Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara_ 18.04.2015 22:47

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112377)
bak lara ben sana tek tas alacam diye söz vermedim. Istersen sevtapa bi sor, o kadinlara karsi cok ilgili :)

CEVAP DIYORUM CIRKEF ???? HANI NERDE CEVABIN .BEN ANLATIRIM SEN SORDUN DEDIN.SORDUM!!!! HANI NERDE CEVABIN?????? SANA YARDIMCI OLMAMI ISTERMISIN PISLIK??

Lara_ 18.04.2015 22:48

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112388)
zencilere kastin mi var senin? Ne bu nefret? Hayirdir? Hangi zenci senin canini yaktida bu kadar nefret var icinde?

HEP SENMI DUYACAKSIN IZIN VERDE BIRAZDA BIZ BIR$EYLER DUYALIM $EYTANIN KÖR GÖZÜ..

SevtapTuran 18.04.2015 22:48

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112380)
Dul kari,

sap bulamayinca bayan üyelere sulanmaya basladin,

bizde SAP yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

sana 1 kilo salatalik verelim anca isini görür
:D

Nurbanu,

Feyzoya yazdigin bazi laflari öykeyle yazdin sanmistim. Simdi ne kadar haklisin her feyzonun cevabini okudugumda görüyorum.

Evet kimsenin isi gücü yok sadece feyzo ya ilgi duyuyorlar.

Lara_ 18.04.2015 22:51

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2112373)
Feyzade hmm evet evet, Ben neymisim :) evet seninle benim sivas kangali bile tanistirmam, birak Pilot arkadasimi:D bu devirde erkek cinsini bazi kadin cinsinden korumak düsüyor;)

UYDURU BIR YERINDEN BU HEP DUYAR .SEVTAP SEN HICBIR$EY DUYMUYORMUSUN BU CIRKEF IN HAKKINDA...DUSAN DA SEN YALANCISIN BU CIRKEFDEN BA$KA DUYAN BILEN YOK...

SevtapTuran 18.04.2015 22:53

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112386)
SEVTAP BU PISKOPAT KADINA DOKTOR BILE YARDIM EDEMEZ...$EYTANIN KARDESI BU

BIR YERINDEN UYDURU BIR$EYLER

Aslinda durumu cok acinilacak. Belli etmemeye calissada yazilarina dikkat edersen yardim cigligi atiyor. Ben kendine birsey yapacak saniyorum.

Lara_ 18.04.2015 22:53

.

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112394)
bosuna parani harcamissin :) duyduklarin dogru olsaydi bari.

ALLAHIN PISKOPATI CIRKEF KADINLARIN YÜZ KARASI ,BOK BILE SENIN YANINDA TEMIZ KALIR.KEPAZE

Lara_ 18.04.2015 22:54

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2112396)
Aslinda durumu cok acinilacak. Belli etmemeye calissada yazilarina dikkat edersen yardim cigligi atiyor. Ben kendine birsey yapacak saniyorum.

BUNUN YÜZÜNE I$E ILTIFAT OLARAK ALGILAT RUH HASTASI PISKOPAT DELI

Lara_ 18.04.2015 22:56

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112398)
banu olmadi simdi. Karar veremiyorsun bir türlü. Bir yandan manbeenin yatagindan cikamiyorsun diyorsun. Diger yandan onunla hic bulusmadin diyorsun. Amma kararsizsin :)

MALBEY SNAA PARAMI VERIYOR REKLAMINI YAPMAN ICINI DELI DANA ...
BAK BU GEZEGENIN EN IDEAL CIFTI OLURDUNUZ... RUH HASTASI

Lara_ 18.04.2015 22:58

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112400)
parani benim icin harciyacagina keske ayakkabi alsaydin. Simdi bir yil yalinayak gezmeye mecbursun :D

