Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

11.04.2015 23:45

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2111845)
Estagfurullah.

Hastalandigimda aklima Yazar'in dedigi gelir; Sagliginda sagliligin hakkini veriyor muydun? Sagliginda mutlu muydun?

Bu aklima gelince hasta degilmisim gibi yasamaya calisirim...

Vallahi kardes, bugün düz dösek baygin yattim. Esortmanim ter icindeydi, kafami kaldiramadim agzimi acamadim. Simdi de biraz gözlerimi yorup yatacacagim.
Evet insan sagligindan sagliginin kiymetini bilmesi lazim. Bugün cok farkli seyler yapacaktim ama kafami sagdan sola cevirmek bir bile sanki 7,4 marmara depremi olusturdu beynimde :D

11.04.2015 23:50

Bazi yazilari okuyunca aklima Süleyman Demirel aklima geldi. Bülent Ecevit ile ne duellolar yapmislardi bir zamanlar.

Bende burda bazi yazilari okuyunca ondan esinlerek sunu deyim. Ask_sehidi CHP gibidir.. Ölüsü bile %35 eder.

Imogdi 12.04.2015 12:42

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2111889)
Bazi yazilari okuyunca aklima Süleyman Demirel aklima geldi. Bülent Ecevit ile ne duellolar yapmislardi bir zamanlar.

Bende burda bazi yazilari okuyunca ondan esinlerek sunu deyim. Ask_sehidi CHP gibidir.. Ölüsü bile %35 eder.

harikasin aga ..CHP nin le$ i 35% eder ...

Imogdi 12.04.2015 13:26

I love my Peder ....der kauft mir eben alles ;)

12.04.2015 18:26

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2111923)
harikasin aga ..CHP nin le$ i 35% eder ...

Sagol varol kardes, ama ben aga degilim. Ben modern ve cagdas ve kültürüne bagli birisi olarak anilmak istiyorum.
Agalik bizim medini halimize lafin tam manasiyla ters düser..

12.04.2015 18:30

Beynim marmara depreminden sonraki gibi bir sey. Agzimi zar zor acabiliyorum o da su icmek icin. Bu ne hastaligiymis böyle yav? Dag gibi bir babayigidi yatalak yapti nerdeyse :D

Kendime bir gelsem, sesim bi gelsede ben yapacagimi biliyorum...

Lara_ 12.04.2015 19:53

son sessss ,avazzzz avazzzzzz günaydinnnnn..

Lara_ 12.04.2015 19:56

ba$ka havalar getir bana icinde biraz bahar olsun..

13.04.2015 00:10

“Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.”(1)

“Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.”(1)

Bu ibareler uğursuz ve çirkin bakmanın muhalif manalarını ifade eder ki, bu ibarelerin manayı muhalifinden uğursuz bakmanın ne denli çirkin olduğu çıkar. Yani "çirkin gören çirkin düşünür, çirkin düşünen de hayattan elem ve azap duyar" demektir.

Öyle ise hayata ve olaylara iman ve ibadet gözlüğü ile bakarsak, her şeyin sırrı ve hakikati çözülür. O olaylar arkasındaki güzellikler tezahür eder ve insan o güzellikler ile mutlu ve bahtiyar olur.

(1) bk. Mektubat, Hakikat Çekirdekleri-50

timeraiser 13.04.2015 00:25

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2111938)
ba$ka havalar getir bana icinde biraz bahar olsun..

Kime dediysen bilmiyorum. Fakat benden bir sevdiğim bahar türküsü olsun ;-)

http://youtu.be/YBql1HmGjNs

13.04.2015 12:15

Söyle bir Brötchen yerken suraya bi göz attiyim dedim. Yok gardas, olmuyor. Toni olmayinca AKP'yi pres gibi ezmek zevk vermiyor.
Demirel'siz Ecevit'in siyasi manada bir anlami yoksa, ask_sehidi'nin de Toni'siz vaybee'de siyasi anlamda yazilarinin degerini bilen olmuyor.
Nerdesin be Toni? Özlettin kendi. Sen yoksan Vaybee tatsiz tuzsuz tarhana corbasina benziyor :D

13.04.2015 12:47

Wenn der Toni nicht mehr hier aktiv schreiben sollte, könnte ich auch in Kürze meinen "virtuellen" Stift an die metaphorische Nagel hängen....

timeraiser 13.04.2015 15:26

Solche Leute kommen immer wieder ;-)

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2111974)
Wenn der Toni nicht mehr hier aktiv schreiben sollte, könnte ich auch in Kürze meinen "virtuellen" Stift an die metaphorische Nagel hängen....

13.04.2015 17:21

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2111980)
Solche Leute kommen immer wieder ;-)

Ah Timi, man darf Vaybee trotz des ganzen Spassfaktors nicht überbewerten.
Vielleicht hat er ganz andere Sorgen und findet die Zeit nicht um in Vaybee zu sein.

