Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Alevi-Bektaşi Kültür Enstitüsü başkanlığından (http://localhost/forum/showthread.php?t=12100)

manbee 25.05.2014 19:23

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085123)
Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085110)
Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085075)
Valla sana acik söylüyorum en cok satiliklar arasinda Erzincan-Tercan'lilar cikiyor. Onlar kadar, serefsiz, kaypak, cigeri bes para etmez, satilik namertler görmedim ve yok Türkiye'de! Erzincan-Tercan'liyim dedimiydi birisi kusasim geliyor!

hep ayni hakaret ve küfürler.

Ama bir seyi unuttun manbee: Daima hepte yerinde söylenmis :D

edepsizligin dogru yeri veya yerinde söylenmisligi yoktur.

sende etki yaratabilecek kisilerin bu konu hakkinda düsündüklerini okuyunca belki daha etkili olur.

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2084544)
Wieso nötigst du mich und andere user deine beschimpfungen zu lesen???

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2084553)
Wenn du ask_sehidi halt so bist wie du bist ve agzin genelde hep böyle küfürlüyse dann lass es mich wissen. Dann kann ich mich dementsprechend verhalten bzw abstand nehmen.

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2084560)
Fakt ist agzin abartılı pis....

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2084568)
...die Posts, die Du hier teilst, machen selbstverständlich Deine Person aus. Daher kann ich es ... nachvollziehen, warum Du fluchen musst.

manbee 25.05.2014 19:26

Zitat:

Zitat von penalti (Beitrag 2085131)
Salih, üçkağıtçılık yapma! Mesajlarını okuyorum ve Alevilere yönelik fitne fesatı, sinsiliği, sahteciliği, içindeki kini biliyoruz. Alevi düşmanı olup da dostuymuş gibi görünme!

bir seye dikkatini cekmek istiyorum. burada küfür ve hakaret eden sensin. diger küfürcülerinde hangi ideolojiden geldigini takip et.

salih gayet güzel düsüncesini paylasiyor. tüm yazilarinda birlik ve beraberligi savunuyor.

__CENK__ 25.05.2014 19:42

Bende tam aksini söylim!

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085134)
bir seye dikkatini cekmek istiyorum. burada küfür ve hakaret eden sensin. diger küfürcülerinde hangi ideolojiden geldigini takip et.

salih gayet güzel düsüncesini paylasiyor. tüm yazilarinda birlik ve beraberligi savunuyor.

Tam aksi bir sekilde suursuzca saldirip,birde kendini alevi diye yutturan bir zat bu salih!
Bu vaybee de söyle birseyede denk geldim,bir baskasini cok savunan,sonra o kisinin sahte nicki olarak ortaya cikiyor!
Körler,sagirlar birbirini agirlar hikayesi!

manbee 25.05.2014 20:01

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085140)
Tam aksi bir sekilde suursuzca saldirip,birde kendini alevi diye yutturan bir zat bu salih!
Bu vaybee de söyle birseyede denk geldim,bir baskasini cok savunan,sonra o kisinin sahte nicki olarak ortaya cikiyor!
Körler,sagirlar birbirini agirlar hikayesi!

benim gördügüm tek sey senin ve diger arkadaslarinin küfürlü ve hakaret dolu yazilariniz.

salih sizlerin küfürüne karsilik vermeden gayet düzgün cevap veriyor.

bana kalirsa salih sizden daha iyi bir alevi!!!

__CENK__ 26.05.2014 00:09

Düzenbazlar!

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085145)
benim gördügüm tek sey senin ve diger arkadaslarinin küfürlü ve hakaret dolu yazilariniz.

salih sizlerin küfürüne karsilik vermeden gayet düzgün cevap veriyor.

bana kalirsa salih sizden daha iyi bir alevi!!!

Alcakca saldiran bir insana,ancak alcak denir!Alevi toplumuna ayyaslar toplulugu diyen ve ona yalakalik yapan sensin?Yalaka oldugunu söylemiyelim mi yani?Biri alcaklik yapiyor,bir digeri ona yalakalik yapinca o da onun seviyesine düser ve o da alcaklasir!Tipki senin gibi....

manbee 26.05.2014 08:59

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085168)
Alcakca saldiran bir insana,ancak alcak denir!Alevi toplumuna ayyaslar toplulugu diyen ve ona yalakalik yapan sensin?Yalaka oldugunu söylemiyelim mi yani?Biri alcaklik yapiyor,bir digeri ona yalakalik yapinca o da onun seviyesine düser ve o da alcaklasir!Tipki senin gibi....

salih hicbir zaman alevilere ayyas toplulugu veya rencide edici sey demedi.

hatta devamli övgüyle bahsediyor alevilerden cünkü kendisini alevi.

aleviligi senin gibi tanimlamadigi icin ona küfür etmen senin karsi düsüncelere tahammülün olmadigini gösteriyor.

