![]() |
Zitat:
sende etki yaratabilecek kisilerin bu konu hakkinda düsündüklerini okuyunca belki daha etkili olur. Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
|
Zitat:
salih gayet güzel düsüncesini paylasiyor. tüm yazilarinda birlik ve beraberligi savunuyor. |
Bende tam aksini söylim!
Zitat:
Bu vaybee de söyle birseyede denk geldim,bir baskasini cok savunan,sonra o kisinin sahte nicki olarak ortaya cikiyor! Körler,sagirlar birbirini agirlar hikayesi! |
Zitat:
salih sizlerin küfürüne karsilik vermeden gayet düzgün cevap veriyor. bana kalirsa salih sizden daha iyi bir alevi!!! |
Düzenbazlar!
Zitat:
|
Zitat:
hatta devamli övgüyle bahsediyor alevilerden cünkü kendisini alevi. aleviligi senin gibi tanimlamadigi icin ona küfür etmen senin karsi düsüncelere tahammülün olmadigini gösteriyor. |
Salihin yalakasi menbaa!
1978salih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster köln de RTE protesto eden arkadaslara sesleniyorum !!! ALMAN MEDYASINI da elestirmeyi sakin unutmayin !!! SEREFSIZ LER ; SAVUNDUGUNUZ ATATÜRKÜN TÜRKIYESINE : VATANINIZA SÖVMEKTE SIZLER SIRITMAKTASINIZ !! ZEVK ALIYORSUNUZ MALUM !! SIZ KIM TÜRKIYEYI SAVUNMAK KIM; !!!*** SEREF ILE SEREFEYI KARSITIRAN AYYASLAR TOPLULUGU SIZI !!! LEVENT KIRCA BILE SIZDEN AYIK GEZIYOR
1.Vataniniza sövmekte,sizler siritmaktasiniz! 2.Zevk aliyorsunuz! 3.Siz kim türkiyeyi savunmak kim! 4.Seref ile serefeyi karistiran ayyaslar toplulugu sizi! Ben özellikle ayirdim ki o kus beynin anlasin diye!Cünkü sende anlama kapasitesi diye birsey yok,hatta yazilari okudugundan bile emin degilim..... |
Zitat:
sana bir kere bile hakaret etmedigim halde sen bana bir kere küfürsüz cevap veremedin. bence bu düsündürücü bir durum. |
Illa ona hakaret etmene gerek yok ki! Burdaki arkadaslar senin belden asagi bilhasa insanlarin en kutsal degerlerine, annelerine ettigin küfüleri kimse unutmamistir.
Cenk ondan da payini cikararak bu ifadeleri kullanmis olabilir! Olamaz mi? Zitat:
|
Insanlar mesellerini müzakere ederek cözerler,tartisarak dogruya varirlar.
Böyle küfür ve hakaretlerle, hicbir yere varilmaz.Hele ki, sanal alemde görmediginiz tanimadiginiz insanlara hakaret etmek acizligin deyilsa korkakligin ifadesidir. Küfürbaz insanlar uzak dursunlar. Bu bir gercektir ki Alevilikte Islamin bir mezhebidir.Sünilikte. Temel argümanlari ortaya cikislari aynidir. Kimse baska seyler devsirmeye kalkmasin.Akli selim alevilerde sünilerde kardes olduklarinin fevkindedirler. Aleviler Sünniler kardestir, kallesler zaten kallestir. onlarin alevi veya sünni olmasi hicbirsey ifade etmez |
Zitat:
|
Manbee
Zitat:
Bir alcaga alcak oldugunu söylemezsen o bunu bilemez! Sen alcaksin bende söylüyorum niye aliniyorsun ki? Bir sürü sey yazdik,bir kere bile cevap veremedin ve salih denilen zati israrla hakaret etmedigi konusunda savundun! Hani aptalsin diye cümleleri tek tek yazdim yine cevap yok? Yoksa sen aslinda salihmisin? Birde burdan bir sahtekarlik cikarsa vayki haline senin! |
Yavuz hirsiz!
