![]() |
Israel'le i$ birligi yaparak destekleyen,sonrada Gazzaya destek diyerek Coca Colay'i Boykott
eden Türkiyem.... bravo Kahramansiniz!!! Uyan dedik uyanmadiniz!!!Utan Türkiyem!! |
Yooo ben Kürtlere küfür etmedim, Kürtlerin aydinlarini senin gibi tonlarca Türke degismem. Benim küfür ettigim kisiler insaliktan nasibini almamis kisilerdir. ISID'e de küfür edince Araplara mi küfür etmis oluyorum.
Lan manbee? Sen karsindakini geri zekali salagin teki mi saniyorsun lan? Herkesi AKP'li mi sandin? Zitat:
|
Zitat:
bu küfür degilmi??? Zitat:
erdal senin gibi dönek yok bu sitede :) |
Bunlari söylemek sana kalmadi!
Zitat:
Sen git baska islerle ugras, Devletin agziyla konusmak sana mi kaldi? diger kisilere söylediklerin simdilik seninle onlarin arasinda. karismiyorum. lakin bana bir sey söylersen, muhakkak hakettigin cevabi alirsin. biz susmayi bilen adamiz, lakin hic seslenmeyen adam'da degiliz! Beni, devlete düsman olanlarin ekmegine yag süren kisi gibi gösteriyorsun.. Ben Devlet nedir bilirim, Ak partiye hic düsmanlik yapmadim, yapsamda hesabini sana vermem, kendime veririm. bunu böylece bil. |
Dogru Söze Ne Hacet.Bravo.!!
|
Zitat:
fetullah gülenin bile kimyasi bozulmus. gülen secmenlere ve ak partiye oy verenlere satilmis ve dönek olarak hakaret etti. biz gülenin bile maskesini düsürdük. hocayim diye gecinen adami halden hale sokuyoruz ve o kisiyi ininden cikaracagiz!!! bundan emin olun!!! |
Hayir! O Kürtler ayri Kürtler. O Kürtler Sozialisation'u yani sosyallesmesi, 7. yüzyilda evrim sürecinde durmus Kürtlerle benim isim olmaz. Ama Selahattin Demirtas gibi Kürtler senin basbakanina 1 degil 100.000 bin fark atar.. Oyle Kürtleri taktir ederim, ama onlar zaten Kürtlükleriyle degil, insan sevgisiyle, hosgörüyle ön plana cikanlar. Digerleri magaradan disari cikmiyorlar ki.. ISID'IN de icinde Kürtler var haa onlara her küfür mübbah :D
Zitat:
|
Zitat:
Ellerine saglik güzel yazmissin. |
Zitat:
vaybeenin balkonuna cikip bir mesaj vermek istemistim ama birlik beraberlik mesajimdan rahatsiz olan bir kesim var gibi :) |
Zitat:
Bu secenek halk tarafindan yapildi. TRde yasiyan halk kim iyi kim kötü daha iyi bilir, cünkü onlar degisiklikleri canli canli yasiyor. Tekrar milletimize ve vatanimiza hayirli olsun. |
Zitat:
vatanimizi emin ellere verdik arkadaslar. secim sonrasi 14 + 1 cati grubu yatiyor. hdp/bdp yatiyor. ama AK Parti secimleri kazandigi halde hemen is basina gecti. MKYK toplandi ve yeni döneme gecis süreci icin yol haritasi belirliyor. türkiye bu kadar caliskan siyasi parti görmedi bu güne kadar. Allah basimizdan eksik etmesin bu dava ugruna yola cikanlari. |
Bir bakire bir pezenvengin elinde ne kadar emin ellerdeyse, Türkiye'de AK(P)ezevenklerinin elinde o kadar emin ellerdedir..
Zitat:
|
Zitat:
lütfen arkadaslar burada bu kadar seviyesizlesmeyin!!! |
Ben sana senin tahsillinin geregini veriyorum manbee. N'oldu lan? Yalanciktan alinmis ayaklarina mi yatiyorsun bi-seksüelcik...