Also noch macht mir Vaybee Spass. Aber ich muss zugegeben, dass er und unsere mehr oder weniger sachlich geführten politischen Diskussionen für mich schon ein Grund gewesen sind, um hier im Forum aktiv teilzunehmen.

Ab Mittwoch beginne ich wieder mit dem Kraftsport und dann wird mein Zeitfenster, das ich für Vaybee bemessen habe, noch enger bemessen sein.

13.04.2015 17:27

Aber heute werde ich mich noch zuhause erholen. Home, sweet home :D

Drei Tage kommt er, drei Tage bleibt er und drei Tage geht er. Die Rede ist von der Grippe!

SevtapTuran 13.04.2015 18:45

Sevgiyle, saygiyla büyüyen, gören cevresinede sevgi saygi saciyor;
Yalanla, nefretle büyüyen, etrafinada bunlari saciyor.

Kadinlara büyük is düsüyor, gelecekte iyi nesiller yetistirmek icin. Sosyo mühendislerede Eger annelerde " bozuksa".

13.04.2015 19:50

Cübbeli sende benim gibi kendi capinda bir delisin :)

Seni sevmem ama bu söylediklerinin altina IMZAMI atarim...

https://www.youtube.com/watch?v=ITn64uPQXAo

Lara_ 13.04.2015 21:44

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2111956)
Kime dediysen bilmiyorum. Fakat benden bir sevdiğim bahar türküsü olsun ;-)

http://youtu.be/YBql1HmGjNs

kimseye hitap yazmyiorum Timeraiser anlik aklimdan gecenleri ortaya yaziyorum..)

musik zevkin oldukca güzel t$k ederim..

SevtapTuran 14.04.2015 10:16

Nihayet! atlattik! Simdilik

SevtapTuran 14.04.2015 10:24

Ve simdi baska konulara yönelebilirim: yunanistan Fakir, Halka aclik paketi dagitiyorlar, yunanistandaki ekonomik kriz euroyu dipe götürüyor, yunanlar türkiyeye calismaya geliyor vs vs

Almanyadaki BIP. : 16. sira
Yunanistandaki BIP :27.073 ; 30.sira
Türkiye BIP : 11.011; 65. sira

Kisibasina düsene bakarsak tr daha Fakir

14.04.2015 13:55

Ne yapsam ne etsem aklimda yine sen...

14.04.2015 19:24

So langsam werde ich wieder gesund, Allah'a sükür. In einer Stunde mache Feierabend und gehe mal in die Sauna :)

azitizia79w 14.04.2015 22:55

es reicht...

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2111981)
Ah Timi, man darf Vaybee trotz des ganzen Spassfaktors nicht überbewerten.
Vielleicht hat er ganz andere Sorgen und findet die Zeit nicht um in Vaybee zu sein.

Also noch macht mir Vaybee Spass. Aber ich muss zugegeben, dass er und unsere mehr oder weniger sachlich geführten politischen Diskussionen für mich schon ein Grund gewesen sind, um hier im Forum aktiv teilzunehmen.

Ab Mittwoch beginne ich wieder mit dem Kraftsport und dann wird mein Zeitfenster, das ich für Vaybee bemessen habe, noch enger bemessen sein.

ständig schreibst du das du nicht mehr aktiv schreiben willst und bist nur am texten ......es wird langsam peinlich

15.04.2015 13:39

Cok agir ama gercek bir tabela yazisi

Hayvanlar dogayi insanlar gibi kirletmiyorlar. Lüften burada hayvanlar gibi davranin. Tessekürler!

15.04.2015 13:44

Kul Halil'im de der "nekas" gülmesin
Iyiler gidipte kemler kalmasin
Herkes bildiginden geri durmasin
Sana malum olsun Allah halimiz.....

15.04.2015 13:45

Gene bir gariplik düstü serime
Bende bilmem ya nic'olur halimiz
At vurup bu ellerden de gitmek isterim
Belki tuz ekmektir de baglar yolumuz....

15.04.2015 13:46

Vakti gelmeyince kervanlar göcmez
Anadan habersiz yavru kus ucmaz
Gönül yegin attan, dilberden gecmez
Icegördüm eksilmiyor dolumuz....

SevtapTuran 15.04.2015 18:21

Haber: yine avrupada irkci saldirilar, yine müslümanlar hedef; yine 400 afrikali yasamini avrupa yolunda yitirmis. Bir gideyim diyorum su ülkeden ama nere? Türkiyedede cennet Gibi olsada daha burdaki Gibi hersey rayina oturmamis. Düsün, düsün, zordur isin.

15.04.2015 19:28

Bei diesem schönen Wetter zu arbeiten ist echt ein Jammer.....

