Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Denizrocky 18.04.2015 10:02

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112279)
So denizrocky/banu und zockerr/lara :D. siz aylaksiniz, ama ben cok mesgul bir bayanim. üstelik havada cok muhtesem. sizde bi hava almaya disari ciksaniz, iyi olur. malum, disarida olanlar gercek insanlar :D yani birden sizlere konusurlarsa, korkmayin sakin :D alisik degilsiniz, hep klavye ardinda saklisiniz, o yüzden diyorum :D

Beıträge Von Feyzade 1.174 Beıträge Von Lara 1.095 Beıträge Von Banu 470

ıftıra Atan Oruspu!!!!!!!

Denizrocky 18.04.2015 10:06

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112301)
haha oynatalim bu dulu kismeti acilsin :D

bulamadik bunu kakaliyacak bir keriz :D

https://www.youtube.com/watch?v=XHqJEUCErCM

ICIN RAHAT OLSUN!!! BU KARIYI KIMSE ALMAZ!!!!!! :D

Lara_ 18.04.2015 10:13

huiiiiii

AVAZ AVAZZZZZ

günaydin kalbimin dim dimi

günaydin denizzzzzzzz

Denizrocky 18.04.2015 10:15

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112279)
So denizrocky/banu und zockerr/lara :D. siz aylaksiniz, ama ben cok mesgul bir bayanim. üstelik havada cok muhtesem. sizde bi hava almaya disari ciksaniz, iyi olur. malum, disarida olanlar gercek insanlar :D yani birden sizlere konusurlarsa, korkmayin sakin :D alisik degilsiniz, hep klavye ardinda saklisiniz, o yüzden diyorum :D

Denizrocky 18.04.2015 10:16

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112304)
AVAZ AVAZZZZZ

günaydin kalbimin dim dimi

günaydin denizzzzzzzz

GÜNAYDIN KADIN GIBI KADIN!!!! :)

18.04.2015 10:16

kalbimin dim dimi

günaydin kalbimin dim dimi,

hab dich liebbbbbbbbbbbbbb :)

Denizrocky 18.04.2015 10:17

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112308)
günaydin kalbimin dim dimi,

hab dich liebbbbbbbbbbbbbb :)

HAB DICH AUCH LIEB LAN!!!!! ;)

Lara_ 18.04.2015 10:19

..))))))))))))))))) Ne Yapsın Kı !!!!!!!!!

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112301)
haha oynatalim bu dulu kismeti acilsin :D

bulamadik bunu kakaliyacak bir keriz :D

..))))))))

https://youtu.be/Tt-YOqlBbzI

o dul cok direndi acimasiz bu hayatta zalim hayat onu yendi o dul kadin napsinki
istermiydi böyle olsun gözleri hep yasla dolsun el diline sakiz olsun o dul kadin ne yapsinki
ne yapsinki ne yapsinki o dul kadin ne yapsin ki,kimsesizdi yapa yanliz kader vurmus acimasiz o dul kadin ne yapsin sevdikleri hep duyarsiz o duuuuuulllll kaidn ne yapsinkiiiiiiiiiiii

Imogdi 18.04.2015 10:35

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112298)
oynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dul kari :D

patlak teker yoksa imogdi sana bakmiyacak :D

@imogdi
Dul karidan ADAMA fayda gelmez :D

@Nurbanu ...
das ist schon halb fies von euch ...
auch ich hab ne Schwester die ne
gescheirtete Ehe hinter sich hat

das muß nix bedeuten >>
"dul felan" ist unterm Niveau
Schade drum :(

Lara_ 18.04.2015 10:50

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112269)
hahahahahah, cok tatlisin. Benim kim oldugumu ögrenmek icin, para ödedin demek :D Gerek yoktu be güzellim, bana sorsaydin ben sana kim oldugumu söylerdim :D

sen hala utanmayi aklina getirme!!! bu forumda hic kimse senin gibi CIRKEF,,KI$ILIKSIZ ,PISKOPAT BIR DELIDEN UTANMASINI BEKLMIYOR, sen hala arsiz pi$kin pi$kin yazmaya devam..senin bu yüzsüzlügüne hicbirimiz $a$irmiyoruz ,aksine sana gayet iyi yaki4tiriyouz pislik

para lafini duyunca siritmisin hayirdir..cirkef sende insansin gözünün üzerinde ka$in var..
..... dogru tesbit senin aksine güzel ve ho$ bir bayanim 4 ömür daha ya$asan sahip olmak istegin ama asla sahip olamaycagin her$eye sahibim..

daha önce yazdigim gibi senin ne mal oldugunu ikimizde cok iyi biliyoruz..daha yakindan tani$acagimiz günde gelecek..

ama bilmeyenler ögrensin !

