![]() |
o.T.
TofTrikkY :
>>>benim hic bir sey incelemeye ihtiyacim yok, gecmisde yasananlar yüzünden hic bir irka, hic bir dine bu hakaretleri iceren bir yaziyla saldirmaya hakkin yok! bir yerlerden bir kac yazi kopyalayip foruma katilmak kadar sacma bir davranis sergiliyorsun. yazik...<<< - Hakaret eden ben degilim biliyorsun. Hakareti eden adamda gecmisteki olaylardan dolayi hakaret etmiyor galiba. hani su bitip tükenmek bilmeyen ermeni iftira ve karalamalari varya.... Birde su Karabagin isgalini ve oradaki ermenilerin türklere yaptigi soykierimdan dolayi galiba. >>>insanlari tanimaya ve hosgörüye davet ediyorum seni..<<< -Tanimaktan ermenileri kastediyorsan, ben ermenileri yeterince taniyorum. isledikleri suclarin affedilemiyecek kadar agir oldugunun bilincindeyim. üstelikde ermeniler türklere karsi suc islemeye devam ediyorlar. |
:))
du bist mir zu hohl in der birne, um mich weiterhin mit dir zu beschäftigen. du kappierst noch nicht einmal dass alieren sich auf ein ganz anderes forum-thema bezieht. seine nachricht hatte rein gar nichts mit mir zu tun. ona da bulasmissin. tam agzinin payini vermis ama helal alierene. senin gibileri ancak böyle dilden anlar. sen yazilari kopyalayip buralara eklemeye devam et, kendi beyninle yazi ürettiginde ancak böyle bos seyler cikiyor.
viel spaß im leben als hirnloser!!! insan ayirimi yapan bes para etmez bir mahluksun sen!! alman olsaymissin keske SS üniformasi iyi giderdi sana! basit insan |
o.T.
TofTrikkY:
>>>ben ermeniyim sevgili kardesim!!!<<< -Sen ermenisin, ben seni öyle kolay kolay kardeslige kabul etmem. eger, hakliyla haksiz arasinda secim yapamiyor, tavir koyamiyorsan o, senin problemin. >>>gecmisde yasanan bir takim olaylari bu gibi sitelerde senin gibi olayla uzakdan yakindan alakasi olmayan insanlar tarafindan hakaret esliginde dile getirilmesi bence bizi taaa ki o zamanlara geri getirecegini saniyorsan yaniliyorsun.<<< -Benim olaylarla alakam var. Türk vatandasiyim. Ülkemin haksiz suclamalara maruz kalmasi beni ilgilendirir. Ermenilerin, karabagda 10 yil önce isledigi suclar, Azerbaycan topraginin bir bölümünü hala isgal altinda tutmasi beni ilgilendirir. Ermeni Diasporasinin kocaryanla akillarindan gecirdikleri beni ilgilendirir. >>>evet söyledigim gibi ben ermeni asilliyim, fakat burda TÜRKÜM diye dolasan bir takim türklükle alakasi olmayan, kolyelerinde ay yildiz tasiyarak bir seyler yaptiklarini sanan bir kac arkadasimizdan daha da TÜRKÜMDÜR eminim.<<< -Ben sana istisnalar yok demedimki. Istisnalar var diye tutupta ermeni diasporasini veya kocaryani unutacak degilizya. Sen kendini diyer irkci milliyetci ermenilerden farkettirmek istiyorsan, bizimle beraber karsi tarafa tavir koyacaksin. Mesela: Irkci ermeni forumlarinda akil fikir tavsiye eden makaleler yazabilirsin. yaziyormusun, hani nerde??? Yada, Ermeni diasporasina vaya, sözkonusu milliyetci faliyetleri yapan mercilere mektup yazip, mektubu burda forumda yayinlarsan biz onu takdir edebiliriz. Ermeni milliyetciligini protesto icin kendini Taksim meydaninda yakip intihar eden ermeniyi biz unutmadik. Asagiya bakarsan görürsünki, ben ermenilere karsi tavir koymus bir ermeninin makalelerinide kopye cektim. okumani tavsiye ederim! >>> sen türkiyede TÜRKIYE icin iki yil askerlik yapip türk topraklarini korudunmu düsmandan???<<< -Ben askerligimi yaptim gerekirse birdaha yaparim >>>hayir ama benim ermeni asilli dedem yapti bunu. insanlari asla ayni kaba koyma bence.<<< -Ay! sende herseyi biliyorsun masallah! Deden gibilerin nasil askerlik yaptiklarini hergün okuyoruz herhalde! Türkleri arkadan vurarakmi yapti deden askerligini???? >>>her dinden her irkan iyisi de cikar kötüsüde cikar. ama ermeniler haysiyetsizdir, ermeniler serefsizdir gibi cümleleri demene izin vermiyorum!<<< -ben bir kac yascik bükümdür senden ama, hala uzun bacaklari gördügüm zaman gevseyiveriyorum. Emrin basim üstüne! >>>hakaret etmekden baska bir sey degil bu. senin ne farkin kaliyor soykirim yapan canilerden?????<<< -Ermeni forumlarinda türklere yapilan hakaretleri gördünmü????? Benim onlarda görüs bildirmeme bile izin verilmiyor canim! >>>bizler okumus ve kültürlü insanlar olarak hosgörü ve barisa adim atmamiz gerekiyorken senin yaptigina bak.<<< Hangi baris kizim?? Senin KIRONUN GBme yazdiklarini okudunmu??? onun fikrine göre türkler 1,5 milyon ermeni katletmisler. onun rakamlari, Ermeni diasporasinin rakamlarinin tam üc kati. gercekten barismi istiyorsunuz???? hallo hallo!!!! >>>yazik degilmi. özür dileyecek kadar yüreklimisin merak ediyorum foruma ekledigin ve kendi kaleminden yazmayi bile beceremedigin o igrenc yazi icin???<<< -Neye yazik degilmi???? Sen ermenilerin yazdiklarindan dolayi tüklerden özür dileyebiliyormusun???? Bana bak!!!! sen benim nelere kadir oldugumu bir bilseydin, eminim bir dakika bile kaybetmeden bana gelirdin. saygilar.... isabel "ISABEL" ismin cok güselmis. Sanirim soy isminde MANUKYAN gigi geliyordur kulaga. neyse kusursuz insan olmaz. Benimkiside ALi sevgiler Isabel |
o.T.
