![]() |
sevinin :Ppp o.T.
ohne Text
|
Vurun dedik, öldürüyorsunuz adami! :) o.
ohne Text
|
CEM PAPILA!!!
Dürüstce söylüyorum!!!
al" |
Ah birt 6alatali dedi diye artik
sampiyon olabiliriz demek hehehhehehehehhe
Wir werden das aus eigener Kraft ;-) Das schaffen wir auch gegen - den Verband! - den Verbandsvorsitzenden Hulusoysuz - Bühleend Yawuuzzz - B.Y. hörigen Schiris - Lucys geschlabber! - Ayi Yogis geschlabber Wie ich schon sagte: "Besiktas BIR mac kaybetsin ..." ve oldu ! al" |
Ilk yazi sen yazdin "AHMETDURSUN"
PS: Wo spielt der jetzt eigentlich :-D ????
>>> icimde bir derece artniyetlik yokdu... ama senin düsüncene saygi da duyamiyacam cünkü yanlis düünüyorsun .... <<< Dann hättest du diesen widersinnigen Beitrag nich schreiben sollen und dich dann wundern, warum ich darauf "SO" reagiere! >>> senin düsüncelerinde beni ilgilendirmez... <<< Tja mich interessierts scho" so, was so ein fanatischer Besiktas Anhänger denkt :-D So kann man verstehen, WARUM ihr WANN, WAS von euch gibt ;-) >>> bir ölmüs insani kullandigimi söyliyorsun... günah ben allahima inaniyorum ve bir ölümüs insana saygi duyarim... sevsemde sevmesemde... <<< Wie gesagt, ... ... dann solltest du einsehen, das es nicht mit deinem Anliegen konform ist! >>> Galatasaray - Besiktas mevzunda bir gercek Besiktasli olarak ... her seyi sora bilirsin sana efendice sana cevapini veririm... <<< Yalanci Besiktaslida mi var !?!?! Auch gut ... Ac bir yeni "Topic" -> "DÜRÜST bir Besiktaslinin 6S-BJK maci görüsü" Bakalim o maci nasil yorumluyacaksin! >>> senin sillahini kullanmayacam cünkü yukarda yazdigin sacmaliklara senin yazdigin sekilde cevap vermedigime inaniyorum... <<< DOGRU ... cünkü hic cevap vermedinki !?!?!? >>> ayip ettin... arkadas... <<< Cevirmeklen olmuyor arkadas! al" >>> DEDIGIM GIBI HIC BIR INSANIN CANI BR TAKIMDAN VE BASKA BIRSEYDEN DAHA ÖNEMLIDIR... <<< Was hat das mit dem anderen zu tun ???????? HABE ICH GESAGT GUT DAS DER HOPS GEGANGEN IST ODER SOWAS ?!???!??!?!?!? WIRF MIR DAS NICHT INDIREKT VOR !!!!!!!!!! |
Lucy iste ....
Keyfine geldigini begenir... sonra Milletvekilli ... NATO"ya kadar "GÖREVE" cagirir hehehhehehehhehehe
al" |
Bize ne ???
Biz maclarimizi kazanalim ... ne halleri varsa görsünler!
Zaten gelecek haftalarda BJK puan kaybedecek! Söylememismiydim 6s bu maci kaybedecek diye !?!? EHhhhhhh ???? En mühimi ! ONLARI INÖNÜDE yenecegiz !!! Göreceksin! Ilk maci acaip ucuz aldilar! Bu sefer 2 (!!!) HEDIYE GOL yok ! VOLKAN Kalede! al" |
Er soll ein BEISPIEL für die ANDEREN
werden!!!
