![]() |
Firtinadan sonraki sessizlik
|
İyiki doğruların çoğunu bilenler var! : )
Zitat:
|
annandan emdigin süt sonunda kadar helal sana kiz
Zitat:
helal sana kiz bütün dogrulari anlatmisin |
Cok uykumun oldugunu :)
|
tornado, timeraiser
kommt endlich über den Schmerz hinweg. Ernsthaft, langsam fühle ich mich belästigt. Banu Such dir ein Hobby, ich bin der Mittelpunkt deines Lebens wie es aussieht. Das ist mal echt traurig. Insanlar böyle. Yalanlar söyliyerek, hakaretlerle, kendi acizliklerini örtermeyi denerler. Kiskandiklari insanlari kötülerler. Hayatta ölüm varken, savas varken, cok üzgünüm, sizin benim icin bi degeriniz yok. Hepimiz farkliyiz, timi atheist, tornado istemedigim biri, banu - vallah senin ne oldugunu bi Allah biliyor. Ama hepimizin gidecegi yer ayni. Er gec hepimimiz bir gün topraklar icine gömülecegiz. Siz kavga ile, bu kisa ömrünüzü gecirmek istiyorsunuz, anladim. Ben istemiyorum. Benim hayatimda cok degerli insanlar var. Hayatta cok güzel seyler var, vaybeede de sohbet etmek istiyen üyeler dolu dolu. Yani.. Siz varsiniz yoksunuz, kimin umrunda? Ne edersen kendine, yine kendi kendine. Ben sizi degil, siz beni kaybettiniz. |
Zitat:
feyzade malbey'e asik, uno feyzadeye, lara firsattan istifade edip malbeyle bulusuyo, malbey bu bos durur mu ilac atip birlikte oluyo larayla. lara uyaninca kicinin yanip umutlarinin yikildigini anliyo. pleasure & . hemcinsler arasinda duygusal bi bag gelisiyo ve timeraiser "hop ulan! siz hemcinssiniz ve duygusal bi iliski gelisemez" diyo. Mrsjones, "ssssstttt göötlesmeyin ben de burdayim" izlemeni yaratmak icin is olsun diyo konuyu postluyo. iyi de, bu saydiklarim bi sekilde temas ediyo da... bu banuya noluyo, tipki +18 ergen fikralarindaki barda rehin kalmis arkadaslarini kurtarmak icin "onlari skme beni sik" cikisi yapan anlamsiz kovboy gibi.. kizim sana bosuna lotus cicegi gibsin demiyorum, hep cirkinliklerin ta ortagöbeginde bitiyosun ;))))) |
Zitat:
??? :confused: :eek::eek::eek: lass mich da raus !!! |
Zitat:
|
Zitat:
Gel biz bunu kanalD'ye satalim, varmisin :D |
Birden Kanal yeni üyelerle dolmus.
|
] Sömüneye odun attim sadece :-) biraz síkící bulmustum yazilari ... ama Unom :-) düzgün yoldasin takil Manbee arkasina, sanada düser bir gevrek ... Seviyorum seni <3
kavga etmeyin :-* Zitat:
|
Zitat:
|
Ankara kar altinda....
|
Yok ya, canim siyaset yapmak istemiyor su siralar. Vaktim de kisitli malesef.
Ama secime yine Ankara'ya gidecegim. Orda cesur yürekli avukat Ali Haydar Hakverdi'nin Türkiye Büyük Millet Meclisine secilmesini görmek istiyorum. Onun derdi para degil, onun derdi milletinin parasinin kimilerinin kirli elleriyle ceplerine indirmesiidir.. Hesap soracagindan süphem yok. Bu ülke cok zengindir soymakla bitmez, hirsizlari saymakla bitmez ama yigitleri de bitmez. Birisi de CHP milletvekili aday adayi Ali Haydar Hakverdi... |
Manche Leute haben echt einen komischen Humor. Da kann man alles andere, außer darüber LACHEN. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Bu vaybee iyice sIkIcI olmaya basladi. Düsündüm niye diye, sebebi cok basit. bin senelik konulara hala yazi yaziliyor. Insanlar da eski konulari okumak istemiyor. Yeni konu acmak kimsenin aklina gelmiyor. Nerde bizim Fos abimiz, Marko Pasha'miz, Albirt'imiz, Rhizome ablamiz. Bunlar kaliteli insanlardi. Polemige girmeden yine de iceriginde kendi fikirlerini belirterek güzel konular acarlardi..
Insanin okuyasi gelmiyor yaff :D |
Sevelim, sevilelim bu dünya kimseye kalmaz (Yunus Emre)
|
Sanal is adamligindan sonra DOLANDIRICILIGA soyunmak
MALbey deine Manipulation des Privatfensters ist nicht schlecht,
aber für ein akademiker unzureichend :D sag mal du, hast du noch nie eine Diplomarbeit geschrieben und weisst nicht, dass der Anfang mit dem mittleren Teil sinngemäß zusammen passen muss. Naja, wenn du schon so viel Volt in der Birne hättest, dann würdest du hier nicht um Aufmerksamkeit von Lara betteln :D PS: Die Übung macht den Meister :D BEN LARAYI BASIMA TAC ETDIM, LARAYI 1000 ORDUYA KARSI DEGISMEM |
Zitat:
Banu burada buna tek bir cevap daha yazarsan seninle sohbeti bitiririm.. |
Atarim öfkemide sevincimide icime, belkide bu yanlis
|
Nach einer Kollision von zwei F-4 Ausbildungsflugzeugen der türkischen Luftwaffe in Malatya sind insgesamt 4 Piloten tödlich verunglückt.
