Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Kim özgür kadini istemiyor? (http://localhost/forum/showthread.php?t=10457)

benekalice 20.02.2014 17:30

Kime türban takmasi yasaklanmis seni sivri zeka?

Herkez istedigi gibi, Tayyip'den önce de basörtüsünü takiyordu. Tayyip gibi, Arap liboslari türbani getirtdiler. Artik kadinlar normal basörtüsü degil, Ninja'lar gibi kafalarini tokmak formuna sokup örtünüyorlar.

Tayyip'de senelerce sürekli benim gariban, magdur türbanli kardeslerim yalanini anlatip, arkadan paralari ayyakabi kutulari ile götürdü. Sanki ondan önce kapanmak isteyen kadinlara basörtü yasakmis gibi yalani.

Yalanlarin en büyügü de tarihe gecti. Gezide benim türbanli kardesimin üstüne isediler, yüzüne tükürdüler diye yalanlar haykirdi. Simdi yalani ortaya cikti.

Bakalim o yalanlarin hesabini ne zaman verecek.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2079330)
Bazilari erkeklerin dusuncelerini bayagi carpitiyor. Olay turbanla hic alakali bile degildi.

Turban takma yasasi diye bir sey yok ortada, turban takmak isteyenlere o ozgurlugun taninmasi var, istedikleri gibi takabilmeleri ozgurlugu, istedikleri gibi de takmama ozgurlugu. Kadinlarin kendi tercihleriyle turban, basortusu takmasi sizi neden bu kadar rahatsiz etti hayirdir? Hani kadin haklarini savunuyordunuz? Turban takanlar takmayanlari zorlamiyorken piskolojik baski yapmiyorken turban takmayan BAZI sivri zekalilar hangi hakla turban takanlari bunlari basindan cikarmaya calisiyor?

manbee 20.02.2014 20:07

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079335)

Herkez istedigi gibi, Tayyip'den önce de basörtüsünü takiyordu. Tayyip gibi, Arap liboslari türbani getirtdiler. Artik kadinlar normal basörtüsü degil, Ninja'lar gibi kafalarini tokmak formuna sokup örtünüyorlar.

Tayyip'de senelerce sürekli benim gariban, magdur türbanli kardeslerim yalanini anlatip, arkadan paralari ayyakabi kutulari ile götürdü. Sanki ondan önce kapanmak isteyen kadinlara basörtü yasakmis gibi yalani.

cahil oldugunu bu kadar belli etme.
üniversitelerde basörtülüleri dövüp attiklarini ne cabuk unutmussun.
meclisteki basörtlünün linc kampanyasi,
kamuda basörtü yasagini,
hastanelerde basörtlüleri almadiklarini,
yargidaki basörtü yasagini.

ne kadar balik hafizali fanatiksiniz siz?

Zitat:

Yalanlarin en büyügü de tarihe gecti. Gezide benim türbanli kardesimin üstüne isediler, yüzüne tükürdüler diye yalanlar haykirdi. Simdi yalani ortaya cikti.

doktor raporu var,
polis raporu var

kadin daha ne yapsin?

sizin parti tabiki tecavüzün sadece kamera kaydi olunca kabul edecek.
kadinlar siddet görünce kameraya cekmediysen geri dön diyecekler.

utanmadanda kadin haklarindan konusursun.

Bosphorus_ 21.02.2014 20:12

Zitat:

Seni inkarci :) universitelerde ve devlet dairelerinde daha 2 sene oncesine kadar basortusu ve turban hersey yasakti. O yasagi Tayyip getirmedi, Tayyip o yasak geldiginde IETT genel muduru bile degildi, politikada hic yoktu bre cehalet. Bol keseden at bakalim, yerlerse dedin, ama tasa carptin. Yine.

Sen kendi istegiyle basortusu giyene, carsaf giyen kadina ninja deyip hakaret et sonra da kadin haklarini savunuyorum de, IKIYUZLU varlik seni.

Ortaya hicbir yalan cikmadi, senin gibi inkarcilar basortululere saldirilari hep gormezden geldi, doktorlarin darp raporlarini gormezden geldi. Midemi bulandirdin be. Tayyip'i kullanarak ne kadar da inkar ve iftira atiyorsun, ozellikle kadinlara. Senin kadin oldugundan da suphelendim simdi.

Neden kadinlardan bu kadar nefret ediyorsun? Ozellikle seninle ayni siyasi gorusu paylasmadiklari icin onlarin hakkina tecavuz etmen yazik degil mi?

benekalice 22.02.2014 08:22

Yalancilarin safinda bosphorus, Tayyip'in yalanlarini bütün dünya duydu. Sen kafani kuma dalmissin, hala kumdan cikarmiyorsun.

Sen simdi kalkmissin, iki sene önceye kadar yüksek makamlarda basörtüsü yasakti diyorsun. Bu mu simdi kadin haklarini savunma?:

Türkiye'de önceleri Arap tarzi tessetür, tam kapanma (yeni kadini yok etme, sahis olarak saymama), ninja türü türban yoktu. Senin Tayyip'cilerin basörtü deyip deyip, paralari götürdüler. Kadinlara TV'lerden hakaret ettirtiler, yüksek makamlardan, yüksek makamlardan AKP'li kisiler kadinlarin tecavüz edildiklerinde, suclu oldugunu söylediler.

Türkiye'de adalet kalkti, Hukuk tamamen hükümetin direktifi altinda, hükümetin hosuna gitmeyen, baska düsünce sergileyen, avukatlari artik yasal yoldan ortadan kaldirakcak.

Tek HÜKÜMET, TEK düsünce, TEK ADAM memleketi yapmis Tayyip, hala iki sene önceye kadar yüksek makamlarda kadinlarin basörtüsü yasakti diyorsun.
Adamlar bogazlarina yolsuzluga bogulmuslar, sen yine ayni palavralarla milletin gözünü boyamaya calisiyorsun. Nerde insan haklari, nerde demokrasi, nerde kadin haklari, bunlari örtbas etemeye calisan sana, YUH!!!

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2079363)
Seni inkarci :) universitelerde ve devlet dairelerinde daha 2 sene oncesine kadar basortusu ve turban hersey yasakti. O yasagi Tayyip getirmedi, Tayyip o yasak geldiginde IETT genel muduru bile degildi, politikada hic yoktu bre cehalet. Bol keseden at bakalim, yerlerse dedin, ama tasa carptin. Yine.

Sen kendi istegiyle basortusu giyene, carsaf giyen kadina ninja deyip hakaret et sonra da kadin haklarini savunuyorum de, IKIYUZLU varlik seni.

