![]() |
Zitat:
Evet insan sagligindan sagliginin kiymetini bilmesi lazim. Bugün cok farkli seyler yapacaktim ama kafami sagdan sola cevirmek bir bile sanki 7,4 marmara depremi olusturdu beynimde :D |
Bazi yazilari okuyunca aklima Süleyman Demirel aklima geldi. Bülent Ecevit ile ne duellolar yapmislardi bir zamanlar.
Bende burda bazi yazilari okuyunca ondan esinlerek sunu deyim. Ask_sehidi CHP gibidir.. Ölüsü bile %35 eder. |
Zitat:
|
I love my Peder ....der kauft mir eben alles ;)
|
Zitat:
Agalik bizim medini halimize lafin tam manasiyla ters düser.. |
Beynim marmara depreminden sonraki gibi bir sey. Agzimi zar zor acabiliyorum o da su icmek icin. Bu ne hastaligiymis böyle yav? Dag gibi bir babayigidi yatalak yapti nerdeyse :D
Kendime bir gelsem, sesim bi gelsede ben yapacagimi biliyorum... |
son sessss ,avazzzz avazzzzzz günaydinnnnn..
|
ba$ka havalar getir bana icinde biraz bahar olsun..
|
“Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.”(1)
“Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.”(1)
Bu ibareler uğursuz ve çirkin bakmanın muhalif manalarını ifade eder ki, bu ibarelerin manayı muhalifinden uğursuz bakmanın ne denli çirkin olduğu çıkar. Yani "çirkin gören çirkin düşünür, çirkin düşünen de hayattan elem ve azap duyar" demektir. Öyle ise hayata ve olaylara iman ve ibadet gözlüğü ile bakarsak, her şeyin sırrı ve hakikati çözülür. O olaylar arkasındaki güzellikler tezahür eder ve insan o güzellikler ile mutlu ve bahtiyar olur. (1) bk. Mektubat, Hakikat Çekirdekleri-50 |
Zitat:
http://youtu.be/YBql1HmGjNs |
Söyle bir Brötchen yerken suraya bi göz attiyim dedim. Yok gardas, olmuyor. Toni olmayinca AKP'yi pres gibi ezmek zevk vermiyor.
Demirel'siz Ecevit'in siyasi manada bir anlami yoksa, ask_sehidi'nin de Toni'siz vaybee'de siyasi anlamda yazilarinin degerini bilen olmuyor. Nerdesin be Toni? Özlettin kendi. Sen yoksan Vaybee tatsiz tuzsuz tarhana corbasina benziyor :D |
Wenn der Toni nicht mehr hier aktiv schreiben sollte, könnte ich auch in Kürze meinen "virtuellen" Stift an die metaphorische Nagel hängen....
|
Solche Leute kommen immer wieder ;-)
Zitat:
|
Zitat:
Vielleicht hat er ganz andere Sorgen und findet die Zeit nicht um in Vaybee zu sein. Also noch macht mir Vaybee Spass. Aber ich muss zugegeben, dass er und unsere mehr oder weniger sachlich geführten politischen Diskussionen für mich schon ein Grund gewesen sind, um hier im Forum aktiv teilzunehmen. Ab Mittwoch beginne ich wieder mit dem Kraftsport und dann wird mein Zeitfenster, das ich für Vaybee bemessen habe, noch enger bemessen sein. |
Aber heute werde ich mich noch zuhause erholen. Home, sweet home :D
Drei Tage kommt er, drei Tage bleibt er und drei Tage geht er. Die Rede ist von der Grippe! |
Sevgiyle, saygiyla büyüyen, gören cevresinede sevgi saygi saciyor;
Yalanla, nefretle büyüyen, etrafinada bunlari saciyor. Kadinlara büyük is düsüyor, gelecekte iyi nesiller yetistirmek icin. Sosyo mühendislerede Eger annelerde " bozuksa". |
Cübbeli sende benim gibi kendi capinda bir delisin :)
Seni sevmem ama bu söylediklerinin altina IMZAMI atarim...