Zitat:
Sahtekarlar alevilikten uzak dursunlar,sizin önderleriniz,imparatorlariniz,sahiniz sultaniniz bize diz cöktüremedi siz ne siniz ki! Size bir soru?siz simdiye kadar hic gördünüz mü bir alevi herhangi bir insana,sizin yolunuz yanlistir,dogru olan yol bizim yolumuz,bize gelin ibadet edin,cem evleri esastir gibi seyler duydunuzmu?Fakat bu kilic zoruyla müslüman olmuslar hergün diyor! Kavram gargasasi yaratmak kolay tabi!Halk dilinde bir deyim var"AL SANA BIR KAYA,NEREYE DAYARSAN DAYA"diye! Birde insan olunda tek nickle yazin,birden cok nickle yazanlar hem adam degil hemde düsüncelerine güvenmiyorlar! |
Zitat:
ama sen onun sahsina küfür ediyorsun. benim sahsima küfür ediyorsun ve senin gibi düsünmeyenlere saldirip küfür ediyorsun. bilmem farki görebiliyormusun. salih hakaret etti diyerek kendine hakaret etme hakkina sahipmis gibi gösterme. ps. paranoyak olmana hic gerek yok, rahat ol ben salih degilim. |
Yuh
Zitat:
Bak asagida yazmisim,hala alman medyasi diyor adam yuh! Sizin yüzünüze tükürsek yagmur yagdi dersiniz! Sen gercekten insan sinifindan geldigine eminmisin?Bak tekrar yaziyorum bunlari sen yine ayni cevabi verirsen o zaman sana sorarim! 1.Vataniniza sövmekte,sizler siritmaktasiniz! 2.Zevk aliyorsunuz! 3.Siz kim türkiyeyi savunmak kim! 4.Seref ile serefeyi karistiran ayyaslar toplulugu sizi! |
Zitat:
bak sadece ilk iki yazdigin cümleyi düzeltiyorum ki gözün görsün. 1.Vataniniza sövmekte (Alman medyasi), sizler siritmaktasiniz! 2.Zevk aliyorsunuz malum salihin söylediklerini alip sadece bir kismini veya bir kelime keserek buraya sunuyorsun. yorumu yine okuyan arkadaslara birakiyorum. |
Ya sen alcak degil serefsizsinde!
Zitat:
Adi yaratik,serefsiz kan emici küpek! |
salihin yazisi bu alcak!
1978salih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster köln de RTE protesto eden arkadaslara sesleniyorum !!! ALMAN MEDYASINI da elestirmeyi sakin unutmayin !!! SEREFSIZ LER ; SAVUNDUGUNUZ ATATÜRKÜN TÜRKIYESINE : VATANINIZA SÖVMEKTE SIZLER SIRITMAKTASINIZ !! ZEVK ALIYORSUNUZ MALUM !! SIZ KIM TÜRKIYEYI SAVUNMAK KIM; !!!*** SEREF ILE SEREFEYI KARSITIRAN AYYASLAR TOPLULUGU SIZI !!! LEVENT KIRCA BILE SIZDEN AYIK GEZIYOR
|
Zitat:
Aslinda konumuz A partisi C partisi degildir. Konumuz T.C Basbakanin bir yabanci ülkede kendi vatandaslari tarafindan karsilanmasi veya tepki gösterilmesydi Nankör olmayan insanlar körü körüne partizanlik yapmazlar. Yukardaki kare akli selim vefakär Alevi vatandaslarimizin duyarliligini göstermistir. Yabanci sömürgeci güclerin dumen suyuna gelmemislerdir. Mesele bukadar aciktir.TC Basbakani kabul etsin etmesin herkesin basbakanidir.Kaldi ki ,bu hükümet gelene kadar Türkiyede aleviler ikinci sinif vatandas gibi yasarlardi,kimliklerini gizleme geregi duyarlardi.Dersimi bombalayan CHP, Mezhep kiskirtmalarini yapanlar yine kemalistler chp oldugu haldde,bazi alevi gecinenlerin halen chp yi desteklemesi, bana katiline asik olan Stokholm sendromuna dücar olmus kisiyi hatirlatiyor. Insanca tartisacaksaniz devam edin benim konularima hakaret küfür istemiyorum !!! |
Sahtekarlar!
Zitat:
Baska Numara deneyin bence! |
Zitat:
Bilmeden de yapmis ve yapiyor olman, yani Türkiyeyi savunman ,aslinda paradox. Cünki `siz türkler` dersin, 99.9 % unu ahmak ilan edersin, lakin yinede cikarin varsa ,serefli bir türk gibi ,türkiyeyi savunursun. Senin kilon kac para? Cocuk sun ,akillisin, ama senin kadar iyi gorebilen insanlarin olabilecegini hic untma. |
Simdide che olmusun ekrana kendi resmini koyamayacak kadar yurek yok.