Ortaya hicbir yalan cikmadi, senin gibi inkarcilar basortululere saldirilari hep gormezden geldi, doktorlarin darp raporlarini gormezden geldi. Midemi bulandirdin be. Tayyip'i kullanarak ne kadar da inkar ve iftira atiyorsun, ozellikle kadinlara. Senin kadin oldugundan da suphelendim simdi.

Neden kadinlardan bu kadar nefret ediyorsun? Ozellikle seninle ayni siyasi gorusu paylasmadiklari icin onlarin hakkina tecavuz etmen yazik degil mi?

22.02.2014 10:48

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079377)
Yalancilarin safinda bosphorus, Tayyip'in yalanlarini bütün dünya duydu. Sen kafani kuma dalmissin, hala kumdan cikarmiyorsun.

Sen simdi kalkmissin, iki sene önceye kadar yüksek makamlarda basörtüsü yasakti diyorsun. Bu mu simdi kadin haklarini savunma?:

Türkiye'de önceleri Arap tarzi tessetür, tam kapanma (yeni kadini yok etme, sahis olarak saymama), ninja türü türban yoktu. Senin Tayyip'cilerin basörtü deyip deyip, paralari götürdüler. Kadinlara TV'lerden hakaret ettirtiler, yüksek makamlardan, yüksek makamlardan AKP'li kisiler kadinlarin tecavüz edildiklerinde, suclu oldugunu söylediler.

Türkiye'de adalet kalkti, Hukuk tamamen hükümetin direktifi altinda, hükümetin hosuna gitmeyen, baska düsünce sergileyen, avukatlari artik yasal yoldan ortadan kaldirakcak.

Tek HÜKÜMET, TEK düsünce, TEK ADAM memleketi yapmis Tayyip, hala iki sene önceye kadar yüksek makamlarda kadinlarin basörtüsü yasakti diyorsun.
Adamlar bogazlarina yolsuzluga bogulmuslar, sen yine ayni palavralarla milletin gözünü boyamaya calisiyorsun. Nerde insan haklari, nerde demokrasi, nerde kadin haklari, bunlari örtbas etemeye calisan sana, YUH!!!

Du solltest deinen Namen ändern auf Alice Schwarz, genauso klingst du. Die redet auch nur blödsinn.

benekalice 22.02.2014 11:27

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 2)
Hala tas keser diyerek biryerlerini yirtan, AKP-PKK pisliklerini kapatma cabasinda olan AKP-PKK-Gencligi'ne...

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2079378)
Du solltest deinen Namen ändern auf Alice Schwarz, genauso klingst du. Die redet auch nur blödsinn.

WpumaC 22.02.2014 12:16

beyinsiz benekox, halen buralarda beyinsizligini sergilemektesin.
kadinlarin yüz karasi!

ekledigin yazidan son kismi...

Bu yüzden;gerici özgür kadını sevmez.
Kadın özgür olsun istemez.
Ve onu örtmek,kapatmak,susturmak,bastırmak için çarşafa-türbana sarmak ister.
'Türban' diye tutturmaları bu yüzdendir.
Gericinin sonudur özgür kadın...

Bekir COŞKUN / Cumhuriyet

elmayla armudu ayirmasini bilemeyen benekox ve sana benzer beyinsizler. türkiyedeki türbanli kadinlarimizin cogu kendi istekleriyle baslarini örtüyor. sana ne milletin özel kararlarindan? birde utanmadan özgürlügü savunuyorsun.

her zaman demisimdir, kadinlarin en büyük düsmanlari yine kadinlardir!

yillarca sidette ugradiysalar, kendi acizliklerinden ugramislardir. daha önceleri neden baskaldirmadilar? neden bunca zaman susdular?

8 mart dünya kadinlar gününü ele alirsak, o dönem haksizliklara ugradiklarini anlayip, birleserek baskaldirmislardir. baskaldirdiklari gibide emellerine uglasmislardir. bu örneklerden biri...

eger gercekten türkiyedeki basörtülü bayanlarimiz hayatlarindan memnun degilseler, birlesip baskadirsinlar o zaman!

ne zaman sahsen türkiyeyi ziyaret ettigimde, zoraki basimi örtmemi isterlerse, iste o zaman bende ve benim gibi düsünenlerde baskaldirmalilar.

WpumaC 22.02.2014 12:30

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079380)
Hala tas keser diyerek biryerlerini yirtan, AKP-PKK pisliklerini kapatma cabasinda olan AKP-PKK-Gencligi'ne...

tebrik ederim seni! hala basitligini korumaktasin.

gerizekali mahluk!!!

22.02.2014 19:11

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079380)

Das Thema ist: KIM ÖZGÜR KADINI ISTEMIYOR!!

Dein AKP/PKK blödsinn interessiert hier nicht!!
Amma batmis sana AKP! Birak her konuya burnunu sokma!
Bu konu bayanlar ile ilgili, birak bayanlar cevap yazsin!!!!!!!!!

Bosphorus_ 22.02.2014 19:58

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079377)

Butun dunya Tayyip'in basarilarini ayakta alkisliyor ve kabul ediyor, internette bununla ilgili onlarca yabanci makale okuyabilirsin. Dogru ya sen okumayi arastirmayi sevmeyenlerdensin, anca papagan gibi ayni propagandayi yapip durursun.

'Yuksek makamlarda' nerede demisim? Yalanci seni :D universite yuksek makam degil, kamu kuruluslari yuksek makamlar degil, memurluk yuksek makamlar degil ama basortusu oralarda yasakti. Hadi simdi yalanci, goster bana nerede 'yuksek makamlarda' demisim :D o sozumu bul bana goster profilimi silip gidecegim, bulamazsan sen defolup gideceksin kabul mu? Nerede delikanlilik :D sozunun arkasinda dur, goster bana o iddia ettigin sozumu İFTİRACI ! CHP ofislerinde sana iftira atmayı mı ogretiyorlar?

Yine sana bir tarih dersi daha vereyim, tek partili donem 1916-1946 yillari arasindaydi, tek partili donemi Ataturk getirdi.

