![]() |
Tencere ile Kapaginin ...
yaw ne birlesir sanki sana baska Söz söylemeye gerek var !!
|
Kafayi yemis bir Gara daha...
tebrik ederim Vaybee Community sine HOs geldin
*lach* Yaw isin gücün yokmuda bu tür Dualar uyduruyorsun ? Kedi mademki Dua okuyorsun söyle yararli birsey olsun belki bizde faydasini görürüz ;-) |
bende seni yerim kusuuuum o.T.
ohne Text
|
Sekerim, sen pek bi sey anlamamissin
ama fark etmez. Bazi insanlarda Akil azdir, sen yine caktirmadan devam et
|
LIEBE........????????
ich dachte alles sei in ordnung. ich hab sie geliebt über alles und tue es immernoch. ich werde und kann sie nicht vergessen. wir passten auf anhieb. bis auf unsere nationalität. mir ist es mehr als egal woher jemand kommt, aber nicht eltern. es sind schon 4 monate her das wir nicht mehr zusammen sind. ich kann sie nicht vergessen. demnächst soll sie heiraten auf eigen und eltern wunsch (sagt sie). ne yapacagimi bilmiyorum. onu cok seviyorum, hersey hatiralarla dolu. sabah aksam sadece o aklimda. gülüsü bakisi herseyi......
UND DAS NENNT MAN LIEBE????????????? |
DELIYLE DELI OLACAKSIN
baska türlü olmuyor burda...
ha beni deli ha akilli yapmissin ne yazar ;-) |
ja LEIDER das ist LIEBE....
Liebe ist auch verzicht...
Du hast es übelst schwer!! Oh Mann hoffentlich überstehst du den Schmerz!!! |
evetttttttttt gelelim ASKA :)
Bir Nicki bir kac kisi paylasiyorsa bu ASKTIRRRRRRRR ASKKKKKKKKKKK hehehehe
|
AŞKIMMM NE YAPSINLARRRRRRR:))
ONLARDA KENDİLERİNİ ÖYLE AVUTUYORLAR İŞTE HEHEHE :)))
|
Askimmmmmmmmmm
ben seni ama kimselerle paylasamam, möööööööö diye bakan diger nicklerle bile degil hahahahaha
|
sorma aşkımmm yaa:)
bende son zamanlar kendimi tren gibi hissettmeye başladım vallahi hahaha:)))
|
lay lay lommmmmmmm
Fatih Terimi cok sefiyommmm
amaaaaaaaa Askim duymasin hihihi |
aaaaaaaaaa kasap nerde??? :)))
Kasap lazim bana
COOOKKKK KISKANCIM COKKKKKKKKK |
ne yapcan aşkım kasabı:)
onlardan ne sucuk olurrrrrrr ne salam:)))damızlık onlar damızlık muhahah
|
muahahahaaa evetttttttt
bi de aralarinda bazi IAAAA"lar da var, tam pastirmalik yani :)
abi sen daha yakisiklisin yengeden diyenlerrrrrrr |
neyse onun cahilliğine verelim artik:)
o daha yakışıklı ile güzelin arasindaki farki ögrenememiş yengesi ne yapcen beeee:))) idare edecez artık hayatım:))
|
hmmm peki bir nicki kümes gibi
paylasan üüüü ürüüüü üüüü"lere ne demeli? :)
Bi de ekliyorlar resimlerini amannnn Allahim aman Allahim memlekette yeterince tavuk varmidir acaba? |
onlarda ızgaralık aşkım:))
yoksa banvit piliçlerinin sahibi ne yiyecek :))adam taşmı yesin hayatım :))onları kesip satacak parayı bulacak muhahaha:))gerçi horozunda eti biraz elastiki oluyor :))
|
:)))) sen benim bir tanemsin
~ mucuxxxxxxxxx ~
yakisiklimmmmm benimmmmmmmm |
sende benim biriciimsin aşkımmmmmmmm:))
beyaz kelebeğim benim :)
MUCUXXXXXXXX AŞKIMAAAA |
ask bir dolaptir icine giren salaktir
bu nasil?
|
man seid ihr aber kindisch
geht in den kindergarten
|
*Zitronengesicht mach* o.T.
ohne Text
|
Ich liebe euch alle... :)
|
ülen origanalmisiniz, düdüklü tencereler
ne sirk ayilari gibi kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz öyle?
muahahahahaha kactiginiz sirki söyleyin sizi geri götürüm oraya.. calmadan oynar bizim ayilarrrr |
yok seni inek ettik möööööööö o.T.
ohne Text
|
NE O YARANMI VARDA GOCUNUYOSUN??