__CENK__ 26.05.2014 11:34

Salihin yalakasi menbaa!

1978salih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster köln de RTE protesto eden arkadaslara sesleniyorum !!! ALMAN MEDYASINI da elestirmeyi sakin unutmayin !!! SEREFSIZ LER ; SAVUNDUGUNUZ ATATÜRKÜN TÜRKIYESINE : VATANINIZA SÖVMEKTE SIZLER SIRITMAKTASINIZ !! ZEVK ALIYORSUNUZ MALUM !! SIZ KIM TÜRKIYEYI SAVUNMAK KIM; !!!*** SEREF ILE SEREFEYI KARSITIRAN AYYASLAR TOPLULUGU SIZI !!! LEVENT KIRCA BILE SIZDEN AYIK GEZIYOR
1.Vataniniza sövmekte,sizler siritmaktasiniz!
2.Zevk aliyorsunuz!
3.Siz kim türkiyeyi savunmak kim!
4.Seref ile serefeyi karistiran ayyaslar toplulugu sizi!
Ben özellikle ayirdim ki o kus beynin anlasin diye!Cünkü sende anlama kapasitesi diye birsey yok,hatta yazilari okudugundan bile emin degilim.....

manbee 26.05.2014 16:00

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085204)
1978salih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster köln de RTE protesto eden arkadaslara sesleniyorum !!! ALMAN MEDYASINI da elestirmeyi sakin unutmayin !!! SEREFSIZ LER ; SAVUNDUGUNUZ ATATÜRKÜN TÜRKIYESINE : VATANINIZA SÖVMEKTE SIZLER SIRITMAKTASINIZ !! ZEVK ALIYORSUNUZ MALUM !! SIZ KIM TÜRKIYEYI SAVUNMAK KIM; !!!*** SEREF ILE SEREFEYI KARSITIRAN AYYASLAR TOPLULUGU SIZI !!! LEVENT KIRCA BILE SIZDEN AYIK GEZIYOR
2.Zevk aliyorsunuz!
Ben özellikle ayirdim ki o kus beynin anlasin diye!Cünkü sende anlama kapasitesi diye birsey yok,hatta yazilari okudugundan bile emin degilim.....

hala hakaret ve iftiralarla kendini hakli cikarmaya calisiyorsun.

sana bir kere bile hakaret etmedigim halde sen bana bir kere küfürsüz cevap veremedin.

bence bu düsündürücü bir durum.

26.05.2014 16:02

Illa ona hakaret etmene gerek yok ki! Burdaki arkadaslar senin belden asagi bilhasa insanlarin en kutsal degerlerine, annelerine ettigin küfüleri kimse unutmamistir.
Cenk ondan da payini cikararak bu ifadeleri kullanmis olabilir! Olamaz mi?

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085225)

sana bir kere bile hakaret etmedigim halde sen bana bir kere küfürsüz cevap veremedin.

1insanol 26.05.2014 16:23

Insanlar mesellerini müzakere ederek cözerler,tartisarak dogruya varirlar.
Böyle küfür ve hakaretlerle, hicbir yere varilmaz.Hele ki, sanal alemde görmediginiz tanimadiginiz insanlara hakaret etmek acizligin deyilsa korkakligin ifadesidir.

Küfürbaz insanlar uzak dursunlar.

Bu bir gercektir ki Alevilikte Islamin bir mezhebidir.Sünilikte.
Temel argümanlari ortaya cikislari aynidir.
Kimse baska seyler devsirmeye kalkmasin.Akli selim alevilerde sünilerde kardes olduklarinin fevkindedirler.
Aleviler Sünniler kardestir, kallesler zaten kallestir.
onlarin alevi veya sünni olmasi hicbirsey ifade etmez

manbee 26.05.2014 16:51

Zitat:

Zitat von 1insanol (Beitrag 2085233)
Böyle küfür ve hakaretlerle, hicbir yere varilmaz.Hele ki, sanal alemde görmediginiz tanimadiginiz insanlara hakaret etmek acizligin deyilsa korkakligin ifadesidir.

...

Akli selim alevilerde sünilerde kardes olduklarinin fevkindedirler.

cok güzel ifade etmissin.

__CENK__ 26.05.2014 16:54

Manbee

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085225)

Hani salih hakaret ve küfür etmemisti?Hani salih öyle birsey yazmaz diyen sendin ne oldu,niye cevap vermek yerine carpitma yöntemine basvuruyorsun?
Bir alcaga alcak oldugunu söylemezsen o bunu bilemez!
Sen alcaksin bende söylüyorum niye aliniyorsun ki?
Bir sürü sey yazdik,bir kere bile cevap veremedin ve salih denilen zati israrla hakaret etmedigi konusunda savundun!
Hani aptalsin diye cümleleri tek tek yazdim yine cevap yok?
Yoksa sen aslinda salihmisin?
Birde burdan bir sahtekarlik cikarsa vayki haline senin!