Lara_ 18.04.2015 11:23

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112313)
SEREF YOKSULU dul feyzo!!!l

kalbimin dim dimi

bu cirkef kadina bu yazdiklarini iltifat gibi geliyor nickini eksik yapmi$ "hic utanmaz " olmaliydi bunun nickini

18.04.2015 17:02

sen kimsin?

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112332)
lara ben senin kim oldugunu aylardan beri biliyorum bile. sen benim kim oldugumu hala ögrenemedin
üstelik bir kurus bile ödemeden, kim oldugunu ögrendim. yazik bu sene ayakabisiz gezeceksin, bütün ayakabi parani benim icin harcamissin hadi güzelim, sen simdi git yine barbilerinle oyna. baska bir ise yaradigin yok cünkü.

timeraiser 18.04.2015 17:32

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2112300)

Muahhahaha, geile Listung! Fehlt noch zu ergänzen, das sich Feyzade bereits zig Mal gelöscht hat und etliche Male ihre Beiträge bereinigte :D

timeraiser 18.04.2015 17:58

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2112311)
@Nurbanu ...
das ist schon halb fies von euch ...
auch ich hab ne Schwester die ne
gescheirtete Ehe hinter sich hat

das muß nix bedeuten >>
"dul felan" ist unterm Niveau
Schade drum :(

Imodi, Das sollte sie auch nicht treffen.

Sieh das nicht sooooo negativ ungemünzt auf deine Schwester. Es gibt verschiedene und berechtigte Gründe, die zu einer Scheidung führen!

Aber es stimmt so, das 'Dul karı' einen negativeren Image hat als 'dul adam' unter den 'Resim Gazete' Lesern.

Natürlich kann 'Dul karı' mehr treffen, wenn die Geschiedene deutliche und bestimmte Verhaltensweisen an den Tag legt, welche bestimmt nicht ohne Grund zur Scheidung führten. Aber das kann jeder für sich beurteilen und NurBanu kann es so oft wiederholen wie sie mag.

Weiteres Beispiel: Eine beliebige Person ansprechen kann man genauso mit 'Dul karı', oder Männer mit PlayBoy, SchwuchtelDiscoBiene, oder gar andere weitere Unbekannte mit "Lan, tanımadığım orospu yalançı".

Selbstredlich, das man letztere Beispiele nach "Dul Karı" nur schreiben darf, wenn man niemanden persönlich anspricht :)

18.04.2015 18:00

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2112336)
Muahhahaha, geile Listung! Fehlt noch zu ergänzen, das sich Feyzade bereits zig Mal gelöscht hat und etliche Male ihre Beiträge bereinigte :D

haha nur bei sich zuhause reinigt sie nicht :D

timeraiser 18.04.2015 18:03

İch empfinde Trottel als Beleidigung: Unterlasse das bitte!

Du verleichst mich (registriert seit 2008) mit dir (Registriert seit: 08.11.2014, nicht mal 6 Monate)???

Wenn ich soviel, wie du, schrübe, dann müsste - lass mich raten - ich über 13.000 Beiträge haben? :D

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112337)
hhahahahah sagt der Mann, mit den knapp 3000 Beiträgen. Trottel :D

18.04.2015 20:08

sanal is adami & dolandirici & sanal mafya & ruh hastasi

gut erkannt :)

kimisi yasarken ölüyor, wie in deinem Fall :)

MALbey atdigi iftiralardan,
manipule etdigi Privatfenster
ve tehditleriden dolayi
hem HUKUK hemde ALLAH karisinda hesap verecek!!!
BUNDAN KIMSENIN SÜPHESI OLMASIN
:)

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112343)
ne kadar cahil varsa buraya toplanmis.

gerzekler birbirini pohpohluyor ve bunu iltifat olarak kabulleniyorlar.

rahmetli manbee efendinin bu tür insanlari cezalandirmasi cok isabetliymis.