>>>du bist mir zu hohl in der birne, um mich weiterhin mit dir zu beschäftigen. du kappierst noch nicht einmal dass alieren sich auf ein ganz anderes forum-thema bezieht.<<<
-Ben sana söylemistim, Armenien at wäre für dich richtig. Güle güle!!! alierenle ortak taralariniz var galiba!!!! >>>seine nachricht hatte rein gar nichts mit mir zu tun. ona da bulasmissin. tam agzinin payini vermis ama helal alierene. senin gibileri ancak böyle dilden anlar.<<< -alieren agzinin payini iyi almiski, senden yardim istemis. onun gibiler cabucak caresiz kalirlar ve karilarin eteginin altina saklanirlar. >>>sen yazilari kopyalayip buralara eklemeye devam et, kendi beyninle yazi ürettiginde ancak böyle bos seyler cikiyor.<<< -Hani senin ürettigin fikirler nerde? >>>viel spaß im leben als hirnloser!!!<<< - naja! ermenilere yapildigini iddia ettigin hakaretlere mantikli bir cevap veremeyince careyi hakaret ederek kacmakta buluyorsun. Hadi git fransizlara söylede benim beyinsiz oldugumu tanisinlar. ben senin seviyene düsmem! insan ayirimi yapan bes para etmez bir mahluksun sen!! alman olsaymissin keske SS üniformasi iyi giderdi sana! basit insan |
HA UNUTMADAN!
>>>insan ayirimi yapan bes para etmez bir mahluksun sen!! alman olsaymissin keske SS üniformasi iyi giderdi sana! basit insan<<<
- Nazilerle beraber calisan ermenilerdi. asagida bir ermeninin sitesinde yaziyor. O SS üniformasini giymeye sen cok heveslisin galiba. O yaptin küfürleri sana iyade ediyorum. Al, münasip bir yerine yerlestir! |
senin dilinden konsudum :)
senin anladigin dilden konusdum, bak birden bire nasilda KENDI FIKRINI beyan edebiliyorsun. bülbül gibi ötmeye basladin. halen anlamadigin bir kac nokta var. iyi dinle, yine karistirma bazi seyleri ok?
1. ben ermeni asilliyim! fakat soykirim iddialarinda bulunmadim, olaya tarafsiz bakabiliyorum. seninle olan sorunuma gelince: bu devirde yasayan bir genc olarak bir insani dini ve irkindan dolayi rencide edebilecek kapasitede olmandan dolayi gözümde bes para etmiyorsun. bu hakaret degildir senin hakaretlerin karsisinda (>>>Ben senin yerinde olsaydim, yani ALLAH korusun ermeni olsaydim, herhalde kendimi öldürürdüm. Öyle bir milletin mensubu olarak yasamak kolaymi????? <<<). islam terör örgütleri saldirilarda bulunduklari icin tüm islam alemi teröristmi sence? ben ermeniyim diye senin hakaretlerini okumak mecburiyetindemiyim? 2. bundan önceki mesajimda da söylemisdim, alierenin yazisi benimle alakali degildi. onun bir forum yazisina yine herzamanki tavrinla yanit vermissin okudugum kadariyla ( alles hat seinen preis diye bir yaziyla katilmis kendisi) ve senin verdigin yanita tepkisini göstermis. ayrica yine verdigin cevapda hakaret dolu: etek altina saklanmakdan filan söz etmissin. 3. immer tief durchatmen :) ruhig bleiben :) nicht aufregen :) bleib cool :) genau soo ist es richtig!! lies diese nachricht am besten nochmal durch, du hast sicherlich wiedermal nur die hälfte von dem verstanden was ich dir geschrieben habe. pai pai |
Senin aklindan zorunmu var???