__CENK__ 26.05.2014 17:02

Yavuz hirsiz!

Zitat:

Zitat von 1insanol (Beitrag 2085233)

Küfürbaz insanlar uzak dursunlar.

Bu bir gercektir ki Alevilikte Islamin bir mezhebidir.Sünilikte.
Temel argümanlari ortaya cikislari aynidir.
Kimse baska seyler devsirmeye kalkmasin.Akli selim alevilerde sünilerde kardes olduklarinin fevkindedirler.

Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir sözüne ne kadar da uyuyor bu yazi ya?
Sahtekarlar alevilikten uzak dursunlar,sizin önderleriniz,imparatorlariniz,sahiniz sultaniniz bize diz cöktüremedi siz ne siniz ki!
Size bir soru?siz simdiye kadar hic gördünüz mü bir alevi herhangi bir insana,sizin yolunuz yanlistir,dogru olan yol bizim yolumuz,bize gelin ibadet edin,cem evleri esastir gibi seyler duydunuzmu?Fakat bu kilic zoruyla müslüman olmuslar hergün diyor!
Kavram gargasasi yaratmak kolay tabi!Halk dilinde bir deyim var"AL SANA BIR KAYA,NEREYE DAYARSAN DAYA"diye!
Birde insan olunda tek nickle yazin,birden cok nickle yazanlar hem adam degil hemde düsüncelerine güvenmiyorlar!

manbee 26.05.2014 17:07

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085237)
Hani salih hakaret ve küfür etmemisti?Hani salih öyle birsey yazmaz diyen sendin ne oldu,niye cevap vermek yerine carpitma yöntemine basvuruyorsun?
Bir alcaga alcak oldugunu söylemezsen o bunu bilemez!
Sen alcaksin bende söylüyorum niye aliniyorsun ki?
Bir sürü sey yazdik,bir kere bile cevap veremedin ve salih denilen zati israrla hakaret etmedigi konusunda savundun!
Hani aptalsin diye cümleleri tek tek yazdim yine cevap yok?
Yoksa sen aslinda salihmisin?
Birde burdan bir sahtekarlik cikarsa vayki haline senin!

salih alman medyasina hakaret etmis. bunun icin onuda kiniyorum.

ama sen onun sahsina küfür ediyorsun. benim sahsima küfür ediyorsun ve senin gibi düsünmeyenlere saldirip küfür ediyorsun.

bilmem farki görebiliyormusun.

salih hakaret etti diyerek kendine hakaret etme hakkina sahipmis gibi gösterme.

ps. paranoyak olmana hic gerek yok, rahat ol ben salih degilim.

__CENK__ 26.05.2014 17:12

Yuh

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085239)
salih alman medyasina hakaret etmis. bunun icin onuda kiniyorum.

ama sen onun sahsina küfür ediyorsun. benim sahsima küfür ediyorsun ve senin gibi düsünmeyenlere saldirip küfür ediyorsun.

bilmem farki görebiliyormusun.

salih hakaret etti diyerek kendine hakaret etme hakkina sahipmis gibi gösterme.

ps. paranoyak olmana hic gerek yok, rahat ol ben salih degilim.

Ya siz sadece alcak degil namertsiniz ya!
Bak asagida yazmisim,hala alman medyasi diyor adam yuh!
Sizin yüzünüze tükürsek yagmur yagdi dersiniz!
Sen gercekten insan sinifindan geldigine eminmisin?Bak tekrar yaziyorum bunlari sen yine ayni cevabi verirsen o zaman sana sorarim!
2.Zevk aliyorsunuz!

manbee 26.05.2014 18:48

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085241)
Ya siz sadece alcak degil namertsiniz ya!
Bak asagida yazmisim,hala alman medyasi diyor adam yuh!
Sizin yüzünüze tükürsek yagmur yagdi dersiniz!
Sen gercekten insan sinifindan geldigine eminmisin?Bak tekrar yaziyorum bunlari sen yine ayni cevabi verirsen o zaman sana sorarim!
2.Zevk aliyorsunuz!

hem hakaret ediyorsun hemde yalan söylüyorsun.

bak sadece ilk iki yazdigin cümleyi düzeltiyorum ki gözün görsün.

1.Vataniniza sövmekte (Alman medyasi), sizler siritmaktasiniz!

2.Zevk aliyorsunuz malum

salihin söylediklerini alip sadece bir kismini veya bir kelime keserek buraya sunuyorsun.

yorumu yine okuyan arkadaslara birakiyorum.