Denizrocky 18.04.2015 21:02

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2112336)

Muahahahahahaha ;)

Denizrocky 18.04.2015 21:04

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112337)
hhahahahah sagt der Mann, mit den knapp 3000 Beiträgen. Trottel :D

YAW BU KARI ACAYIP SALAK!!!!!!

Denizrocky 18.04.2015 21:06

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112334)
dul kari,

senin burda kim oldugunu bilmeyen mi var :D

telini vermedigin telini almadigin erkek mi kaldi :D

Sexhotline döndü telefon hatdin
:D

su bacak arandaki yirtigina bir sahip cikamadin kani bozuk dul :D

PS: FEYZADE HERKEZDEN ÖZÜR DILEYECEKSINNNNN
sonrada atdigin iftiralar icin TÖVBE edeceksin

ÖZÜR DILEYECEKSIN LAN!!!!!!!

Denizrocky 18.04.2015 21:18

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112350)
bu dul kari burdaki herkesten ÖZÜR DILIYECEK ve atdigi iftirlardan dolayi tövbe edecek!!!

@deniz
Robin Hood gibisin :)

AYIPTIR SÖYLEMESI
ÖYLEYIMDIRrrrrrrrr ;)

HEMIDE KUZU KUZU HEPINIZDEN ÖZÜR DILEYECEK!!!!!

Denizrocky 18.04.2015 21:21

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112345)
sen benimle konusma cüretini nereden aliyorsun.

önce bir saygi durusuna gec sonra yaz.

senin ve arkadaslarin gibi seviyesiz, terbiyesiz ve arsiz olanlara cevap vermek istemesemde bazen kendimi tutamiyorum.

rahmetli manbee'nin nickini agzina alman bile onu karalamak anlamina geliyor. arkadasin lara manbee beyfendinin kazada öldügünü yaziyordu simdi sen manbee hukuk önünde hesap verecek diyorsun.

bir baska üye senin screen'i burada paylasmisti ve ona cok kizmissin. bence o üyeye kizacagina kendine kiz. o screende senin ve arkadasin laranin o üyeyi rahatsiz ettiginiz gözüküyordu. birakin o adamin pesini.

gelelim bos tehditlerinize -> manbee ve gercekacidir rumuzlu üyelere hukuk karsisinda hesap verdiremezseniz size ne diyelim?

ve son olarak senin hangi dine mensup oldugunu bilmiyorum ama Allah'a inananlara müslüman denir ve müslümanlar Allah'in karisi, cocugu, annesi ve babasi olmadigina inanmaktadir. gerzeklik yapma ve Islam'a inananlara hakaret etme.

SEN NE DIYON LAN????? KIMSIN LAN SEN???? CAKMA ROBIN HOOD :D

Denizrocky 18.04.2015 21:30

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112353)
banu bikmadin bu yalanlarindan.
Bak cok israr ettin. Madem manbee bu kadar kötü o halde neden lara hala pesinde?? Hepimiz okuduk, nasil hava attigini, tek tas yüzük ona alacak diye.yok evlenecekler diye, yok bir daha onunla konusmayin diye, manbeenin tirnagi bile olamazsiniz, ben vaybeenin en yakisikli erkegini yakaladim felan fisman. Bütün bayanlara saldirdi, o benim onunla konusmayin diye. Birak Allah askina, kendinin bile bu yazdiklarina inaniyormusun? Zavalli lara sirf senin yüzünden bu bütün yasadiklarini unutamiyor. Simdi camur ata ata bitemediniz, zamaninda manbeeyi yücelte yücelte bitemiyordunuz. Birak adam artik hayatini yasasin, und ihr kommt endlich über den schmerz hinweg. Aslinda belli, manbee bugün sana yüz verse zil takip oyniyacaksin, ve larayi tekmeliyeceksin :D o yüzden lara manbeenin sana yüz vermedigi icin, manbeeyi öpüpte basina koysun.

CAKMA ROBIN HOODA SENI SIKMESI KAC PARA VERDIN LAN??????