:( :( |
hahahahaa :-*
Zitat:
|
Zitat:
:D:D:D |
Na, anders kann man dazu ja nicht antworten :D ... hem gülmek iyidir ... HEP BERABER GÜLELIM Zitat:
|
Libido sorununu cözememis milletimiz bel alti hikayelerine ne kadar da merakli böyle.
Fazla merakli olmayin ne gelirse kadina meraktan erkege de y... Yaradan'dan.. Chatte girmedigim icin belirli kisilerin hakkinda konusulan belirli seyleri bende bilmiyorum ve ilgi alanima da girmez. Netice de herkes resit. Dileyen diledigini diledigi kisiyle paylasir, ama Lara gibi birisinin böyle taraklarda bezi olmadigini düsünüyorum. Burda erkeklere bile iftira atiliyor, kadinlari kim taklar.. Yaff rahat birakin milleti. Insanlar buraya zaman öldürmek icin, girgirina ve geyigine giriyorlar. Belirli bir saygi cercevesi icinde mizah sanattir, ama seviyenizi düsürmeyin. Sirf onlara degil, ama bilhasa tahsilin kökünü kiloyla satin almis beyefendilere gitsin bu sözüm. On sözüm ve son sözüm bu konuda Vesselam Ey iman edenler! Zandan çok sakının! Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Sinsi casuslar gibi ayıp aramayın! Gıybet ederek biriniz ötekini arkasından çekiştirmesin! Sizden biri, ölmüş kardeşinin etini yemek ister mi? Bakın bundan iğrendiniz. Allah'tan sakının! Hiç kuşkusuz, Allah tövbeleri çok kabul eden, rahmeti sonsuz olandır. 49/HUCURÂT-12 |
Erkekligin gereksiminlerinden birisi de gerekirse özür de dilemektir. Burda bir sahis ile didismeye girmistim, dolmusa gelip gelisi güzel küfürler etmistim! Ama sonra baktim annesinin, ailesinin ne günahi var ve annesinden ve ailesinden özür dilemistim. Hatta yüz yüze görüsmek bile istemistim. Ancak görüsmek icin onu tamimak istemistim ve resmini yüklemesini istemistim. Hamsinin kavaga cikacagini ama benim bu istegimin gerceklesmeyecegini anlayinca da, ciddiye almadim. Bende olanda hayir vardir dedim uzatmadim!
Sunu bil ki T9, özür dilemek insani kücültmez bilhasa yüceltir, cünkü yapan sahis hata yaptigini anliyor. Erkeklik meselesi farkli. Erkeklikte yüz yüze, göz göze gelmek vardir. Yigitlik herkese nasip olan bir sey degildir. Yigitligin %99'u beladan uzak durmaktir, ama gerekirse o %1'i meydana koymali bir erkek. Bunu yapamiyorsa zaten fazla tenezül etmeyeceksin ve gülüp gececeksin. Iyi insanlar iftira atmazlar, yalan yanlis arkadan konusmazlar, özü neyse sözü öyle olur! Meydanda mert misali ortaya cikarlar, özüyle sözüyle. Eminim sende benim gibi düsünüyorsun degil mi? |
Belki klayve kahramanlarini ciddiye almiyordur ve degerli zamanini degersiz gördügü insanlara fazla harcamak istemiyordur.
Belki kendisine her türlü tuzak kuruldugunu düsünüyordur. Bu hukuki de olabilir, haneye tecavüz olayi forumlar da gaza gelip gazlamaya benzemez. Icinden demistir ki, daha resmini bile göstermeye cesaret edemeyen bir sanal hayaletin yürekli olupta kendini mi gösterecek diyep es gecmistir. Bence böyledir. Erkek adam hayaletlerle ugrasmaz demistir ve ciddye almamistir onu! Küfüre gelince, yerinde güzeldir diyordu Aziz Nesin, ama yerini iyi bilmek lazim. Böyle sanal ortamlarda olmaz. Örnegin bu günlerde Türkiye'deyim, oranin trafigi bir baskadir. Birisi esip gürlüyordu, sonra bi disari ciktim o cakma Polat Alemdar birden abili mabili sözler etti. S...tir git simdi burdan yoksa Allah yaratti demem dedim. Defolup gitti. Ama memlekette namert mi yok? Cok gürlüyorlar ama az yagiyorlar bu Kurtlar Vadisi misali dizilerle balatalari siyirtmis olan cakma Polat Alemdar'lar.. Ciddiye alinacak yani yok yani senin anlayacagin.. |
Hahahah, beni iyi güldürdün. Yüce Allah'im seni de güldürür insa Allah! Hayir ben avukatlik yapmiyorum her meselege ilgi gösterdim ama avukatlika aram yok. Senin de dogrularini savundum simdi senin avukatligini mi yapmis oluyorum. Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirlermis. Dogrulari oldugu gibi görmekte fayda vardir :D
Ben simdi avukatlik degil yemek memek yapacagim. Ama aşci degilim, beni sakin aşci sanma :D Baska bir konuda seviyemizi artirarak gerceklerden taviz vermeksizin objektiv bir sekilde yazismak dilegi ile. Umarim sen AKP'ye yakinsin, iste o zaman sana kimi bilgileri gözler önüne sererim mesela. Tabi ki vatkim müsait olursa ve sende istersen Zitat:
|
Beni böyle görmen algilaman bende senin ön yargili oldugunu cagristiriyor, hani insanlar herkesi kendi gibi zannederlermis ya. Neyse fazla vaktim yok, ama su daha belirtiyim. Bak düsüncelerin sayet cidden böyleyse senin bu yazinin altina da yine imzami atarim.