Fr
8 Jul -------------------------------------------------------------------------------- 11:57 alieren Hem fazla heyacanlanma! Yukaridaki kopye senin GBden. Anlama kabiliyeti ve istegi olana birseyler anlatir. Özellikle tarihe dikkat! Ben sana gelipde senin sahsen türklerin katliamina katildigini veya Diaspora üyesi oldugunu iddia etmedim. Sen kendin farkli oldugu kanaatindeysen onu isbat et! alierenen iddiasi suydu. "türkler 1.5 milyon ermeni katlettiler." Bu yanlis bilgi kasitli olarak veriliyorsa, ve sen böyle sacmaliklara karsi cikmak yerine benimle ugrasmakta israr edersen sana haddini belletirim! Küfretme! küfrün alasini bilirim ben! |
o.T.
Beitrag von alieren
Alles hat seinen preis ! 2 nun ich befasse mich erst gar nicht mit dem völkermord , ob er nun geschah oder nicht ! wie könnte ich auch ! fakt ist eins , wer wird einen vorteil aus der aussage von den türken " ja wir waren es , wir haben 1,5 mio armenier in den tod getrieben " ziehen !? hmm ich denke die türken selber ! schaut euch serbien an , da werden millionen an Eu-subventionen zurückgehalten weil sich der wichser von karadic und sein sogennanter genaralstab seit ca 6 jahren vor der justizia sich versteckt oder sogar vom volk versteckt wird ! der unmut unter der bevölkerung wächst somit .......Geld oder mörder .....mörder oder geld ! wir wissen alle , das die armenier in frankreich eine starke lobby haben , wie sonst könnte es sein das die franzosen sich so wehement dafür einsetzen , das die türkei den völkermord zugeben soll ! wie gesagt wie immer ist die türkei ein spielball der nationen ! also die armenier die ich persönlich kenne , haben schon längst mit dem thema abgeschlossen ! da muss nicht irgendein franzose oder brite ( die an der ganzen sache schuld waren ) mir erzählen was vor 100 jahren abgegangen ist ! mord ist mord ! ................. in dem sinne -------------------------------------------------------------------------------------------------- -Bu adamin bu yazisi kardeslik ve barisami hizmet ediyor??????? Fransizlar kim oluyorki fransizlara yalaklik yapiyorsunuz? Fransizlar önce kendi isledigi katliamlarin hesabini bir versin. Bu ölcü diyerleri icinde gecerlidir. Sen türkler deyince ne anliyorsun??? Biz öyle ermeniler gibi yalakaliga alisik degiliz. Dogru bildiklermiz icin gerekirse savasiriz. |
Wie schlimm wie schlimm
“Der Armenier ist der schlechteste Kerl von der Welt”.[1]
<a href="redirect.jsp?url=http://www.hist.net/kieser/aghet/Essays/EssaySchmuhl.html" target="_blank">http://www.hist.net/kieser/aghet/Essays/EssaySchmuhl.html</a> |
Hani benim yazim nerde?? seni ....
foruma ben cagirmadimmi???
Aynen söyle yazmistim: GBmi sacmaliklarinla doldurma. gel forumda görüselim! Sende Lepsius gibi sadece isine gelen kisimlari yayinliyorsun herhalde???? Neyse, ben tekrar gelinceye kadar sana 2 soru: -Türkiyede kac tane ermeni vardir? -Ermenistanda kac tane türk vardir? |
sen öyle diyorsan öyle olsun abisi. o.T.
ohne Text
|
Ja ja, Sadik ahmet. er wurde einfach
in Griehinlan ermordet. Es war ein verkersunfal oder?
im sonsten hast du wieder MÜLL geschrieben. |
Sen biraz matamatik calista beynini
gelistir istersen. yazdiklarina bakilirsa zekan az gelismis.