__CENK__ 26.05.2014 19:15

Ya sen alcak degil serefsizsinde!

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085250)
hem hakaret ediyorsun hemde yalan söylüyorsun.

bak sadece ilk iki yazdigin cümleyi düzeltiyorum ki gözün görsün.

1.Vataniniza sövmekte (Alman medyasi), sizler siritmaktasiniz!

2.Zevk aliyorsunuz malum

salihin söylediklerini alip sadece bir kismini veya bir kelime keserek buraya sunuyorsun.

yorumu yine okuyan arkadaslara birakiyorum.

Salih kesin olarak sensin,adam olmadiginiz icin bir yerde tehsir olunca baska bir nickle giriyorsunuz!Ben salihin yazdigi yaziyi defalarca gözünün icine soktugum halde görmedin simdi serefsiz ve adice carpitiyorsun!Sizin kim oldugunuz belli sizler burda Türkiye halklarina düsmanlik icin elinize geleni ardina koymayanlarsiniz!
Adi yaratik,serefsiz kan emici küpek!

__CENK__ 26.05.2014 19:17

salihin yazisi bu alcak!

1insanol 26.05.2014 21:26

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085109)

Aslinda konumuz A partisi C partisi degildir.
Konumuz T.C Basbakanin bir yabanci ülkede kendi vatandaslari tarafindan karsilanmasi veya tepki gösterilmesydi
Nankör olmayan insanlar körü körüne partizanlik yapmazlar.
Yukardaki kare akli selim vefakär Alevi vatandaslarimizin duyarliligini göstermistir.
Yabanci sömürgeci güclerin dumen suyuna gelmemislerdir.

Mesele bukadar aciktir.TC Basbakani kabul etsin etmesin herkesin basbakanidir.Kaldi ki ,bu hükümet gelene kadar Türkiyede aleviler ikinci sinif vatandas gibi yasarlardi,kimliklerini gizleme geregi duyarlardi.Dersimi bombalayan CHP, Mezhep kiskirtmalarini yapanlar yine kemalistler chp oldugu haldde,bazi alevi gecinenlerin halen chp yi desteklemesi, bana katiline asik olan Stokholm sendromuna dücar olmus kisiyi hatirlatiyor.

Insanca tartisacaksaniz devam edin benim konularima hakaret küfür istemiyorum !!!

__CENK__ 26.05.2014 22:29

Sahtekarlar!

Zitat:

Zitat von 1insanol (Beitrag 2085294)
Aslinda konumuz A partisi C partisi degildir.
Konumuz T.C Basbakanin bir yabanci ülkede kendi vatandaslari tarafindan karsilanmasi veya tepki gösterilmesydi
Nankör olmayan insanlar körü körüne partizanlik yapmazlar.
Yukardaki kare akli selim vefakär Alevi vatandaslarimizin duyarliligini göstermistir.
Yabanci sömürgeci güclerin dumen suyuna gelmemislerdir.

Mesele bukadar aciktir.TC Basbakani kabul etsin etmesin herkesin basbakanidir.Kaldi ki ,bu hükümet gelene kadar Türkiyede aleviler ikinci sinif vatandas gibi yasarlardi,kimliklerini gizleme geregi duyarlardi.Dersimi bombalayan CHP, Mezhep kiskirtmalarini yapanlar yine kemalistler chp oldugu haldde,bazi alevi gecinenlerin halen chp yi desteklemesi, bana katiline asik olan Stokholm sendromuna dücar olmus kisiyi hatirlatiyor.

Insanca tartisacaksaniz devam edin benim konularima hakaret küfür istemiyorum !!!

Türkiyede eskiden söyle bir yöntem vardi,solcu oldugunu düsündükleri müzisyenlerin önüne silah koyar ve öyle resimlerini yayinlarlardi!Yada bircogunuz Amerikan polisiye filmlerine bakmissinizdir,polis karsisindakini baski altina almak icin adamin cebine uyusturucu koyar!Bu olayda ona benziyor,yazarsin bir pankart,ve altina söyle bir yazi"alevi vatandaslar basbakani selamladi!"Bu oyunlari cok gördük biz!Suan iktidar partisi yanlisi olan,diktatör yalakalari,degil siz veristahinizda gelse,bu oyunlarinizi yemeyiz biz!
Baska Numara deneyin bence!

1978salih 27.05.2014 01:13

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085295)
Türkiyede eskiden söyle bir yöntem vardi,solcu oldugunu düsündükleri müzisyenlerin önüne silah koyar ve öyle resimlerini yayinlarlardi!Yada bircogunuz Amerikan polisiye filmlerine bakmissinizdir,polis karsisindakini baski altina almak icin adamin cebine uyusturucu koyar!Bu olayda ona benziyor,yazarsin bir pankart,ve altina söyle bir yazi"alevi vatandaslar basbakani selamladi!"Bu oyunlari cok gördük biz!Suan iktidar partisi yanlisi olan,diktatör yalakalari,degil siz veristahinizda gelse,bu oyunlarinizi yemeyiz biz!
Baska Numara deneyin bence!