BENIM PARAMI DÜÜSNÜCENE GIT COCUNLA OYNA ONU DÜSÜN..
YÜZSÜZ INSANDA ZERE KADARDA OLSA GURUR OLUR .ARSIZ

Lara_ 18.04.2015 22:59

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112400)
parani benim icin harciyacagina keske ayakkabi alsaydin. Simdi bir yil yalinayak gezmeye mecbursun :D

TÜÜÜÜHH SENIN SIFATINA ...SEN HALA UTANMAYI AKLINA GETIRME

18.04.2015 23:04

hahaha sen simdi bütün yazilanlardan bunu mu anladin
:D

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112406)
Allaha sükürler olsun, benim yeterince param var. Kimseye muhtac degilim. Diger bayanlar senin yüzünden, zavalli adamdan korkmasin diye, manbeenin hakkinda gercekleri anlatiyorum. Manbeenin gördügü iltibattan haberin yok tabi, cünkü sana yüz vermiyor :)

Ama Allahtan senden baska bayanlarda var burda. Dürüst ve namuslu. Onlar senin gibi kendilerini bir colaya satmiyorlar. Senin sansin yok, ama onlarin sansi var.

Lara_ 18.04.2015 23:07

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112406)
Allaha sükürler olsun, benim yeterince param var. Kimseye muhtac degilim. Diger bayanlar senin yüzünden, zavalli adamdan korkmasin diye, manbeenin hakkinda gercekleri anlatiyorum. Manbeenin gördügü iltibattan haberin yok tabi, cünkü sana yüz vermiyor :)

Ama Allahtan senden baska bayanlarda var burda. Dürüst ve namuslu. Onlar senin gibi kendilerini bir colaya satmiyorlar. Senin sansin yok, ama onlarin sansi var.

BILIYOUZ KEPAZE SENDE OLMAYAN YOK...SEN BEKAR COCUGU OLMAN YÜKSEK MEVKIDE CALISAN KARIYER SAHIBI BIR PISKOPATSIN. AMA SENIN NEYE SAHIP OLDUP OLMADINI NE MAL OLDUGUNU BIZ IKIMIZ COK IYI BILYIORUZ DIMI ....N

Lara_ 18.04.2015 23:08

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112411)
hadi dimm dimm ve dumm dumm gürese baslayin :D

SEN CHAT YAPARKEN COCUGUN NAPIYOR ODA ANNESIMI DESTEKLIYOR YANINDA

SevtapTuran 18.04.2015 23:09

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112403)
BENIM PARAMI DÜÜSNÜCENE GIT COCUNLA OYNA ONU DÜSÜN..
YÜZSÜZ INSANDA ZERE KADARDA OLSA GURUR OLUR .ARSIZ

Olan cocuklara oluyor. O cocugun günahi neydi :( ?

Lara_ 18.04.2015 23:10

Zitat:

ALLAHIN DELISI PIKOPAT RUH HASTASI

Lara_ 18.04.2015 23:13

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2112415)
Olan cocuklara oluyor. O cocugun günahi neydi :( ?

SEVTAPCIGIM BUNUN COCUGU YOKKI BU COOOK BÜYÜK I$LERE IMZASINI ATMI$ BIR RUH HASTASI..AMA O VE BEN NELERE IMZA ATIGINI COK IYI BILYIORUZ

BUNA KEZBAN DESEN KEZBANA HAKARET OLUR BU PISKOPAT RUH HASTASI KEPAZE KEZBANINDA ALTI

SevtapTuran 18.04.2015 23:14

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112414)
SEN CHAT YAPARKEN COCUGUN NAPIYOR ODA ANNESIMI DESTEKLIYOR YANINDA

Simdi Güzel paylasimlar, sohbetler yapmak yerine, feyzonun yardim cigligina cevap veriyoruz: aslinda feyzo bunlari yazmakla ne kadar yalniz ve ilgiye hasret oldugunu gösteriyor. Öyleki, bütün hakkindaki hakaretlere ragmen devam ediyor. Bu demektirki," ne yazarsaniz yazin, yeterki ilgi göreyim"

Lara_ 18.04.2015 23:14

Zitat:

BAK HICBIRIMIZ SENDEN UTANMANI BEKLEMIYORUZ KEPAZE....

