![]() |
Zitat:
Insan karsisindakini kendisi gibi sanarmis degil mi? Bazi seyler var muhasebesini Allah yapar. Allah Allah'ligini kimseye birakmaz. Sana mi kaldi bre dingil namazin hesabini sormayi? Rakima ve saribima karisiyorsun sustum, kari, kiz ayagiyla sucluyorsun, kiskcanligina bagisliyorum es gectim. Oda yetmezmis gibi tam sivanadan cikip birde Allah'la olan iliskime belki en özel alanima girmeye calisiyorsun. Bre dingil sana kim bu görevi üstlenmen icin yetki verdi.. Senin isin gücün iftira atmak mi bre meczup, bre neandertal hortlagi? Sen ve bu malum zihniyetekiler namaz kilsa kac yazar? Kildigin namaz önemli degil, Allah'in kabul ettigi ibadet önemlidir. Umarim jeton düser P.S. Senin gibilerini de ben cok gördüm. Pacucunu dama firlatmadan önce seninle kedinin fareyle oynadigi gibi oyanarim ona göre. Irdeledikce batiyorsun Benimle bu konularda ugrasmak sana cok gelir, ama deneyebilirsin, sonra feristahin gelebilir. Sana adam gibi polemikten uzak ciddi bir tartisma teklifinde bulundum, ama sen Medine müsrikleri gibi bir o yana bir bu yana ama kivirip duruyorsun. Sakin konuya yaklasma orda ben varim :D . Sana ve senin zihniyetine hitaben yarin bir makale yazacagim. Simdi cuma bu saate geyik iyi gelir, karsimdaki öküzde olsa :D |
Bükümedin bile sana öptürecegim, türküdünü yalatiracagim daha sana hele duuurr
Bazi hayvan kendini Adem sanarmis ama hayvan adem olmazmis. Aslinda senin ne kadar adi birisi oldugunu gösteriyorsun. Beni baskasinin namusuna yan gözle bakmayla sucluyorsun. Ben Türklerin arasinana yillardan beri girmedin, özlemini cektigim icin buraya takiliyorum. Icimde öyle pis bir niyet olmus olsaydi bunu yapardim. Bunu yapacak sartlar bende mecvuttur. Benimle tanismak isteyen ve cevabsiz biraktigim emaillerin haddi hesabi yoktur. Yani firsatsizliktan degil, niyetsizligimden yapmiyorum. Senin gibi kalkamadigimdan oturanlardan degilim cakmalinin sidiklisi.
Asil burda senin gibi vatan haini meczuplara hayatlari boyunca unutamayacaklari ders vermek icin burdayim. Allah tarafindan bana verilen görevlerden birisi de simdilik bu olsa gerek:D Bu görevimi yerine getirmeyi de severek yaparim. Birde utanmadan dinden imandan söz ediyor. Senin dinine bir imanina iki, mayasi, sütü bozuk müslüman müsveddesi. Daha kuyruguna basmadan bas bas bagriyorsun, ya birde bastim mi ne olur sen düsün meymenetsiz Neandertal hortlagi.. Cuma günleri namaza gitmeyle Islam'in sartlarini yerine mi getirdigini saniyorsun, geri zekali capulcu seni? Ya haftanin diger günleri nelerin pesindesin? Islam dinini bu kadar basit mi sandin? Zaten senin gibi asagilik igrenc yaratiklar yüzünden Avrupa ve hele hele Almanya'da imajimiz telafi mümkün olmayan bir sekilde bozulmustur. Atatürk'e hakeret ediyorsun, türküdügünü sana yallatim, tipik islamist terrörist ayaklari bunlar. Ortaya bir laf atalar, sonra karsi tepki sert olunca, vicicik Abdullah Gül'e benzeyen sesleri ile, biz bunlari demedikte, yanlis anlasaldikta, anamiz agladi da vesaire söz ederler. Takkiye denen sahtekarlik ammada kanina islemis senin, sahterkar ikiyüzlü capulcu Kükredigini saniyorsun galiba