Bir pkk linin bile hem aleviligimi savunmasi hemde vatanim icin laf etmesi bile , hem bu milletin hemde Türkiyenin büyüklügünün yegane delilidir.

Bilmeden de yapmis ve yapiyor olman, yani Türkiyeyi savunman ,aslinda paradox.

Cünki `siz türkler` dersin, 99.9 % unu ahmak ilan edersin, lakin yinede cikarin varsa ,serefli bir türk gibi ,türkiyeyi savunursun.

Senin kilon kac para?

Cocuk sun ,akillisin, ama senin kadar iyi gorebilen insanlarin olabilecegini hic untma.

1978salih 27.05.2014 01:21

Simdide che olmusun ekrana kendi resmini koyamayacak kadar yurek yok.

Ama anlasilan alevileri kaybettin sunnuleri kaybettin ileri geri konusup ataturkculeri kaybettin, simdi tek kozun , teroristler kaldi.

Pkk nin da bazi zamanlarda kullandiklari sembol.

Milliirade 27.05.2014 03:55

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2084998)
Sözde alevi-bektasi kültür enstitüsü ve zamanimizin hinzir pasalarina!
Kimbilir hangi,tarikat ve seyhin emri ile kurdugunuz,devlet destekli kurumuz hicbir sekilde alevileri temsil edemez!
Daha dün bir cana kiyanlarin,ne isin var orda ölmüsse ölmüs gibi aciklamalarda bulunan,bir basbakana kollarinizi acmissaniz,siz kesin onlarin usagi ve onlar araciligiyla kurulmus bir kurumsunuz!
Bu yaziyi burada yayinlayanda,katil,kan emici ulema takiminin usagidir!
Hepinizi insanlik adina lanetliyorum!

eh sen ermeni oldugundan hosuna gitmez bazi gercekler ezik cengay :D

__CENK__ 27.05.2014 10:31

Fasist kelle avcisi salih!

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2085302)

Ama anlasilan alevileri kaybettin sunnuleri kaybettin ileri geri konusup ataturkculeri kaybettin, simdi tek kozun , teroristler kaldi.

Sen benim yazilarima cevap vermektense,türübünlere oynamayi tercih ettiginden anlasildigi üzre,politik olarak yetersiz ve cahilsin!
Benim kimseyi kaybettigim falan yok,o sen ve senin gibi aptallarin yargisi!
Sen önce serefsizce alevi halkina yaptigin hakaretlerin özelestirisini yap,sonra benim resimlerim le ugras!
Ha birde ben homoseksüellerden hoslanmiyorum bosuna merak etme beni:))))))

__CENK__ 27.05.2014 10:33

Milli sapik ve vaybee yosmasinin kuklasi!

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2085303)
eh sen ermeni oldugundan hosuna gitmez bazi gercekler ezik cengay :D

Sizler devsirme oldugunuzdan,bizim gerceklerimiz hosunuza gitmeyebilir,siz en iyisi hayal kurun!

__CENK__ 27.05.2014 10:37

Salih alcagi!

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2085301)
Bir pkk linin bile hem aleviligimi savunmasi hemde vatanim icin laf etmesi bile , hem bu milletin hemde Türkiyenin büyüklügünün yegane delilidir.

Bilmeden de yapmis ve yapiyor olman, yani Türkiyeyi savunman ,aslinda paradox.

Cünki `siz türkler` dersin, 99.9 % unu ahmak ilan edersin, lakin yinede cikarin varsa ,serefli bir türk gibi ,türkiyeyi savunursun.

Senin kilon kac para?

Cocuk sun ,akillisin, ama senin kadar iyi gorebilen insanlarin olabilecegini hic untma.

Sen alevilere ettigin küfrün hesabini ver önce,sonrada Türk olup olmadigini arastir,cünkü türkler kadar düsünebilecek kapasiteye sahip degilsin!
Bak,birsey bulamayinca aga-babalarin gibi,terörist ilan ediyor,millete beni pkk li yansitiyorsun!Senin gibi bir alcak olacagima,pkk li olmayi tercih ederim!
Cok merak ettiysen düsüncemi sayfama gir bak,hangi ideolojiyi savundugum orda var!

