![]() |
Zitat:
Kendi tecrübeni edin.. Iyi Geceler |
Zitat:
|
Kac gündür!
Bir kac gündür,cok iyi tecrübeler edinmedim ama,ben pes edersem,kendim olmaktan cikarim:)
PIR SULTAN`in dedigi gibi!"Dönen dönsün,ben dönmezem yolumdan...Mazlumlar bana darilir" |
Arkadaslar!
Eger bende yanlis seyler yaparsam?Gözümün yasina bakmayin,sert elestirin beni lütfen!
|
Zitat:
|
:)
Zitat:
|
Acaba?
Buraya ahlak ile ilgili seylerdemi yazsak?Bazi insanlar gercekten ne yaptigini bilmiyor bence......
|
:)))
Zitat:
Sen beni bilmezsin,bilenler bilir,sen beni bilenlere sor en iyisi,hicbir caban,hicbir küfrün,hicbir provakasyon planin bende tutmaz!Niye biliyormusun?Sen o oyunu kurmadan,ben senin oyun kuracagini bilirim zaten!sana zahmet,dürüst bir insan olmaya calis!Olmuyorsanda uzak dur! |
Alevilere Laf Atma Lütfen!!!
Zitat:
hey bu da ne be, sen kim oluyorsunda kizilbaslara laf atiyorsun???? =========================================== sen neysen biz de oyuz!!! lütfen dediklerine dikkat et, seni siddetle kiniyorum Biz de Türküz bizde Müslümaniz, bu ne ja simdide sen Alevilere lat atiyorsun!!! Hani RTE bütün Türkiyenim CB´niydi ???!!! Aleviler de Türk, hepimiz Türküz! Alevilerde o Avrupaya nal izi birakti beaaaaaa! Lüften öyle sacma zapan ayrilimcilik yapma, sen ne dedigini bilmiyorsun kardesim. :(:(:( ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:57 Uhr. |