![]() |
gleich scheppert"s fanta..übertreib"s ..
nicht.......!
|
Ask bu olabilirmi ???
süss... anlasilan, daha hic asik olmamissin :-(((
mantigini dinlemiyorsan, bir delilige acik oldugunu diyebilirsin... seviyorsan, belki mantigin durur, yani matrix filmindeki gibi... hersey yavasca gözünün önünden gecer... seviyorsan, zaman durur... seviyorsan, hasret cekersin... seviyorsan, onu her zaman yaninda istersin seviyorsan... seviyorsundur... ama mantikla degil... onu kaybedecegini düsündügün zaman, solugun bagrinda kilitlenip kaliyorsa.... iste o zaman seviyorsun... AMA EN ÖNEMLISI... acikmisin sevmeye... ;-) |
FÜR DIE ÜBERTREIBUNGEN BIST DU ZUSTÄNDIG
...ABER WENN DU SO WEITERMACHEN WILLST BITTE!
DAMIT ENTBINDEST DU MICH AUS JEGLICHER VERANTWORTUNG...UND GLAUBE MIR - ICH LIEBE ES HEMMUNGSLOS ZU SEIN! WILLST DU ES AUSPROBIEREN??? |
BITTE! *LACH* o.T.
ohne Text
|
f.a.n.t.a.....vielleicht solltest du ...
bedenken...das ich lediglich kommtare abgebe....ich bin dabei nie sexistisch und nur selten.....gemein(ausser man zwingt mich)ich würde es begrüßen,wenn du dich daran hälst.
und: wecke keine schlafenden drachen.....fanta.......! |
FASSE DAS ALS EIN "JA" SCHLAFDRAHE...
AUF DIE PLÄTZE...FERTIG...LOS...
|
sorry...aber ich bin zu alt für diesen
unsinn......ciao fanta......nichts für ungut.....aber du begreifst gar nichts!
|
ZU ALT BIST DU IN DER TAT!!!
DAS IST AUCH ALLES WAS DU BIST...
UND TSCHÜß!!! |
thats it...trotzdem:viel glück bei der
jagd hier: hallali.....
Celi geht in ein nettes weekend..... |
ARMES BERLIN!!! o.T.
ohne Text
|
jaaa.....
aber darin liegt der reiz oder die herausforderung fuer den mann, vielleicht? :))
|
hehe ;-) o.T.
ohne Text
|
bidde :-) o.T.
ohne Text
|
Sence olabilir mi Enis? o.T.
ohne Text
|
Ich weiss es nicht... ja vielleicht ???
hani ünlü birisi derdi
Gelsene dedi bana Kalsana dedi bana Gülsene dedi bana Ölsene dedi bana Geldim Kaldim Güldüm Öldüm |
ask
seni seviyorum bikmiyacisina askina
söyliyebiliyorsan. uzaklasdigin zaman hemen özledigin zaman. severek emek vedigin bir insana. ogüldügü zaman dünyalar senin olunca. ona hic doymiyacasina bakib bakibicin gidince. |
Cool o.T.
ohne Text
|
Sairler ve yazarlar aski cözemediler
Ama aski anlayabilmek icin koskocaman bir ömür verdiler.
Ben aski cözebilen bir tek düsünür ile karsilastim. Ilginctir toplam 46 sayfalik da bir aciklamadir yaptigi. Kendisi ne sair, ne ressam,ne yazardir, yalnizca 1788-1960 yillari arasinda yasamis bir Alman düsünürüdür. Bakarsin bir gün ihtiyacin olur askin ne oldugunu bilebilmen icin. Türkcesi kitabin - askin metafizigi- düsünürün adi Schopenhauer. Okumani isterim o kitabi Enis, bakisin ask konusunda cok daha büyüyecektir emin ol buna. Selamlar. |
Cool werde mal im Internet nach den Buch
fahnden... ama tarihte bir yanlisin olsa gerek... man muss der aber lange gelebt haben hihi
|
hö? :) kac sene yasamis bu ya??? o.T.
ohne Text
|
hahaha ja genau, bende dedim aynisini o.