Not: Mersin ile Adana kardestir.. Adana'dan adam cikar.. Kadinlari da "adam" gibi yürekli olur.. Eger öyle birisi senin ne cacik oldugunu söylerse, bunda dogruluk payi yüzde yüzdür... AKP'lilerde niye bu kadar cok ipne var lan? Kadinlarin kahkalarindan korkan yavsaklar, ya bir erkegin narasinda ne yapar aceba? Türkiye emin ellerdeymis.. Hic gülesim yoktu :D Zitat:
|
Yoo, valla hicte sinirli degilim yoksa iki kat yukari cikardim sana bir ben vururdum iki de yer vururdu :D
Sen benim icin gülmeme bir de birsin manbee :) Vaybee'de sen olmasan var ya ben tövbe kolay kolay yazi yazmam! :D Belki de hic ugramazdim buralara.. Vaybee'ye bir kac euro danke-schön transferi mi yapsam ne? :D |
Zitat:
secim sonuclarini gördügümü de nerden cikariyorsun? desteklemedigim kisiler yüzünden, bana laf edemezsin. hele de devletin agziyla konusarak. Devlet agziyla konusmak, senin isin degil. böyle yaparak ortaligi karistiriyorsun. |
Eger caka_bey gibi sabirin öbür adi olan birisi manbee'ye kiliclari cekerse, bayagi sabir tasi catlamis anlasilan :D
Zitat:
|
Yapma yaww? Hani nerde? Göster de bende görüyüm. Lan manbee, biraz hopp dedik, ufak at. Kale de Volkan yok :D
Zitat:
|
Einbildung ist auch eine Bildung ne manbee! Ja das muss der springende Punkt sein. :D
Burda Caka_Bey sana agzinin payini daha nasil versin, benim verdiklerim zaten malum. Kusuruma bakma, o rolü ben üstleniyorum. Timeraiser'nin bir degerlendirmesini oku. Ne demek istedigimi belki anlamasan bile, daha iyi algilarsin :D Zitat:
|
gazze kazanmis israilin haberi yok
suriye kazanmis savasanlarin haberi yok irak kazanmis ISID in haberi yok bu nebicim kazanmak heryer kangölü... kan sinirlarimiza dayanmis :) |
Zitat:
Hört doch bitte mal auf, immer alle in einen Topf zu schmeißen. |
herseye eyvallah ama ..
her$eye eyvallah ama ,
bu sonuc a kim OK verir !? hic bi secim sandigina AKPci disinda "gözlemci" kabul etmeyen bi secim ?? sonuc ... ![]() oy vermeyin .. her verdiiniz oy zaten AK-Itlere yazilicak dedim durdum .. man wollte nur "abgegebene Stimmen" haben .. "es kommt drauf an ,wer die Stimmen zählt "..schrieb ein weiser Mann .. bana bir ki$i soylesin ... das NRW zu %80 nur aus AKPlern besteht ..?? bidaha ayak basarsam .. |
Zitat:
salak herif niye yalan söyleyim ?? das sind die Quoten von Spiegel .. kicim dan uydurmadim ? was gefällt dir nicht ??? |
Zitat:
MANBEE arkadasim ..bende "Elmas Topcu" ve diger takipcilerin yalancisiyim ... yok silmisim .. sie hatte vor 1ner Woche berichtet .. das alles in der AKP Pfeiffe geraucht wird .. tamam ben yalanciyim ... ![]() bunu da en büyük organimdan uydurdum ... |
Zitat:
sadece ben MÜNCHEN icin konusabilirim ... herifin biri ATAtürk T-Shirt le geldi icin ... oy kullandirmadilar "Elmas Topcu " ya cok Tweet geldi ki ... o konuda ... |
Zitat:
geh dir einen Ayran Saufen ... dein Sultan hat die Wahl gewonnen ... niye sorun yapiyorsun ... |
Zitat:
bana laf etme diyorum, cakma hocayi isin icine katiyor. devlet agziyla konusmak sana mi kaldi diyorum, cakma hocayi isin icine katiyor. banane senin cakma hocandan.. ayrica, hoca hoca diyorsun da, hoca mi kaldi? Devlet inine girip son kalan isini de bitirecektir. hayirli olsun Kimseyi özleyecegimi zannetmiyorum.. Ayrica Caka'yi oynatiyorum falan yazmissin. Bil ki, sen ancak aklini oynatirsin. Burada herkes bilir ki, manbee'nin agzindan cikacak söz, ancak kendine zarar verir :) |
Zitat:
Ama ben senin düsündügün gibi degil, kendi istedigim gibi hareket ederim. Ve aslinda hircinlasan kisi de sensin.. isteyenler, bunu yakinda görebilecekler. hocayi sürekli gündeme getirende sensin, benim onu artik övdügüm falan yok. Devlet agizliligin acik sekilde ortada..göremeyen varsa bi daha baksin.. |
Zitat:
'' hircinlasan '' ilan etmeye calisman, senin acizligine bir isaret mi acaba? kivirildigini yalan oldugunu bir sen söylersin, bir de sen inanirsin. ben de senin söyleyip senin inandiginin pesinde kosmam. Sen beni onurlu serefli zannetsen, ben o zaman kendimden süphe duyardim :) iyi ki zannetmiyorsun, haydi Eyvallah.. |
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 5)
Zitat:
Hangi araplar Filistinlilerden nefret ediyormus? Butun araplar Filistin'in yaninda. 3-5 kral bozuntusunu kastediyorsan, Araplar baslarindaki o kral bozuntularindan nefret ediyor. Filistin halki, 1948'den beri israil'in isgallerini unutmayan, tarihini unutmayan ve mucadele veren bir millet, dunyada baska kac tane boyle hakkindan vazgecmeyen, dunyanin en guclu ulkelerinden biri olan koskoca amerika ve yaveri israil'e karsi ufacik nufusuyla, olmayan askeri gucuyle direnen millet var? Bu cesareti, Filistinlilerle alakasi olmayan Latin Amerika ulkeleri bile ayakta alkisliyor, israil buyukelcilerini ulkelerinden kovarak destek veriyor. Ikincisi, Erdogan'dan nefret etmek ile Filistinlilerden nefret etmek arasindaki baglantin yine akilsizca. Erdogan'dan nefret ediyorsun Filistinlilere kufur ediyorsun. Fethullah Gulen gibi, katledenleri degil de katledilenleri kinamissin, nasil bir zihniyetin urunudur bu? Google gorseller'de children killed in gaza yazip arama yap, cikan fotograflara bir bak sonra zihniyetini, sorgula. https://www.google.com/search?q=pale...+gaza&tbm=isch Zitat:
|
Zitat:
Canakkale Savasi'nda Turk ordusu dusman ordusundan 2 kat daha fazla kayip verdi, Turklerin kani daha cok dokuldu, ama kazanan Turk ordusu idi. Ortadogu bugun emperyalizmin yenemedigi tek bolgedir. Asya 2. dunya savasi sonrasinda teslim oldu, Guney Amerika teslim oldu ama direniyor, avrupa emperyalizmin kolesi olmus. Emperyalizme direnen Ortadogu'dur. abd ve onlarca ulkeden olusan batili les kargalari Ortadogu'ya sahip olamadi. Tek eksikleri, baslarindaki liderlerin adam olmamasi. Bunu 1 tane bile Arap arkadasi, tanidigi olmayan biri olarak soyluyorum. |
Zitat:
kendi hatalarini kabullenmeyen insanla zaten, ilerleme de saglanamaz..böyle bir beklenti icine akli olan degil, akli olmayan girer.. Bu yaptiklarinla karli ciktigini zannediyorsun ya, sana en büyük darbede bu olacak...ilerde anlarsin.... |
Zitat:
senin bu '' hircinlasma '' sözüne bu kadar sarilman, üstüne gelmeyeyim diyedir! baska bisey degil... ne güzel laf sokup duruyordun, cevap veren olmuyordu.. biraz adam olsan, rahatsiz oldugum seyi 2 kere okudun, cakma hocadan dolayi rahatsiz oldugumu yazmazdin. '' biraz adam olsan ''. Ben Chpyi hic desteklemedim, Ak partiye, senin Ak partiye verdigin zarari vermedigim gibi :) ben de, Ak partinin biran önce senden kurtulmasini diliyorum... :) Daha hizli ilerleyebilmeleri icin... |
Siz bireysel agiz dalaslarina girdikce asil konudan sapiliyor. Tamam stres atiyorsunuz da, konudan da sapmasak.
|
Zitat:
Hem, ben kimsenin kafasina silah dayamadim, durduk yere gel bana bulas diye. |
10 Augustos u kac gün gecti ...??
10 Augustos u kac gün gecti ...?
kapatin artik Isanoglunu Cati adayini felan .. CHP & MHP wird sich neu ordnen müssen ... Ince hat sich verabschiedet ..:( mein FAV gewesen ...Schade |
CHP ist im Arsch ...
aber bitte MHP ...ÜLKÜCÜ ler ... Türkiye ne faydaniz dokundu ...? ne muhalefet yaptiniz ...ne taraf tutunuz sasi ördek gibi .. parmak göstermek disinda ...bi katkiniz olmadi bu Ülke ye ... |
Zitat:
|
Zitat:
diyorum ...yine kizicaklar bana ... parmak lar göstermek den haric ... ne katkin oldu MHP Türkiye Hükümetine /DEVLETINE ? ben sana soyleyim ...popofinger ... |
Zitat:
mit Gülen ..haben wir nix am Hut .. die Gülen Ideologie kann doch absolut niX mit der CHP gemeinsam haben .. deswegen der Austritt von Ince .. Kilicdaroglu ...wird auch bald gehen ... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:45 Uhr. |