Vielleicht pfeiffen die dann ordentlich !!! Egal ob Besiktas, Fenerbahce oder Galatasaray oder Diyarbakir spielt! Von mir aus soll Tuncay Sanli des Feldes verwiesen werden, wenn er es verdienen sollte! ... und nicht auf dem Feld bleiben, nur weil der Schiri Angsr vor Fenerbahce hat!!!! BASKA CEM PAPILA"lar gelsin! (... ve insallah Cem Papila gibiler bozulmasin/harcanmasin!) al" TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM !!! HULUSOYSUZ GITMELI !!! MHK TEMIZLENMELI !!! |
Basi sag olsun!
... ama simdi yine birileri bunu Forum"da
KULLANMASIN! al" |
basi sagolsun, allah rahmet eglesin o.T.
ohne Text
|
temiz lig olmaz...
cünkü cok *pislik* var...onlar temizlenene kadar, ligimiz parlamaz.
türkiyede belki 2-3 tane hakem var... bakin 13 senedir sampiyonlar ligi var, daha bir hakemimiz maci yönetmedi, yani yari final veya final neden? kimse güvenmiyor, ve uefafa biliyor...kendi liginde mac yönetemiyen bir adam böyle maclara cikamaz diye. es gibt sogar frauen die besser sind als unsere männlichen schiries.. wo ist lale orta? sie war ja echt erfolgreich. besiktas-fener derbisini o yönetsin hehe |
Bir ufak istatistik ;-)
IKINCI Devrede
Besiktas: Attigi gol: 18 (yedigi 19) Lehine Penalti: 5 Fenerbahce: Attigi gol: 29 (yedigi 11) Lehine Penalti: 1 (!) Adnan Ayibaba, Kazim Kanatliya sormak lazim ... bunlarin farkindamilar ??? ;-) al" |
O zaman Galata camiasi niye karsi
cikmiyor Hulusoysuz ve Adamlarina ???
;-) al" |
istatik ufakta,büyük seyler söylüyo :D o
ohne Text
|
die haben doch keine ahnung???
allein das sie senol günes raus schmeissen und ünal karaman die mannschaft überlegen. der ünal der noch nie ein verein trainiert hat.
|
ali unutma ali aydin war mal auch
so mutig wie cem papila und so was passiert dann mit solchen Menschen in der liga...
|
fenerbahce bu panik ne!!!
bakiyorumda baskaniniz kalkiyor bizim mac hakkinda yorum yapiyor.. yok hakkisizlik yapiliyor falan filan diye.. nerdeydiniz bjk´ye haksizlik yapilirken. nerdeydiniz penaltilarimiz verilmezken, baska takimlara kart cikartilmayipta bize cikartilirken.. o zamanlar susuyordunuz.. iyiki ilk kez bizim icin bi düdük calindi. masallah türkiye yerinden oynadi... biz haksizliga ugrarken nerdeydi baskanlar.. kimse birsey demiyordu...
panige girerseniz sonunuz bjk gibi olur arkadaslar.. 6 puan öndesiniz ne panik yapiyorsunuz |
Bicagin ucu kendilerine yöneldi, ondan!
ohne Text
|
dinlemek ve duymak !!
hehehe fenerin ne söyledigini tam olarak okusaydiniz simdiye kadar yanlis yorum olmazdi ... biz denmiyor !!!!! bizler deniliyor !!!!! sizde direk adress FB bizde degil ; )))) luce gibi düsünmüyoruz sorry ; )))
buarada ; ) bizim maci izleseydiniz ... görürdünüz neler oluyor hep kendi maciniza bakip yorum yapmayin hehe ; ))) slm ; ))) |
grins; )
bize niye biz öndeyiz biz kendimize bakiyoruz hehe ; ) sizin arkanizda bicak var ; ) trabzon ensede ; ) *grins
slm ; ) |
5 degil
bence yalan birsey 5 degil 10 olsaydi o zaman olurdu hehehe ; )
ne oldugunu istatikte bulun ; ) slm UhBarracuda |
Arkadas tam onu diyor iste...
Biz öndeyken hic kimse cikip, hop arkadas, ne oluyor demedi.
