![]() |
dachte bist franzose ;) o.T.
ohne Text
|
Nein :) Bist du Spanier? :PP o.T.
ohne Text
|
Adanaspor"da da büyük üzüntü..
Süper Lig"în son sırasına demir atan Adanaspor bugünkü antrenmanı kulüp personellerinden stat görevlisi olarak çalışan İbrahim Çağlayan"ın trafik kazası geçirerek ölmesi nedeniyle iptal edildi..
|
Allah rahmet eglesin! o.T.
ohne Text
|
also schade für bjk und fener...
das ali aydin nicht mehr pfeifft....
ne güzel maclar yönetiyordu adam... |
Ich hoffe wirklich, dass PAPILA das
Spiel pfeifft!
|
ich hoffe dass ali aydin für das spiel
reaktiviert wird:-)
|
yerinde rahat yatsin.. geride kalanlara
allah sabir eylesin
|
Haha :) wie so"ne Maschine, dessen
Knopf nochmal betätigt wird!
Derbinatör is back! :) |
gelir niye gelmesin.. masallah ne
güzel caliyor maclari
|
*caliyor*
tam hirsiz...simdi evde isdirat ediyormus..sorry evi degil villasinda...
hoffe sein diener ist cimbomlu und bringt ihm nix zu essen ehhee |
aci hafta...
allah rahmet eylesin...
|
also seit dem achtelfinale ist...
porto mein favorit :)
|
Ich bin für die Monegassen:) o.T.
ohne Text
|
LIEBEND gerne :-D o.T.
ohne Text
|
FUTBOL VE EMEK HIRSIZLARI!!!
Yazıktır, ayıptır, emeğe, spor ahlakına, futbola, centilmenliğe, insanlığa ayıptır kardeşim. Portekiz - İtalya maçını inanılmaz yöneten, verdiği kararlarla şapka çıkartılacak konuma gelen sayın Ali AYDIN, Türkiye’deki gizli güçlerin, futbolumuzdaki eyyamcılığın ve mafyanın etkilerinin bariz örneklerini dünkü maçta vermiştir. 16 yanlış, 4 doğru karar ile sadece maçın kaderini değil Türkiye Süper Liginin seyrini değiştirirken, kötü zihniyetlere pirim vermiştir. O kötü zihniyetler ise çirkin yüzlerini maç sonundaki açıklamaları ile göstermiştir. “Fenerbahçe İnönü stadına geldiğinde hiç şansı yok, gününü görecek” gibi ifadeler, futbol adamlığına, futbol camiasına yakışmayan cümlelerdir. Bu kişiler çirkin yüzlerini ve ellerini bu camianın üstünden çekmelidir. Yaptıkları yaygaralarla geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyon olmak istiyorlar ise, yol yakınken söylesinlerde Fenerbahçe bu takımın önünü açsın ve asla böyle şaibeli şampiyonluk yaşamasın. Teknik direktör Lucescu ve Sinan Engin hakemlerle ilgili sezon boyunca konuşmadıklarını ve asla konuşmayacaklarını söyleyerek kargaları bile güldürmüşlerdir. Lucescu basın toplantısında hiçbir soruya cevap verememiştir, sebebleri açık ve ortadadır, “en acı zaferim”derken ne demek istemiştir, Rumen adamın gerçek çirkin kimliği de özellikle bu yıl ortaya çıkmıştır. Saha içinde Yasin SÜLÜN, Pancu, Tayfur ve Zago’nun ise toplu ve topsuz oyunlarda yaptıkları, rakip futbolcular bile olsa, emek çalmak, futbol hırsızlığı yapmanın ta kendisi değil de nedir. O gizli güçler Fenerbahçe - Akçaabatsebatspor maçında da kendini göstermiştir, ancak sarı lacivertli takımın oyununu, hırsını, futbol oynama arzusunu hiçbir şey durduramamıştır. Yardımcı hakem Selçuk KAYA iki pozisyonda off-side gerekçesi ile kaldırdığı bayrak ayıbını hakem Mustafa ÇULCU’ya özür dileyerek kapatmaya çalışması bir futbol aybıdır, Sebat’ın golünde bariz ve netbir şekilde oyun alanı dışına giden topu taç olarak değerlendirmediği için gol atması ise emek hırsızlığıdır. Fenerbahçe’nin iki bariz golü (Hooijdonk ve Nobre) off-side gerekçesi ile verilmemiştir. Bu seyirci para vererek maçları televizyondan seyrediyor, bu seyirci para vererek statta takımını izliyor. Futbol ve emek hırsızları seyircinin de cebine el atmıştır, hırsızlık yapmıştır. Bu ayıplar nasıl örtülür, bu hırsızlıklar nasıl biter bilemiyorum, ancak bildiğim tek şey, geçen haftaki yazımda da belirtiğim gibi gizli güçlerin düğmeye basmış olmasıdır. SEVGİLER.