DEVAM ET CIRKEF

18.04.2015 23:14

Hahahahahahah Hihihihihihihihihihhihi Hohohohohohohohohoh

1)Feyzade beni bugün cok güldürdün, ama NurBanu'ya ve Lara'ya laf yetistiriyim diye ulu orta sacma sapan iddialarda bulunma. Burda birisinin yakisikli oldugunu iddia etmek icin o'nu görmek lazim.

2) Benim aklimin almadigi bir sey var. Malum burda bana asik olup, askina karsilik vermeyi birak varligini algilamayi tennezül etmedigim icin pesimden dolasan bayanlardan bir tanesi aglama krizleri mi gecirmedi, bana mailler mi atmadi, telefonlar mi etmedi....

Neler neler yapmadi, ama ben o kadinin gururunu ayaklar altina almamak icin onu görmemezlikten geldim...
Bir erkek ilgi duymadigi bir kadinin adini agzina almaz. Birak yüzüne bakmayi tozuna bile bakmaz..

Benim bilmek istedigim tek bir sey var. Madem T9 ya manbee Lara ile beraber olmus
ve Lara onun pesini birakmiyormus.....Sormazlar mi adama o zaman bre herif bu bayanin lafini, adini niye agzindan düsürmüyon diye...

Herkesi geri zekali mi saniyonuz?

SevtapTuran 18.04.2015 23:16

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112417)
Sie ist eine RABENMUTTER, cocugu ac ac uyuya kalmistir PC basinda

feyzonun umrunda mi o SAP pesinde :D

Bunlar feyzonun yardim cigliklari. Cok üzücü bir durum aslinda.

Lara_ 18.04.2015 23:17

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112422)
Hahahahahahah Hihihihihihihihihihhihi Hohohohohohohohohoh

1)Feyzade beni bugün cok güldürdün, ama NurBanu'ya ve Lara'ya laf yetistiriyim diye ulu orta sacma sapan iddialarda bulunma. Burda birisinin yakisikli oldugunu iddia etmek icin o'nu görmek lazim.

2) Benim aklimin almadigi bir sey var. Malum burda bana asik olup, askina karsilik vermeyi birak varligini algilamayi tennezül etmedigim icin pesimden dolasan bayanlardan bir tanesi aglama krizleri mi gecirmedi, bana mailler mi atmadi, telefonlar mi etmedi....

Neler neler yapmadi, ama ben o kadinin gururunu ayaklar altina almamak icin onu görmemylikten geldim...

Benim bilmek istedigim tek bir sey var. Madem T9 ya manbee Lara ile beraber olmus
ve Lara onun pesini birakmiyormus.....
Sormazlar mi adama o zaman bre herif bu bayanin lafini, adini niye agzindan düsürmüyon diye...

Herkesi geri zekali mi saniyonuz?

BU IKI PISKOPAT GERIZEKALININ'DA ALTI RUH HASTASI CIRKEF PIS BIR MIKROP GIBI ETRAFLARINA CIRKEFLIKLERINI BULA§TIRIYORLAR...TANI$TIRAYIM..$EYTANIN SÜT ANNESI BU KEPAZE KADIN

18.04.2015 23:23

Feyzade ve sonunda ne oldu biliyon mu? Adi ben o bayanin pesinde kosuyormusum oldu.
Adi ona hakaretler ediyormusum oldu. Adi o'nur rahatsiz ediyormusum oldu..
Sana bir yerlerden tanidik geliyor mu bu söylemler?
Hic aklima gelmeyen seyler basima geldi. Iftiralara mahruz kaldim! Ama yapanlarin agzina yüzüne dolandi..
Sende biliyorsun...
Böyle söylemler aklini peynir ekmekle yemis kirolar bile kanmaz. Birak normal düsünen
bir insani...