Jetzt seid ihr vorne und bangt, dass es mehr werden könnte. O yüzden öyle yazdim :) |
espirilere devam ; )
hehehe ; ) biz önümüze bakiyoruz ; ) sizde arkamniza bakin derim ; )
gs de havaya baksin desek ; ) trabzonsporu bakan yok zaten hehehe ; ) selamlar ; ) *grins |
Tuhaf "susanlar" konusuyor ;-)
Iyisin brat ;-)
Baktin firsat mi firsat ;-) hehehhehehehhehehe Seninde tuhafina gitmedimi ??? Fenerbahce"ye 6-0 yenilen Özhan Canaydin o kadar konusmamisdi ve Sessizligiyle taninan ve cogunlukta hakemler ve federasyon(-baskaniy-)la bogusan Fenerbahce"nin Baskani Aziz Yildirim konusuyorsa belli bir yere gelinmedimi??? Dogrusu ben artik o MESHUR Besiktas-Samsun macin ilahe görmek istiyorum! Simdiye kadar göremedim! Birinizide varsa ... LÜTFEN LÜTFEN ... bana haber versin! Bakalim benim cok begendigim Cem Papila o macta ne yaptigini! Simdiye kadar ne hata yaptigini nede kasitli yaptigini nede hakli oldugunu söyleyebilirim! O yüzden fazla yorum yapamiyorum ya ... ;-) Ah bir görseydim ahhhhhh :-D Bak söylediklerim bire bir cikiyor ... ... ah unutmadan ... hatirliyormusun ... Hani FB-KS maci öncesi "Zidane" Altan ve "Maradona" Zafer sari kart cezali duruma düsmüslerdi ya ... ... 6S maci öncesi kim sari kart cezalisiydi ? ... gelecek maciniz öncesinde kim cezali ;-) ? Bir örnegim daha var ;-) ama o sakli kalsin hehhehehehhehe (lazim olur ;-) ) Öyle konusanlar ... niye "böyle" konusmuyor ozaman ;-) Ama iyiki sen bari acikca söylüyorsun haksiz yere 3 puani kaptiginiza ;-) al" "Bizim aleyhimize haksizlik yapildiktan sonra bizim lehimize haksizlikda -> HAKSIZLIKTIR!" |
Ünal Hulusoysuzun usagi ;-)
... yoksa niye geldi oraya ;-)
|
Birazda FB zevki olsun ;-) "Karga peynir
Radikal Gazetesi yorumcularindan FERYAL PERE:
------------------------------ ... Bir BJK yöneticisi, mikrofonlara "GS ile bizim aramızda EZELİ bir dostluk vardır" dedi, biz onu ezeli rekabet sanıyorduk, ama değilmiş!!! ... "Karga peyniri tilkiden alamadığında, kurtla işbirliği yapar." İmza? Atasözlerinin imzası olmaz! İki gün öncesinde çok itibarlı yazarların "Fener"in yolunu açmak için Ali Aydın derbiye verildi", cümleleri, Ahmet Hassan"ın yüz ifadesi, "Hakem gördüğünü çaldı", "Hakem iyiydi", "Biz yatsıdan beri onlar hakkında konuşmuyoruz" içerikli demeçler pek hoştu. Ben de katılıyorum, ama gülmekten! Ama fazla gülüp, katılamıyorum. ... Cumartesi Fener "gene" şampiyonluğu hak etmedi!!! Ne var ki bu takımda? Bir Pierre, bir Nobre, bir Aurelio, Luciano, Petkov, bir Serhat, bir Tuncay! Bir tesis, bir stadyum! Sadece 4 gol, üç direk! Bir sahadakilerin yüreği, bir taraftarın! Bir inanç, bir istek! Bir Rebrov, bir Koch! Bir Memo, bir Kemal! Bir... ... Cuma... Rize... gene... Rize... Uzun zamandır hasret kaldım yüzüne Rize... Söyle, buldun mu aradığın aşkı Yılmaz Vural? İşte bu haftanın türküsü: Çayeli"nden öteye / giderim yali yali / sırtındaki formanın ben olayım hammali / filan gibi. O forma, sarı-lacivert çubuklar taşıyor. Giyene pek yakışıyor. Çay bahçelerinden 3 puan toplanırsa, hasat mevsimi mutluluğuna pek az kalıyor. ... ----------------------------------------- TÜM METNI: <a href="redirect.jsp?url=http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/04/06/haber_112296.php" target="_blank">http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/04/06/haber_112296.php</a> |
... und was willst du mir damit sagen? o
ohne Text
|
Bana mi öyle geliyor, yoksa...