>>>islam terör örgütleri saldirilarda bulunduklari icin tüm islam alemi teröristmi sence?<<< - burada konu ermeni teröristlerin isledigi cinayetlerden bahsediyoruz. ERMENI TERÖRISTLER HIRISTIYAN DIYE; HIRISTIYANLIK TERÖRIZMMI? NERDEYSE TÜM HIRISTIYAN ALEMI, ERMENI TERÖRISTLERI DESTEKLEYIP KORUYARAK TERÖRIZME KATKIDA BULUNDU. HIRISTIYANLIK TERÖRISTLIK DEGILMI? ALMANYA GIBI BAZI ÜLKELER TERÖRISTLERI ÜLKELERINDE BARINDIRIRKEN; BENIM GÜZEL ÜLKEM TERÖRISTLERI ISTIYOR CEZALANDIRMAK ICIN!!! ALMANYA TERÖRIST DEGILSE, NE?? HANI SU KARASES, PKK, ASALA DIYERLERINDEN BAHSEDIYORUM. beni anlayabilecek kapasitede olmani beklemiyorum! >>>ben ermeniyim diye senin hakaretlerini okumak mecburiyetindemiyim?<<< -ben türküm diye senin ceddime yakistirmaya calistigin hakaretleri kabullenmek zorundamiyim?? bizde teröristler ve vatanhainleri sert bir sekilde cezalandirilir. bu kanunlarla sabittir! sen vatanhainimisin? Degilsen kabulet gercegi. senin ermeni diasporan ve diyer milliyetci ermeniler HIRISTIYAN EMPERYALIST=TERÖRIST DEVLETLERIN USAKLIGINI YAPIYORLAR! AL ERMENI MESELESINI AKLI BASINDA, BIRAZ TARAFSIZ ERMENI KAYNAKLARINDAN OKU! sana, hickimse, sen sachsen sen serefsizsin demedi! <a href="redirect.jsp?url=http://www.tallarmeniantale.com/trial.htm " target="_blank">http://www.tallarmeniantale.com/trial.htm </a> |
Erdoğan: Terörü Sahiplenenler Var
14.07.2005 00:10
Erdoğan: Terörü Sahiplenenler Var Başbakan: "Örgütleri terör listesine almakla terörle mücadele edilmez" Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dünyada terörün tırmandığını belirterek "Terörü sahiplenenler var, örgütleri terör listesine almakla terörle mücadele edilmez." diye konuştu. Yabancı sermayenin Türkiye"de özellikle medya sektörüne ilgi gösterdiğini belirten Erdoğan, medya sektörüne girecek yabancı sermaye payının % 25 ile sınırlandırılmasını yeni yasama döneminde ele alacaklarını bildirdi. Başbakan Erdoğan, bir televizyon kanalında katıldığı programda, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Uluslararası camiada ve Türkiye"de terörün tırmanışta olduğunu belirten Erdoğan, Türkiye"deki terörün yabancı ülkelerce desteklendiğini belirterek, "Terörü sahiplenenler var, örgütleri terör listesine almakla terörle mücadele edilmez. Sadece Amerika Birleşik Devletleri"ne değil, Avrupa Birliği üyesi ülkelerine de söylüyorum, suçluları yargılayın diyorsunuz yargılamıyorlar, iade edin diyorsunuz, iade etmiyorlar." dedi. Türkiye"ye gelen bazı yabancı diplomatların Güneydoğu"ya gitmelerinin de terörü azdırdığını ifade eden Erdoğan, Türkiye"de etnik ayrımcılığa, bölgesel ve dinsel milliyetçiliğe gidilemeyeceğini, bunların Türkiye"nin üç kırmızı çizgisi olarak devam ettiğini söyledi. Erdoğan, "Gerekirse sınırötesi operasyon da yapılır." dedi. Yabancı kuruluşların, Türkiye"de özellikle medya sektöründe yatırım yapmak istediklerini belirten Erdoğan, "Dünya medyasının Türkiye"ye gelmesi medyada rekabeti artıracaktır" diye konuştu. Erdoğan, medya sektöründeki yabancı sermaye yatırım payının % 25 ile sınırlandırılmasının, yeni yasama döneminde yeniden düzenleneceğini belirterek, "Buradaki bir sınır koydunuz, koyduğunuz sınır ne, bir yabancı girme veya bir kuruluş ancak bir tane gazete ve televizyon sahibi olabilir veya bir firmayı satın alabilir. Bu yüzde yüz olursa böyle bir yatırımın içine girer. % 50"nin altında olursa girmez." şeklinde konuştu. trt |
das ist der anfang
das ist nur der anfang,danach kommt zypern,die minderheiten in der türkei.
versteht ihr immer noch nicht,wir kommen nicht in eu. über die türkei werden spiele gespielt,aber unsere regierungen, wollen es nicht verstehen und werden es nicht verstehen. wir kommen nie in die eu |
Bizde avtupayi fethederiz yeniden...
öyle hamamda pic birakir gibi birakipta kacmak varmi??
eu türkiyeyi seve seve kabuletmezse, öbürtürlü kabuletmek zorunda kalir. hani sin ile kef tutturularak yazilan bir kelime varya! |
Pamuk steht hinter der Türkei!!!!!!