18.04.2015 21:36

terbiyesiz

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112353)
banu bikmadin bu yalanlarindan.
Bak cok israr ettin. Madem manbee bu kadar kötü o halde neden lara hala pesinde?? Hepimiz okuduk, nasil hava attigini, tek tas yüzük ona alacak diye.yok evlenecekler diye, yok bir daha onunla konusmayin diye, manbeenin tirnagi bile olamazsiniz, ben vaybeenin en yakisikli erkegini yakaladim felan fisman. Bütün bayanlara saldirdi, o benim onunla konusmayin diye. Birak Allah askina, kendinin bile bu yazdiklarina inaniyormusun? Zavalli lara sirf senin yüzünden bu bütün yasadiklarini unutamiyor. Simdi camur ata ata bitemediniz, zamaninda manbeeyi yücelte yücelte bitemiyordunuz. Birak adam artik hayatini yasasin, und ihr kommt endlich über den schmerz hinweg. Aslinda belli, manbee bugün sana yüz verse zil takip oyniyacaksin, ve larayi tekmeliyeceksin :D o yüzden lara manbeenin sana yüz vermedigi icin, manbeeyi öpüpte basina koysun.

Denizrocky 18.04.2015 21:40

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112355)
Dul kari,

MALbey de seni sapina laik bulmuyor,

bulamadin kendini kakaliyacak bir enayi :D

Bak bizim lazlar senin icin türkü yazmislar OYNADA KISMETIN ACILSIN DUL:D

Armutun yarisi,
severum sarisini,
etdum basima bela elin DUL KARISINI
Dul karidan ADAMA feyda gelmez

PS: feyzade herkesten özür diliyeceksin ve atdigin iftiralar icin TÖVBE edeceksin.

FEYZADE HERKESTEN ÖZÜR DILIYECEKSIN VE ATDIGIN IFTIRALAR ICIN TÖVBE EDECEKSIN!!!!!!

SevtapTuran 18.04.2015 22:00

Zitat:

Dul kari,

Armutun yarisi,
severum sarisini,

PS: feyzade herkesten özür diliyeceksin ve atdigin iftiralar icin TÖVBE edeceksin.

Birden ortaya feyzo yine firlamis, ne tesadüf , yine güc toparlamis :D

SevtapTuran 18.04.2015 22:19

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112364)
die Antwort bist du noch schuldig sevtap

Ben t9 bana arkadaslik ettiginden bahsediyorum. Vaybee arkadasligi. Neresi iftira gelde bak :) öff laf anlatmakta ne zor bazi insanlara

SevtapTuran 18.04.2015 22:26

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112362)
ben gücümü hic bir zaman kaybetmedim. Nur wenn ich zu tun habe, habe ich keine Zeit für euch Spaß und arbeit geht vor. Biliyorum sen TR de bile olsan vaybeeden ayrilamiyorum. Ben sen degilim ;). Erst kommen die wichtigen dinge. Bu ara benimle ilgilenecigne, sende T9 nun yazisina cevap ver. Ondan özür dilemeni bekliyor, attigi hakaret icin. Ama sen zaten edemezsin.

Hmmm tabi tabi cok isin var, chate vaktin vardi ama, her geldigimde ismin online listesinden eksik olmuyordu, foruma yazamiyordun. Yine kendini hakli gösterme bocalamasi :D

Hakaret? Ben kimsenin arkadaslik teklifini Kabul etmedim. Sen beni t9 dan kiskandigin icin , senin yalanlarinin aksine gelistigini görmen icin t9 arkadaslik teklifini Kabul ettim. Bunu yazmak simdi hakaretmi?
Hakaret anlayisinizda anlasilmaz :D

SevtapTuran 18.04.2015 22:31

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112367)
kendin bu yalana inaniyormusun acaba? Bu yaziyi yazdiginda coktan t9 nun vaybee arkadaslik teklifini kabul etmistin bile. Biliyorum sevtapcik dogrular cok aci, sana yutmak zor geliyor. Malum biliyordum inkar edecegini.

Bana taktiginida Ben biliyordum ve o yüzden prensiplerime karsi oldugu halde Bir ilk yaptim. Senin bin Bir nikle ensemde dolastigini bilmiyorum sanki. Öfff Be kadin, bogdun bu kiskancliginla.
Seninle peygamber sabiri olsa bile Bir erkek birlikte yasayamaz.