TTGT 15.04.2015 23:34

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2111573)
Banu son günlerde her yazini dogru bulmasam bile bu yazinin altina imzami atarim.
Sen dogru ol ve dogru olandan sapma. Kim sana ne derse desin. Yüce Allah C.C.'u sana "kulum" dedikten sonra gerisi hava civa..

Senin yerinde olsam, banu'nun söyledigi hic bir sözün altina imzamin atmam!
Sen sen ol, adam ol, ve bu kadini dinleme.
Bugün böyle yarin böyle konusan bir insandan ne bekliyorsun anlamis degilim.

Bugün hastalari kurtarmak icin "cirpinan" yarin, 180° dönüp, ana avrat küfürleri ile heryeri ve herkesi cigniyor.
Kurtarmak istemeside sadece kendi imajini kurtarsin diye. Kendinden baska kimseyi düsünmiyen, cok berbat, cok kötü bir arkadas olan bir insandan, sayet ben hic birseysinin altina imzami birak, tükürmem bile!

TTGT 15.04.2015 23:35

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112067)
Bei diesem schönen Wetter zu arbeiten ist echt ein Jammer.....

Was rastet, das rostet. Hava nasil olursa olsun, ben calismasini severim!
Von nichts kommt nichts, tembel insanlardan hoslanmam.

16.04.2015 13:37

Zitat:

Zitat von TTGT (Beitrag 2112078)
Was rastet, das rostet. Hava nasil olursa olsun, ben calismasini severim!
Von nichts kommt nichts, tembel insanlardan hoslanmam.

Ich bin auch ein Arbeitstier, die wenige Freizeit, die mir verbleibt verbringe ich mit Lektüre von Fach- und Sachbüchern, praktisch ist das passives Arbeiten.

Ich komme so im Schnitt auf 14 Stunden derzeit, also mangelnden Willen für die Arbeit oder gar dass ich wenig arbeite weise ich weit von mir zurück :D

16.04.2015 13:44

Aber an das private muss man auch denken. Es gibt Dinge, die man wegen Krankheit absagen kann aber nicht wegen Wind und Wetter :)

16.04.2015 14:59

Zitat:

Zitat von TTGT (Beitrag 2112077)
Senin yerinde olsam, banu'nun söyledigi hic bir sözün altina imzamin atmam!
Sen sen ol, adam ol, ve bu kadini dinleme.
Bugün böyle yarin böyle konusan bir insandan ne bekliyorsun anlamis degilim.

Bugün hastalari kurtarmak icin "cirpinan" yarin, 180° dönüp, ana avrat küfürleri ile heryeri ve herkesi cigniyor.
Kurtarmak istemeside sadece kendi imajini kurtarsin diye. Kendinden baska kimseyi düsünmiyen, cok berbat, cok kötü bir arkadas olan bir insandan, sayet ben hic birseysinin altina imzami birak, tükürmem bile!

Banu ile benim bir sorum yoktu ama burda baska bir kadina dul, coluklu cocuklu diye hakaret etmesi beni rahatsiz etti.
Nerde yasiyor bu ya? Ay'in günes görmeyen tarafinda mi? Bu kadar geri kalmislik görmedim dogrusu..

TTGT 16.04.2015 16:38

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112085)
Banu ile benim bir sorum yoktu ama burda baska bir kadina dul, coluklu cocuklu diye hakaret etmesi beni rahatsiz etti.
Nerde yasiyor bu ya? Ay'in günes görmeyen tarafinda mi? Bu kadar geri kalmislik görmedim dogrusu..

Kendi yarasi olan, böyle tavir gösterir.
Kendi ayibini örtmek icin, ilgiyi baskasinin üzerine cekmeye calisir ki, onunla ilgilenen olmasin.
herkes banu'nun sütten cikmis ak kasik olmadigini biliyor. istedigi Kadar havlasin, asla isiramaz.

16.04.2015 17:41

Cokca yagmur yagsa, temizlenir mi su kirli dünya?....

Lara_ 16.04.2015 21:37

kendini bulunmaz hint kuma$i sanan zevzek ,gercekten bulnmazdir cünki kimse piskopat,zevzek biri icin caba sarfetmez buncagazda birileri tarafindan ke$vedilmeyi bekler,ke$vedenler cikar tabi toz beyzi niyetine.

Lara_ 16.04.2015 21:47

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112100)
bu durumda Omego 3 bile fayda vermez :D

anlik 'da olsa ota boka gülen insan olmak bizim secimizdi banu ..))))

Lara_ 16.04.2015 21:54

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112100)
bu durumda Omego 3 bile fayda vermez :D

banu bak köylü kavgasi yapanlar var ,bilirmisin köylü kavgasi..)))))))

SevtapTuran 16.04.2015 21:56

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112098)
benim yoklugumda karilar delirmis burada :D

Aslinda bir " kari" senin yoklugunda delirdi ve önce herkese saldirdi.dogal olarak kendini savundu saldirilanlar.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:50 Uhr.