Pamuk steht hinter der Türkei
Orhan Pamuk stärkt seinem Land auf dem Weg nach Europa den Rücken. Der diesjähriger Friedenspreisträger des Deutschen Buchhandels Orhan Pamuk plädiert nachdrücklich für eine EU-Mitgliedschaft der Türkei. "Wie jeder bei uns würde auch ich mich übel betrogen fühlen, wenn die Türkei alle nötigen Bedingungen erfüllte und dann nur das Angebot einer ,privilegierten Partnerschaft" erhielte", sagte Pamuk in einem Interview in der Frankfurter Allgemeinen Zeitung. "Die meisten meiner Landsleute wollen den Beitritt nicht nur aus politischen und wirtschaftlichen Erwägungen, sondern auch aus einem psychologischen Grund: Sie möchten einmal das schöne Gefühl erleben, genauso behandelt zu werden wie die Europäer, gleichberechtigt", sagte er weiter. Die Europäische Union betrachte er als Versprechen und als vorzügliches Instrument zur Reformierung der eingeschränkten Demokratie in der Türkei. Allein diese Hoffnung habe in seinem Land schon viel bewirkt. Wenn Europa zögere, fange auch die Türkei wieder an zu zweifeln. "Und das ist viel schlimmer, denn es bedeutet, dass antieuropäische Ressentiments die eingeschränkte Demokratie der Türkei zerstören." Pamuk äußerte sich auch über sein Verhältnis zu seiner Heimat, das "zunehmend problematisch" sei, sagte der 53-Jährige. "Zu oft und jedes Mal mit mehr Nachdruck wurde mir schon gesagt, ich solle auf meine Worte Acht geben, auf meine Bücher, meine Kommentare, meine Interviews, auf jede Äußerung, die ich Journalisten oder Ausländern gegenüber fallen lasse." In den meisten Fällen hätten die Leute, "die über mich und mein Werk lamentieren, meine Bücher aber gar nicht gelesen". Damit spielte Pamuk auf die Reaktionen auf seinen neuen Roman "Schnee" an, in dem er die politisch-sozialen Probleme in einer Kleinstadt in Südostanatolien schildert. Viele Kritiker halten Pamuk für den bedeutendsten Prosaschriftsteller der jüngeren türkischen Generation. Seine Werke wurden bislang in 34 Sprachen übersetzt und in über 100 Ländern veröffentlicht. Am 23. Oktober wird er in der Frankfurter Paulskirche zum Abschluss der Buchmesse den mit 25.000 Euro dotierten Friedenspreis des Deutschen Buchhandels entgegennehmen. Er sei sehr dankbar für den Preis, sagte Pamuk. "Meine Dankesrede in der Paulskirche liegt mir sehr am Herzen. Ich werde sehr sorgfältig über meine Worte nachdenken." <a href="redirect.jsp?url=http://195.227.130.43/servlets/NetCommunity?service=index&nick=Frankenstein&sessi onid=7395384498294551082&nh=0&frameset=yes" target="_blank">http://195.227.130.43/servlets/NetCommunity?service=index&nick=Frankenstein&sessi onid=7395384498294551082&nh=0&frameset=yes</a> |
Autor: 6666Mahfuz
Autor: 6666Mahfuz
Datum: (11/07/2005 - 20:13) Forum: Religion & Glauben Allaha ismarladik, bye bye, güle güle Vaybee.watch.com benim bilgisayara sormadan nasil girmek ister?? Beni istemiyorsanis, sorun degil, siz bana lazim degilsiniz, caninizda sag...basinizda sag olsun..Allah hepimize aklimizi daha cok kulanmasini, salih ameller, iyi ahlak nasip etsin, magfiret eglesin... Cagdas düsüncelere sayginiz yüksek sayilmaz.. Neyse,... hasta la vista,BABIIIIES...Euer Terminator kommt auch irgendwann...süpheniz hic olmasin..hepimiz bu fani dünya`da misafiriz-))) Insch`Allah hakkinizi helal edersiniz, besonders Eniskaya, Isinsu und Hacikischkisch, *schnief* sizi özlicegim, bilhassa Donpepelino, Pompalanejat vs. benim hakkim varsa, her zaman helal olsun-))) Allaha emanet, eyvallah-)) <a href="redirect.jsp?url=http://195.227.130.43/servlets/NetCommunity?service=index&nick=Frankenstein&sessi onid=7395384498294551082&nh=0&frameset=yes" target="_blank">http://195.227.130.43/servlets/NetCommunity?service=index&nick=Frankenstein&sessi onid=7395384498294551082&nh=0&frameset=yes</a> |
Ne alakaya ne maydanoz????
simdi bu iki makalenin birbiriyle ne alakasi var diye soran cikabilir! ben bu soruya cevap vermeden sizi biraz düsünmeye davet ediyorum.
|
cok azzz... cok o.T.
ohne Text
|
Ermenilerin yaptiklarini suradan da
okuya bilirsiniz...
<a href="redirect.jsp?url=http://www.azatyurt.com" target="_blank">http://www.azatyurt.com</a> |
Ya agam su kirolara takilma.... o.T.
ohne Text
|
GÜNEY AZERBAYCAN COK YASA....
35 Milyon Türk elbette birgün bagimsizligini alicak
|
o.T.
2529. oy
sende katil! <a href="redirect.jsp?url=http://www.azatyurt.com/unesco.htm" target="_blank">http://www.azatyurt.com/unesco.htm</a> |
ben onlara takilmiyorum vallahi!....
gelip bulasiyor bazilari.
|
Kiro bu yapiskandir, cok utanmazdir..
bunlarin hepsi böyle utanmaz insanlardir...