Iste burdaki insanlara saldirmakla seninde ömrün gececek artik.

Arkadaslar cok görmeyin, idare edin feyzoyu :D

SevtapTuran 18.04.2015 22:33

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112369)
hatirliyalim ve gülelim:)

Bozuk plak gibi hatirla hatirla ve kendi kendine gül:)

Evet Ben t9 tanimiyorum, iki kelime konusmakla Bir insan taninmaz, tabi sen taniyabilirsin ;)

SevtapTuran 18.04.2015 22:36

Feyzade hmm evet evet, Ben neymisim :) evet seninle benim sivas kangali bile tanistirmam, birak Pilot arkadasimi:D bu devirde erkek cinsini bazi kadin cinsinden korumak düsüyor;)

Lara_ 18.04.2015 22:37

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112369)
hatirliyalim ve gülelim:)

allahin delisi yine forumumdasin yine kuduz a$ini mi unuttun bugün cirkef

Lara_ 18.04.2015 22:38

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112372)
sevtap karar veremiyorsun. Hem kabul etmedim diyorsun, hem ettim diyorsun. Gördügün gibi istedigim gibi yaziyorum. Sen kendini kandirmaya devam et. Oguzhana da 2012den beri bir pilot ile nisanli oldugunu anlatmissin. Nisanlina benden selam söyle, dikat et elinden almiyayim :) amma korkmussun benden

kepaze dul

Lara_ 18.04.2015 22:41

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112367)
kendin bu yalana inaniyormusun acaba? Bu yaziyi yazdiginda coktan t9 nun vaybee arkadaslik teklifini kabul etmistin bile. Biliyorum sevtapcik dogrular cok aci, sana yutmak zor geliyor. Malum biliyordum inkar edecegini.

deli dana hepmiz sana inaniyoruz her $eyi sen duyuyorsun ya .kepaze..

cirkef bende bir$ey duydum bugün senin zenci den bir cocugun oldugunu söylüyorlar

SevtapTuran 18.04.2015 22:42

Zitat:

Dul kari,

Armutun yarisi,
severum sarisini,

Bunu saglikli birisinden bekleyebilirsin. Ama kiskanclik yüzünden gözü dönüp birak yabancilari, kendi canindan kanindan insanlari öldüreni düsün nurbanu. O kisiler dogru davranilmasini bilseler yaparlarmiydi? Feyzoda böyle. Suan gözü dönmüs, Mantik duygusunu kaybetmis sekilde. Yani ha duvara anlat ha feyzoya

Lara_ 18.04.2015 22:42

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112377)
bak lara ben sana tek tas alacam diye söz vermedim. Istersen sevtapa bi sor, o kadinlara karsi cok ilgili :)

sne önce ac karnini doyur üstelik yanlizda deyilsin sorumlugunu ta$idigin yan odada annesini bekleyen bir .... var. BMW A.

Lara_ 18.04.2015 22:43

Zitat:

bak lara ben sana tek tas alacam diye söz vermedim. Istersen sevtapa bi sor, o kadinlara karsi cok ilgili :)

IANAN BANA BOOK BILE SENIN YANINDA TEMIZ KALIR.KEPAZE

SevtapTuran 18.04.2015 22:44

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112376)
beni sürekli sayikliyan sensin.

Doktora görünüyormusun? Sen bu gidisle sisofreni hastasi cikacaksin. Birilerine zarar gelmeden tedavi ol derim.

Lara_ 18.04.2015 22:44

Zitat:

SANA SORU SORDUM ...HANI CEVABI????? BANA BENIM ICIN PATRAMI ÖDEDIN BEN ANALTIM DIYORDUN..

ANLAT HALA CEVABINI GÖREMIYORUM CIRKEF

Lara_ 18.04.2015 22:45

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2112384)
Doktora görünüyormusun? Sen bu gidisle sisofreni hastasi cikacaksin. Birilerine zarar gelmeden tedavi ol derim.

SEVTAP BU PISKOPAT KADINA DOKTOR BILE YARDIM EDEMEZ...$EYTANIN KARDESI BU

BIR YERINDEN UYDURU BIR$EYLER

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:43 Uhr.