ohne Text
|
gercek sevgi sizi yakaladiginda :)
Gercek mutlulugun ufak bir kivilcimi bile olsun sizede ulastiginda hayattaki basari elde etmeniz, beklentileriniz ve maddi istekleriniz cogalmaz - tam aksine; beklentileriniz her gün dahada mütevazilesir, bir papatyaya baktiginizda bile sonsuz huzura kavusur dünyanin tüm güzelligini görürsününüz, mutlulugu yakalarsiniz, sevdiginizin var olmasi size yeterli olur ve ömrünüzün her anini ictenlikle ve sevgiyle yasarsiniz, engel görmezsiniz hic, sevdiginizle her yasadiginiz gün akarsu gibi ak, saf ve öz"dir, ulasamayacaginiz hedef ve cözümleyemeyeceginiz soru isaretleri yoktur hic, daglar han olur, yollar düzlesir. Iste bunun adi sevgi"dir :)
|
evet :) o.T.
ohne Text
|
hehehe... demek Seelenverwandtiz yani :)
ohne Text
|
1788-1860 o.T.
ohne Text
|
Sevgi seni yakalamaz!
Cünkü o bir nesne degil duygudur. Sen sevgiyi yakalarsin.
|
bla bla catla o.T.
ohne Text
|
kann man so oder so sehen
ben sahsen hosuma giden bir kisiye istersem asik olurum.... yani insan baglanir... o halde ben aski yakladim.... o beni degil...
Ikinci bir senaryo... Asik olmayi düsünmezken, karsina öyle cici bir kiz cikarki... istemezken ask seni kucaklar... yani ask seni yakalar.... Ne dersin simdi ??? |
Bir baskasi ne senin icin yasar nede
duygunu üretebilir. Sevgi, sevi, ask her biri birer haz ve duygu olduguna göre. Duygun varsa sevgiyi yakalar ve yaratirsin.
Sana bol sans... |
Her ikisinde de ben vardir yazinin.
öznesinde, izin veren o bene o duygular icin yalnizca kendinsin. Sen kimse zorlamiyor bu durumda senin yakaladigin bir sey yok yalnizca yarattigin ve yasamasina izin verdigin duygun var.
|
Ikinci bölümünde yazinin
tekrar temel bendir, bir baskasi degil. O hoslandigindan mutlaka ya bir duygu, ya bir özlem, ya bir sex(üremede buna tabii belkide temeli) ya sende olmayadigini düsünüpte tamamlandigini hesaplayarak o duygulara kendine izin vermen vardir, yani temel yine be kimligi. Cikarciligin ir baska yönü pozitif yönü. senin yakalandigin yada yakaladigin bir seyyok. Icine düstügün benin temel oldugu bir durum söz konusu. Bütün bunlara izin verende, hoslananda, mutlu olanda, aci cekende, aci verende, mutlu edende hep o cikarci, egoist, sevecen,megalamon, fedakar, cilgin, masum, kirici, barisci, malanolik, romantik vs,vs, o ben kimligidir.
|
Ich liebe...
einzig und allein Istanbul
7 Monate arbeit und kein Ende in Sicht! www.goldenhorn.de.vu |
o.T.
ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh, das ist wahr, raum 3000 ist echt weit. wenn ich mal in der gegend bin, melde ich mich.
|
o.T.
tu das. Salsa ist was wunderbares, die kombination von sport, kondition, koordination, und vor allem musik und vor vor vor allem spaaßßßßßßß. und wir südländer haben es eh im blut, es fällt uns leichter. grüsse an alle tanzbegeisterten menschen.
|
Liebe ist...
morgens schon an Ihn zu denken ;-)
|
Amor und seine Pfeile...
treffen dich ;-)
|
Liebe ist ...
... den schönen tag zu sehen, und sich für sie zu freuen.
|
Liebe ist...
den schönen Tag mit Ihm verbringen ;-)
|
erinnert mich an den Song : cesaretin
varmi aska ?
(...) |
man merkt, dass draussen die Sonne
scheint :))
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:23 Uhr. |