Kiro gittigi yeri kurutturu.... Utanmazdir terbiyesizdir, ermeni gibi durmadan yapisir.. lekedir |
Daha fazla olmasi lazim ... cok az o.T.
ohne Text
|
Ermeni-PKK Doslugu
Ermeni terör örgütleri, dış dünyanın tepkileri üzerine 1980"li yıllarda taktik değiştirerek, PKK terör örgütü ile işbirliğine gitmişlerdir. 1984 yılında cereyan eden Eruh ve Şemdinli baskınlarıyla PKK sahneye itilmiş ve Asala-Ermeni terörü geri plana çekilmiştir. Ermeniler ile PKK arasındaki bağlantıyı ortaya koyan bazı somut örnekler şunlardır:
· Terör örgütü PKK, 21-28 Nisan 1980 tarihini "Kızıl Hafta" olarak ilan etmiş ve 24 Nisan tarihini sözde Ermenilerin katledilme günü olarak anarak ve toplantılar yapmaya başlamıştır. · 8 Nisan 1980 tarihinde Lübnan"ın Sidon kentinde PKK ve ASALA terör örgütleri ortak basın toplantısı düzenlemişler ve toplantı sonucu bir deklarasyon yayınlamışlardır. Ancak bu olayın tepki çekmesi üzerine ilişkilerin illegal alanda gizli olarak sürdürülmesi kararlaştırılmıştır. Toplantı akabinde 9 Kasım 1980 tarihinde Strazburg Başkonsolosluğumuza, 19 Kasım 1980 tarihinde ise Roma Türk Hava Yolları büromuza yönelik olarak düzenlenen saldırılar, PKK ve ASALA terör örgütleri tarafından ortaklaşa üstlenilmiştir. · Bölücü terörist elebaşı Abdullah Öcalan, Ermeni Yazarlar Birliği tarafından "Büyük Ermenistan hayali fikrine olan katkılarından dolayı" onur üyeliğine seçilmiştir. · Ermeni Halk Hareketi"nin bünyesinde, bir çok Avrupa ülkesinde olduğu gibi bir Kürdistan Komitesi oluşturulmuştur. · 4 Haziran 1993 tarihinde; Ermeni Hınçak Partisi, ASALA ve PKK terör örgütü mensuplarının katılımıyla Batı Beyrut"ta bulunan PKK terör örgütü merkezinde bir toplantı yapılmıştır. Ermeni-PKK ilişkisiyle ilgili bir başka çarpıcı örnek ise, 6- 9 Ocak 1993 tarihlerinde Beyrut"taki iki ayrı kilisede düzenlenen ve Lübnan Ermeni Ortodoks Başpiskoposu, Ermeni Parti yetkilileri ile 150 gencin katıldığı toplantılarda kullanılan şu ifadelerdir: · Şimdilik Türkiye"ye karşı sakin tutum gösterilmelidir. · Ermeni toplumu gittikçe büyümekte ve ekonomik yönden güçlenmektedir. · Geliştirilen propaganda faaliyetleri sayesinde, bütün dünyada (sözde) soykırım daha iyi bilinmeye başlanmıştır. · Ermenistan devleti kurulmuştur, her geçen gün toprakları genişlemektedir ve atalarının intikamını mutlaka alacaklardır. · Başta ABD olmak üzere, diğer batılı ülkeler de Karabağ"da sürdürülen savaşta Ermenileri haklı bulmaktadırlar. Bu fırsatı değerlendirmek gerekir; ve Karabağ"da savaşan Ermeni gençlerine yenileri katılacaktır. · Türkiye"de -PKK terör örgütü ile yapılan mücadele kastedilerek- iç savaş devam edecek, Türk ekonomisi sıfır noktasına gelecek ve vatandaşlar baş kaldıracaklardır. · Türkiye bölünecek ve bir Kürt devleti kurulacaktır. · Ermeniler Kürtlerle olan ilişkilerini iyi bir şekilde yürütmeli ve Kürtlerin mücadelelerini desteklemelidirler. · Bugün Türklerin elinde olan topraklar, yarın Ermenilerin olacaktır. PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ERMENİSTAN"DAKİ YAYIN ORGANLARI Ermenistan"da Reya Taze ve Bota Redaksiyon adlı gazetelerin PKK terör örgütü kontrolünde Kiril Alfabesiyle yazıldığı ve PKK terör örgütünün propagandasını yaptığı bilinmektedir. Bu gazeteler Türkiye ve Avrupa"dan gelen PKK terör örgütü mensuplarınca yayımlanmaktadır. PKK - ASALA İLİŞKİLERİ Uluslararası nitelikteki Ermeni terörizmi, 1973 yılında ortaya çıkarak 1974 Kıbrıs barış harekatını müteakip yurtdışında bulunan vatandaşlarımız ve temsilciliklerimize yönelik sabotaj, suikast ve saldırı türü terör hareketleri ile kendini göstermeye başlamıştır. Başta Ermeni terör örgütü ASALA olmak üzere 1984 yılına kadar eylemler sürdürmüş ve l970"li yıllarda çeşitli legal siyasi oluşumlar içinde kendisini göstermeye başlayan Kürtçülük hareketini, terör örgütü PKK ile ivme kazanması üzerine, yerini