Tayyip sana ''kardesim al minimum %10 halk destegini sen de mecliste ol'' diyor, sen %10'u bile beceremiyorsan adam daha ne yapsin :D tabi beceremezsin, halk sizin gibi irkcilardan ve kadin dusmanlarindan yana degil. Turkiye en fazla refahi Tayyip zamaninda elde etti, bu ulkede, Istanbul gibi buyuk sehirlerde bundan 15 yil oncesinde millet kadin coluk cocuk ellerinde su bidonlariyla, kazanlarla su tankeri bekliyordu bidonlara su doldurmak icin, o asfalti olmayan camurlu Istanbul yollarinda. Millet daglardan kaynak suyu getiriyordu evlerine, sebeke suyu icilmiyor diye. Istanbul'un gobeginde ormanlardan kozalak ve odun topluyorlardi be, evde sobada yakip isinmak icin. Sen ne gormussun ne taniyorsun Turkiye'yi, oradan otup durmak kolay. En azindan almanya'da yasayan Turk vatandaslarini ornek al bak ayni baslikta yazmislar, senin ne kadar irkci ve kadin dusmani oldugunu onlar da farketmis.

Kiviriyorsun, acik sorayim: Kadinlarin kendi istekleriyle carsaf giymesi senin niye sana bu kadar batiyor? Kadinlarin haklarini savunuyor olsaydin onlara ninja minja diyerek hakaret etmeye calismazdin. Senin gibi dotlerini buralarini sonuna acmak zorunda mi onlar da? Senin gibi dusunmek zorunda mi? Kadinlardan neden bu kadar nefret ediyorsun? Ideoloji bir insani hemcinslerinden bu kadar nefret ettirir mi? Bu nefret ve ideolojik saplantindan dolayi herhangi bir ucret aliyor musun? Aliyorsan, bu etik midir?

Neden bu kadar irkcisin Araplara karsi? Neden almanlarin dotlerini opuyorsun da soz konusu baska irklar olunca irkcilik yapiyorsun? Irkcilik almanyanda da hos gorulmez haberin olsun. Amacin Arap irkciligi yapip almanlara yanasmaksa kimse senin Turk olarak kalmani zaten istemiyor.

Bu sorular cevaplarini bekliyor, ltfn cevaplayalim.

Saygilar sevgiler. Aleykum selam. ahah.

23.02.2014 00:13

@Calikusu81

Zitat:

Zitat von Calikusu81 (Beitrag 2078482)
Günümüzde herkes özgür kiz istiyor. Annelerimizin yetistirdigi gibi olmak bayagi demode olmus... Erkekler artik hakikaten cosmus =)

Senin deymindeki özgürlük nedir?? Sence özgür kadin nasil oluyor?

@Alice Schwarze alias benekalice und bosphorus:

Konuyu caydiracak konu yazacaksaniz, ayri threat acmakta özgürsünüz. orda istediginiz sekilde, istediginiz konuyu, actiginiz konu altinda tartisabilirsiniz.
Bilhassa sen alice schwarze alias benekalice. Sen hatta yeni bi forum kur. orada istedigin politika sohbetlerini sürebilirsin.
burda senin disinda nice insanlar var! herkes senin gibi, her konuya politika karistirmaya merakli degil!
benim özgürlügüme karisip durma iki birdir!! fikrini her yere savmak istiyorsun anladik. HER INSANIN ILLE SENINLE AYNI FIKIRDEN OLMASINI ISTIYORSUN. anladik! ama ayni söyledigin gibi, benim özgürlügüme karisamazsin! ve her konuya politikayi karistirmamak, politika üzerine tartismamakda BENIM ÖZGÜRLÜGÜM! Özgürlügümü cigneyip durma!!!!

benekalice 23.02.2014 08:01

Sen birkere dünyanin yazdiklarini okuyabilseydin... yalan anlatip, durup durup, siritmazdin.
sen sartlanmis ve maas baglanmis Tayyip destekcisin. Sen okusan da fayda etmez. Senin yalanlarini artik sadece senin gibi beyin yikanmislar yutar.

http://www.fr-online.de/tuerkei/tuer...,26054812.html

http://www.nzz.ch/aktuell/internatio...kei-1.18212200

http://t24.com.tr/haber/10-gazeteden...u-yazdi/246349

http://www.radikal.com.tr/yazarlar/m..._times-1173274

http://www.haber7.com/gundem/haber/1...a-suc-duyurusu

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2079394)
Butun dunya Tayyip'in basarilarini ayakta alkisliyor ve kabul ediyor, internette bununla ilgili onlarca yabanci makale okuyabilirsin. Dogru ya sen okumayi arastirmayi sevmeyenlerdensin, anca papagan gibi ayni propagandayi yapip durursun.

'Yuksek makamlarda' nerede demisim? Yalanci seni :D universite yuksek makam degil, kamu kuruluslari yuksek makamlar degil, memurluk yuksek makamlar degil ama basortusu oralarda yasakti. Hadi simdi yalanci, goster bana nerede 'yuksek makamlarda' demisim :D o sozumu bul bana goster profilimi silip gidecegim, bulamazsan sen defolup gideceksin kabul mu? Nerede delikanlilik :D sozunun arkasinda dur, goster bana o iddia ettigin sozumu İFTİRACI ! CHP ofislerinde sana iftira atmayı mı ogretiyorlar?

Yine sana bir tarih dersi daha vereyim, tek partili donem 1916-1946 yillari arasindaydi, tek partili donemi Ataturk getirdi.

Tayyip sana ''kardesim al minimum %10 halk destegini sen de mecliste ol'' diyor, sen %10'u bile beceremiyorsan adam daha ne yapsin :D tabi beceremezsin, halk sizin gibi irkcilardan ve kadin dusmanlarindan yana degil. Turkiye en fazla refahi Tayyip zamaninda elde etti, bu ulkede, Istanbul gibi buyuk sehirlerde bundan 15 yil oncesinde millet kadin coluk cocuk ellerinde su bidonlariyla, kazanlarla su tankeri bekliyordu bidonlara su doldurmak icin, o asfalti olmayan camurlu Istanbul yollarinda. Millet daglardan kaynak suyu getiriyordu evlerine, sebeke suyu icilmiyor diye. Istanbul'un gobeginde ormanlardan kozalak ve odun topluyorlardi be, evde sobada yakip isinmak icin. Sen ne gormussun ne taniyorsun Turkiye'yi, oradan otup durmak kolay. En azindan almanya'da yasayan Turk vatandaslarini ornek al bak ayni baslikta yazmislar, senin ne kadar irkci ve kadin dusmani oldugunu onlar da farketmis.

Kiviriyorsun, acik sorayim: Kadinlarin kendi istekleriyle carsaf giymesi senin niye sana bu kadar batiyor? Kadinlarin haklarini savunuyor olsaydin onlara ninja minja diyerek hakaret etmeye calismazdin. Senin gibi dotlerini buralarini sonuna acmak zorunda mi onlar da? Senin gibi dusunmek zorunda mi? Kadinlardan neden bu kadar nefret ediyorsun? Ideoloji bir insani hemcinslerinden bu kadar nefret ettirir mi? Bu nefret ve ideolojik saplantindan dolayi herhangi bir ucret aliyor musun? Aliyorsan, bu etik midir?

