![]() |
o.T.
03 14:30 D.Bakır - Denizli 2-2
03 14:30 G.Antep - A.Gücü 1-0 03 16:00 *Trabzon - İstanbul 3-1 03 19:00 F.Bahçe - A.Sebat 3-0 04 14:30 Elazığ - Malatya 1-1 04 14:30 Adana - *Bursa 1-2 04 14:30 G.Birliği - Samsun 3-2 04 14:30 *Konya - Ç.Rize 2-0 04 19:00 G.Saray - *Beşiktaş 1-3 *(haftanin banko maclari! oddsetcilere :)) |
hosgeldin usta :)
nerdeydin bu ara ?
kayboldun ?! naja so schlecht war der senol doch auch nun wieder nicht... zamaninda trabzonspor da oynayan en iyi ve disziplinli oyuncularindan birisiydi... naja jeder hat seine eigene meinung über den :o) |
also finde der nächste trainer...
muss ein TÜRKE sein.
hmm viele reden von e.yanal, wenn cavcav erlauben würde, das er trainer wird, dann wäre es schön....aber nicht beides....das würde für beide mannschaften schlecht werden..und wäre irgendwie für gencler, die haben gut aufgebaut, und dürfen nicht schnell nachlassen. natürlich ist mein favorit fatih terim, dürfen nicht nur wegen einer saison ihn als schlecht abstempeln. er ist der beste trainer der türkei, das sage nicht nur ich. wenn auch er nich JA sagt. dann sieht es wohl düster aus, vielleicht m.denizli, er hat leider probleme mit der umgebung, halt nicht beliebt. und wenn es unbedingt ein ausländer sein soll...dann kein deutscher...wenn ich nur news über griechenland höre...es geht nur um rehagel und nicht über das team insgesamt. |
o.T.
D.Bakır - Denizli 1:2
G.Antep - A.Gücü 1:0 Trabzon - İstanbul 1:2 F.Bahçe - A.Sebat 3:0 Elazığ - Malatya 4:3 Adana - Bursa 0:2 G.Birliği - Samsun 2:0 Konya - Ç.Rize 4:3 G.Saray - Beşiktaş 1:2 |
o.T.
03 14:30 D.Bakır - Denizli 2:2
03 14:30 G.Antep - A.Gücü 4:2 03 16:00 Trabzon - İstanbul 1:3 03 19:00 F.Bahçe - A.Sebat 1:1 04 14:30 Elazığ - Malatya 5:1 04 14:30 Adana - Bursa 0:4 04 14:30 G.Birliği - Samsun 1:0 04 14:30 Konya - Ç.Rize 2:2 04 19:00 G.Saray - Beşiktaş 3:3 |
Dünür kavgasina mi basladiniz? :) o.T.
ohne Text
|
CIM Bomlu olsamda sonuc böyle
03 14:30 D.Bakır - Denizli 2-1
03 14:30 G.Antep - A.Gücü 2-1 03 16:00 Trabzon - İstanbul 3-1 03 19:00 F.Bahçe - A.Sebat 3-0 04 14:30 Elazığ - Malatya 1-2 04 14:30 Adana - Bursa 1-2 04 14:30 G.Birliği - Samsun 2-1 04 14:30 Konya - Ç.Rize 2-0 04 19:00 G.Saray - Beşiktaş 1-2 |
An die Galatasaray-Fans.
Was ist am Sonntag größer bei euch: Die "Liebe" zu GALATASARAY oder der "Hass" auf YavsakFB?
Also anders ausgedrückt wer soll das Derby gewinnen: Galatasaray oder Besiktas , damit die YFB noch abfangen können? Mir fallen viele Argumente pro und contra ein, ich kann mich bis jetzt echt nicht entscheiden, aber die "Liebe" zu Galatasary wiegt doch schwerer als der "Hass" auf YFB. Tndenz geht dahin das ich mir wünsche das Sie gewinnen. Wie sieht es bei euch aus? |
abisi :)
salla gitsin,,,,
tip e bak sene bunlarin ,,,muahhahahaa |
Anmerkung :
Da ich kein cim bom lu bin vergiss meine meinung..
ABER ! ziyaret defterinde yazdiklarini hatirlatayim sana Zitat "Ich mag nicht: Terbiyesizleri,seviyesizleri.... und Frauen die über Fußball reden, auch wenn sie Ahnung haben! " bu ücü sevmedigin seyler tam sana uyuyor niyese ?! :o) |
wen interessiert FB oder BJK ?!
Als Galatasaray-Fan möchte ich natürlich , daß meine Mannschaft gewinnt. Egal ob Meisterschaftsambitionen oder nicht .
