![]() |
harikasin
Zitat:
nerde bir uyuz var hep onunla ugrasiyorsun, :) ben herzaman cesaretli olani taktir etmisimdir. |
Suara Bir terslik üzerimde. Girdigim yer kapaniyor. Vaybee ye Bir tek Bir sey olmadi :D
|
Zitat:
|
Fb de sayfa sayfa dolasiyorum, mehtap Schmidt lerin Stefan öztürk , atilla hillmann funda Johann Maria bozkurt Gibi Bir sürü üyeler.
Dünya karismis ama en cok almanla türkler karismis. Gelecek 20 yilda acaba nasil Bir generasyon bekliyor bizi? |
Günaydin vaybee :)
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Yorulan yorulsun ben yorulmazam
Dervis makamindan Ben ayrilmazam Dünya kadisina ben sorulmazam Kalsin benim davam divana kalsin... |
Das Wetter lässt auch zu wünschen übrig.
|
kalbimin dim dimi NERDESINNNNNNN :)
|
Zitat:
burdayim kalbimin dim dimi..gözümün nuru..) |
Zitat:
bilirsin seni coooooooooooooooooooook severim, iyi ki varsin :) |
Zitat:
kar$ilikli bilirsin..)))))))) |
Zitat:
|
Zitat:
en kisa zamanda,senide bekliyoruz bizim buralara..)) |
Zitat:
|
Zitat:
|
kalbimin dim dimi
Zitat:
seni kendimden daha cok seviyorum, kalbimin dim dimi, canim arkadasimmmmm |
Zitat:
senin asaletinin yaninda benimkinin konusu bile acilmaz..))) |
Zitat:
hab dich sehr gern :) |
Her cümlenin sonuna konulan “Neyse” gibiyim…
Bir sürü şey var söylenecek, ama susacağım der gibi. |
Bunalıyoruz çocuk, bunalıyoruz...
Biçim Veremediğimiz şeylerin Biçimini alıyoruz.. |
Wow, soviel Text. Muss weh tun, wenn die Wahrheit droht ans Licht zu kommen, nicht wahr? :)
Bezüglich deiner Homo-Wünsche kann ich dich leider nicht bedienen. Wie wäre es wenn du manBee wieder annimst? Vielleicht dockt einer mit seinenn Pollen bei dir an. Kannst du uns mal aufklären, wofür das Bee eigentlich Stand? Für Biiii oder Bee wie Bäh, oder Bee für geile Biene mit Stachel ohne Anschluß, oder...? Zitat:
|
*Lol* heute hast du Fantasie. Aber was bleibt dir auch übrig, wenn du mit Wahrheit nicht herausrücken kannst ;)
Die Welt so klein, der Pein im miesen Sein. Auch wenn kleine T9 Lügen, alle noch ertrügen, mit Lügenkeulen am eigenem Kopf, hängt der arme Tropf, nicht nur mit Beulen am Schopf. Zitat:
|
Erst soll ich Homo sein und auf dich abgesehen haben, danach soll ich die Beyazgül begehrt haben. Ist schon lustig, wie du, gleich eines Hundes versuchst, ein Leckerli, nach dem anderen zu finden :D
Aber schon krass, wie sie plötzlich nichts mehr von dir wissen wollte :) Zitat:
|
https://youtu.be/MipAE17g4Wc
Versuchst sehr ungeschickt von der Wahrheit abzudriften. Erst War es Dennis, dann alle anderen Trolle. Danach sollte ich Homo sein, schließlich war ich hinter BeyazGül :) Die Wahrheit Bitte T9! Bevor ich die letzten Male sie schon fragte, wollte sie sich löschen. Und kurz davor hat es gekracht... dansch kam eine fette Entschuldigung von ihr. Willst du auch erklären warum? Seltsam, das sich bei dir plötzlich alle entschuldigen möchten. Nur Einer nicht. Klär uns bitte auf! Zitat:
|
Schwer erkältet. Ob es eine gute Idee war mit einer schweren Erkältung einen Saunagang gemacht zu haben, wage ich zu bezweifeln.
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Jede einzelne Frage? Dabei kannst du nicht mal meine korrekten Namen schreiben. Aber selbst wenn, habe ich niemanden erlaubt diese zu veröffentlichen!