Neden bu kadar irkcisin Araplara karsi? Neden almanlarin dotlerini opuyorsun da soz konusu baska irklar olunca irkcilik yapiyorsun? Irkcilik almanyanda da hos gorulmez haberin olsun. Amacin Arap irkciligi yapip almanlara yanasmaksa kimse senin Turk olarak kalmani zaten istemiyor.

Bu sorular cevaplarini bekliyor, ltfn cevaplayalim.

Saygilar sevgiler. Aleykum selam. ahah.

benekalice 23.02.2014 08:09

Yarim yamalak okudugun Fospauros gibi senin de ortada. Bir kere bu konuyu ben actim. Ve senin gibi dinci ve Tayyip sartlanmisi hemen saldirisa gecti.

Ötmeden önce bak.

Eger bakmiyorsan, benim actigim thread'ten cik git, sen baska bir yerde ac hödük!

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2079396)
Senin deymindeki özgürlük nedir?? Sence özgür kadin nasil oluyor?

@Alice Schwarze alias benekalice und bosphorus:

Konuyu caydiracak konu yazacaksaniz, ayri threat acmakta özgürsünüz. orda istediginiz sekilde, istediginiz konuyu, actiginiz konu altinda tartisabilirsiniz.
Bilhassa sen alice schwarze alias benekalice. Sen hatta yeni bi forum kur. orada istedigin politika sohbetlerini sürebilirsin.
burda senin disinda nice insanlar var! herkes senin gibi, her konuya politika karistirmaya merakli degil!
benim özgürlügüme karisip durma iki birdir!! fikrini her yere savmak istiyorsun anladik. HER INSANIN ILLE SENINLE AYNI FIKIRDEN OLMASINI ISTIYORSUN. anladik! ama ayni söyledigin gibi, benim özgürlügüme karisamazsin! ve her konuya politikayi karistirmamak, politika üzerine tartismamakda BENIM ÖZGÜRLÜGÜM! Özgürlügümü cigneyip durma!!!!

23.02.2014 09:17

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079401)
Yarim yamalak okudugun Fospauros gibi senin de ortada. Bir kere bu konuyu ben actim. Ve senin gibi dinci ve Tayyip sartlanmisi hemen saldirisa gecti.

Ötmeden önce bak.

Eger bakmiyorsan, benim actigim thread'ten cik git, sen baska bir yerde ac hödük!

Du bist wirklich ein analphabet. Es ist unglaublich. Dank dir haben Frauen einen schlechten Ruf.
Vielen Dank.

benekalice 23.02.2014 17:30

Stimmt, in Augen von Fundi-Muchels/Tayyip-Sabberschlecker wie Dich , bin ich eine Unehrenhafte, weil ich mich damit beschäftige, die Machenschaften und Denkweisen der AKP-PKK zu outen und zu dekodieren. Die Ereignisse in der Türkei, die sich überschlagen, bestätigen nur das alles.

Sabberschlecker wie Du haben nämlich nur ein bestimmtes Frauenbild im Sinn, eine die unsichtbar ist oder für Euch Propganda macht, in dem Unwissen, dass sie dabei ihr eigenes Grab gräbt.

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2079403)
Du bist wirklich ein analphabet. Es ist unglaublich. Dank dir haben Frauen einen schlechten Ruf.
Vielen Dank.

23.02.2014 17:56

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079423)
Stimmt, in Augen von Fundi-Muchels/Tayyip-Sabberschlecker wie Dich , bin ich eine Unehrenhafte, weil ich mich damit beschäftige, die Machenschaften und Denkweisen der AKP-PKK zu outen und zu dekodieren. Die Ereignisse in der Türkei, die sich überschlagen, bestätigen nur das alles.

Sabberschlecker wie Du haben nämlich nur ein bestimmtes Frauenbild im Sinn, eine die unsichtbar ist oder für Euch Propganda macht, in dem Unwissen, dass sie dabei ihr eigenes Grab gräbt.

Cahil oldugunu bildigim icin, seninle tartismanin anlami yok.
Ama politika hakkinda yaydiklarininda kaynagi sadece aklinda gecenler ise. halimiz harap.
du hast absolut keine ahnung wer ich bin. noch habe ich irgendwen verteidigt. ich habe lediglich geschrieben, dass du deine Streitigkeiten da führen sollst, wo sie hin gehören.
Aber da du ja ein analphabet bist, hast du natürlich nichts verstanden.
also fangen wir mal an:

A B C D E F G H.

Simdilik bu kadar yeter, hele bunlari ögren, sonra devam ederiz :)

23.02.2014 18:26

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2079394)

Ehemühüm,

bütün dünya demek bizim Tayyip'in yaptiklarini ayakta alkisliyormus? Hangi dünya su yalaka medya dünyasi mi, cünkü baska bir dünya ki ben Almanya'dan izliyorum gelismeleri, Tayyip'i bogazin hasta adamindan ziyada "hasta ruhlu" adami ilan ediyorlar ve Türkiye'nin gelismesinin bir 1001 gece masali olmasindan ibaret oldugunu savunuyorlar. Allah'tan ki bu topraklarda analar baska yigitler de doguru ve Mustafa Sarigül'de var. Eger o Istanbul'u almazsa, ki alacak. Önce Istanbul' sonra da Türkiye batacak ve bölünecek. Filminin sonu bu!

Bosphorus_ 23.02.2014 18:28

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079400)
Sen birkere dünyanin yazdiklarini okuyabilseydin... yalan anlatip, durup durup, siritmazdin.
sen sartlanmis ve maas baglanmis Tayyip destekcisin. Sen okusan da fayda etmez. Senin yalanlarini artik sadece senin gibi beyin yikanmislar yutar.

http://www.fr-online.de/tuerkei/tuer...,26054812.html

http://www.nzz.ch/aktuell/internatio...kei-1.18212200

http://t24.com.tr/haber/10-gazeteden...u-yazdi/246349

http://www.radikal.com.tr/yazarlar/m..._times-1173274

http://www.haber7.com/gundem/haber/1...a-suc-duyurusu

Dunyanin yazdiklari demissin 2 tane kaynak var alman gerisi Turk :D ''AKP success in Turkey'' diye google'da ara kaynaklari gor.

