Zitat:
Zitat von the_last_time
(Beitrag 2066131)
Bu bizde henüz siyasi kültürün tam oturmadiginin göstergesidir. Futbol takimi gibi parti tutmalar, dini siyasette alet edip rant edinmeler, Allah ile aldatanlar. Sorun cogulcu demokrasi ile cogunlukcu demokrasiyi karistirmak. Bu da malesef milletimizin kültür ve bilgi seviyesinin düsük oldugunu gösteriyor..
Almanya'da git ve bir kac kilo makarna, bir kac kilo odun, ve kömür dagitarak oy iste.. O kömürcüleri, odunculari, makarnacilari oyarlar, oyarlar :D
Taurus adini niye ekledin o zaman? Taurus deyince aklima Toroslar geliyor..
|
sen kendi yaptigini tarif ediyorsun.
muhalefet yapmak icin konusuyorsun ama söylediklerinin konuyla hicbir alakasi yok.
Allah ile aldatma diyorsun ama neredeyse her konuda dini ön plana atan yine sen oluyorsun.
demek Allah ile aldatmiyacagiz o zaman dini karistirmadan konuyu ele alalim.
gelelim makarna un ve oduna. sen milyonlarca insanin oyunu niye burada konu ediyorsun. onlar senin düsündügün kadar ucuz degildir merak etme. bir misal vereyim:
k.kilicdaroglu bana oy verin ben her aileye 1250 tl verecegim dedi. benim adim kemal ben bu parayi bulurum dedi ama hicbir oy satin alamadi. türk insani oyunu satsa bugün kemal basbakan olurdu.
birsey söylemeden önce biraz düsünsen hic böyle sacma seyler yazmaya gerek duymazsin.
|