Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   30 Mart sonuclari (http://localhost/forum/showthread.php?t=11899)

manbee 01.04.2014 19:15

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2081994)
korrekt! Warum wird dann noch gestritten?!

unter anderem wegen solch einer antwort:
Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2081813)
Ulan amina kodugumun inzucht pici, ananin amana süt döküp yogurt tutasiya kadar sikerim senin süaleleni

yenilen pehlivan gürese doymaz misali

manbee 01.04.2014 19:24

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2081998)
Hier hat mal einer geschrieben:

Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan..! Çünkü gök gürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşartan!

Anliyan anlar artik.

secimler bitti.

CHPlilerde AK Partililer gibi bu vatana yararli olmak istiyorlarsa katki saglamalari gerekir.

ama benim partim secilmedi diye bu cennet vatana zarar vermek isterlerse bunun yenilecek yutulacak tarafi yok.

ben isterimki tüm partilere gönül vermis insanlar secim sonrasi elele bu ülke icin calissin.

01.04.2014 20:15

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2082000)

ben isterimki tüm partilere gönül vermis insanlar secim sonrasi elele bu ülke icin calissin.

Kenan demek böylesinde önceden niye söylemedin läng? :D Bu lafina hic bir akli basinda bir insan karsi cikmaz.
Bizim karsi ciktigimiz olay baska.
Bugün Mustafa diye bir can dostumla hem yazistim hem konustum. Benim koyu CHP'li olmama ragmen, o da eskiden koyu AKP'li ve daha da koyu cemaatci olmasina ragmen bizim dostlugumuz hic bir zaman zarar görmemisti. Aksine bir birimizden cok faydalanmistik ve hala da öyle.
Bascalan Recep Tayyip Erdogan'a ettigi küfürlerin yaninda senin bana, ya da Rotzlöffel hanim gibi muhafazakar ve saygin birisine $akaciligini tahammül edemedigin icin ettigin küfürlerin yaninda sifir sayilir.
Haram lokma yemekten baska hic bir seyden korkmayan bir baba yigittir Mustafa. Hekimoglu misali, 2 metre boyunda ve bir omuzdan bir omuza on parmak ister.
Basbakana ve "hirsiz" cenabet AKP'nin zinakar basbakanin ...na koyum lafi daha en hafifi idi. 10 seneden beri tanismisligimiz var hayatinda serefsizden haric, ya da dangalaktan haric küfür kullanmayan Mustafa basbakanin yedi sülalesine saydirdi..

Cemaatin bu saaten sonra AKP ile yildizlari barismaz! Yani Gani olur ama cemaat artik AKP'yle barismaz!
Biz Atatürk yurtserverlerinin ne cemaata ne de baskalarina ihtiyaci olmayan, aradigi kudreti damarlarinda akan asil kanda bulan Türk gencleriyiz.. Kimseye kapimizi kapatmayiz ama kimse icinde prensiplerimizden, muassir medeniyetlerin önünde olan bir Türkiye Cumhuriyeti'nden asla vazgecmeyiz.
Cemaatin zaten bu hadiseyle bir sorunu yok. Onlar dindar insanlarimizin devletimizle barisik yasamasini istiyorlar..
Bir de hirsiz ve zinakar bir basbakan istemiyorlar...

01.04.2014 20:58

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2082040)
oc erdal kivranacak delik ararsin böyle.

rotzlöffel rotzlöffel deyip iftira atarken iyiydi. simdi kendisi gelsin herseyi aciklasin deyince sesin kesildi.

birazdan ona mail yazacagim. burada kadinlar hakkinda yalan ve iftira atmak neymis sana göstersin.

birde bayan eliyle haddini bildirsin sana :D

Aciklasin bekliyorum :D Ama bana yanlislikla Aurum nikinle de cevap verme haa :D

manbee 01.04.2014 21:04

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2082042)
Aciklasin bekliyorum :D Ama bana yanlislikla Aurum nikinle de cevap verme haa :D

aciklarsa ne olacaksin oc erdal???

sana bir lakap daha takalim mi? :D

01.04.2014 21:16

Kenan aramizdaki fark ne biliyormusun? Iftira atmayi ben sana birakiyorum, gercekleri yazmak cünkü bana düssün diye :D

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:14 Uhr.