Ozellikle bu universite kaynagi, sana kapak gibi yazmis:

AKP advocates Turkish membership in the EU and has made enormous efforts to conform to Western standards of liberty and democracy, such as easing restrictions on Kurdish cultural expression, increasing freedom of press, and putting the military under civilian control. Though religiously very moderate, the AKP opposes Turkey's dominant paradigm of Kemalist secularism and supports women’s right to wear head scarves if they choose to do so. Concurrently, it strongly favors the rights of women, including their right to play an active role in politics. Generally supportive of free-market economy, the party's economic policies have been very successful in controlling Turkey's hyperinflation and have earned it strong support among the middle class.
http://berkleycenter.georgetown.edu/...t-party-turkey

En saglam yazilardan, AKP basarilarinin sadece ekonomik olmadigini anlatiyor: http://www.foreignpolicyjournal.com/...rkeys-success/

http://www.hanafisat.com/news-politi...,a2247042.html

http://www.globalsecurity.org/milita...-party-akp.htm

http://www.iss.europa.eu/publication...-akps-victory/

Tokat gibi, o ozendigin begendigin avrupalilar AKP'ye hayran: http://www.giga-hamburg.de/en/system...nk-karadag.pdf

Daha bir ton makale, haber, rapor. Hepsi istatistiklere ve kanitlara dayaniyor, seninki gibi hayal alemi, manipulasyonlara degil. Beynimizi yikayamadigin icin cok agresiflestin :D kimse yemiyor artik o seriat, AKP vs vs safsatalarini.

Eee halen '''Yuksek makamlarda'' dedigimi iddia ettigin yeri bana gosteremedin, iftira atmayi nerede ogrendigini sorabilir miyim kadin dusmani?

Sana son olarak sadece sunu diyorum: :D

Bosphorus_ 23.02.2014 18:36

Zitat:

Zitat von KENAN_KILICKAYA (Beitrag 2079430)
Ehemühüm,

bütün dünya demek bizim Tayyip'in yaptiklarini ayakta alkisliyormus? Hangi dünya su yalaka medya dünyasi mi, cünkü baska bir dünya ki ben Almanya'dan izliyorum gelismeleri, Tayyip'i bogazin hasta adamindan ziyada "hasta ruhlu" adami ilan ediyorlar ve Türkiye'nin gelismesinin bir 1001 gece masali olmasindan ibaret oldugunu savunuyorlar. Allah'tan ki bu topraklarda analar baska yigitler de doguru ve Mustafa Sarigül'de var. Eger o Istanbul'u almazsa, ki alacak. Önce Istanbul' sonra da Türkiye batacak ve bölünecek. Filminin sonu bu!

Dunyanin, yabanci medyanin AKP yalakasi olmaya ihtiyaci yok cunku AKP'ye ihtiyaclari yok, ekonomik sorunlari yok, AKP'den beklentileri yok. Bu bir.

almanya HICBIR ZAMAN Turkiye'nin gelismesini ve Turkiye'nin AB'ye girmesini istemeyecektir CUNKU Turkiye AB'ye girdiginde nufus itibariyle Almanya'dan sonra 2. buyuk soz sahibi olacaktir Avrupa Parlamentosu'nda alinacak kararlarda, A.P'na vekiller ulkelerin nufuslarina oranla olacak sayida girerler, Litvanya'nin nufusu azdir, dolayisiyla A.P'nda temsilcisi de azdir. Bu iki.

Sadece almanya degil cogu musluman olmayan ulke hicbir musluman ulkenin gelismesini istememektedir, gelismekte olan ulkelere ya savas acarlar ya ambargo uygularlar. Petrolu millilestiren Irak ve Libya savaslari bunun en buyuk ornekleridir. Hurmuz kanali kontrolunu elinde bulunduran ve dunya enerji ihtiyacininin buyuk kismini nukleer santrallerden karsilarken (arastir bakalim almanya'nda denizaltilarin bile yakiti neymis), Iran nukleer enerji gelistirdikce, kendini gelistirdikce bati tarafindan agir ambargoya ugramasi da diger buyuk kanitdir. Simdi de Turkiye.. sen yabancilari sevsen de onlar hicbir zaman seni sevmeyecekler. Seni sadece o ulkede isci olarak kullanmak isteyecekler, onlar gibi olmadigin surece hicbir zaman seni kabul etmeyecekler. Asimile olmadigin surece seni dislayacaklar. O yuzden, geleneklerini, dinlerini ve benligini koruyan almanya'daki Turkler uzerinde almanya'nin baskisi bu derece yuksektir. Bu uc.

Mustafa Sarigul'den bahsederken saka yaptigini farzediyorum :D adami tanimazsin etmezsin, Turkiye'de kimse de tanimiyor, bu ne fanatiklik. Adamin yaptigi is de yok, Sisli semtini pislik goturuyor Istanbul'da.

benekalice 23.02.2014 18:56

Ne kadar geri zekali oldugunu kaynaklarinla belli ediyorsun. Ipsiz sapsiz internet sayfalarini alkis olarak gösteriyorsun. Birtanesi biraz birseye benzeyen sayfadaki haber taaaa 2007 senesine bagli. 7 senelik bayat bir yazi.

Kimin hayal dünyasindan cikamadigi belli. AKP-PKK senden daha akillisini bulamamis demek. Birde size propaganda yapsin diye maas baglamis. AKP-PKK yalakaligini yapacak adam kalmamis artik demek.

Hemen partine haber verelim, caldigi paralarla maasa bagladigi propagandacilardan da ancak bu kadar is alabilecegine.

Sen kendine gülüyorsun ancak.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2079431)
Dunyanin yazdiklari demissin 2 tane kaynak var alman gerisi Turk :D ''AKP success in Turkey'' diye google'da ara kaynaklari gor.

Ozellikle bu universite kaynagi, sana kapak gibi yazmis:

AKP advocates Turkish membership in the EU and has made enormous efforts to conform to Western standards of liberty and democracy, such as easing restrictions on Kurdish cultural expression, increasing freedom of press, and putting the military under civilian control. Though religiously very moderate, the AKP opposes Turkey's dominant paradigm of Kemalist secularism and supports women’s right to wear head scarves if they choose to do so. Concurrently, it strongly favors the rights of women, including their right to play an active role in politics. Generally supportive of free-market economy, the party's economic policies have been very successful in controlling Turkey's hyperinflation and have earned it strong support among the middle class.
http://berkleycenter.georgetown.edu/...t-party-turkey

En saglam yazilardan, AKP basarilarinin sadece ekonomik olmadigini anlatiyor: http://www.foreignpolicyjournal.com/...rkeys-success/

http://www.hanafisat.com/news-politi...,a2247042.html

http://www.globalsecurity.org/milita...-party-akp.htm

http://www.iss.europa.eu/publication...-akps-victory/

Tokat gibi, o ozendigin begendigin avrupalilar AKP'ye hayran: http://www.giga-hamburg.de/en/system...nk-karadag.pdf

Daha bir ton makale, haber, rapor. Hepsi istatistiklere ve kanitlara dayaniyor, seninki gibi hayal alemi, manipulasyonlara degil. Beynimizi yikayamadigin icin cok agresiflestin :D kimse yemiyor artik o seriat, AKP vs vs safsatalarini.