__CENK__ 27.05.2014 12:18

Che

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2085302)

Che benim icin hep bir idoldür!
Bunu senin o kus beynin anlamaz!
Che dünya halklarinin mücadelesinde,dünyanin en enternasyonal devrimcisidir!
Resim konusuna girmiyorum bile,sirf yanlislarini,pisligini bastirmak icin,karsindakinde celiski ariyorsun?Ama senin o örümcek kafali beynin aslinda celiski olan onu göremiyorsun?
Alevilere hakaret eden sen oldugun halde,karsindakini öyle göstermeye calisacak kadar acizsin!Kendi savundugun düsüncenin arkasinda bile duramiyorsun!
Sen önce kafanda kiceliskiyi cöz,sonra bir iki firin ekmek ye ve öyle benimle tartis!

1978salih 27.05.2014 12:59

BEN IM IDEOLOJIM VEYA SAVUNMAYA MUHTAC BIR DINIM YOK !

BENIM DINIMIN VE IDEOLOJIMIN YEGANE KORUYUCUSU ALLAHTIR !!

BENIM DÜSÜNCEME HISLERIME VE BEKLENTILERIME GELECEK OLURSAK :

KENDI DILIMDEN DINIMDEN IRKIMDAN VE BÖLGEMDEN OLANLARDA BARIS ICINDE YASAMAK !!

ATATÜRKÜ PEK SAVUNAN BAZI FITNECILER SU LAFINI NEDEN UNUTURLAR :

YURTTA SULH CIHANDA SULH !!

ÖNCE BIZLER EGER HEPIMIZ BIR TOPRAK BIR MILLETLER TOPLUGUGU OLAN TÜRKIYEYI BURDA KONUSUYORSAK; O HALDE ÖNCE VATANIMIZDA VEYA YURDUMUZDA KIMLER BARIS ICIN CABA GÖSTERIYORSA ; O ATANIN IZINDEDIR OLDUGUNA KANAAT GETIRIRIZ !!

VE KIM SADECE SAVAS KAOS KARGASA ISTIYOR HER OLUMSUZ BIR DURUMDA VATANI YAKIP YIKIYOR; YABANCI GAZETELERE TÜRKIYE KÖTÜ ÖCÜ DIYORSA ;

ISTE O SAHISLAR TÜRKIYEMIN VE TÜRKIYEDE YASAYAN MILLETIMIN ; DÜSMANIDIR !!

OSMANLI DA YAPILMIS OLAN BAZI HATALARI VE HATTA BAZI OLYLARI; TÜRKIYEDE YASAYAN TÜRK VE ALEVI KARDESLERINI ; BIRBIRINE KIRDIRMAK ICIN ORTAYA CIKAN ; SEN YAPILI TIPLER; SADECE BIR MERCIGE CALISIRSINIZ ""

YEZID VE HICLIGE !

ACINACAK HALINIZE BAKMAZSINIZ BIRDE MILLETE ; HICLIGE BOSLUGA ITIMAT EDEN HICLIK VE BOSLUK ICIN ÖMÜR TÜKETEN ILMINIZLE BIRDE AKIL VERMEYE KALKISIRSINIZ !!

YOK ; BEN SENIN GIBI KIMSEYI KÜCÜMSEMIYORUM BILE !

AMA SENIN BU MANTIKSIZ VE HATTA ILIM ILE BILE BAGDASMAYAN IMANSIZLIGINA BILE BUKADAR SABR ETMEM BILE ; BENIM SANA KARSI DAHI IYI NIYETLI KALMAK ISTEMEMIN ; KARDESLIGIN ERDEMININ BILINCINDE OLLDUGUMUN ; BIR GÖSTERGESI VE BIR IZAHIDIR !

SEN AMA BÖLÜCÜ IDIOLOJINE KILIF ARAYACAK KADAR PISKINLIK YAPIP; BIRDE KALKIP KÜCÜK VE YAPAY DÜSÜNCENLE MILLETE YÖNVERDIGINI DÜSÜNÜYORSUN !!

BELKIDE GERCEKTEN SEN IYILIK YAPTIGINI DÜSÜNÜYORSUN !!

BUKADAR BAGLILIK BUKADAR SALDIRGANLIK VE BUKADAR BÖLÜCÜLÜK; SADECE EGER BIRSEYE BUKADAR INANIRSAN YAPABILECEGIN BIRSEY !!

senin bu yönlerin ile bagdasmadigini düsündügüm , özürlü düsüncelerinin temelinde senin inancszligin yatiyor !!

yani senin icin baska disin baska !!

ama birbiriyle kesinlikle örtüsen iki yaninida görmezlikten gelmeyeyim !!

icindeki ilim boslugunu , cikardigin sesler kesinlikle kanitliyor !!

bos bir beyinden , türk sanat müzigi beklemek tabiiki , birazda benim veya burdaki cogu arkadaslarin, iyi niyeti suclarindan kaynaklanmaktadir !