bu ingiliz futbol sahalarin ölcüleri daha mi kücük?
Görüntüdendir dedim önce ama yinede kücük görünüyor. Sizcede öyle mi?? |
Kuckste ...
Fußballregeln
Regel 1 - Das Spielfeld Ausmaß Das Spielfeld muss rechtwinklig sein. Die Länge der Seitenlinien muss in jedem Falle die Länge der Torlinien übertreffen. Länge mindestens 90 m höchstens 120 m Breite mindestens 45 m höchstens 90 m Länderspiele Länge mindestens 100 m höchstens 110 m Breite mindestens 64 m höchstens 75 m Quelle DFB Kannste ja bei UEFA oder bei den Engländern genauer nachkucken ;-) Ich vermute es liegt an zwei Gründen, warum es kleiner Erscheint: 1. Andere Aufnahme ... 2. Schau wie nahe die Zuschauer am Rasen sind, dadurch erscheint das Feld kleiner als z.B. im "Ikitelli" ;-) Hier noch das Regelwerk des DFB: <a href="redirect.jsp?url=http://www.dfb.de/dfb-info/regeln/index.html" target="_blank">http://www.dfb.de/dfb-info/regeln/index.html</a> |
Ultraslanların başı sa
Yeri gelir birbirimizi yeriz yeri gelir karşılıklı çiçekler veririz.Sonuçta farklı takımları destekleyen büyük taraftar topluluklarıyız ama netice itibariyle insanız ve duygularımız var.Bu cümleden yola çıkarak Ebedi dostlarımız Ultraslan grubunun üzüntüsünü paylaşıyorum.
Murat ELSELAH arkadaşımıza (biraz once bir cimbomlu arkadasdan ögrendim iki sene once olumcul bir hastaliga yakalanmis bu sabahda hayatini kaybetmis) Allah"tan rahmet sevdiklerine,ultraslan grubuna sabırlar dilerim.Başın(m)ız sağolsun.Allah rahmet eylesin. Sevgiler&Saygılar |
real madrid und arsenal draussen..
arsenal - chelsea 1-2 (2-3)
monaco - realmadrid 3-1 (4-4) mehr ausw. tore |
hey...
bir kac aydir burdasin...ilk defa sana katiliyorum.
|
Das weiß ich auch! :) Aber ich denke,...
dass deren Spielfelder wirklich kleiner sind, als andere. Natürlich in dem Rahmen der Regeln :)
|
Ne oluyor bu aralar yahu?
Allah rahmet eglesin....
|
Freue mich riesig für Monaco! :) o.T.
ohne Text
|
wieso???? LÖL o.T.
ohne Text
|
Weil sie es den möchtegern königlichen
gezeigt haben!!
:)) |
Ali und Barracuda ich wette mit euch
beiden (den wetteinsatz machen wir dann noch aus)
BJK wird Meister...Ich bin mir 100000000000% sicher.... seid ihr bei der wette dabei? Tek vede gercék sampiyon BESIKTAS |
bu ligde dürüsz vede cesaretli olanlari
baska türlü degistiriyorlar...
bu federasyonda hersey normaldi |
:) Ulusoyla mi görüstün yahu? :)) o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:50 Uhr. |