Gokhant1967@hotmail.com (GÖKHAN TELKENAR) Kaynak: <a href="redirect.jsp?url=http://www.FenerHaber.net " target="_blank">http://www.FenerHaber.net </a> |
oki angenommen:-) o.T.
ohne Text
|
olmaz da bukadar...
bukar ölü bir hafta icinde...
üstelik abimin evindeki komsusuda öldü hayirdir insallah... neyse allah rahmet eglesin A.D. |
Ali Aydın bıraktı..
Galatasaray-Beşiktaş derbisinde verdiği kararlar nedeniyle ağır şekilde eleştirilen hakem Ali Aydın, hakemliği kariyerine son noktayı koydu.. Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, Aydın"ın tüm ısrarlarına rağmen bu yönde bir karar aldığını açıkladı...
|
Mac satma günleri basladi herhalde !!
evet artik ligde kendini kurtaran takimlar mac satmaya baslar ne dersiniz bakim.
ein aktuelles beispiel diyarbakir verliert zuhause gegen denizli. yani olacak sey degil. nneyse :) bakalim daha kim mac satacak :) takimlar belli :) genclerbirligi zaten haftalardir satiyor :)neyse bu hafta satmadilar :) |
HAKEM ALİ AYDIN İSTİFA ETTİ !
Galatasaray-Beşiktaş derbisinin olay hakemi Ali Aydın istifa ettiğini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy"la birlikte düzenlediği basın toplantısında duyurdu. Haluk Ulusoy konuşmasında Ali Aydın"ın çok başarılı bir hakem olduğunu ve O"nun gibilerin kolay kolay yetişmediğini söylerken kararın Aydın"ın kendi öz iradesiyle verdiğini ve hiçbir baskı altında kalmadığını hatırlattı.
Hakem Ali Aydın"da kendisi yüzünden medyanın ve taraftarların Futbol Federasyonu"na ve her iki takımın başkanlarına acımasız eleştiriler yaptığını söylerken herkes adına özür diledi. Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Aydın"ın kendi iradesiyle istifa ettiğini açıkladı. Basın toplantısında konuşan hakem Ali Aydın, "Bugün itibariyle hakemliği bıraktım. Hakemliği bırakma nedenim, birileri istediği için veya mesaj gönderdiği için değil, ben zaten F.Bahçe-Rize maçından sonra bırakmak istediğimi Ulusoy"a söylemiştim" dedi. Ali Aydın, şöyle konuştu: "Eşimle birlikte bu kararı aldım. Kişisel prensiplerim var. Hakemliğe zarar verdiğime inandım. Futbol Federasyonu"na, MHK"ye haksız eleştirilerin olduğunu gördüm. Ben de ülkenin en önde gelen hakemlerinden biri olarak beklentileri iki kez boşa çıkarmaya hakkım yoktu. Bundan dolayı istifamı sayın Ulusoy ve Yavuz"a açtım. Kendileri önce karşı çıktılar ama sonra beni anladılar. Bu maçta gerçekten kötü maç yönettim. Bir maçta kötü olmaya hakkımız yok mu?.." |
HAKEM ALİ AYDIN İSTİFA ETTİ !