""""" cocuk seni yakalarsam o kulaklarini cekerim senin ""
-----homo oldugumu söylemissin , ---

BURDAKI ARKADASLARIN AFFINA SIGINARAK TERBIYE SINIRLARIMI ACMADAN BEN BU COCUGA BIR DERS OLSUN DIYE BIR KELIME EKLEMEK ISTIYORUM "" HOMO OLUP OLMADIGIMI GERCEKTEN MERAK EDIYORSAN EN GÜVENDIGIN BAYAN CINSINDEN BIR HATUNU YOLLA ; BELGELEYELIM !! ""

(SEN TERBIYE SINIRLARINI ACTIKCA; BEN DE AGZIYIN PAYINI COK HOMOGEN OLARAK VERIRIM)

PIS COCUK SENI !!

HAAA ; KENDI YARANI NEDEN BENIM ÜZERIMDEN KASIDIGINI SORMAK ISTERDIM AMA ; SACMALARSIN KALSIN !!

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085334)
Che benim icin hep bir idoldür!
Bunu senin o kus beynin anlamaz!
Che dünya halklarinin mücadelesinde,dünyanin en enternasyonal devrimcisidir!
Resim konusuna girmiyorum bile,sirf yanlislarini,pisligini bastirmak icin,karsindakinde celiski ariyorsun?Ama senin o örümcek kafali beynin aslinda celiski olan onu göremiyorsun?
Alevilere hakaret eden sen oldugun halde,karsindakini öyle göstermeye calisacak kadar acizsin!Kendi savundugun düsüncenin arkasinda bile duramiyorsun!
Sen önce kafanda kiceliskiyi cöz,sonra bir iki firin ekmek ye ve öyle benimle tartis!

__CENK__ 27.05.2014 15:58

Senin gibiler!

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2085340)
BEN IM IDEOLOJIM VEYA SAVUNMAYA MUHTAC BIR DINIM YOK !

BENIM DINIMIN VE IDEOLOJIMIN YEGANE KORUYUCUSU ALLAHTIR !!

BENIM DÜSÜNCEME HISLERIME VE BEKLENTILERIME GELECEK OLURSAK :

KENDI DILIMDEN DINIMDEN IRKIMDAN VE BÖLGEMDEN OLANLARDA BARIS ICINDE YASAMAK !!

ATATÜRKÜ PEK SAVUNAN BAZI FITNECILER SU LAFINI NEDEN UNUTURLAR :

YURTTA SULH CIHANDA SULH !!

ÖNCE BIZLER EGER HEPIMIZ BIR TOPRAK BIR MILLETLER TOPLUGUGU OLAN TÜRKIYEYI BURDA KONUSUYORSAK; O HALDE ÖNCE VATANIMIZDA VEYA YURDUMUZDA KIMLER BARIS ICIN CABA GÖSTERIYORSA ; O ATANIN IZINDEDIR OLDUGUNA KANAAT GETIRIRIZ !!

VE KIM SADECE SAVAS KAOS KARGASA ISTIYOR HER OLUMSUZ BIR DURUMDA VATANI YAKIP YIKIYOR; YABANCI GAZETELERE TÜRKIYE KÖTÜ ÖCÜ DIYORSA ;

ISTE O SAHISLAR TÜRKIYEMIN VE TÜRKIYEDE YASAYAN MILLETIMIN ; DÜSMANIDIR !!

OSMANLI DA YAPILMIS OLAN BAZI HATALARI VE HATTA BAZI OLYLARI; TÜRKIYEDE YASAYAN TÜRK VE ALEVI KARDESLERINI ; BIRBIRINE KIRDIRMAK ICIN ORTAYA CIKAN ; SEN YAPILI TIPLER; SADECE BIR MERCIGE CALISIRSINIZ ""

YEZID VE HICLIGE !

ACINACAK HALINIZE BAKMAZSINIZ BIRDE MILLETE ; HICLIGE BOSLUGA ITIMAT EDEN HICLIK VE BOSLUK ICIN ÖMÜR TÜKETEN ILMINIZLE BIRDE AKIL VERMEYE KALKISIRSINIZ !!

YOK ; BEN SENIN GIBI KIMSEYI KÜCÜMSEMIYORUM BILE !

AMA SENIN BU MANTIKSIZ VE HATTA ILIM ILE BILE BAGDASMAYAN IMANSIZLIGINA BILE BUKADAR SABR ETMEM BILE ; BENIM SANA KARSI DAHI IYI NIYETLI KALMAK ISTEMEMIN ; KARDESLIGIN ERDEMININ BILINCINDE OLLDUGUMUN ; BIR GÖSTERGESI VE BIR IZAHIDIR !

SEN AMA BÖLÜCÜ IDIOLOJINE KILIF ARAYACAK KADAR PISKINLIK YAPIP; BIRDE KALKIP KÜCÜK VE YAPAY DÜSÜNCENLE MILLETE YÖNVERDIGINI DÜSÜNÜYORSUN !!

