Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Vaybee! (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Wer sind eure Lieblings-User? :) (http://localhost/forum/showthread.php?t=5776)

25.02.2010 19:20

Zitat:

Zitat von rotzloeffel (Beitrag 2009095)
agzindan cikan lafa dikkat et, seninki yanmis gibi yaziyorsun.

Allah insana niye iki göz, iki kulak ve sirf bir tane agiz verdi biliyormusun? iki kere bak, iki kere dinle ve BIR kere konus diye. Agzimdan cikan lafa dikkat ederim, ama bazen gelisi güzel yaziyorum...Neyse, sen hakaret etsen bile ben sana hakaret etmeyecegim. Sözüm söz. O yazdigim cümlede cinsel icerikli anlasilmasin..

25.02.2010 19:26

Zitat:

Zitat von rotzloeffel (Beitrag 2009099)
hö(h)r auf dich zu wiederholen. bozuk plak gibisin! sende de iki göz bir agiz varsa kullanmasini bil, Allah sana iki agiz vermedi, her sözünü cift yazasin diye.

Ich denke nicht, dass ich mich wiederhole wenn ich bestimmte Dinge zurechtrücke :) Bak haklisin Alla bana konusmak icin iki agzi vermedi ama yazmak icin iki tane el verdi. Bir elin nesi var, iki elin sesi var degil? ;)

25.02.2010 19:52

Zitat:

Zitat von rotzloeffel (Beitrag 2009103)
bak insanity, bugün mübarek mevlid kandili, seninle tartismak istemiyorum, ama belliki hala homo-thread'deki yazilarim sana dokunmus bir vaziyette. orda sana son sözümü demistim, ama sen ne ettin ettin yine bir sekilde benim ilgimi cekmeye calisiyorsun, ve seninle alakali olmayan makalelerime cevap veriyorsun.

bir kere de büyüklük göster ve herzaman haksiz iken bile zeytinyagi gibi üste cikmaya calisma.

Amada evirdin cevirdin gene haaa...Büyüklük hep zaten bende kaldi Rotzlöffel. Inan bana ilgini istemiyorum. Yagin kerekmez a$ima, yeter zehirin katmasin.... :rolleyes: Henüz anlamiyorsun ama büyüdügün gün bana hak verirsin insallah. Allah dualarini yine de kabul etsin ;)

26.02.2010 23:03

Um bei der Frage zu bleiben, mein Lieblingsuser ist Damia.. ;)

Und sonst alle mit denen ich im freundschaftlichen Verhältniss bin..:rolleyes:

27.02.2010 14:35

Zitat:

Zitat von Tilki1977 (Beitrag 2009508)
Du bist auch einer meiner liebsten:)

Dito, das kann ich Dir nur so zurückgeben :D

03.03.2010 13:52

Selma, Virtuall, Tilki, xcemkaracax. (reihenfolge hat nichts zu sagen)
als Aktive user sind mir die am liebsten!

es gibt hier noch einige andere die ich gerne lese aber die kann man an drei fingern abzählen.

Den Rest in einem sack und anfangen rein zu treten man trifft immer den/die richtige!

04.03.2010 08:53

ich kenn hier niemanden :rolleyes:

...plausible antwort folgt sicherlich die tage :)

MarkoPasha 17.03.2010 16:21

Donizetti Paşa,
Tepedelenli Mehmet Ali Paşa,
Hadım İbrahim Paşa,
Harem Ağası Hadım Tülkü Paşa,
Yeni Çeri Ağası Kazan Kaldıran Vörçiyıl Paşa,
Bıyıklı Raziye Sultan,
Sütlü Nuriye Hatun,
Kılsız Hayriye Hatun

18.03.2010 20:59

Zitat:

Zitat von Serhatx1970 (Beitrag 2010202)
Selma, Virtuall, Tilki, xcemkaracax. (reihenfolge hat nichts zu sagen)

als Aktive user sind mir die am liebsten!

es gibt hier noch einige andere die ich gerne lese aber die kann man an drei fingern abzählen.

Den Rest in einem sack und anfangen rein zu treten man trifft immer den/die richtige!

Oh wie süss, ich habe Dich auch sehr gern Onkelchen :)

Kerem1986 14.05.2010 23:10

mir gefällt die aydanilayda

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:43 Uhr.