18.04.2015 23:29

Dogru ya dogru Banu, burda benim resmimi photoshopla taninmayacak sekilde degistirmislerdi.
Orda hakkini yemeyim Feyzade'nin, o resimin yalan dolan iftira oldugunu söylemisti..
Bu arada benim ilgi duydugum bir bayan var. Maymun gönüllü degilim.
Kim olursa olsun tuzaga düsecek kadar da ahmak degilim.

Lara_ 18.04.2015 23:31

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112425)
Feyzade ve sonunda ne oldu biliyon mu? Adi ben o bayanin pesinde kosuyormusum oldu.
Adi ona hakaretler ediyormusum oldu. Adi o'nur rahatsiz ediyormusum oldu..
Sana bir yerlerden tanidik geliyor mu bu söylemler?

Böyle söylemler aklini peynir ekmekle yemis kirolar bile kanmaz. Birak normal düsünen
bir insani...

BU RUH HASTASI PISKOPAT IMANDAN CIKMI$ PISLIK DUYMASADA BIR YERINDEN UYDURUR SORUNMU ????$EYTANIN SÜT ANNESI . KENDI HEM CINSLERINE ATTIGI IFTIRALARI GECELIM .HIC MI AKLINA GELMIYOR INKAR ETTIGIM BU COCUGU YA ALLAH ELIMDEN ALIRSA DIYE.KENDI DOGURUDU COCUGUNA BILE ACIMAYAN CIRKEF BIR KADINA BEN NEDEN MERHAMET GÖSTEREYIM????? NEDEN INSANLIK HEP BENDE KALIYOR BU INSANLIGIN BENDEN BASKA GIDECEK BASKA YERI YOK MU?

Denizrocky 18.04.2015 23:49

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112430)
CHAT ODASINDAKI KOCALRINDAN ALIYORDUR BO$UNA BURAYA CIKIP BEN ONU DUYDUM BUNU DUYDUM DEMIYOR ...BIZ HICBIR$EY DUYMUYORUZ ! BAK BIZ DUYDUKLARIMIZI DEYIL GÖZÜMÜZLE GÖRDÜKLERIMIZI BILE YAZMIYORUZ ...$EYTANIN SÜT ANNESI BU CIRKEF ,AHLAKSIZ KEPAZE KADIN

YAW BU KARI KADAR KAREKTERSIZ YARATIK DUYMADIM GÖRMEDIM!!!!!

YEMIN EDERIM BU KARI TIMARHANEDEN YAZIYOR!!!!!!

Denizrocky 18.04.2015 23:51

Feyzade Oruspusu!!!!!

ULAN SEREFSIZ KARI!!!!!! SENI BURDA KIMSE ISTEMIYORrrrrrrrrrr!!!!!!!

GURURSUZ YAVSAKKKKKK!!!!!

ACAYIP SINIRLENDIM :D

Denizrocky 18.04.2015 23:57

Kalbımın Dımdımlerı

KEYFIMIZE BAKALIM :)

BANU CALSIN SAZLAR OYNASIN DUL KARILARrrrrrr HAHAHAHA

Denizrocky 19.04.2015 00:01

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112389)
CEVAP DIYORUM CIRKEF ???? HANI NERDE CEVABIN .BEN ANLATIRIM SEN SORDUN DEDIN.SORDUM!!!! HANI NERDE CEVABIN?????? SANA YARDIMCI OLMAMI ISTERMISIN PISLIK??

HANI NERDE CEVABIN LAN????????????????

Lara_ 19.04.2015 00:01

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112388)
zencilere kastin mi var senin? Ne bu nefret? Hayirdir? Hangi zenci senin canini yaktida bu kadar nefret var icinde?

seni pislik cirkef $u yazdiklarina bak iftira hazir .Allahin delisi ruh hastasi piskopat ;sen hala piskin piskin devam et ,sakin utanmayi alkina getirme tam bir kepazesin cirkef

Lara_ 19.04.2015 00:03

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2112433)
KEYFIMIZE BAKALIM :)

BANU CALSIN SAZLAR OYNASIN DUL KARILARrrrrrr HAHAHAHA

deniz bu ruh hastasi piskopat kadin $eytanin süt annesi senin banu oldugunu yaziyor..