BELKIDE GERCEKTEN SEN IYILIK YAPTIGINI DÜSÜNÜYORSUN !!

BUKADAR BAGLILIK BUKADAR SALDIRGANLIK VE BUKADAR BÖLÜCÜLÜK; SADECE EGER BIRSEYE BUKADAR INANIRSAN YAPABILECEGIN BIRSEY !!

senin bu yönlerin ile bagdasmadigini düsündügüm , özürlü düsüncelerinin temelinde senin inancszligin yatiyor !!

yani senin icin baska disin baska !!

ama birbiriyle kesinlikle örtüsen iki yaninida görmezlikten gelmeyeyim !!

icindeki ilim boslugunu , cikardigin sesler kesinlikle kanitliyor !!

bos bir beyinden , türk sanat müzigi beklemek tabiiki , birazda benim veya burdaki cogu arkadaslarin, iyi niyeti suclarindan kaynaklanmaktadir !

""""" cocuk seni yakalarsam o kulaklarini cekerim senin ""
-----homo oldugumu söylemissin , ---

BURDAKI ARKADASLARIN AFFINA SIGINARAK TERBIYE SINIRLARIMI ACMADAN BEN BU COCUGA BIR DERS OLSUN DIYE BIR KELIME EKLEMEK ISTIYORUM "" HOMO OLUP OLMADIGIMI GERCEKTEN MERAK EDIYORSAN EN GÜVENDIGIN BAYAN CINSINDEN BIR HATUNU YOLLA ; BELGELEYELIM !! ""

(SEN TERBIYE SINIRLARINI ACTIKCA; BEN DE AGZIYIN PAYINI COK HOMOGEN OLARAK VERIRIM)

PIS COCUK SENI !!

HAAA ; KENDI YARANI NEDEN BENIM ÜZERIMDEN KASIDIGINI SORMAK ISTERDIM AMA ; SACMALARSIN KALSIN !!

Hep ayni nakarat,benim idelojim yok ben allaha inanirim?Ideolojinin ne oldugunu bile bilmez cünkü!
Su homo meselesine gelince,birine neden kendi resmini koymuyorsun dersen?Bu sorudan o anca bu sonuca cikar!
Bu gericileri anlamakta güc gercekten,ya adamlarda hafiza yok yada alcakligina yapiyorlar!
Sen bir ker su yazdigin tarih dogruysa benden kücüksün allahin angutu!
Bak bugün gazetelerde yaziyor helal genelevi acilmis,ayrica 3 imam da onay ve tasdik vermis oraya git kanitla kendini!

1978salih 28.05.2014 12:08

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085372)
Hep ayni nakarat,benim idelojim yok ben allaha inanirim?Ideolojinin ne oldugunu bile bilmez cünkü!
Su homo meselesine gelince,birine neden kendi resmini koymuyorsun dersen?Bu sorudan o anca bu sonuca cikar!
Bu gericileri anlamakta güc gercekten,ya adamlarda hafiza yok yada alcakligina yapiyorlar!
Sen bir ker su yazdigin tarih dogruysa benden kücüksün allahin angutu!
Bak bugün gazetelerde yaziyor helal genelevi acilmis,ayrica 3 imam da onay ve tasdik vermis oraya git kanitla kendini!

SENIN RESMINI GÖRMEK ISTEMEMIN SEBEBI KARSIMDAKI INSANIN COCUK OLUP OLMADIGINI ÖGRENMEK ISTEGINE DAYANMAKTA IDI !!

TABI SEN BUNU KENDI EKSENIN DE DÜSÜNDÜGÜNDEN VE O DAR ALANDAN CIKAMADIGINDAN DOLAYI, OLAYI HOMOYA BAGLAMISIN !!

AMA BURDADA HAKLISIN !! NE DIIM !! HER INSAN SENIN KADAR TEK EKSENDE DOLANMIYOR !

ULA CENK SANA LAF SOKCAM AMA VALLA ARTIK SOHBETIN BENI BILE BOZMAYA BASLADI BURDA !!

HELAL OLSUN SANA !!

HAAAA TANISMAK ISTEMEMI DE , KELLE AVCILIGIMA VEYA HOMOLUGUMA BAGLAMA !!

KARDESCE YAKIN KALIYORSAK BIRBIRIMIZE SENIN ISTEDIGIN YERDE BIR ARA MÜSAIT OLDUGUMUZ BIR VAKITTE OTURALIM; BIRER CAY ICELIM !!

BEN SANA ISTERSEN DÜSSELDORF KÖLN DIYEYIM !

SENDE GELEBILIRMISIN GELEMEZMISIN BI DÜSÜN !

HAYDI SELAMETLE

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:10 Uhr.