Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   AKP’de þok istifa (http://localhost/forum/showthread.php?t=10248)

Imogdi 05.07.2013 11:05

ne mal adamsiniz ..
wann kommt endlich das Contra ?

Imogdi 05.07.2013 11:37

xxxx

wer hat die letzte Ausgabe von "Nationale Zeitung" gelesen ?
es ging darum das die Aufstände in der Türkei doch aus dem Ausland gelenkt
waren/worden /hätten /können

lafebesi 05.07.2013 15:37

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2068147)
ne mal adamsiniz ..
wann kommt endlich das Contra ?

Bu yüzden mi kendi kendine konusuyorsun cogu zaman? :-)

Imogdi 05.07.2013 15:45

aynen arkadasim ...
es gibt Tage da spricht nicht mal mein PC zurück

05.07.2013 18:19

Zitat:

Zitat von meyse (Beitrag 2068137)
Bülent arinc in hakkinida yememek lazim :)

Hak degirmende olur, onun hakki yok ki yesem yani :D Bülent Arinc kadar sulu gözlü, mahalle agizli bir siyasetci görmedim.. Bülent Arinc'a varincaya kadar umarim AKP'de daha kaliteliler var.. Bence Mehmet Simsek, AKP'nin varisi olmasi lazim. Adamin oturmasi kalkmasi, nezaketi ve kültür seviyesi, AKP de fazla alisik olmadigim kadar yüksek bir seviyede :)

05.07.2013 23:01

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2068148)
wer hat die letzte Ausgabe von "Nationale Zeitung" gelesen ?
es ging darum das die Aufstände in der Türkei doch aus dem Ausland gelenkt
waren/worden /hätten /können

Das ist die art von Propaganda was auch die Akp betreibt in den Medien. Damit die menschen nicht aufmucken. Verschwörungstheorien werden immer gerne verbreitet. Und auch die Theorie, dass die übrigen Länder angst vor der Grossmacht Türkei haben. Alle Journalisten aus dem ausland Spione sind. Die Kemalisten alle zu ergenekon gehören.

Die menschen in der Türkei können eigenständig denken und auch mal auf die Barrikaden gehen. Sowas ist normal.

06.07.2013 15:38

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068155)
Hak degirmende olur, onun hakki yok ki yesem yani :D Bülent Arinc kadar sulu gözlü, mahalle agizli bir siyasetci görmedim.. Bülent Arinc'a varincaya kadar umarim AKP'de daha kaliteliler var.. Bence Mehmet Simsek, AKP'nin varisi olmasi lazim. Adamin oturmasi kalkmasi, nezaketi ve kültür seviyesi, AKP de fazla alisik olmadigim kadar yüksek bir seviyede :)

Tja....herkesin kalite anlayisi farkli ;)

07.07.2013 17:59

Zitat:

Zitat von meyse (Beitrag 2068188)
Tja....herkesin kalite anlayisi farkli ;)

Aynen, Ansichten prägen Einsichten derim hep.. Ama bu "suikast magduru" Bülent Arinc'in ciddiye alinacak yani yok.. Adi cok güzel de kendisine o isim yakismiyor, Bülent Ecevit'ler varken, Bülent Ulusu'lar varken, Bülent Arinc'lar onlarin eline su bile dökemez.. Yani anlayacagin adi var kendi yok :D
Isin gercegine kalirsa, Necmettin Erbakan'i ben dünya görüsünün bir kismini reddetsem de yine severdim.. Allah rahmet eylesin, günahlari af ruhu $ad ve mekani cennet ola..
Fatih Erbakan babasinin hincini alacak o "Kasimpasali" dan....

08.07.2013 18:31

arkadaslar bu yalancilarin haber diye sunduklarina inanmayin.

altinok istifa ettirilmistir cünkü ak parti aralarinda hirsiz ve dolandirici barindirmiyor.

altinok önceleri cek senet islerine karisip bunlarin hepsini inkar ettigi icin affedilmisti.

ama bu sefer yaptigi affedilecek gibi degil. belediye baskani kacak su ve elektrik kullandigi icin AK Parti tarafindan savciya verildi.

AK Partinin mensubuda olsa ve kurucu üyeside olsa hak ve hukuksuzluk yapani cezalandiriyor. altinok mahkeme önünde hakkettigi cezayi alacaktir.

09.07.2013 21:52

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068218)
Aynen, Ansichten prägen Einsichten derim hep.. Ama bu "suikast magduru" Bülent Arinc'in ciddiye alinacak yani yok.. Adi cok güzel de kendisine o isim yakismiyor, Bülent Ecevit'ler varken, Bülent Ulusu'lar varken, Bülent Arinc'lar onlarin eline su bile dökemez.. Yani anlayacagin adi var kendi yok :D
Isin gercegine kalirsa, Necmettin Erbakan'i ben dünya görüsünün bir kismini reddetsem de yine severdim.. Allah rahmet eylesin, günahlari af ruhu $ad ve mekani cennet ola..
Fatih Erbakan babasinin hincini alacak o "Kasimpasali" dan....

Evet allah rahmet eylesin.... Ben fatih ten pek ümitli degilim ama

Man sollte den abend nicht vor dem tag loben,
Oder wie was das nochmal ....?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:47 Uhr.