Abdullah ÖCALAN liderliğinde Kürt-Türk ayırmadan öldürebilen, katliamlarla ismini duyurmaya çalışan PKK terör örgütüne bırakmıştır. Fakat bu tarihten önce de PKK-ASALA terör örgütleri arasındaki işbirliğinin, ortaklaşa yapılan eylemler, yayınlanan deklarasyonlar, ASALA ve diğer Ermeni terör örgütü mensuplarının PKK terör örgütü kamplarındaki eğitimi, ASALA terör örgütünün üst düzey yetkililerinin eğitim yaptırdıkları, bunların dışında PKK terör örgütünün Ermeni Taşnaksutyun Partisi ile ilişki içerisinde olduğu bilinmektedir. PKK-ASALA terör örgütü işbirliğinde ortak amaç olarak, Marksist-Leninist ideoloji doğrultusunda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde devlet kurmaktır. İki örgütün de hedef aldığı bölgeler göz önünde bulundurulduğunda hedeflerin çakıştığını görüyoruz. Bu durumda iki örgütten birinin diğerine taşeronluk yaptığı fikri güçlenmektedir. Ele geçirilen belgeler neticesinde Bekaa ve Zeli kamplarında Ermeni terör örgütü ASALA ile terör örgütü PKK militanları ile birlikte eğitim gördükleri ortaya çıkmıştır. PKK İLE ERMENİLER ARASINDA 1987 YILINDA YAPILAN ANLAŞMA 1987 yılında bölücü terör örgütü PKK ile Ermeniler arasında bir anlaşma yapılmıştır. Söz konusu anlaşmanın hükümleri şunlardır: 1. Ermeniler PKK terör örgütü içinde eğitim faaliyetlerinde bulunacaklar 2. PKK terör örgütüne her yıl için adam başına 5.000 ABD Doları ödenecek 3. Ermeniler küçük çaplı eylemlere katılacaklar Yapılan bu anlaşmanın akabinde örgüt içerisinde Ermenilerin sivrilmeleri üzerine, PKK-ASALA ilişkilerinden sorumlu Hermez Samurouyan adlı şahısla birlikte 18 Nisan 1990 tarihinde yapılan toplantıda şu kararlar alınmıştır: 1. PKK ve ASALA terör örgütlerinin artık ortak yönetilecektir 2. Türkiye"de güvenlik kuvvetlerine yönelik eylemlerde istihbaratı Ermeniler yapacak 3. Muhtemel devrimden sonra elde edilen topraklar eşit olarak bölüşülecek 4. Kamp masraflarının % 75"ini Ermeniler karşılayacak 5. Türkiye"deki metropol şehirlerde eylemler yapılacak 1992 Ekim ayından itibaren Kuzey Irak"ta üslenen terör örgütü PKK"ya karşı gerçekleştirilen sınır ötesi operasyonlarda örgütün büyük darbeler alması ve barınma imkanlarını kaybetmesi üzerine bir kısım örgüt mensuplarının İran ve Ermenistan"a geçmeleri ile PKK terör örgütünün Ermenistan"daki aktif faaliyetleri başlamıştır. PKK terör örgütünün Avrupa temsilcilerinden bir grubun Ermenistan"a giderek, PKK terör örgütü mensuplarının Kars bölgesinden Ermenistan"a rahatça girip çıkmaları için anlaşma yaptığı, Sovyet Rusya"nın dağılması ile Ermenistan"ın bağımsızlığına kavuşması sonucu PKK terör örgütünün Ermenistan"da Kürt yerleşim birimlerinde barınma imkanı bularak burada örgüte maddi-manevi destek sağlayıp, faaliyetlerini sürdürdüğü ayrıca, 19-20 Mayıs 1992 tarihlerinde bir grup PKK terör örgütü mensubunun Ermenilerle beraber Azeri Türklerine karşı savaşmak için 3 araçla Urumiye"den Ermenistan"a hareket ettiği bilinmektedir. Kaynak : <a href="redirect.jsp?url=http://www.yesil.org/teror/ermenipkk.htm " target="_blank">http://www.yesil.org/teror/ermenipkk.htm </a> |
Ermeni ve Kürt dostlugudur bu
ASALA VE PKK ikiside Türk düsmanidir...
|
ASALA ve PKK dünyadaki en SEREFSIZ.
ALCAK düsmandir! Onlari eze eze yok etmekten baska cikar yol yoktur.
|
o.T.
es ist doch klar, dass die TR völkermord an armeniern begangen hat!also?
|
Wie wäre es mit etwas Geschichte
Unterricht???
|
heryeri
sos´ladin ;)
|
Bakiyorumda...
...sende benim sosladigim yerleri soslamissin :-)
Ama napim, insan caresiz olunca heryeri böyle sosluyor iste :)) Kennst Du vielleicht niemanden, der auch zufällig Politik studiert und mir weiter helfen kann? :-) LG Tiki |
aslinda
bu Forumlarda Cumhurbaskanlari, Milletvekilleri cok ama Politikadan söyle ciddi bir sekilde anlayan
YOK malesef... |
beni saymazsan tabi! soru neymis...
