Bu cesareti, Filistinlilerle alakasi olmayan Latin Amerika ulkeleri bile ayakta alkisliyor, israil buyukelcilerini ulkelerinden kovarak destek veriyor.

Ikincisi, Erdogan'dan nefret etmek ile Filistinlilerden nefret etmek arasindaki baglantin yine akilsizca. Erdogan'dan nefret ediyorsun Filistinlilere kufur ediyorsun.

Fethullah Gulen gibi, katledenleri degil de katledilenleri kinamissin, nasil bir zihniyetin urunudur bu?

Google gorseller'de children killed in gaza yazip arama yap, cikan fotograflara bir bak sonra zihniyetini, sorgula.

https://www.google.com/search?q=pale...+gaza&tbm=isch

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090491)
Filistini burdan bir daha sikiyim! Analarini avratlarini sikiyim! Müstehakk onlar icin.

Bosphorus_ 13.08.2014 05:32

Zitat:

Zitat von Yar_dan (Beitrag 2090579)
gazze kazanmis israilin haberi yok
suriye kazanmis savasanlarin haberi yok
irak kazanmis ISID in haberi yok

bu nebicim kazanmak heryer kangölü... kan sinirlarimiza dayanmis :)

Kazanmak az kayip vermek degildir.

Canakkale Savasi'nda Turk ordusu dusman ordusundan 2 kat daha fazla kayip verdi, Turklerin kani daha cok dokuldu, ama kazanan Turk ordusu idi.

Ortadogu bugun emperyalizmin yenemedigi tek bolgedir. Asya 2. dunya savasi sonrasinda teslim oldu, Guney Amerika teslim oldu ama direniyor, avrupa emperyalizmin kolesi olmus. Emperyalizme direnen Ortadogu'dur. abd ve onlarca ulkeden olusan batili les kargalari Ortadogu'ya sahip olamadi. Tek eksikleri, baslarindaki liderlerin adam olmamasi.

Bunu 1 tane bile Arap arkadasi, tanidigi olmayan biri olarak soyluyorum.

13.08.2014 15:12

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090720)
caka senin hakkinda bunu söyleyen ask_sehidi. hepimizin bildigi gibi erdal cahil bir chp fanatigi.

ben sadece ask_sehidinin dedigini onayladim.

daha önceleri chp güleni satacak demistim, dün ilk vuruslar basladi.

cok yakinda chpnin ic savasi chp-gülen savasinada dönüsecek.

o zaman yine ask_sehidi gülenin anasina avradina küfür etmeyi baslar.

caka sen ve bu catida birlesen cahiller rüzgarda sallanan bayrak gibisiniz. bir düsman bir dost oluyorsunuz ama düsmanliginizda dostlugunuzda bes para etmiyor.

Bir insanin sana sürekli farkli sözler söylemesi mümkün degil. cünkü sen her seyi hep ayni yere getiriyorsun...

kendi hatalarini kabullenmeyen insanla zaten, ilerleme de saglanamaz..böyle bir beklenti icine akli olan degil, akli olmayan girer..

Bu yaptiklarinla karli ciktigini zannediyorsun ya, sana en büyük darbede bu olacak...ilerde anlarsin....

13.08.2014 19:08

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090744)
ne anlamaz adamsin.

senin küplere bindigini hircinlastigini erdal aka ask_sehidi diyor.

bende erdalin tespitini dogru buluyorum.

demek sen kendindeki degisiklikleri fark edemiyorsun...

ben beddua eden cakma hocalarin gercek hallerini paylasmam niye seni bu kadar rahatsiz etti anlayamadim.

simdi gülenle chp arasinda anlasamamazliklar basladi. sizden biraz omurgali olmanizi bekliyorum ve birbirinizi desteklemenizin devamini diliyorum :)

Mesele zaten dogru bulman...sende ask sehidi de yaniliyorsunuz. dogru bulmak zorunda degildin ama bu hircinlasma sözü sana, ihtiyac oldu..
senin bu '' hircinlasma '' sözüne bu kadar sarilman, üstüne gelmeyeyim diyedir! baska bisey degil...
ne güzel laf sokup duruyordun, cevap veren olmuyordu..

biraz adam olsan, rahatsiz oldugum seyi 2 kere okudun, cakma hocadan dolayi rahatsiz oldugumu yazmazdin. '' biraz adam olsan ''.

Ben Chpyi hic desteklemedim, Ak partiye, senin Ak partiye verdigin zarari vermedigim gibi :)

ben de, Ak partinin biran önce senden kurtulmasini diliyorum... :)

Daha hizli ilerleyebilmeleri icin...

Bosphorus_ 13.08.2014 23:51

Siz bireysel agiz dalaslarina girdikce asil konudan sapiliyor. Tamam stres atiyorsunuz da, konudan da sapmasak.

14.08.2014 22:22

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2090778)
Siz bireysel agiz dalaslarina girdikce asil konudan sapiliyor. Tamam stres atiyorsunuz da, konudan da sapmasak.

Arkadas, ben stres atmak icin gelmedim buraya. manbee stres atmak icin geldiyse orasini bilmem.
Hem, ben kimsenin kafasina silah dayamadim, durduk yere gel bana bulas diye.

Imogdi 15.08.2014 08:59

10 Augustos u kac gün gecti ...??

10 Augustos u kac gün gecti ...?

kapatin artik Isanoglunu Cati adayini felan ..
CHP & MHP wird sich neu ordnen müssen ...

Ince hat sich verabschiedet ..:(

mein FAV gewesen ...Schade

Imogdi 15.08.2014 09:04

CHP ist im Arsch ...
aber bitte MHP ...ÜLKÜCÜ ler ...
Türkiye ne faydaniz dokundu ...?
ne muhalefet yaptiniz ...ne taraf tutunuz
sasi ördek gibi ..

parmak göstermek disinda ...bi katkiniz olmadi bu Ülke ye ...

Imogdi 15.08.2014 09:22

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090855)
chp muharrem incenin gitmesi ile büyük kayip yasayacak.

parti ici demokrasi olmadigi icin kk istedigi gibi at oynatiyor.

görünen köy kilavuz istemez. kk tüm chp ekibini degistirirken alkis tutanlar bundan sorulmu, yani tüm chp-fanatikleri bundan sorumlu.

er war mein Bester ...:////

Imogdi 15.08.2014 09:26

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090856)
imogdi ihr seid verbündete. wieso greifst du jetzt die mhp leute an???

ebenso ist die chp mit fetullah gülen verbündet.

abicim ...MHP ist bald Geschichte ...

diyorum ...yine kizicaklar bana ...

parmak lar göstermek den haric ...
ne katkin oldu MHP Türkiye Hükümetine /DEVLETINE ?

ben sana soyleyim ...popofinger ...

Imogdi 15.08.2014 09:33

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090856)
imogdi ihr seid verbündete. wieso greifst du jetzt die mhp leute an???

ebenso ist die chp mit fetullah gülen verbündet.

CHP ist doch mit MHP nicht verbündet ..
mit Gülen ..haben wir nix am Hut ..

die Gülen Ideologie kann doch absolut niX mit der CHP gemeinsam haben ..
deswegen der Austritt von Ince ..

Kilicdaroglu ...wird auch bald gehen ...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:45 Uhr.