O zaman sen sag ben selamet deyim. Zitat:
|
agac zamani diye bir dönem varmis
insanlar ömrünü agacla ölcermis eskiden,cocuklari dogduklarinda onlari diktikleri agaclar olurmus.Insanlarla agaclar kardes gibi büyürlermis.Agacin ruhu sahibini koruyormus. agac neydi.. agac sözcügü agmaktan geliyormus...göge yükselen demekmis mezat taslari niyetine agac yaslari,agsin yükselsin ,yesersin diye ruhlar,mezarliklar yerine ormanliklar.. dogduklarinda oldugu gibi öldüklerin de dikilmesi hayalim.. |
Ah Banu, hast du dich darüber wirklich gewundert? Jeder der bis drei zählen kam, weiss doch
Das der Gesprächslauf gefaked ist wie mein bis zur Unkenntlichkeit verarbeitetes Foto. Ihm zum trotz habe ich das Originalfoto hochgeladen. Das ist vorgelebte Männlichkeit. Damit alle hier einen Vergleich zwischen einem echten Mann wie mir und einem Hampelmann wie t9, bospohrus und co. Haben können und übrigens ich bin Jahrgang 1975... Lara'da kendine atilan iftirayi Allah'a havale etsin.. Biraz önce yazilanlara göz attim. Zerre kadar inandirici olabilecek bir gerceklik payi yok. Wenn das wahr ist, dann handelt es sich bei den Märchen von den Gebrüdern Grimm auch nicht um erfundene Geschichten, sondern um Tatsachenberichte.. Einfach nur lächerlich... Zitat:
|
Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis! Asil konuda sen kal ve sözün eri ol! Ne azi ne de fazlasi. Yoksa attigim imzalar karsiliksiz senet mi cikti? :D
Zitat:
|
Konuyu saptirma, sen beni bilmiyorsun bende seninle tanismak istiyorum. Sana mertce, erkekce teklifte de bulundum. Gerisi hava civa.
Sen burda kimsenin bilegini bükümedim, o bilegi de niye bükümedigini sana göstermek istiyorum. Ama ön sözüm son sözüm. Ancak erkekcesine, yigitcesine ve mertcesine. Baska türlü zaten olmaz. Aber kein Kindergarten.. |
hadi len ordan :) iftirayi miftirayi birak cik karsima erkek adam gibi ya da kes sesini
|
Nein ich habe Dein Adresse nicht. Resmini koy adresini ver, geliyorum. Dann lernst Du mich auch kennen. Und lass diese Kindergartenspielchen, du hast es mit einem Mann zu tun. Du willst doch dass ich dich ernst nehmen soll oder?
Zitat:
|
Jungs, bu neee ??? Sakin olun, ahh !!! :D Size hic yakistiramadim. :mad::mad::mad: |
Hadi Kenan bu konu artik benim icin kapanmistir. Ben diyecegimi dedim.
Artik seninle burda yazismak ve sana zaman ayirmak istemiyorum. Git kendine sana ilgi gösterecek baska birini bul. Senden bu ricada bulunuyorum bak medeni ve gayet terbiyeli ve insani sekilde. Osmanli ordusunun özel ve elit kuvvetleri olan zamane Yeniceri Ocagi'nin piri Hünkar Bektas-i Veli yenicerilere su ögütte bulunmustu. Karsindaki en azilli düsmanin bile olsa o'nun insan oldugunu unutmayin. Sana benim yine de saygim var, netice de bir insansin, insanlik mertebesine ulasman burdan aya kadar uzak bile olsa.. |
Banu
haksizliklara karsi sabir göstermek, büyüklüktür.
Yalancilarla iddalasmamak, akililiktir. Degersiz insanlari kale almamak, huzursur. Seni Allaha havale etmek ise, inancdir. |
Hayirdir insallah.
|
Burda ne filmi cevriliyor cözemedim.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:18 Uhr. |