![]() |
yokyaaa.. demek TR dekiler Cehennemde
v Lmanlar Cennete yasiyor....
Cool |
:-))
Tamam, tamam. Pes ;-)
Senin anlayabilmen icin, en basit seviyeye indirdigimin, en yalin ifadeyi sectigimin farkinda bile degilsin. Sen kendini sineklerle kiyaslamaya devam et, Enis. Ama olur da bir gün insanin (akli dengesi düzgün olanin) özelligini ögrenirsen, hayal kirikligina ugrama lütfen ;-) Bu kadar geyik yeter, bana yasattigin eglendirici zaman icin tesekkür ederim. Bye bye :-) |
sen nereden bileceksin düdük
kacmis almanyada yasiyorsun. baskalarinin hayatlarindan memnunmu degilmi senmi belirleyeceksin rusyami burasi?
|
tamam tamam sen kazandin
öldürme yeter
|
offf yaaa was soll das jetzt
benim TR hayat standrlarini bilmemimi tartisacagiz ???
|
senin anlama yeteneginin kisitli
herhangi birseyi tartismak mümkün degil. bu hayaldir. ama anladinki bildigin bir mok yok. bol keseden atiyorsun. atmasyonist seni.
|
tam olarak seni kast etmedim
ateist dedigim sendin ama hemen kizmaya gerek yok küfür olarak yazmadim yazi bicimim öyle
|
bacilarinizi odaya kapatip mum
yakanlar sizlersiniz bilemiycem Sünnilere burda laf attinizmi kimsenin sesi cikmiyor
ama senin gibi hayvan milliyetcilere ve alevileri elestirdikmi dünyayi kopariyorsunuz antizemitizimmi yapiyorum acaba sizler yahudiler gibi elestirilmezmisiniz |
ortaligi karistiranlar sizin gibi cenabe
tler sizkim Kutasal kitabi yorumlamak kim ortalgi kimin karistirdigini göremiyorsun
|
bir ikincisi
bu forumda nerde yazdim alevilerin bacilariylan evlendiklerini göster diyer iftiralarida göster ahmak herif
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:05 Uhr. |