Ama anlasilan alevileri kaybettin sunnuleri kaybettin ileri geri konusup ataturkculeri kaybettin, simdi tek kozun , teroristler kaldi. Pkk nin da bazi zamanlarda kullandiklari sembol. |
Zitat:
|
Fasist kelle avcisi salih!
Zitat:
Benim kimseyi kaybettigim falan yok,o sen ve senin gibi aptallarin yargisi! Sen önce serefsizce alevi halkina yaptigin hakaretlerin özelestirisini yap,sonra benim resimlerim le ugras! Ha birde ben homoseksüellerden hoslanmiyorum bosuna merak etme beni:)))))) |
Milli sapik ve vaybee yosmasinin kuklasi!
Zitat:
|
Salih alcagi!
Zitat:
Bak,birsey bulamayinca aga-babalarin gibi,terörist ilan ediyor,millete beni pkk li yansitiyorsun!Senin gibi bir alcak olacagima,pkk li olmayi tercih ederim! Cok merak ettiysen düsüncemi sayfama gir bak,hangi ideolojiyi savundugum orda var! |
Che
Zitat:
Bunu senin o kus beynin anlamaz! Che dünya halklarinin mücadelesinde,dünyanin en enternasyonal devrimcisidir! Resim konusuna girmiyorum bile,sirf yanlislarini,pisligini bastirmak icin,karsindakinde celiski ariyorsun?Ama senin o örümcek kafali beynin aslinda celiski olan onu göremiyorsun? Alevilere hakaret eden sen oldugun halde,karsindakini öyle göstermeye calisacak kadar acizsin!Kendi savundugun düsüncenin arkasinda bile duramiyorsun! Sen önce kafanda kiceliskiyi cöz,sonra bir iki firin ekmek ye ve öyle benimle tartis! |
BEN IM IDEOLOJIM VEYA SAVUNMAYA MUHTAC BIR DINIM YOK !
BENIM DINIMIN VE IDEOLOJIMIN YEGANE KORUYUCUSU ALLAHTIR !! BENIM DÜSÜNCEME HISLERIME VE BEKLENTILERIME GELECEK OLURSAK : KENDI DILIMDEN DINIMDEN IRKIMDAN VE BÖLGEMDEN OLANLARDA BARIS ICINDE YASAMAK !! ATATÜRKÜ PEK SAVUNAN BAZI FITNECILER SU LAFINI NEDEN UNUTURLAR : YURTTA SULH CIHANDA SULH !! ÖNCE BIZLER EGER HEPIMIZ BIR TOPRAK BIR MILLETLER TOPLUGUGU OLAN TÜRKIYEYI BURDA KONUSUYORSAK; O HALDE ÖNCE VATANIMIZDA VEYA YURDUMUZDA KIMLER BARIS ICIN CABA GÖSTERIYORSA ; O ATANIN IZINDEDIR OLDUGUNA KANAAT GETIRIRIZ !! VE KIM SADECE SAVAS KAOS KARGASA ISTIYOR HER OLUMSUZ BIR DURUMDA VATANI YAKIP YIKIYOR; YABANCI GAZETELERE TÜRKIYE KÖTÜ ÖCÜ DIYORSA ; ISTE O SAHISLAR TÜRKIYEMIN VE TÜRKIYEDE YASAYAN MILLETIMIN ; DÜSMANIDIR !! OSMANLI DA YAPILMIS OLAN BAZI HATALARI VE HATTA BAZI OLYLARI; TÜRKIYEDE YASAYAN TÜRK VE ALEVI KARDESLERINI ; BIRBIRINE KIRDIRMAK ICIN ORTAYA CIKAN ; SEN YAPILI TIPLER; SADECE BIR MERCIGE CALISIRSINIZ "" YEZID VE HICLIGE ! ACINACAK HALINIZE BAKMAZSINIZ BIRDE MILLETE ; HICLIGE BOSLUGA ITIMAT EDEN HICLIK VE BOSLUK ICIN ÖMÜR TÜKETEN ILMINIZLE BIRDE AKIL VERMEYE KALKISIRSINIZ !! YOK ; BEN SENIN GIBI KIMSEYI KÜCÜMSEMIYORUM BILE ! AMA SENIN BU MANTIKSIZ VE HATTA ILIM