salak halinle kendini, ates olsan nereyi yakabilirsin ki? Fare daga küsmüs dagin haberi olmamis :D. Hadi Filistinli kardeslerinin yanina git. Iki de bir Türk kelimesini agzina alma rahatsiz oluyorum, özüyle sözülye arab devsirmesi seni. Git Said-i Kurdi'nin risali-i nur sacmaliklarinda böyle durumlarda nasil davranilir diye arastir bakalim. Ne de olsa senin seyhin olur. Ondan görürürüz seyhinin bilgisi kac kurus edermis dünya sorunlari karsisinda. Bende sana Kuran ayetlerini tokat gibi yüzünü yapistirarak seni imana bir getiriyim... |
Zitat:
Onaylamiyorum, ama bir yerde anlayis gösteriyorum... |
@diebeste
Ich habe auch im Affekt gehandelt, doch es war nicht richtig von mir gewesen. Eigentlich habe ich wider besseren Wissens gehandelt. Erst ziehen solche zwei-Synamapsen-Hirne einen auf ihr Niveau und anschließend schlagen sie jemanden mit ihrer Erfahrung darin..Meistens yani :D
Ich entschuldige mich bei den Forum-Usern für meine Fäkalien. Ama Sahan Gökbakar, nam-i diger Recep Ivedik bir gazetede repörtajinda cok argo filmler yaptigi icin elestiriler aldiginda elestirenlere su sözleri söylmemisti. Bu insanlar Türkiye'de degil de sanki ay'da yasiyorlar. Hic küfür etmeyen Türk görülmüsmüdür? Kimisi biraz daha fazla küfür eder kimisi de biraz daha az, ama küfür eden Türk yoktur. :D Genede yanlis oldu, ama olan oldu bir kere... |
Zitat:
Bu konuda Ismet Inönü'nün sözlerini uyguluyorum: "Bir memlekette namuslular en az namusuzlar kadar cesur olmadikca o memleket icin kurtulus yoktur." |
Was hast du studiert die beste? Küfürologie? :-)))
Du machst den Männern angst. Sana koca da zor bulunur, laf yetistiremez. |
Hiyar senin o yirtilmis gicina girsin..rezil yaratik.. Herhalde alistin benim küfürlerime..Ilac gibi geliyor sana.. herhalde okuyor rahatliyorsun.. Söyle bakim okurken ne gibi hayeller kurarsin kimbilir.. artik disarda yüzüne bakacak eline verecek yok, artik trafige kapatilmis A9 olmusun güzelim sen.. Bu sebebten artik sana küfür yok.. git baska yerlerde kendini rahatlattir...
|
Dir ein grosses LOOSER!
|
diebeste kaltagi icin yazilmistir
Hiyar senin o yirtilmis gicina girsin..rezil yaratik.. Herhalde alistin benim küfürlerime..Ilac gibi geliyor sana.. herhalde okuyor rahatliyorsun.. Söyle bakim okurken ne gibi hayeller kurarsin kimbilir.. artik disarda yüzüne bakacak eline verecek yok, artik trafige kapatilmis A9 olmusun güzelim sen.. Bu sebebten artik sana küfür yok.. git baska yerlerde kendini rahatlattir...
Ne bu ya ben yazarim sen Kommen yaparsin... hic tesekkür bile etmessin... ah nerde o eski diebeste bayagi dayanikliydin hatirladinmi ilk bulusmayi?? :o)) Zitat:
|
ulan rezil orupsu pic sensin, kocani boynuzladin. maalesef karim yok bacim yok annem ölld+.. ama sen beni iyi bilirsin ilk ubrda bulusmustuk... baksana tam sermayelik olmusun birde hiyarla ugrasirsin... kizim senin götüne tüm sehir girdi cikti sana hiyarda kar etmes.... sana anca bir jeepj girer.. yada alaman domuzlari.. seni ve bacini burda yaparlar... senin agzina sican sicmis basit adi zilli ahlaksiz yosma...
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:07 Uhr. |