Galatasaray-Beşiktaş derbisinin olay hakemi Ali Aydın istifa ettiğini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy"la birlikte düzenlediği basın toplantısında duyurdu. Haluk Ulusoy konuşmasında Ali Aydın"ın çok başarılı bir hakem olduğunu ve O"nun gibilerin kolay kolay yetişmediğini söylerken kararın Aydın"ın kendi öz iradesiyle verdiğini ve hiçbir baskı altında kalmadığını hatırlattı.
Hakem Ali Aydın"da kendisi yüzünden medyanın ve taraftarların Futbol Federasyonu"na ve her iki takımın başkanlarına acımasız eleştiriler yaptığını söylerken herkes adına özür diledi. Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Aydın"ın kendi iradesiyle istifa ettiğini açıkladı. Basın toplantısında konuşan hakem Ali Aydın, "Bugün itibariyle hakemliği bıraktım. Hakemliği bırakma nedenim, birileri istediği için veya mesaj gönderdiği için değil, ben zaten F.Bahçe-Rize maçından sonra bırakmak istediğimi Ulusoy"a söylemiştim" dedi. Ali Aydın, şöyle konuştu: "Eşimle birlikte bu kararı aldım. Kişisel prensiplerim var. Hakemliğe zarar verdiğime inandım. Futbol Federasyonu"na, MHK"ye haksız eleştirilerin olduğunu gördüm. Ben de ülkenin en önde gelen hakemlerinden biri olarak beklentileri iki kez boşa çıkarmaya hakkım yoktu. Bundan dolayı istifamı sayın Ulusoy ve Yavuz"a açtım. Kendileri önce karşı çıktılar ama sonra beni anladılar. Bu maçta gerçekten kötü maç yönettim. Bir maçta kötü olmaya hakkımız yok mu?.." |
o.T.
Hakem Ali Aydın"da kendisi yüzünden medyanın ve taraftarların Futbol Federasyonu"na ve her iki takımın başkanlarına acımasız eleştiriler yaptığını söylerken herkes adına özür diledi.
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Aydın"ın kendi iradesiyle istifa ettiğini açıkladı. Basın toplantısında konuşan hakem Ali Aydın, "Bugün itibariyle hakemliği bıraktım. Hakemliği bırakma nedenim, birileri istediği için veya mesaj gönderdiği için değil, ben zaten F.Bahçe-Rize maçından sonra bırakmak istediğimi Ulusoy"a söylemiştim" dedi. Ali Aydın, şöyle konuştu: "Eşimle birlikte bu kararı aldım. Kişisel prensiplerim var. Hakemliğe zarar verdiğime inandım. Futbol Federasyonu"na, MHK"ye haksız eleştirilerin olduğunu gördüm. Ben de ülkenin en önde gelen hakemlerinden biri olarak beklentileri iki kez boşa çıkarmaya hakkım yoktu. Bundan dolayı istifamı sayın Ulusoy ve Yavuz"a açtım. Kendileri önce karşı çıktılar ama sonra beni anladılar. Bu maçta gerçekten kötü maç yönettim. Bir maçta kötü olmaya hakkımız yok mu?.." |
29. Hafta Tahmin yarismasi
09 20:00 C.Rize - F.Bahçe
10 14:30 İstanbul - Elazığ 10 14:30 Bursa - Trabzon 10 14:30 A.Sebat - Adana 10 19:00 A.Gücü - G.Saray 11 14:30 Malatya - D.Bakır 11 14:30 Denizli - G.Antep 11 19:00 Beşiktaş - G.Birliği 21 18:00 Samsun - Konya Kusura bakmayin biraz erken oldu |
o.T.
09 20:00 C.Rize - F.Bahçe 1:3
10 14:30 İstanbul - Elazığ 1:1 10 14:30 Bursa - Trabzon 1:2 10 14:30 A.Sebat - Adana 3:0 10 19:00 A.Gücü - G.Saray 1:0 11 14:30 Malatya - D.Bakır 2:2 11 14:30 Denizli - G.Antep 2:1 11 19:00 Beşiktaş - G.Birliği 1:2 21 18:00 Samsun - Konya 1:2 |
UEFA"ya kim gidecek !?!