Baskalarinin sidik yarisindan bana ne ! Benim icin fener olmus olmamis , kartal olmus olmamis önemli degil . her ne kadar bu sezon basarisiz olsakda ASKIMIZ SONSUZA DEK SÜRECEK !!!! BiRiCiK ASKIM CiMBOM |
Bastürk Bremen"de
Ne Fener ne cim bom alabildi onu...
Ablösefrei auch noch... Das Schnäppchen des Jahres ! |
spieglein spieglein an der wand
wer ist der schönste im ganzen land???
jaygay aber der xxsinan07xx ist noch viel hübscher |
abisi:-)
tipe bak
kein wunder warum der babyfotos reinmacht salla gitsin |
du hast doch auch eins drin
muahahahahaaaaaaaaa
|
du bist ja lustig
das scheint wohl der humor zu sein den man hat wenn man fenerli ist.
verstehen halt nur die die auch zu diesem verein halten. |
FENERBAHCE CHAMPION
D.Bakır - Denizli 2-0
G.Antep - A.Gücü 1-1 Trabzon - İstanbul 3-0 F.Bahçe - A.Sebat 5-1 Elazığ - Malatya 2-1 Adana - Bursa 1-2 G.Birliği - Samsun 1-2 Konya - Ç.Rize 2-0 G.Saray - Beşiktaş 1-2 |
sidik yarisinda yoksunuz galiba ??? :-)
hehehe ondanmi bukadar üzülüyorsun ???
A.D. |
Wenn sich 2 Streiten, freut sich der 3
iyi oldu.. hehehe sevindim...
A.D. |
dikkat et laflarina!!
rezil senin adindir!!
terbiyesizlige gerek yok!! dönek ve rezil kelimelerini sana aynen iade ediyorum cahil kardes! |
kus beyinli o.T.
ohne Text
|
galatasaray spielt für...
seine eigenen fans und nicht für die anderen.
es ist ein ganz normales spiel um 3 punkte...mehr auch nicht. |
niye sevindin? besiktasa gelmedimi diye
LÖL
|
Komische Logik. o.T.
ohne Text
|
sehe ich ganz anders...
...seit jahren geht es doch so kes das weißt du auch...es ist gut möglich das cim bom für bjk spielt und sie gewinnen lässt...
ich wünsche mir dennoch das wir bjk besiegen und EZIKBAHCE KEIN MEISTER WIRD!!! |
DAUM..: "Sinancığım, BJK maçına PAF
takimi ile çıkacağız"
Milli maçı izlemek için Hırvatistanda bulunan Daum ve Beşiktaş menajeri Sinan Engin arasında dün akşam ilginç bir diyalog yaşandı. Aralarında Murat Kuş, Levent Kızıl, Ender Alkoçlar, Serdar Güzelaydın, Sinan Engin ve Celal Kolat"ın bulunduğu bir gruba bir yemek veren Daum, şarabın en iyisini ısmarladı. Birlikte yenilen yemek ve içilen şaraplardan sonra yavaş yavaş keyiflenen Daum, bir ara ayağa kalkarak, "Sinan, kadehimi senin için kaldırıyorum. Geçmiş olsun" dedi. Sinan Engin de "Hoca, daha herşey bitmedi. Sizi Rize ve Denizli maçından sonra göreceğim. Bakalım İnönü"ye nasıl geleceksiniz merak ediyorum" dedi. Daum bunun üzerine Sinan Engin"e: "Sinancığım, oraya ne ben geleceğim ne de A takımı. Oraya İsmail Kartal ile PAF takımı gelecek. Ama dikkat edin PAF"a yenilirseniz rezil olursunuz." diyerek takıldı. Sinan Engin ile Daum bu sözlerden sonra birbirlerine sarıldılar. Levent Kızıl ise Daum"a "Hocam, bu senin veya Fenerbahçe"nin eseri değil, bugünkü duruma gelmenize sizden daha çok Beşiktaş yardım etti" dedi. Daum bu sözleri tebessümle karşıladı. Neşeli bir ortamda geçen gecenin sonunda Daum 3 bin dolar hesap ödedi. NOT: Umarım şimdi birileri çıkıp da sadece hocaya laf sokmuş veya eleştirmiş olmak için "FB Teknik Direktörüne böyle konuşmak yakışmaz... bu kadar iddialı nasıl konuşabilir" gibi abuk bir post atmaz. Bu konuşma, hocamızın zekice Sinan"ı mat ettiği keyifli bir yemekte geçen sohbettir. abartmanın bir anlamı yok... saygılar |
Keşke şu anda Bejeke nin yerinde 6s
olsaydı.. !!!