Hemen atladın ortaya lapin gibi?susak kafalı.salatada yapmıyacağızki maydanoza ihtiyaç olsun :)) hahaha
|
NE DİYOSUN SENNNNNNNNN?? :))
ŞŞŞŞ gördüm bile haaa. vallahi acı biber sürerim bak ağzına aşkımmmmm:)))bırak onu başkası sevsin sen değil,sen sadece benimsin:))
|
Fatih Terim Gott ist der Blöööd
der war damals eine Katastrophe und wird auch jetzt nich anders sein..... zamanindaki Galatasarayadaki Futbolcular basakasindada olsa kesin o kadar basarili olurdu hatta cok cok daha üst boyutlara cikardi...
Zaten GS ayrilali kimse önem vermedi ona... Italyada tutunamadi... Ich befürchte das Schlimmste... wegen Ihm werden wir die Quali verpassen... wirst schon sehen |
hahahahaha
Dilek bana Äffchen derkende Assssssskkk miydi kiz hihihi
|
lass die doch, das gehört zum Leben dazu
ohne Text
|
bu ne ask büüüüleki Sodbrennen yapiyor ?
ohne Text
|
Ülen cacigin hammaddesi
evet yaram var nerden bildin..orjinalgülerin pesinden kosa kosa götümde Basur cikti leng..nasil tavladin sen kizi? ona süylede bir basuruma masaj yapsin, coktandir her yaraya merhem olan eli benim basuruma degmedi
muahahahahahahahaa |
ULEN FATİH ÜREK KILIKLI
GEL ONUN YERİNE BEN YAPAYIM SANA.SENİN İLACIN BENDE ADAMIM SEN YANLIŞ YERDE VE YALNIŞ KİŞİDE ARIYORSUN İLACINI,KOŞŞŞŞ,KOŞŞŞŞ HADİ BAK BEKLİYORUM SENİ.AMA YOKKK BE SENİNLEDE İŞİM OLMAZKİ BU SATTEN SONRA .SEN EN İYİSİ ETİLER MEVKİİNE GİT ORADA ÇOK SENİN HEMCİNSLERİN BELKİDE SANADA Bİ MÜŞTERİ ÇIKAR MUHAHAAH.
İŞTE BAK ARAMIZDAKİ FARKTA BURDA. SEN ASLA BEN OLAMAZSIN BE KOÇUM!! |
nein wir bleiben hier :)
Für Hardcore steht das Sexforum zur Verfügung hihihi
bye bye |
hadiii beeeeeeeee sen ne diyon :)
madem öyleydide Fatih hocam gidince niye GS kaybetmeye basladi heeeeeee ? :)
yok yok bence Fatih abimmmmmm basaka iyi hoca yokkkkkkkkkkk Fatih Terim harika antraman beeeeeeeee sen ne diyon hem AB sampiyonlugunu kazandiginda kizini konusturdu yaninda TVcilere, hangi Baba yaparki bunu? O sadece ailesi icin degil, futbolculari icinde bir Baba okiimiiii haksizlik etmeyin, süper o :) |
lay lay lummm hihihohoho
sen ne cabuk okudun bunu böyle :)
|
muahahahaa kiskancccccccc seni :) o.T.
ohne Text
|
AŞKIM BIRAKALIM KENDİ HALİNE BOŞVERR:)
ohne Text
|
Tam tersi
GS Avrupa Sampiyonu oldugunda neredeyse tüm önemli Futbolcularini satti... Hakan, emre Okan, Arif usw.. ve sonucta Lucescu daha zayif bir takimin basina geldi ve Rela Madridi Süper Cupta yenmeyi basardi ve üstelik Sampiyonlar Liginde 2 tura yükselmeyi basardi... bunu Fatih Terim basaramamisti.....
Iyi bir takimi yönetmek marifet degil Güler... marifet olan, orta kalitede bir takimi yönetebilmek.... mesela Ziya Dogan orata kaliteli bir Tranzon takimini cok yükseklere tasidi... veya bir SÜPER Fenerbahce kadrosuyla Daum hic bir sey yapamadi ve sonucta HAKMELERIN destregiyle SAMPUAN oldular ve dünyayada rezil oldular..... Hele hele TR Milli takiminda duygusalliga yer yok... o kadar önemliki bu Quali, eger Almanyaya gelemezsek, feci kayip olacak bizler icin... cünkü burada kendi evimizdeyiz... zerre kadar farki yok denilebilir..... Su aniyla Ersun Yanalla devam edilmeliydi... cok tehlikeli oldu simdi durum... iyi kötü oturan bir sistem varken simdi bunu degistirmek fazla akillica degil ki antreman maclari degil yapilacak mücadeler |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:14 Uhr. |