özelden kimligini bildirisen ,sevinirim)

Denizrocky 19.04.2015 00:04

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112435)
seni pislik cirkef $u yazdiklarina bak iftira hazir .Allahin delisi ruh hastasi piskopat ;sen hala piskin piskin devam et ,sakin utanmayi alkina getirme tam bir kepazesin cirkef

HE YAW
UTANMADAN BIRDE MÜSLÜMANLIGI SAVUNUYOR SEREFSIZ KARI!!!!!!

BUNUN GIBI ORUSPUDAN NE MÜSLÜMAN OLUR NEDE HIRISTIYAN!!!!!!

SAPIKKKK KARI!!!!!!!!!!!!!

Lara_ 19.04.2015 00:05

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2112431)
YAW BU KARI KADAR KAREKTERSIZ YARATIK DUYMADIM GÖRMEDIM!!!!!

YEMIN EDERIM BU KARI TIMARHANEDEN YAZIYOR!!!!!!

göremezsin de deniz ben bütün avrupayi gezdim böyle cirkef,pislik birini görmedim..
$eytanin süt annesi bu kepaze

Denizrocky 19.04.2015 00:05

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112436)
deniz bu ruh hastasi piskopat kadin $eytanin süt annesi senin banu oldugunu yaziyor..

senin banu oldugunu yaziyor...özelden kimligini bildirisen sevinirim)

BEN ONUN DOST BILDIGI HERIFIM!!!!!!! ;)

Lara_ 19.04.2015 00:08

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2112440)
BEN ONUN DOST BILDIGI HERIFIM!!!!!!! ;)

..))))))))

19.04.2015 00:29

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112441)
..))))))))

zocker
rocky
nurbanu
daha nice nickler var bu salak karida

19.04.2015 00:30

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112439)
göremezsin de deniz ben bütün avrupayi gezdim böyle cirkef,pislik birini görmedim..
$eytanin süt annesi bu kepaze

gezdigin yerlerde cola ictinmi

Lara_ 19.04.2015 10:58

Zitat:

Zitat von colaiciren (Beitrag 2112443)

annana soralim icmi$midir ????hala communist nikinle cevap verme hakkin var ... sakali ,biyigi olan kendi nikiyle yazmaya cesarte edemeyen erkek mü$vettesi kepaze

Denizrocky 19.04.2015 11:03

Zitat:

Zitat von colaiciren (Beitrag 2112442)
zocker
rocky
nurbanu
daha nice nickler var bu salak karida

HAHAHAHAHAHA

NERDEN BILIYON LAN???? SENI SIKENLERMI SÖYLEDI????

Denizrocky 19.04.2015 11:05

Zitat:

Zitat von colaiciren (Beitrag 2112443)

LAN INSAN 1 AVROYA ICIN VAYBEENIN SEREFSIZLERIYLE SIKISIRMI?????

MÜSLÜMANLARIN YÜZKARASI!!!!!!

SevtapTuran 19.04.2015 11:09

Öyle, samimi insanin reklama ihtiyaci olmaz ;)
Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2110603)
dimm dimm ve dumm dumm burda randevulasiyorlar :) tuhaf. Samimi olan insanin reklama ihtiyaci olmaz halbuki :)

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2110603)
[font="Arial Narrow"][size="3"]
Eve geldigimde kapinin önünde bi karton vardi..
üzerinde adim, ve adressim..
Gönderen, bir cicek sirketi..
actim.. icinde bir buket kirmizi gül..
yaninda bi kart, sevgililer günün kutlu olsun.

Isim yok.

Kim gönderdi bilmiyorum.

Tesekkür ederim.

Zitat:

Zitat von _tornado (Beitrag 2106447)
cok rica ederiz, cicekler vaybee üyelerinden

wie peinlich bist du den mädel :D

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:36 Uhr.