Şu anki şampiyonluk yarışında herşey lehimize gidiyor heyecanda dorukta ama bazen düşünmüyor değilim şu durumda kargaların yerinde 6s olsaydı daha heyecanlı ve zevkli olmaz mıydı ? ( Tabii ki önemli olan şampiyon olabilmek bir zamandan sonra kiminle nasıl yarıştığının fazla önemi kalmıyor ama..) 2001 yılındaki şampiyonluktan inanılmaz zevk almıştım gerçi bu sene de değişen bir şey olmayacak ama 6s ile kapışmalarımız her zaman daha zevkli olmuştur.Bilmem katılıyor musunuz ? ama su an ben 6sin bu halindende daha cok zevk aliyorum Al birini vur ötekine! Hem harem bizim degilmi? Kiminle istersek onunla! :-) Çelişkiler içindeyim, GS ile çekişseydik güzel olabilirdi. Onları yener rahatlıkla şampiyon oılabilirdik. Öte yandan bu beter durumda olmaları da oldukça keyif verici. Bence beter olsunlar. 6s ile çekişsek noolurdu gider onları yenerdik şampiyon da olurduk ama zırıltıları da bitmezdi yok kafamıza yumurta geldi bilmem taraftarımıza zulüm yapıldı herifler 6-0 lık maçtan sonra dahi skoru ikinci plana itebilmeyi başardılar unutmayalım. saygilar pierre :-) |
takimda iki tür yabanci olsun seneye
biri hollandali digeri breziyali. yani suan ki takimda rebrov, petkov ve tomas (forma olayindan sonra) gitmeli. bunlarin yerine kaliteli brezilyali ve hollandali gelmeli. tabi ki lk sirada alex orta sahaya. ve iki hollandali mesela overmars (sol tarafa ilac olur) ve santrfora yaw kluivert ya da hasselbank. yani forvet hasselbank oder kluivert (ersatz nobre) ve hooijdonk olmali. bence böyle daha iyi olur. yerli olarak zaten su an ibo toraman bitmis gibi.
|
hayir size gelmedi diye... :-) o.T.
ohne Text
|
DEsene Besiktas son yillarda hep
bu sebepten dolayi Cimboma karsi fazla galib gelmedi.
Söyleseydiniz ya önceden :))) |
Der wollte doch nie in die TR?!? Hatte
er doch selber gesagt. Zumindest nicht in naher Zukunft.
Was sollte das ganze also? :)) |
:) o.T.
ohne Text
|
:)) o.T.
ohne Text
|
ich glaube nicht das terim wegen der
2-1 pleite gegen fenerbahce rausgeflogen ist. denn dann hätten sie ihn letztes jahr schon nach dem 6-0 gefeuert. ach ja terim kovulmadi istifa etti yesinler sizi istifa etmis siz zaten damdan mennun degildiniz baksana 6sarayin hali ortada kargalar güler bunlara yaw. stad yok, para yok, futbolcu yok bunlara gelecek senelerde eglencemiz olacak.
|
o.T.
islerim yogundu ve dogu almanyadaydim
zaten Fenerimizdede isler iyi gidiyor ... öbürleri kötü ... dogrusu fazla zevk vermiyor iyi zamanda münakasa girmek :-/ Sanki yerde yatan birisini tekmeliyormussun gibi! Dogrusu kafamdan gidip gelip bu 6alatasaray nasil kurtulur diye gelip geciyor! O kadar burunlari havada olmasa kendileride görecek gercekleri ama ... ... malesef bir kac 6sli tek o kadar acilarin yüzüne bakmak istiyor :-( Senol Günes önceden atilan temellerin, önce ekilen bugdayin faydasina oldu 3"cü !!! Sen bakma! Türkiye Milli Takimi bak daha neler becerecek! Ama ayaginda acaip bir kelepce var!!! O da kulüpcülük ve Federasyon!!! al" |
Fatih Terim ?????
Nur wenn er der ALTE Terim wird !!!
So wie er war, bevor er nach Italien gegangen ist! Den den wir alle geschätzt haben! Selbst die Fenerbahce Anhänger! Ich will den neuen unbeherrschten Terim nicht! Der nur noch ein Schatten seines alten Ich"s ist! al" |
LOL
Bir oku ;-)
Sizin Baskan alici ariyor !!! Fenerbahce istemese hemen Besiktasa satacak ... "uygun" fiyat istiyorlar hehhehehe Gözler parada !!! Fenerbahce isterse parayi basar ve alir!!! Nasil Konya onu (galiba Sekerspordan) aldigi gibi ! al" |
terbiyeli ol !! o.T.
ohne Text
|
"Yavsak" lafini özeline geri ceviriyorum
ve umuyorum bir gün akillanip dogru düzgün konusmaya baslarsin!
al" |
ich wünsche mir das bjk 5-0 gewinnt!
meine ich ernst hehehhehehehehehehe
hofftl. nicht 6 zu 0 !!!!!!! das wäre gemein von euch !!! al" |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:08 Uhr. |