Bakalim...
|
Hazreti Ömer adaleti evladim !
Sunu bilmiyecek ne var..,
>>>...John Rawls und seine Gerechtigkeitstheorie geschrieben Politische Philosophie und Theorie)???<<< -Devlet vatandaslarinin temel hak ve hürriyetlerini garanti altina almali. -Devlet vatandaslarinin temel ihtiyaclarini, (barinma, beslenme, egitim vsr. garanti altina almali. -Vatandaslar devlete kendi istekleriyle sadakat ve riyakat etmeli. -Zenginler fakirlerle bölüsmeyi bilmeli. //64.233.183.104/search?q=cache:dkQyG_GqyMcJ:ipw.uni-landau.de/Studium/Semestermaterialien/SoS05/sarcinelli/Rawls_Gesamtwuerdigung.pdf+John+Rawls+und+seine+Ge rechtigkeitstheorie+Politische+Philosophie+und+The orie)%3F%3F%3F+&hl=de |
o.T.
<a href="redirect.jsp?url=http://64.233.183.104/search?q=cache:dkQyG_GqyMcJ:ipw.uni-landau.de/Studium/Semestermaterialien/SoS05/sarcinelli/Rawls_Gesamtwuerdigung.pdf+John+Rawls+und+seine+Ge rechtigkeitstheorie+Politische+Philosophie+und+The orie)%3F%3F%3F+&hl=de" target="_blank">http://64.233.183.104/search?q=cache:dkQyG_GqyMcJ:ipw.uni-landau.de/Studium/Semestermaterialien/SoS05/sarcinelli/Rawls_Gesamtwuerdigung.pdf+John+Rawls+und+seine+Ge rechtigkeitstheorie+Politische+Philosophie+und+The orie)%3F%3F%3F+&hl=de</a>
|
o.T.
DeLaHoyaa, Sie wollen Quellen ?? Das kann doch nicht Ihr Ernst sein ! Genauso kann es auch nict Ihr Ernst sein, wenn Sie Fragen, weshalb die Armeniern keine Gegenwehr geleistet haben.Und dass es praktisch schwer zu vollbrigen ist fügen Sie auch an..
Ich finde, diese Aussage von Ihnen ist für jeden Armenier auf der Welt wie ein weit ausgeholter Scjlag ins Gesicht.. Die Armenier haben sich gewehrt, DeLahoyaa..Sie haben sich verzweifelt gewehrt.Aber Sie werden mir sicherlich Recht geben, wenn ich behapute, dass die osmanischen Soldaten damals um "Topal Remzi" dieser Bestie, der von Sultan persönlich angeheuert wurde - dies ist im Übrigen belegt - sehr brutale Barbaren waren, die auf alles Geschossen haben, was sich bewegt..Ihnen wurde nämlich "nahegelegt", dass sich ALLE Armenier mit den Russen verbündet hätten und vorhaben den Sultanat aufzulösen..Bleibt noch anzumerken, dass ein sehr grosser Teil der Opfer Frauen, Kinder und ältere Menschen waren, die sich nun mal von Natur aus schlecht verteidigen können..Und die osmanischen Bevölkerung damals hat auch krfätig mitgeholfen die Armenier zu massakrieren - besonders die Kurden waren da sehr fleissig und Recht erfolgreich bei der Arbeit..Und die Ironie des Schicksals erzwang von der Geschichte, dass keine 10 Jahre später genau diese Kurden auch massakriert werden..Danach kamen noch die Aleviten dran..u.s.w...u.s.f... Inkar edelim, Kardesim, Insnlik sucu islemisiz yada bizim ülkede islenmis ve biz "bana dokunmyan yilan binlerce sene yasasin" mantigiyla sadece seyretmisiz ama is bittikten sonrada kesinlille inkar edelim..Tabi Sizde haklisiniz, DeLaHoyaa beyefendi..Bizim katlettigimiz Insanlarda kendini kateettirmesin, Kardesim..Kendilerine dikkat etsinler demi yani ?? Sizin kadar Ukala ve saygisiz Insana daha rastlamadim..Net bir Fasit General gibi konusuyor ve düsünüyorsunuz.. Allah yardimciniz olsun ! Baska kimse Size yardim edemez.. Selamlar |
Turk Dusmani Ewald Stadler
Arkadaslar sizlerden rica ediyorum http://www.youtube.com/watch?v=XRmgI_WXff0 adresine girip Turkiye dusmanligi yapa Ewald Stadler isimli Avusturyali irkci milletvekilene destek olan diaspora Ermenileri'ne ve diger irkci Turkiye dusmanlarina gereke cevabi veriniz. Video nun altindaki dislike secenegini isaretlemeyi lutfen unutmayin. Meydani bos bulan irkcilara gereken cevabi lutfen veriniz. Cok tesekkur ederim.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:56 Uhr. |