Eee halen '''Yuksek makamlarda'' dedigimi iddia ettigin yeri bana gosteremedin, iftira atmayi nerede ogrendigini sorabilir miyim kadin dusmani?

Sana son olarak sadece sunu diyorum: :D

Bosphorus_ 23.02.2014 19:06

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079434)
Ne kadar geri zekali oldugunu kaynaklarinla belli ediyorsun. Ipsiz sapsiz internet sayfalarini alkis olarak gösteriyorsun. Birtanesi biraz birseye benzeyen sayfadaki haber taaaa 2007 senesine bagli. 7 senelik bayat bir yazi.

Kimin hayal dünyasindan cikamadigi belli. AKP-PKK senden daha akillisini bulamamis demek. Birde size propaganda yapsin diye maas baglamis. AKP-PKK yalakaligini yapacak adam kalmamis artik demek.

Hemen partine haber verelim, caldigi paralarla maasa bagladigi propagandacilardan da ancak bu kadar is alabilecegine.

Sen kendine gülüyorsun ancak.

wooooaaaooouuuw haha.

Bir haber 2007'den diyor. 2014-2007=7 yıl, 64 yil/7= 9.1. O haberin eskiliginin tam 9 kati zaman once CHP iktidar olmus bu ulkede :D

Anlasilan berkeley universitesi'ni, foreign policy dergisini hic bilmiyorsun, normaldir. Cahilsin. Benzeri haberleri nette daha fazla gorebilirsin. Gerceklerden kacmaya calisabilirsin ama kurtulamazsin.

Halen koltuk alti killi dansoz gibi kiviriyorsun, nerede o iddia ettigin ''yuksek makamlar'' sozum? Yukseeek yukseeeek, tepelereeee, ev kurmaasinnlaar, annesiiiniiiin bir tanesiniiii, hor gormeessiinnler :D Biliyor musun o turkuyu? :D

benekalice 23.02.2014 19:10

Kimin agresif oldugu görülüyor. Asagidak bayagi ilginc hareketlerde bulunuyorsun. Timarhaneden yazar gibi. Ama normaldir cildirman.
Kendini baskalarinda gördügünü saniyorsun.

Tayyip'i yerden yere sürüklüyorlar. Türkiye AKP-PKK sayesinde uluslararasi siyasi iliskilerde yerlerde sürünüyor.

New York Times

http://www.nytimes.com/2013/12/26/wo...rs-resign.html

http://www.nytimes.com/2014/01/28/op...turn.html?_r=0

http://www.todayszaman.com/news-3377...ian-state.html

Washingpost

http://www.washingtonpost.com/world/...df2_story.html

The guardian

http://www.theguardian.com/world/recep-tayyip-erdogan

http://turkishpoliticsupdates.wordpr...amic-democrat/

http://www.theguardian.com/world/sho...ister-hologram

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2079437)
wooooaaaooouuuw haha.

Bir haber 2007'den diyor. 2014-2007=7 yıl, 64 yil/7= 9.1. O haberin eskiliginin tam 9 kati zaman once CHP iktidar olmus bu ulkede :D

Anlasilan berkeley universitesi'ni, foreign policy dergisini hic bilmiyorsun, normaldir. Cahilsin. Benzeri haberleri nette daha fazla gorebilirsin. Gerceklerden kacmaya calisabilirsin ama kurtulamazsin.

Halen koltuk alti killi dansoz gibi kiviriyorsun, nerede o iddia ettigin ''yuksek makamlar'' sozum? Yukseeek yukseeeek, tepelereeee, ev kurmaasinnlaar, annesiiiniiiin bir tanesiniiii, hor gormeessiinnler :D Biliyor musun o turkuyu? :D

Bosphorus_ 23.02.2014 19:52

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079438)
Kimin agresif oldugu görülüyor. Asagidak bayagi ilginc hareketlerde bulunuyorsun. Timarhaneden yazar gibi. Ama normaldir cildirman.
Kendini baskalarinda gördügünü saniyorsun.

Tayyip'i yerden yere sürüklüyorlar. Türkiye AKP-PKK sayesinde uluslararasi siyasi iliskilerde yerlerde sürünüyor.

New York Times

http://www.nytimes.com/2013/12/26/wo...rs-resign.html

http://www.nytimes.com/2014/01/28/op...turn.html?_r=0

http://www.todayszaman.com/news-3377...ian-state.html

Washingpost

http://www.washingtonpost.com/world/...df2_story.html

Kimin forumlarda deli dana gibi parti propagandasi yaptigi ortada :D

Eminim verdigin linkleri kendin bile okumamissindir, gundelik haber linkleri cunku. Uzman analizi degil. Turkiye'de de benzer haberler cikti. Oralarda yazanin aynisini ben de soyluyorum, son sorusturma ve tutuklamalardan bahsediyor. Yeni bir sey yok yani. Erdogan'i basarisiz bulmuyor.

Washingtonpost'a gelince, 'Republican' haber kaynagi, yani amerikali fasistlerin haber kaynagi.

Todays zaman? hahah, o kaynak (Zaman gazetesi) cemaatin degil miydi? Nefret ettigin seriatci cemaatin haberlerini yayinlar olmussun hayirdir :D kiskanclik seni icten ice yiyor. Kaynak bulamamazlik boyle bir sey olsa gerek :D

Dunya Erdogan'in dunyanin en etkili kisilerden biri oldugunu kabullenmis durumda:
ABD'de yayımlanan Foreign Policy dergisi, hazırladığı "dünyanın en etkili 500 kişisi" listesine Türkiye'den, aralarında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu 9 ismi dahil etti.
http://dunya.bugun.com.tr/dunyanin-e...-haberi/610656

Dünya Merkel'in bakışlarını konuşuyor
Almanya Şansölyesi Angela Merkel'in Erdoğan'a hayran bakışları günün konusu oldu.
http://www.haber7.com/dis-politika/h...rini-konusuyor

Cameron: Erdoğan'a hayranlık duyuyoruz

İngiltere Başbakanı David Cameron, Türkiye'deki mevkidaşı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgüyle söz etti. İngiliz Başbakan Cameron, 'Erdoğan'a hayranlık duyuyoruz.' dedi.
http://www.haber7.com/dis-politika/h...nlik-duyuyoruz

http://www.radikal.com.tr/dunya/iran...erilsin-919605

Financial Times, Türkiye'yi; bağımsızlığı, dinamik ekonomisi ve gelişen demokrasisiyle, "hayran olunacak" bir ülke olarak gösterdi.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25106309/

Allah'tan senin gibi parti fanatigi degilim, AKP'ye laf atman beni gocundurmaz ama CHP'ye bir sey denilince deli dana gibi oraya buraya en alakasiz baslikta saldiriyorsun. Benim asil tepkim senin beyinsizce kadinlara ettigin hakaretti. Kadinlardan ozur dilemelisin, KADIN DUSMANI!