https://www.youtube.com/watch?v=ITn64uPQXAo |
Zitat:
musik zevkin oldukca güzel t$k ederim.. |
Nihayet! atlattik! Simdilik
|
Ve simdi baska konulara yönelebilirim: yunanistan Fakir, Halka aclik paketi dagitiyorlar, yunanistandaki ekonomik kriz euroyu dipe götürüyor, yunanlar türkiyeye calismaya geliyor vs vs
Almanyadaki BIP. : 16. sira Yunanistandaki BIP :27.073 ; 30.sira Türkiye BIP : 11.011; 65. sira Kisibasina düsene bakarsak tr daha Fakir |
Ne yapsam ne etsem aklimda yine sen...
|
So langsam werde ich wieder gesund, Allah'a sükür. In einer Stunde mache Feierabend und gehe mal in die Sauna :)
|
es reicht...
Zitat:
|
Cok agir ama gercek bir tabela yazisi
Hayvanlar dogayi insanlar gibi kirletmiyorlar. Lüften burada hayvanlar gibi davranin. Tessekürler!
|
Kul Halil'im de der "nekas" gülmesin
Iyiler gidipte kemler kalmasin Herkes bildiginden geri durmasin Sana malum olsun Allah halimiz..... |
Gene bir gariplik düstü serime
Bende bilmem ya nic'olur halimiz At vurup bu ellerden de gitmek isterim Belki tuz ekmektir de baglar yolumuz.... |
Vakti gelmeyince kervanlar göcmez
Anadan habersiz yavru kus ucmaz Gönül yegin attan, dilberden gecmez Icegördüm eksilmiyor dolumuz.... |
Haber: yine avrupada irkci saldirilar, yine müslümanlar hedef; yine 400 afrikali yasamini avrupa yolunda yitirmis. Bir gideyim diyorum su ülkeden ama nere? Türkiyedede cennet Gibi olsada daha burdaki Gibi hersey rayina oturmamis. Düsün, düsün, zordur isin.
|
Bei diesem schönen Wetter zu arbeiten ist echt ein Jammer.....
|
Zitat:
Sen sen ol, adam ol, ve bu kadini dinleme. Bugün böyle yarin böyle konusan bir insandan ne bekliyorsun anlamis degilim. Bugün hastalari kurtarmak icin "cirpinan" yarin, 180° dönüp, ana avrat küfürleri ile heryeri ve herkesi cigniyor. Kurtarmak istemeside sadece kendi imajini kurtarsin diye. Kendinden baska kimseyi düsünmiyen, cok berbat, cok kötü bir arkadas olan bir insandan, sayet ben hic birseysinin altina imzami birak, tükürmem bile! |
Zitat:
Von nichts kommt nichts, tembel insanlardan hoslanmam. |
Zitat:
Ich komme so im Schnitt auf 14 Stunden derzeit, also mangelnden Willen für die Arbeit oder gar dass ich wenig arbeite weise ich weit von mir zurück :D |
Aber an das private muss man auch denken. Es gibt Dinge, die man wegen Krankheit absagen kann aber nicht wegen Wind und Wetter :)
|
Zitat:
Nerde yasiyor bu ya? Ay'in günes görmeyen tarafinda mi? Bu kadar geri kalmislik görmedim dogrusu.. |
Zitat:
Kendi ayibini örtmek icin, ilgiyi baskasinin üzerine cekmeye calisir ki, onunla ilgilenen olmasin. herkes banu'nun sütten cikmis ak kasik olmadigini biliyor. istedigi Kadar havlasin, asla isiramaz. |
Cokca yagmur yagsa, temizlenir mi su kirli dünya?....
|
kendini bulunmaz hint kuma$i sanan zevzek ,gercekten bulnmazdir cünki kimse piskopat,zevzek biri icin caba sarfetmez buncagazda birileri tarafindan ke$vedilmeyi bekler,ke$vedenler cikar tabi toz beyzi niyetine.
|
Zitat:
anlik 'da olsa ota boka gülen insan olmak bizim secimizdi banu ..)))) |
Zitat:
banu bak köylü kavgasi yapanlar var ,bilirmisin köylü kavgasi..))))))) |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:50 Uhr. |