ILE BILE BAGDASMAYAN IMANSIZLIGINA BILE BUKADAR SABR ETMEM BILE ; BENIM SANA KARSI DAHI IYI NIYETLI KALMAK ISTEMEMIN ; KARDESLIGIN ERDEMININ BILINCINDE OLLDUGUMUN ; BIR GÖSTERGESI VE BIR IZAHIDIR ! SEN AMA BÖLÜCÜ IDIOLOJINE KILIF ARAYACAK KADAR PISKINLIK YAPIP; BIRDE KALKIP KÜCÜK VE YAPAY DÜSÜNCENLE MILLETE YÖNVERDIGINI DÜSÜNÜYORSUN !! BELKIDE GERCEKTEN SEN IYILIK YAPTIGINI DÜSÜNÜYORSUN !! BUKADAR BAGLILIK BUKADAR SALDIRGANLIK VE BUKADAR BÖLÜCÜLÜK; SADECE EGER BIRSEYE BUKADAR INANIRSAN YAPABILECEGIN BIRSEY !! senin bu yönlerin ile bagdasmadigini düsündügüm , özürlü düsüncelerinin temelinde senin inancszligin yatiyor !! yani senin icin baska disin baska !! ama birbiriyle kesinlikle örtüsen iki yaninida görmezlikten gelmeyeyim !! icindeki ilim boslugunu , cikardigin sesler kesinlikle kanitliyor !! bos bir beyinden , türk sanat müzigi beklemek tabiiki , birazda benim veya burdaki cogu arkadaslarin, iyi niyeti suclarindan kaynaklanmaktadir ! """"" cocuk seni yakalarsam o kulaklarini cekerim senin "" -----homo oldugumu söylemissin , --- BURDAKI ARKADASLARIN AFFINA SIGINARAK TERBIYE SINIRLARIMI ACMADAN BEN BU COCUGA BIR DERS OLSUN DIYE BIR KELIME EKLEMEK ISTIYORUM "" HOMO OLUP OLMADIGIMI GERCEKTEN MERAK EDIYORSAN EN GÜVENDIGIN BAYAN CINSINDEN BIR HATUNU YOLLA ; BELGELEYELIM !! "" (SEN TERBIYE SINIRLARINI ACTIKCA; BEN DE AGZIYIN PAYINI COK HOMOGEN OLARAK VERIRIM) PIS COCUK SENI !! HAAA ; KENDI YARANI NEDEN BENIM ÜZERIMDEN KASIDIGINI SORMAK ISTERDIM AMA ; SACMALARSIN KALSIN !! Zitat:
|
Senin gibiler!
Zitat:
Su homo meselesine gelince,birine neden kendi resmini koymuyorsun dersen?Bu sorudan o anca bu sonuca cikar! Bu gericileri anlamakta güc gercekten,ya adamlarda hafiza yok yada alcakligina yapiyorlar! Sen bir ker su yazdigin tarih dogruysa benden kücüksün allahin angutu! Bak bugün gazetelerde yaziyor helal genelevi acilmis,ayrica 3 imam da onay ve tasdik vermis oraya git kanitla kendini! |
Zitat:
TABI SEN BUNU KENDI EKSENIN DE DÜSÜNDÜGÜNDEN VE O DAR ALANDAN CIKAMADIGINDAN DOLAYI, OLAYI HOMOYA BAGLAMISIN !! AMA BURDADA HAKLISIN !! NE DIIM !! HER INSAN SENIN KADAR TEK EKSENDE DOLANMIYOR ! ULA CENK SANA LAF SOKCAM AMA VALLA ARTIK SOHBETIN BENI BILE BOZMAYA BASLADI BURDA !! HELAL OLSUN SANA !! HAAAA TANISMAK ISTEMEMI DE , KELLE AVCILIGIMA VEYA HOMOLUGUMA BAGLAMA !! KARDESCE YAKIN KALIYORSAK BIRBIRIMIZE SENIN ISTEDIGIN YERDE BIR ARA MÜSAIT OLDUGUMUZ BIR VAKITTE OTURALIM; BIRER CAY ICELIM !! BEN SANA ISTERSEN DÜSSELDORF KÖLN DIYEYIM ! SENDE GELEBILIRMISIN GELEMEZMISIN BI DÜSÜN ! HAYDI SELAMETLE |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:10 Uhr. |