Son olarak, sen de merkel gibi Erdogan'a hayransin ama forumda uluorta kabul etmeye utaniyorsun cekiniyorsun biliyoruz.

benekalice 23.02.2014 20:55

Hala bayat bayat haberlerle göz boyamaya calisiyorsun.

Ozamanlar coktan gecti. Yalanci haberlerin kimisi 2010 senesinden. Utanmaz. Ayip Ayip!

http://www.reuters.com/article/2014/...A020GT20140103

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2079439)

Eminim verdigin linkleri kendin bile okumamissindir, gundelik haber linkleri cunku. Uzman analizi degil. Turkiye'de de benzer haberler cikti. Oralarda yazanin aynisini ben de soyluyorum, son sorusturma ve tutuklamalardan bahsediyor. Yeni bir sey yok yani. Erdogan'i basarisiz bulmuyor.

Washingtonpost'a gelince, 'Republican' haber kaynagi, yani amerikali fasistlerin haber kaynagi.

Todays zaman? hahah, o kaynak (Zaman gazetesi) cemaatin degil miydi? Nefret ettigin seriatci cemaatin haberlerini yayinlar olmussun hayirdir :D kiskanclik seni icten ice yiyor. Kaynak bulamamazlik boyle bir sey olsa gerek :D

Dunya Erdogan'in dunyanin en etkili kisilerden biri oldugunu kabullenmis durumda:
ABD'de yayımlanan Foreign Policy dergisi, hazırladığı "dünyanın en etkili 500 kişisi" listesine Türkiye'den, aralarında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu 9 ismi dahil etti.

Almanya Şansölyesi Angela Merkel'in Erdoğan'a hayran bakışları günün konusu oldu.

İngiltere Başbakanı David Cameron, Türkiye'deki mevkidaşı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgüyle söz etti. İngiliz Başbakan Cameron, 'Erdoğan'a hayranlık duyuyoruz.' dedi.

Financial Times, Türkiye'yi; bağımsızlığı, dinamik ekonomisi ve gelişen demokrasisiyle, "hayran olunacak" bir ülke olarak gösterdi.

Allah'tan senin gibi parti fanatigi degilim, AKP'ye laf atman beni gocundurmaz ama CHP'ye bir sey denilince deli dana gibi oraya buraya en alakasiz baslikta saldiriyorsun. Benim asil tepkim senin beyinsizce kadinlara ettigin hakaretti. Kadinlardan ozur dilemelisin, KADIN DUSMANI!

Son olarak, sen de merkel gibi Erdogan'a hayransin ama forumda uluorta kabul etmeye utaniyorsun cekiniyorsun biliyoruz.

benekalice 23.02.2014 21:00

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2079439)

------ hepsine bir kilif uydurmaya calisiyorsun.

-----------yine kilif uydurmaya calisyorsun . [/quote]

-------------------- cok bayat haber. [/quote]

-------------------cok bayat haber [/quote]

-------------------kokusmus haber. [/quote]

-------------------------- Su anda AKP-PKK icin hep deliginden cikip atilan sendin.

Son olarak, sen de merkel gibi Erdogan'a hayransin ama forumda uluorta kabul etmeye utaniyorsun cekiniyorsun biliyoruz.[/quote]

---------------------- Sexist! Kadin'i erkeklerin mali sanan Tayyip-salyalarina bayilanlardansin. Kendin bayilmissin Tayyip'e de kivirmaya calisiyorsun.

Bosphorus_ 24.02.2014 06:26

Ben de bir sey dedin sandim, gecistirip durmussun.

Ne zamandan beri senin tabirinle 'cemaatci, seriatci' Zaman gazetesi ve Fethullah Gulen kaynaklarini takip eder oldun? :D

Ne zaman kadinlara ettigin hakaretlerden dolayi onlardan ozur dileyeceksin?

merkel gibi evinde Erdogan posterleri bulunduruyor musun? Gizli hayranligin ne zaman basladi?

Basligin cevabina gelince: Kim ozgur kadini istemiyor? benekalice.

manbee 25.02.2014 09:31

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2079466)

Ne zamandan beri senin tabirinle 'cemaatci, seriatci' Zaman gazetesi ve Fethullah Gulen kaynaklarini takip eder oldun? :D

merkel gibi evinde Erdogan posterleri bulunduruyor musun? Gizli hayranligin ne zaman basladi?

bunlar böyle,

yeterki akp düsmani olsun zihniyeti.

seytanla bile ittifak kurar böyle sahsiyetler, türkiye batsin önemli degil, insanlar ölsün önemli degil, ekonomi cöksün önemli degil. yeterki akp gitsin!!!

25.02.2014 10:18

Zitat:

Zitat von WpumaC (Beitrag 2079381)
beyinsiz benekox, halen buralarda beyinsizligini sergilemektesin.
kadinlarin yüz karasi!

ekledigin yazidan son kismi...

Bu yüzden;gerici özgür kadını sevmez.
Kadın özgür olsun istemez.
Ve onu örtmek,kapatmak,susturmak,bastırmak için çarşafa-türbana sarmak ister.
'Türban' diye tutturmaları bu yüzdendir.
Gericinin sonudur özgür kadın...

Bekir COŞKUN / Cumhuriyet

elmayla armudu ayirmasini bilemeyen benekox ve sana benzer beyinsizler. türkiyedeki türbanli kadinlarimizin cogu kendi istekleriyle baslarini örtüyor. sana ne milletin özel kararlarindan? birde utanmadan özgürlügü savunuyorsun.

yillarca sidette ugradiysalar, kendi acizliklerinden ugramislardir. daha önceleri neden baskaldirmadilar? neden bunca zaman susdular?