Bunu duydunuzmu ???
-------------------------------- Lig önemli UEFA?ya katilacak takimlarin sartlari degistirildi. Eskiden kupa finalini oynayan takima fazla sans taninirdi. Simdi bu kalkti. Bir tek özel durum hariç. Kupa finalini oynayacak Trabzonspor eger ilk ikiye girip, ligi bitirirse ve kupa sampiyonu olursa, Sampiyonlar Ligi?ne gidecek. O zaman G.Birligi, UEFA?ya gidebilecek. Yok eger Trabzon 3. olursa ve kupayi da kazanirsa bu sefer G.Birligi gidemeyecek, ligdeki siralamaya göre üsteki takim gidecek. Yani artik kupa degil. Lig siralamasi UEFA için daha önemli ve etkili oldu. -------------------------------- |
iyi bari cimbom 4. olsun hehe o.T.
ohne Text
|
iyi ya ali aydinda yok :)
09 20:00 C.Rize - F.Bahçe 2-2
10 14:30 İstanbul - Elazığ 2-1 10 14:30 Bursa - Trabzon 1-2 10 14:30 A.Sebat - Adana ´4-2 10 19:00 A.Gücü - G.Saray 0-2 11 14:30 Malatya - D.Bakır 1-3 11 14:30 Denizli - G.Antep 2-2 11 19:00 Beşiktaş - G.Birliği 2-4 21 18:00 Samsun - Konya 1-0 |
samsun - konya maci ne olacak? o.T.
ohne Text
|
gencler zaten satilmis...
iyiki bir finale kaldilar tr kupasinda....
|
ihr spielt gegen den abstieg kes"cigim
das ist die realität :o)
ihr seid noch lange nicht gerettet... ich schätz mal ihr werdet 9"ter :) |
durumlar söyle
1. DIREKT Champions League
2. 3.Runde Qualifikation zur Champions League aber !!!! WENN Monaco - Chelsea bzw. Milan (glaub schon das dies packen und auch Porto / Lyon (hier ist noch nix sicher) in ihrer liga am letzten spieltag die "sicheren" Plätze für die Endrunde der Champions League einnehmen... wenn dies nicht schaffen...muss unser Meister auch in die Qulifikation....und der Vizemeister 2 Qualifikation-runden spielen der 3 Platz kommt direkt in den uefa cup und unser pokalsieger und evtl die fairplay-auslosung,,,glaub da hat denizlispor gute karten und halt der Inter toto cup für die plätze 4-6... der ungefähre stand der dinge |
Ah bir varmis bir yokmus ;-)
Ben söyledim dokuzuncu olacaksiniz :-D
Bakalim tutacakmi ... ... sakin 10"uncu 11"inci olmayin haaa! ;-) al" |
genau das wollte ich auch schreiben...
milan ist kurz vor dem aus....
also...wird schwer sein für den meister.. fals beide mannschaften aus der türkei in die quali gehen werden die es extrem schwer haben, weil keiner gesetzt sein wird. |
also..milan ist kurz vor dem aus...
fals beide türkischen vertreter in die quali gehen, werden die es sehr haben.
keiner wird *gesetzt* sein...also die gegner werden vermutlich aus den top-ligen kommen... :)) zaten o maclari yenemiyen takimin cl´de isi ne demi hehe |
genau das wollte ich auch schreiben...
milan ist kurz vor dem aus....
also...wird schwer sein für den meister.. fals beide mannschaften aus der türkei in die quali gehen werden die es extrem schwer haben, weil keiner gesetzt sein wird. |
also..milan ist kurz vor dem aus...
fals beide türkischen vertreter in die quali gehen, werden die es sehr haben.
keiner wird *gesetzt* sein...also die gegner werden vermutlich aus den top-ligen kommen... :)) zaten o maclari yenemiyen takimin cl´de isi ne demi hehe |
SORRY AYNI SEYI 2 kere yazdim.... o.T.
ohne Text
|
MILAN RAUS !
krass !
|
bizimkiler düsünsün.. o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:44 Uhr. |