![]() |
o herseyden haberdardir....
evdeki diger kitblari kaldirip yerine kurani kerimi koymak, tozlu raflari´in yerine hadis kitablarini koymak birseyi degistirmez...
biz o anda kainatin efendizi olan muhammed mustafa (s.a.v.)´den neyi gizliye bilirzki? onu zaten gören insan ALLAH askiyla yanip kavrulur, ondaki nur gördügü insana yansidiga an o insan dünyaliklari unutur ve ahiretti düsünür... mühim olan onun bizi ziyarete gelmesi degil, mühim olan bizim ona ahiretde ne yüzle gidecegimiz can yoldasim ... siir güzel ... |
bence cok kolay bir soru...
..cünkü bu zaman`da telefonla termin almadan kimse gelmiyor, zaman baskisi...is, aile sorunlari...kimsenin vakti yok, kapilar kapali, cünlü kimse evde degil, evde olsalarda kim yabanci birisini eve alir??? müslüman sevab pesinde degil, kalbler kapali...müslümanlar garip zaman`da yasiyor.
Yolcuya, yabanciya, komsuya, hastalara kalbiniz acik olmayinca, kapilar niye acik olsun??? |
@donpepelino............................
seni yukaridaki yazindan dolayi supporta sikayet ettim. seni kapatmazmarsa ben senin hakkinda suc duyurusunda bulunacagim.
Camiye bombakonulurmu? camiye dini yada insanligi olurmu? camiye bomba konulmasi savunulurmu? |
ABD Askeride Camide Insan öldürdü
ozaman nerdeydiniz bukadar ilgi göstermemistiniz yani Müsliman Camide adam öldürdümü dünya koparilacak.
ABD askeri Camide silahsiz insanlari öldürdümü kimsenin sesi cikmiyacak. Hem nerden biliyorsunuzki bunu Talibanin yaptigini ABD de yapabilir. istersen git basbakana sikayet et ehehhehehehe |
ABD sizler gibi Musilmanim diye gezmiyor
ama sizler DIN adina Camiide insan kesiyorsunuz....
ISTE SIZIN DININIZ budur... TERÖR DINIDIR SIZINKISI.... |
daha ne istiyorsun.. sende buda yok o.T.
ohne Text
|
Tefsiri Süleyman Ates yapar
ben degil... ona sor
|
wie schön für dich o.T.
ohne Text
|
yanlis olsa bile yine sizlerin kadar
yanlis degildir.. mümkünü yokki sizler kadar hatamiz Kuran Tefsirinde olsun....
|
sen onlara bilgisiz diyorsun, ama piyasa
Profesör diyor... yaaa sizin Hoclariniza piyasa ne diyor ??
KARA TALIBAN HOCALARI |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:55 Uhr. |