8 mart dünya kadinlar gününü ele alirsak, o dönem haksizliklara ugradiklarini anlayip, birleserek baskaldirmislardir. baskaldirdiklari gibide emellerine uglasmislardir. bu örneklerden biri...

eger gercekten türkiyedeki basörtülü bayanlarimiz hayatlarindan memnun degilseler, birlesip baskadirsinlar o zaman!

ne zaman sahsen türkiyeyi ziyaret ettigimde, zoraki basimi örtmemi isterlerse, iste o zaman bende ve benim gibi düsünenlerde baskaldirmalilar.

Damit hast du vollkommen recht

benekalice 25.02.2014 16:56

Zitat:

-------------------- Nur die Angela Merkel weiß nicht, dass Du so eine Lüge über sie verbreitest, sie hätte Erdogan-Poster bei sich im Haus hängen,

benekalice 25.02.2014 16:59

Botsaurus (der mit anderen 5999 gegen Geld für Tayyip den Troll macht)

erzählt Analfabeten, die ganze Welt würde die jetzige türkische Regierung im Stehen applaudieren. Insbesondere Merkel, die ja sogar Poster von Tayyip bei sich zuhause hängen hätte.

Der soll sich mal den Artikel lesen.

Der Artikel ist von heute und brandaktuell und nicht wie Botsaurus' vergammelte Quellen, die mindestens 2 jahre alt sind.

http://www.welt.de/politik/ausland/a...-Haus-ist.html

Blöd nur, dass der Botsaurus nicht die Presse verfolgen kann.

Aber das kann er hören, versteht auch die Sprache:

http://www.youtube.com/watch?v=NJnR0fjJ0d0

Milliirade 25.02.2014 17:33

Temel

Temel askerliğini yunan sınırında yapıyormuş.
Temel'in canı çok sıkılıyormuş.
Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış.
Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Nöbetler değişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş.
Yunan'a hadi sınıra git demişler Yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli Türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.."

benekalice 25.02.2014 18:06

Türk Cumhuriyet'in kötü günü

Hirsizdan basbakan olmaz!

Basbakanlik koltuguna oturmus kisi ailesiyle birlikte Türk devletini soyuyor :(

http://www.canlitelevizyonlar.net/halk-tv-izle.html

manbee 25.02.2014 19:19

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079504)
Botsaurus (der mit anderen 5999 gegen Geld für Tayyip den Troll macht)

erzählt Analfabeten, die ganze Welt würde die jetzige türkische Regierung im Stehen applaudieren. Insbesondere Merkel, die ja sogar Poster von Tayyip bei sich zuhause hängen hätte.

Der soll sich mal den Artikel lesen.

Der Artikel ist von heute und brandaktuell und nicht wie Botsaurus' vergammelte Quellen, die mindestens 2 jahre alt sind.

http://www.welt.de/politik/ausland/a...-Haus-ist.html

Blöd nur, dass der Botsaurus nicht die Presse verfolgen kann.

Aber das kann er hören, versteht auch die Sprache:

http://www.youtube.com/watch?v=NJnR0fjJ0d0

bosphorusa cevap veremeyince almanca yazarak kivirmaya calisiyorsun.

onun hicbir sorusuna cevap veremedin. hala utanmadan yalanlarina devam etmekte israrlisin.

25.02.2014 19:54

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2079526)

onun hicbir sorusuna cevap veremedin. hala utanmadan yalanlarina devam etmekte israrlisin.

ich glaub die frau lebt im irrenhaus :-)

26.02.2014 19:19

Zitat:

Zitat von 1serce (Beitrag 2079531)
ich glaub die frau lebt im irrenhaus :-)

:)))))))))))))))))))))

Bosphorus_ 26.02.2014 20:33

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2079526)

Kendisi almanca bilmedigimi, almanca'ya ilgi duymadigimi, yazdigi almanca'yi gidip cevirtme zahmetinde bulunmayacagini bildiginden benden cevap almamak icin almanca yazmis garibim :) cesareti ve kabiliyeti olsa, konusmaya basladigimiz Turkce'den devam ederdi konusmanin yarisinda almanca'ya gecis yapmazdi. Bariz. Net. Yine kaybetti :D

26.02.2014 21:40

Zitat:

Bosphorus, cidden Merkel'nin evinde Erdogan posteri bulunduguna inaniyormusun. Suc sende degil. Suc senin gibi milyonlarca insani siyah-beyaz yalan yanlis yayinlarla pengunlestirenlerde..
Merkel'nin calisma odasinda bir resim o da Katharina die Grosse'nin resmi yani büyük carice Katerina'nin. O da onun o büyük kadin carice'ye hayranligindandir..

27.02.2014 09:17

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2079583)
:)))))))))))))))))))))

.............:-))))))

benekalice 27.02.2014 18:41

Neden Almanca yazdim biliyormusun? Merkel de senin sacmaligini okuyabilsin diye. Ve Merkel'i secenlerde senin yalanlarini okuyabilsin diye.

Siz Tayyip-Tayfalarindan zaten baska birsey beklenmez. Yalncilik dolancilik birkere kana islemis. Hirsizlik babadan ogula gecer.

Erdogan kendini ses kaydi konusunda ele veriyor.

"Basşbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı sonrası Başbakan yaptığı açıklamada, "Bunlar devletin kriptolu telefonlarını bile dinlediler, TÜBİTAK'ta değişime gideceğiz." demişti. Erdoğan'ın bu açıklaması sonrası dün TÜBİTAK'ta 5 araştırmacı açığa alındı."...

Tikla, taze habere, ve izle

27 Şubat 2014 07:53
http://www.haberler.com/kriptolu-tel...720733-haberi/

Taze haber
Dienstag, 25.02.2014 – 14:46 Uhr
Vorwurf der Erdogan-Regierung: Staatsanwälte sollen Tausende Telefonate abgehört haben
http://www.spiegel.de/politik/auslan...-a-955561.html

http://www.n24.de/n24/Nachrichten/Po...raengnis-.html

Bosphorus_ 28.02.2014 18:28

Zitat:

Zitat von KENAN_KILICKAYA (Beitrag 2079597)
Bosphorus, cidden Merkel'nin evinde Erdogan posteri bulunduguna inaniyormusun. Suc sende degil. Suc senin gibi milyonlarca insani siyah-beyaz yalan yanlis yayinlarla pengunlestirenlerde..
Merkel'nin calisma odasinda bir resim o da Katharina die Grosse'nin resmi yani büyük carice Katerina'nin. O da onun o büyük kadin carice'ye hayranligindandir..

Dostum 'ironi', 'ironi'. Ac oku biraz terimin anlamini.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:13 Uhr.