Aber wer bist du, das du Einsicht in alle meine Fragen haben willst? Wie hast du sie dazu gebracht? Keine Frau gibt einfach so irgendeine Einzelheit aus Mails oder Telefonaten weiter; ausgenommen die Komplizen. Komm doch zur Sache. Raus mit der Wahrheit über deine Methoden. Wir wollen dein wahreres Ich sehen. Zitat:
|
Zitat:
|
Hadi diyelim doğruyu açıklamaktan korkuyorsun. Wenn du wenigstens dich mit Lügen besser herausreden könntest. Ich habe zuviel erwartet von dir :)
Mir fallen wieder Intelligenzspiele ein für dich. Guck mal, selsbst Hunde kann man daran trainieren: https://www.youtube.com/watch?v=tvyrSN-Gwxw Okay, du brauchst ein wesentlich mehr Herausforderung ;-) Zitat:
|
Ilk bahar gelmis, gören var mi? Baharin adi var kendi yok!
|
Canim acili ve bol baharatli tabak kokorec cekti. Bir de yerlerden Ankara Ümitköy olsa, tam manada tadindan yenilmez!
|
Zitat:
Ankarayi Bir defa ziyaret ettim yillar önce. Heryer beton, hic yesillik yoktu. Havadada agir kömür kokusu ( sonbahar) Allah orda yasayanlara sabir versin. |
Zitat:
Vallahi ben Ankara'yi güzelliginden ziyade memleketimin oldugu icin ve orda anilarimin ve akrabalarinin oldugu icin ziyaret ediyorum. Ve Anitkabir'de de Cumhuriyet muhafizlarinin önünde ebedi komutana aslanlar gibi asker selami vermek icin de gidiyorum :D Cankiri'da örnegin Ilgaz daglari var milli park. Beynam'i bilirmisin bilmem ama orda 2000 yilik bir orman kalintilari var. Bu arada ben TEMA VAKFI üyesiyim. Gönüllü üyesiyim. Bir kac Lira, bir kac saat ve bir kac arkadasla bazen orda burda agac dikeriz.. |
T9, gönül isterdi ki her taraf Almanya'da da oldugu gibi yesillik olsun. Ama gercekler malesef öyle degil. Tasima suyla degirmen dönmez. Yani demek istedigim bir kac parkla erozyon canavarinin önünü kesilmez. Ülkemizin, ki buna Ankara'da dahil %90'i erozyon tehlikesiyle karsi karsiya. Avrupa kitasinin kaybettigi toprak miktarinin 15 mislinin kaybediyoruz. Yani senede Kibris adasini üzerinde kaplayacak kadar toprak kaybediyoruz.
500 milyar agaca ihtiyac var en azindan ki jeolojik/ökölojik denge yine olussun ve korunsun diye. AKP döneminde agaclandirma calismalari hiz kazandi. Milletimizde ama eskisi gibi degil. Dogaya ve cevreye olan tutum da degisti. Bunlar sevindirici seyler.. |
Zitat:
Mesele CHP ya da AKP'de degil. Netice'de Altinpark'i MHP'li Turgut Altinok yaptirmisti. Onun orda cok emegi gecmisti. Ülkeye ve topluma hizmette yarisi ben her zaman desteklerim. Ülkeye ve millete zarar veren her kim olursa olsun onun karsina sahsimca dikilirim. Benim anlayisim bu. Istanbul'da havalani icin Akdeniz'de hoteller icin güzelim ormanlar yok ediliyor. Mimar plani su bu yok. Hersey rant hersey peskes. Buna da karsi cikarim. AKP degil kim olursa olsun! Bogazin görünüsü o pis yapitlar kirletmis! Almanya'da hic görebiliyormusun direk deltalarda ya da doga harikalarinin hemen yani basinda bir ev? Göremezsin. Bunlari bende Türkiye'de görmek istemiyorum. |
Zitat:
Yani bu konuda da AKP'yi destekliyorum. :) Benim AKP'ye karsi sert ve muhalif tutumum dünün zügürtlerinin bugünün para babalari olmasidir. Asli astari nedir? Bilmem anlatabiliyormuyum? Haaa hirsizin her türlüsüne karsiyim ben. Benim icin toplum ve devlet önce gelir. Siyasi partiler gelirler giderler... |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:13 Uhr. |